GeForce 7 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SgtChris
A házilag - gumicérnával rögzített <#hawaii>- 12 cm-es hûtõre mindenképpen szükség van, mert passzív az NB-hûtõ is. Ez eredetileg ki ventillátorral volt megáldva, de az volt a legzajosabb része az egész gépnek. :-) Így megváltam tõle és ment rá a borda. De önmagában kevés az nForce 4 Ultra chipsetnek.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Gépbelsõ no, nekem így van a cucc elhelyezve. Kicsit szûkösen vagyok, mondhatnám. 1-2 mm-en múlt, hogy a VGA és a Zalmi-hûtõ megférjen egymás mellett. :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

grebber
A túloldalon csak a nagy üresség van semmi más!

Next PC upgrade: 2022

SgtChris
A túloldalt is van ebbõl a Barkas-hûtõbõl??? <#nevetes1> Mert az enyémnek a hátoldalán van a komolyabb borda, oda vezeti át a hõt a két hõcsõ ami a tetején látszik.

grebber
Nekem ilyen van!

SgtChris
Hmmm...nekem is passzív karim van, de eddig még nem láttam, hogy 60 fok fölé ment volna. Igaz a gép elejébõl egy 12 cm-es venti tolja rá a huzatot úgy 15 cm-rõl. :-) (mert így érzem biztonságosnak)Gigabyte 7600GT 256MB Silentpipe II

skyli991
Hi!
Nekem egy 7600gt-m van(inno3d)
és játszottam egy kicsit és felment 78°-ra a hõmérséklete.
amúgy most 54.
Lehetne tuningolni?
Ez az nTune-os finomhangolás nem teheti tönkre? Jobb lesz tõle? 😊

Mivan?
te Írtad, hogy "kikapcsol" a VGA d, én erre Írtam, hogy hátha melegedés, mert se karit se semmit nem Írtál,erre Írtad,hogy nem szereted ha zajos a gép...Most akkor mi van??
És sztem vidd vissza, ha nem melegszik, és nem a táp a problem akkor hibás, ennyi.

grebber
Azért mert néztem a bolt árlistáját és ott ha rámentem a VGA-ra nem az jött ki amit kaptam reklamálni meg nem fogok, mert faszom fog föl le szaladgálni pestre!Jó ez félévet kibir.

tom..
na várj, sztem összetéveztesz vkivel, nekem nem a hangal volt gondom, sem a hûtéssel... 😊 az másik emberke itt.

http://android-forum.hu/

Pff...Akkor vidd vissza sztem..Nézzék meg..

Am, ha alergiás vagy a hangra, akkor csináld azt mint az 1 ik ismerõsöm, tedd át a gépet 1 másik szobába (spájzba vagy hogy Írják meg ilyen hûvös helyekre)és vegyél kábelhosszabbÍtókat.

tom..
Passzív? jaj a márkát nem írtam. Inno3D. Aktív hûttése van, 50 fok fõlé nem ment a kártya. Amúgy meg igen, szeretem ha csöndes a gép, most is csak a vinyok zaját hallani egyedül..

Mért veszel passzÍvat?
Alergiás vagy a hangra???(Olmot a füledbe könynebb lenne mint 1 folytában fölö karit hûteni.)
Vegyél rá 1 tiszteséges hûtõt.pl zalman vf 700, és a HSI chip re pedÍg 1 ZM VHS 1 -et..
És kész is...

NeoMaN
Miért vettél passzív karit? Annyira divat lett, azt panaszkodnak, hogy terhelve 90 fokos.

tom..
hali.

Van egy 7600GS-em.
Valami miatt, olykor néha, de van hogy egymás után ki be kapcsolgatja a monitort a vidkari.
vagyis, a monitor nem tudja venni a jelet, mert out of sync, mintha túl nagy frissitéssel jönne a jel. de össze vissza cisnálja, semmi rendszer nicns benne. ált pár mp és visszajön a kép, de van hogy teljesen elmegy, és csak a reset segit.
monitor az egy LG 795FT. Gef3t200-as és Ati 9600XT-vel sem csinált ilyet soha. most raktam ujra a win-t de nem segitett
néha annyi összefüggés van hogy ha procit meghajtja akkor megy el, vagy épp a vinyot. Táp gond tuti nincs(chieftek 450W)
Próbáltam több táp ágon, nem segitett. DVI kimenetre is rákötöttem átalakíton keresztül, ott még rosszabb lett.

Valakinek valami ötlet? Elõre is köszi!

92 mm es venti pont elfér rajta, a rögzÍtést meg találd ki.😊

grebber
Ilyet vettem de elég fos ez a fém rajta nemértem hogygondolták hogy ez lehüti a cumot semmit nem csinálok csak filemezek azt 65fokos 😞

GALAXY Geforce 7900GS SUPER 256MB DDR3 e kárty felöl érdeklödnék kinek milyen tapasztalatai vannak vele elöre is köszi

Azakhoz tudtommal nem nagyon jár...
asus,XFX,MSI, ezekhez jár..

grebber
Valaki megtudná mondani hogy a Gigabyte és a Gainward 7600GT-hez milyen game jár ha jár egyátalán?

üdv, geforce 7300gt-t vettem a minap, viszont bármilyen drivert feltelepítek (legújabbat is), azt írja beállításoknál, hogy nVidia (unknown), ez miért lehet ? segítséget elõre is thx
Rage47
van új whql driver
dronkZero
Hát, ugyan ismerõsé (konkrétan a bátyámé) a bolt, de a gépet ajándékba kaptam, szóval nincs pofám reklamálni miatta.
Az mondjuk igaz, hogy ha már (nekem) ingyé' volt a gép, egy kis hûtést, esetleg egy videokártyát bele igazán megfinanszírozhatok... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mycso
Ezt nemigazán tudod gariztatni. (max ha ismerõsé a bolt, vagy nagyon jó fejek)

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

zolo
Új gép? Mert akkor én gariztatnám elõször, aztán jöhet a moddolás...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Am, ha jól látom annak a tetején van 1 mûanyag védõ/dÍsz szarság, az többet árt mint használ...szedd le..
De esetleg 1 ILYET odarakhatsz a VGA fölé.

A másik probléma az, hogy az egész borda nincs 8 centi én úgy látom, talán kicsit elfordÍtva ráfér, de amekkora a hõleadó tülamellák közt a távolság oda meg nem fér be csavar.

Mondom, nem kötekedés, csak kérdeztem, hogy te mindÍg az 1 szerûbbet mondod.

dronkZero
Hoppá... Most hogy így nézegetem az elejét, úgy tûnik, hogy ott az a fémszínû kis basz a bal felsõ csavarlyuk mellett útban lesz... Csodás.

dronkZero
Gépben:

Eleje:

Hátulja:

Elég vicces, hogy ezt NVidiáék hûtõbordának nevezik... 😛

mycso
Miért lenne gány, és én miért utazok mindíg arra (nem teljesen értelek)?????

Nem aztmondtam, hogy álljon neki hûtéstfarigcsálni--> fog egy 8-as ventit és a hozzá tartozó csavarral felerõsíti a bordára (a lamellák közé csavarja)--> kb 10-12mp-es mûvelet...
Amúgy meg egy talán 5k-t érõ kártyára mi a picsának venne 5k-s coolert????

Nemsok az értelme....

Azért szoktam elsõkörben mindíg az egyszeûbb, gyorsabb, olcsóbb megoldást javasolni --> errõl szólna ez a fórum.

Nem arról, hogy google, meg vegyél bótba rá ezt-meg azt, hanempróbáljunk segíteni egymásnak tapasztalatokat megosztani (persze mehetnek a boltos tippek is, de ez a vga nem az a kategória)

SRy, nem kötekedés, de te mindÍg a "gány" megoldásokra utazol?
Mennyivel 1 szerûbb venni 1 vf 700 ast, és 5 perc alatt rádobni a karira, minthogy, vegyen 1 8 centis ventit, fúrja meg a bordát, stbstb...
Na mind1, nem szólok bele, kinek mi jobb..

mycso
Valami ilyesmi a vga-d?

Elsõkörben azzal is próbálkozhatsz, hogy úrapasztázod, majd 2 csavarral (félig lelógva) ráfogatsz egy 8-as ventit.

dronkZero
Hm. Utoljára Voodoo3-asra sufnituningoltam ventit. Le kellett fûrészelni a hûtõborda sarkát, mert rálógott a csavarlyukra... 😊
Lehet, hogy megvárom a kánikula végét, aztán próbálkozok még vele.
Bár egy hûtõcucli nem vág földhöz... Mi ez a félmagas dolog? Nem hat meg, ha nem tudok mellé másik kártyát tenni, csak egy TVtuner van mellette, amit akár ki is vehetek, nem használom.
Köszi a segítséget egyébként!

Uff....hát, az a probléma, hogy nem tudom, hogymi jó arra a kártyára...
Tudszróla adni 1 képet, úgy, hogy lefényképezed az elejét és a hátulját?
Mert csak úgy toom megmondani milyen hûtõ kell rá..
Am, ahogy elnézegettem a képeket, ez 1 félmagas kártya, xal erre csak a zalman vf 700 a jó...Mert a 900 as az túl nagy..
Szóval menj be 1 boltba és kérj 1 zalman vf 700 ast..Ha ezzel megvagy akor folytatom a dumát.

dronkZero
Levettem a ház oldalát, minden hõmérséklet esett 10 fokot, és így éppen nem megy 100 fok fölé játék közben. Mennyi lenne egyébként a normális üzemi hõmérséklet? Csak mert az NVidia fülön a windows képernyõbeállításainál _fix_ 130 fokra van belõve, hogy lassítsa be a GPU-t. Na, ezt nálam nem éri el, 105-nél elhasal. Azt a határt át tudom állítani valahol?

dronkZero
Aha, köszi a tippet, tényleg melegszik... 80 fok körül van alapból, aztán pillanatok alatt felmegy 100 fok fölé, és keményre fagy.

Megnéztem, a ventillátor mûködik a kártyán. Szerintetek mit csináljak vele? Vigyem be egy boltba, aztán kérjek rá valami izmos hûtést? Foglalkoznak valahol ilyen szinten ezzel?

Tényleg ekkora hulladék lenne, hogy gyári hûtéssel nem bírja a 3D-t? Akkor minek rá 512M RAM?

Nightwish006
Köszi a válaszokat ;]

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

mycso
Egyáltalán nem szarok és kb illenek is egymáshoz.

qrva gyorsan nézd meg mi melegszik, mert ha pár perc alatt Így bemelegszik, hogy csönt kifagy, akkor nagy baj van, és akkor lesz mégnagyobb, mikor emiatt meghal..

dronkZero
Hi! Van egy kissé kellemetlen problémám.
Lett egy összeépített HP gépem, GeForce 7500LE kártyával. Azt kell errõl a kártyáról tudni, hogy csak ezekbe a HP media centeres gépekbe gyártották ezt a kártyát, önállóan sehol nem lehet kapni, és driver sem igen van konkrétan hozzá a gyárin kívül. Na, az a gondom, hogy kb 10 perc 3D-s használat után becsíkozza a képet, meg resetel. (Beállítottam, hogy ne reseteljen kékhalálnál, de nem kékhalált csinál, hanem keményre fagyást)

Van szerintetek valamiféle megoldás erre a problémára? Vagy csak annyi, hogy dobjam ki, vegyek újat?

Eagle16
Szerintem pont jó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nightwish006
Srácok 1 szimpla kérdés!
Sokat olvastam arrol, hogy a konfig legyen mindig "kiegyensúlyozott"...
Namost, van 1 ddr3 as 7300gt-m meg egy 754s A64 3000+ om. (tudom szar mind a 2-õ, most erre nemvagyok kíváncsi)!
Kitudják egymást használni, vagy valameik gyenge a másikhoz képest? Remélem érthetõ a kérdésem, a válaszokat pedig elõre is köszönöm!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nekem 1 hét alatt összegyült 2 giga szemét a temp be, fogadok, nekeg kb olyan 3 giga ott van, ha nem több.

LOL...
És azóta töredezettség mentesÍtés?tempek ürÍtése??XD

Sharks
2002, uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh basszus, akkor emiatt, erre nem is gondoltam volna

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Mikori a winfosch?

Sharks
Sziasztok!

Nekem az az apró problémám van, hogy BandW 2-ben eljutottam egy darabig és kisebb fajta várost építettem, ahol aztán elkezdett akadozni. Persze azóta vettem ramot és nemrég új videókártyát, ezért is lepõdtem meg, hogy még mindíg akadozik.
A gép:
P4 2,4 GHz
1 Gb ram
GeForce 7600 Gt 256Mb
HDD 60 GB

Elõre is köszi a válaszokat...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Nekem 7600 gs terhelve 58 alapon 40.
(inno 3d)

hát nekem 7800gs 40C fok 550/1441 TAVASSZAL!!!!
most 60C fok nyáron