UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban a tekintetben, hogy az X-com1 stilusteremtõ játék volt, nyilván semmi sem überelheti a kategóriáján belül - hiszen az xcom hozta létre ezt az ufóirtós stratégiai stilust tehát új játék már nem alapithatja meg mégegyszer. Ebben a tekintetben egyet értek veled :)
Ellenben minden további nélkül találhatunk olyan játékot, amely szebb/komplexebb/jobb történetû/játszhatóbb mint az elsõ X-com. Persze sokminden szubjektiv... de kijelenteni hogy egy játékot nem lehet überelni szerintem max nostradamus tehetné meg :)
Végigtoltam lényegében az összes xcom jellegû játékot (igen, még az "afterlófaszokat" is), és mindegyik nagyon tetszett, az esetek többségében mindig láttam elõrelépést amiben jobb volt mint az eredeti. Minddel élvezet volt játszani azután, hogy toltam az xcom1-et, ergó jók voltak és mivel tetszettek játék közben az xcom után, úgy gondolom nálam überelhették is azt.
"Hasbro sold all of its Hasbro Interactive intellectual property to Infogrames (now Atari) when it shut down the studios. In 2005, Take Two Interactive acquired the rights to the X-COM series from Atari. There are unconfirmed rumours that Irrational Games may be developing a new X-COM title"
X-COM: UFO Defense was voted "best PC game of all time" by the staff of IGN in 2007. X-COM appeared as #22 on Computer Gaming World's list of the best games of all time in 1996.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én imádom, az afterlófaszok elbújhatnak jó messze.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
amúgy nálam úgy jelent meg, hogy kött 1 ufó, leszállt, és vörös lett a környék..lenyomtam az ufó-t, majd kiírta, hogy küldi közben 1 közeli élien-bázisra bukkantam..
Köszi! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-nezd meg a tetokon...
-sot nekem volt olyan, hogy egy melee weaponos alien mindig "mogottem" csaszkalt es nem vettem eszre... :D (mertugye ha ranged lett volna, jol belemlott volna, de igy mindig vonszoltam magam utan :D)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
de ha kell, akkor szívesen segítek fordításban..nem feltétlen kell rámbízni 20 oldalnyi szöveget, de tán 1szerübb szösszeneteket rámlehet bízni :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mekminden :P (kiveve a plasma fegyot :C)
en ugy probaltam, hogy kiraktam oket es eljottem(volna) mert a hajo nem jott vissza :O
de akkor jolvan hulye vagyok :D 1 katona kell mindenkepp aki visszajon <#vigyor3>#vigyor3>
amúgy nem lehet, hogy ha már elfeküdt, akkor tovább nem sebezhetõ ?
illetve nem lehet õket otthagyni ? tehát kiküldöd a szállítóból õket, csak a jó katonád hagyod benne és otthagyod a missiont..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
en beraktam egy korbe a 4 bena katonamat...
LELANGSZOROZTAM... erre vazmeg kiirja, hogy nem halt meg... hospitalban fel fog epulni... radobaltam a rakasra(:DDDDDDD) meg par granatot de semmi... :(
Vamos Argentina!
nem mentek a blank arhivok...
tenyleg nem megy ahogy irtad...
most azon agyalok, hogy kellene xbig builder es ujrabuildelni az xbigeket NO COMPRESSINGgel... hatha meggyorsabb lenne ugy <#vigyor3>#vigyor3>
vegre van xbig unpacker ^.^
Terror küldetésen vagyok, és valami hülye robotok ellen kell harcolni, de már vagy egy órája hajkúrászom a utolsó párat. Valakinek volt már hasonló? Bug?
Köszi
ugyis csak 6 embert használok effektíve..
bár most megvonásom lesz pár napig..barátnõmnél vok, és itt nincs lehetõségem ufo-zni..nah majd kedden :)
Köszi a tippet! :) Meglessük! :)