GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nekem egy 7600gt-m van(inno3d)
és játszottam egy kicsit és felment 78°-ra a hõmérséklete.
amúgy most 54.
Lehetne tuningolni?
Ez az nTune-os finomhangolás nem teheti tönkre? Jobb lesz tõle? 😊
te Írtad, hogy "kikapcsol" a VGA d, én erre Írtam, hogy hátha melegedés, mert se karit se semmit nem Írtál,erre Írtad,hogy nem szereted ha zajos a gép...Most akkor mi van??
És sztem vidd vissza, ha nem melegszik, és nem a táp a problem akkor hibás, ennyi.
Next PC upgrade: 2022
http://android-forum.hu/
Am, ha alergiás vagy a hangra, akkor csináld azt mint az 1 ik ismerõsöm, tedd át a gépet 1 másik szobába (spájzba vagy hogy Írják meg ilyen hûvös helyekre)és vegyél kábelhosszabbÍtókat.
Alergiás vagy a hangra???(Olmot a füledbe könynebb lenne mint 1 folytában fölö karit hûteni.)
Vegyél rá 1 tiszteséges hûtõt.pl zalman vf 700, és a HSI chip re pedÍg 1 ZM VHS 1 -et..
És kész is...
Van egy 7600GS-em.
Valami miatt, olykor néha, de van hogy egymás után ki be kapcsolgatja a monitort a vidkari.
vagyis, a monitor nem tudja venni a jelet, mert out of sync, mintha túl nagy frissitéssel jönne a jel. de össze vissza cisnálja, semmi rendszer nicns benne. ált pár mp és visszajön a kép, de van hogy teljesen elmegy, és csak a reset segit.
monitor az egy LG 795FT. Gef3t200-as és Ati 9600XT-vel sem csinált ilyet soha. most raktam ujra a win-t de nem segitett
néha annyi összefüggés van hogy ha procit meghajtja akkor megy el, vagy épp a vinyot. Táp gond tuti nincs(chieftek 450W)
Próbáltam több táp ágon, nem segitett. DVI kimenetre is rákötöttem átalakíton keresztül, ott még rosszabb lett.
Valakinek valami ötlet? Elõre is köszi!

asus,XFX,MSI, ezekhez jár..
Az mondjuk igaz, hogy ha már (nekem) ingyé' volt a gép, egy kis hûtést, esetleg egy videokártyát bele igazán megfinanszírozhatok... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
http://flickr.com/photos/zolika90/
De esetleg 1 ILYET odarakhatsz a VGA fölé.
Nem aztmondtam, hogy álljon neki hûtéstfarigcsálni--> fog egy 8-as ventit és a hozzá tartozó csavarral felerõsíti a bordára (a lamellák közé csavarja)--> kb 10-12mp-es mûvelet...
Amúgy meg egy talán 5k-t érõ kártyára mi a picsának venne 5k-s coolert????
Nemsok az értelme....
Azért szoktam elsõkörben mindíg az egyszeûbb, gyorsabb, olcsóbb megoldást javasolni --> errõl szólna ez a fórum.
Nem arról, hogy google, meg vegyél bótba rá ezt-meg azt, hanempróbáljunk segíteni egymásnak tapasztalatokat megosztani (persze mehetnek a boltos tippek is, de ez a vga nem az a kategória)
Mennyivel 1 szerûbb venni 1 vf 700 ast, és 5 perc alatt rádobni a karira, minthogy, vegyen 1 8 centis ventit, fúrja meg a bordát, stbstb...
Na mind1, nem szólok bele, kinek mi jobb..
Elsõkörben azzal is próbálkozhatsz, hogy úrapasztázod, majd 2 csavarral (félig lelógva) ráfogatsz egy 8-as ventit.
Lehet, hogy megvárom a kánikula végét, aztán próbálkozok még vele.
Bár egy hûtõcucli nem vág földhöz... Mi ez a félmagas dolog? Nem hat meg, ha nem tudok mellé másik kártyát tenni, csak egy TVtuner van mellette, amit akár ki is vehetek, nem használom.
Köszi a segítséget egyébként!
Tudszróla adni 1 képet, úgy, hogy lefényképezed az elejét és a hátulját?
Mert csak úgy toom megmondani milyen hûtõ kell rá..
Am, ahogy elnézegettem a képeket, ez 1 félmagas kártya, xal erre csak a zalman vf 700 a jó...Mert a 900 as az túl nagy..
Szóval menj be 1 boltba és kérj 1 zalman vf 700 ast..Ha ezzel megvagy akor folytatom a dumát.
Megnéztem, a ventillátor mûködik a kártyán. Szerintetek mit csináljak vele? Vigyem be egy boltba, aztán kérjek rá valami izmos hûtést? Foglalkoznak valahol ilyen szinten ezzel?
Tényleg ekkora hulladék lenne, hogy gyári hûtéssel nem bírja a 3D-t? Akkor minek rá 512M RAM?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Lett egy összeépített HP gépem, GeForce 7500LE kártyával. Azt kell errõl a kártyáról tudni, hogy csak ezekbe a HP media centeres gépekbe gyártották ezt a kártyát, önállóan sehol nem lehet kapni, és driver sem igen van konkrétan hozzá a gyárin kívül. Na, az a gondom, hogy kb 10 perc 3D-s használat után becsíkozza a képet, meg resetel. (Beállítottam, hogy ne reseteljen kékhalálnál, de nem kékhalált csinál, hanem keményre fagyást)
Van szerintetek valamiféle megoldás erre a problémára? Vagy csak annyi, hogy dobjam ki, vegyek újat?
Sokat olvastam arrol, hogy a konfig legyen mindig "kiegyensúlyozott"...
Namost, van 1 ddr3 as 7300gt-m meg egy 754s A64 3000+ om. (tudom szar mind a 2-õ, most erre nemvagyok kíváncsi)!
Kitudják egymást használni, vagy valameik gyenge a másikhoz képest? Remélem érthetõ a kérdésem, a válaszokat pedig elõre is köszönöm!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
És azóta töredezettség mentesÍtés?tempek ürÍtése??XD
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Nekem az az apró problémám van, hogy BandW 2-ben eljutottam egy darabig és kisebb fajta várost építettem, ahol aztán elkezdett akadozni. Persze azóta vettem ramot és nemrég új videókártyát, ezért is lepõdtem meg, hogy még mindíg akadozik.
A gép:
P4 2,4 GHz
1 Gb ram
GeForce 7600 Gt 256Mb
HDD 60 GB
Elõre is köszi a válaszokat...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
(inno 3d)
most 60C fok nyáron