UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak nem dobta ki a kereső...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
2010=2110
2012=2112
Na, 2112 márciustól már jönnek, hálistennek. Remélem, ezúttal normálisan kikutatható lesz a Centaurus.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ami a Centaurust illeti, jelenleg kábé az összetevõk fele van kikutatva, és legyártva, a generátor nincs közöttük. 21ö9 végén vagyok. Jól tudom, hogy akkor most arra kell várni, hogy jöjjön egy csatahajó típusú ufó? (eddig csatacirkáló volt a legnagyobb)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nemtom ez segít-e
Kell egy Phantom hozzá pedig, és abból jön még a particle technology is, jobb közép-fent van.
A síma mindshieldhez, meg egy hallucionid. Lehet az kell elébb.
sajnos ez a bug valóban benne maradt, Saga írta rá a megoldást
Épület eladáskor egyesével adogass el, ne akarj egyszerre gyors egymásutánban letudni épületbontást. Magyarán egyszerre csak egy épületet adj el, válts át másik nézetre (boltolni vagy épp a nagy térképre teljesen mindegy) aztán vissza az épület eladáshoz. Akkor majd nem fog fagyni. Ez az egy hiba van amúgy azt slussz (én legalábbis másba nem futottam bele amit egy visszatöltés ne orvosolt volna).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
de sztem akkor mész biztosra, ha újra kezded (úgy is lehet az XP-t is boostolni, szval hamar ott leszel, ahol eddig tartottál..)
Akkor, ha beállítom, hogy minden ufonauta holttest után kapjak 50.000-et, akkor avval el lehet lenni anélkül, hogy mínuszba kerüljek?
csalás nem is kell hozzá különösebben, a beállítások között (fõmenüben, indítás után, nem a betöltött játék során esc-re behozott menüben) lesznek részletes finomhangolási lehetõségek, köztük olyan, hogy a lelõtt idegenekért mennyi pénzt kapj meg ilyesmi, azokat felhúzva gyorsan és könnyedén meggazdagszol.. magyarítást meg keresem, hogy hova mentettem le...
Felraktam tehát a második patchet is, illetve most felnyomtam a Greyfiend modot (de biztonsági mentést csináltam az eredeti mentésekrõl). Van egy olyan mentésem is, ahol nem sokkal vagyok a Centaur kutathatóságaa elõtt. Érdemes esetleg innen újrakezdeni?
(gold-ra nem szabat patch-et tenni, mert már tartalmazza)
Amúgy egy külföldi oldalt olvasgatva nekem az jött le, hogy a Nightwolf kikutatása után meg kellett volna, hogy kapjam a generátor kutatási lehetõségét. Visszaolvasgattam, és egyesek azt írják, hogy ez egy bug. Azóta felraktam a második patchet (eddig csak az elsõ volt fent), de ugyanúgy nem látom a genmerátort a kutatási lehetõségek között. Vagy fel kell rakni mást is?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A játékban már ott tartok, hogy a centaurusnak minden részét kikutattam a Generátor kivételével. Mi kell hozzá, hogy azt is kifejleszthessem?
Elvileg a xenonauts lesz még olyan, de az még nem jött ki.
http://en.wikipedia.org/wiki/X-COM itt láthatod a hivatalos játékokat, és a spiritual successor részeknél meg a hasonló játékokat, mint pl ez.
"Új" vagyok az UFO játékok közt, de nagyon nagy kedvet kaptam hozzá az új XCOM megjelenése miatt. Mivel az nem fut élvezhetõen a gépemen, ezért megkérdezném tõletek, hogy kezdésnek melyik UFO játékot ajánlanátok? Vagy melyik a legjobb, ha van egyáltalán ilyen? 😄
Valóban furcsa ez a rendszer a nagy elõdhöz képest, de megszokható.
Jó ötlet a közeli bázis, köszönöm a tippet!
És ha úgy utálod a bázisodon folyó, védõ csatákat mint én, akkor raksz egy közeli 4 hangáros bázist a fõ bázis mellé, - ami megvéd a támadó ufo hajóktól - mert a védõ fegyverrendszer nem ér túl sokat. És mindjárt felszabadul hely kutatni és fejleszteni a központi bázison.