Star Wars III. rész - A sith-ek bosszúja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ettõl függetlenül én inkább azt látom, hogy a prequell rajongók nem igazán tudják elfogadni azt, hogy akadnak olyanok, akiknek egész egyszerûen nem jön be a prequel. A klasszikus triológia rajongók meg többnyire elintézik azzal, hogy feelingben nem ér fel a régi sorozattal a prequel, és kész.
A saját szerény nézetem SW téren:
Ep.1.:
+ Azért mégiscsak Star Wars...
- Túlságosan gyerekes történetmenet (a kis Anakin vadászgépet vezet...)
- Nem túl meggyõzõ színészi játékok (kivétel pl.: Ian McDiarmid)
- Erõltetett, oda nem illõ poénok (Jar-Jar...)
- A nagy csatajelenetek kiábrándítóak
Ep.2.:
+ Az elsõ részhez képest nagyon nagy fejlõdés
+ Nagyon jó fénykard-párbajok
+ Genosiai csata
- Még mindig sok kivánnihagyót hagy maga után a színészek többségének a játéka.
- Csapnivalóan kivitelezett szerelmi szál
Ep.4.:
+ A maga idejében korszakalkotó volt
+ Jól vezetett történet
- Mai szemmel nézve már nem meggyõzõ trükkök és díszletek.
Ep.5.:
+ A legjobban sikerült összhatás (történet, fordulatok, színészi és trükkmunka - így egyben)
+ Hoth-i csata
- Luke Dagobah-i kitérõje kicsit megakasztja a filmet
- A film vége kicsit 'elvágták' hatású
Ep.6.:
+ Nagyon látványos ûrharcok
+ Pörgõs és magávalragadó történetszálak
+ Palpatine császár
- Szánalmas az Endor-felszini harc (az uralkodó legjobb katonáit félkézzel és kõbaltákkal lenyomják a mini-macik...)
Ez persze az én személyes véleményem, nem kell vele egyetérteni. Ettõl függetlenül nálam is elsõ helyen a klasszikus triológia (és fõleg az Ep.5.) áll eddig, de az eddigiek alapján remélem, hogy az Ep.3. meghazudttolja eddigi negatív hozzáállásom a prequel-hez.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
hasonlítsd össze a 20 évvel ezelõtti Birodalom Visszavágot például a Klónok Támadásával..
akkor szerintem ne hagyd ki a II-t se..
egyébként számomra a baljós árnyak nem is létezik..
amolyan "hosszabb tv spot" volt nekem az új SW részekhez
en az egyet megneztem es nem tetszett benne ez az eroltetett starvarszkodas. nem vagyok nagy sztarvarszfan de mikor kis lofasz koromban megneztem az elso harmat akkor ket hetig alomvilagban eltem. na most ez kimaradt az elsovel (ujrol beszelek) es ezert mar a masodikat meg se neztem. szal akor erdemes???
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Ha valaki látta a Clone Wars rajzfilmsorozatot, annak ne is akkora in media res.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egyébként én is unom már, hogy mindenki azt hiszi, hogy ha azt mondja, hogy a régi SW jobb volt mint az új, akkor már nagy filmszakértõ lesz. Egyszer indokolja már meg valaki, amit mond.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
credo in meum ego
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX