190
-
winnie #70 pc game piac döglödik
:) ahhoz képest, hogy rekordévet zártak, ez elég botor-kijelentés. plusz elég az eladási adatokat összehasonlítani, lol. -
Derapo #69 No engem nem érdekelnek a kétkedők.Ez a legszebb,legbrutálisabb,legeslegesleg.leg.leg masina amit valaha az emberfia a kezébe vett.Nekem biztosan lesz egy ilyen.Komolyan hallotatok,láttatok már ennél erősebbet gyönyörűbbet?"Aki nem ért, és nem is akar érteni hozzá, az ne is vegyen pc-t. De úgy sose fogja megtudni miből marad ki" ez persze nem igaz,mert asszem én értek a pc-hez,vettem is pc-t és tudom miből maradok ki. -
Inquisitor #68 "És? Nem az átlagjúzer vette meg."
??? Akkor ki? -
#67 Robin, rossz hirem van, a pc game piac döglödik, valamirevaló fejlesztö konzolra gyúr, és ez egyre inkább igy lesz a jövöben, nézd meg ennek a gépnek a teljesitményét, hasonlitsd össze a jelenlegi xbox teljesitményével, rakj mellé néhány rajta futó játékot majd vesd össze egy mai pc gameval...ez a gép a fix hardwert figyelem be véve, évekig alázni fogja a pc-t...én is szoktam gamelni pc-n de a jövöt érthetö okból nem ebben látom, ne dugjuk homokba a fejünket.. -
ktem #66 Ez fordítva is igaz -
Robin Hood #65 Mind a két gép másra való, más a célja!
Én is ezt mondom. -
Robin Hood #64 Kár hogy nagyon látszik hogy a háttér csak egy fix kép, ami valóban 3D, az az autó meg az alatta levő út (elég szögletes). -
Robin Hood #63 Aki nem ért, és nem is akar érteni hozzá, az ne is vegyen pc-t. De úgy sose fogja megtudni miből marad ki. -
ktem #62 Az sajnos igaz hogy nincsen túl sok szinvonalas játék, de PC-re is ugyan ez a helyzet.
Én a stratégiai játékokat hiányolom konzolon, pedig sokan játszanának velük.
A konzolosok sem godolkodnak másképpen, mint a pc-sek, csak tele van a tökük az insalálással, beálításokal, lefagyással, szaggató játékokkal, stb...
Mind a két gép másra való, más a célja! -
ktem #61 Elég gagyi a TV-s konzol?
http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen0/917536_20040324_screen001.jpg -
Robin Hood #60 Azért azt ki is kell(ene) használni. Ahogy ezt a PS2-nél már láttuk nem mindig sikerül. A Cell meg egy tök másféle architektúra, ki tudja a puszta számok hangoztatáasán kívül mit tudnak majd kihozni belőle. De leginkább tartalmat kéne fejleszteni konzolra. Ezek a japó gagyik kevés embert tudnak lekötni 10 év felett. -
Robin Hood #59 Attól függ ki írja a programot és mivel. Vannak jó programozók, és jó compilerek. De egy Ultima 8 elkúrt kóddal is képes "best of" kategóriás lenni, mert a tartalom ami benne van, így is üt. Egy pokemon meg lehet akármilyen grafikával, gyorsasággal, akkor is csak egy pokemon marad.
Konzolos netet meg ne hasonlítgassuk a valódi (pc-s) nethet, az xbox live féle korlátolt szolgáltatásokat nem lehet egy kalap alá venni a kötetlen, szabad netezéssel.
PC-vel bármit megtehetsz, a konzol meg csak egy célgép. Bizonyos fajta játékokra megteszi, másfélékre meg nem. Nem ugyanaz a kategória. Akkor se ha mondjuk a PS3 vagy az Xbox2 hardverben gyorsabb is mint egy jelenlegi pc. Ahogyan egy ferrarival se tudsz sokmindent csinálni ha nincs benne kormány. -
ktem #58 TV-re vannak optimalizálva, de monitoron is lehet használni.
Én 16:9-es 100HZ-es tv-n nyomom, hidd el nem gagyi -
raingun #57 Nem volt még konzolom ezért kérdem: A konzolok csak TV-vel mennek?
Mert az elég gagyi dolog mint felbontás, mint képfrissítés terén. -
ktem #56 Robin Hood!
Neked soha nem volt konzolod mi?
Nézz körül először mielött értelmetlen dolgokat írsz le, és próbálj ki 1-2 játékot pc-n és xboxon!
PL.: DOOM3, stb...
Én soha nem vettem 600-ft.-nál drágábban játékot xboxra, egyébként pc-re is anyiért veszem.
Ugyanúgy lehet patch-elni, frissíteni, Update-elni mint pc-n.
Egyébként nekem van az XBOX-omon: Media Player,-DIVX-es DVD-Player, MP3 lejátszó, Online játék, egér, billenytyűzet, és szinte minden játékom Winchesteren van.
És mindez 750 MHZ-en.(XBOX)55.000.-ért
De van PC-m is több mint 7-éve!!!
Egy ilyen pc-t összerakni, amelyiken ilyen színvonalon menjenek a játékok 100.000.- alatt nem raksz össze!-én tudom, próbáltam! -
BlackRose #55 http://movies.teamxbox.com/xbox360/testdriveunlimited/tdu_513_1.wmv -
echo #54 Na még egy dolog: ezzel a dologgal, hogy a konzolból legyen valamiféle háztartási PC, csak egy gond van, mégpedig, hogy olyanoknak akik utána nem, vagy nem nagyon vesznek játékot, nem éri meg a gyártóknak ilyen árakon eladni a konzolt. Ha pedig emelik az árát verseny hátrányba kerülnek. Talán majd marad az olcsó alapgép és kurva drága lesz az egér meg a billentyűzet, hogy kompenzáljanak -
echo #53 Persze Robin Hood-ra akartam reagálni... -
echo #52 - Lehet neked szimpatitkus a gépbarkácsolás, de hidd el a többségnek csak nyűg. Aki meg nem játszik állandóan annak meg teljesen gáz, mert amiatt, hogy néha játszon, elég gazdaságtalan upgradelni amikor az egyéb alkalmazások minden gond nélkül elfutnak egy 1gigás procin(de talán ez sem kell). Egy konzol elég korrekt áron megvehető és a következő 3-4-5 évben nem kell vele foglalkozni. Az pedig, hogy drágák a játékok igaz, de egyenlőre mindig működött a warez, de ismerek olyat is aki most is eredeti cuccokkal nyomja és amit megunt kicseréli ráfizetéssel, így már azért nem olyan vészes...
- Ha lesz egér meg billentyűzet, lesznek más játékok is.
- Nekem elég megállíthatatlannak tűnik ez a dolog, de majd meglátjuk...
Capra Ibex: Ok. Talán a sony is meg fogja lépni ugyan ezt, de talán az sem sokkal jobb jövő kép, hogy két óriáscég uralja a teljes piacot. -
BlackRose #51 1 TFLOPS... he na ez actán a makina...
részletes specifikáció - HIVATALOS by Microsoft
http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm -
#50 Ahogy a pc sebessege fejlodik manapsag,ez a konzol sokaig allni fogja a sarat... (ha mar hasonlitgatjuk oket) -
dez #49 Azért számold bele, hogy PC-n jóval kevésbé divat az optimizálás. -
dez #48 Nem csak elvileg. -
Robin Hood #47 PC-re is van linux, "majdnem" el is terjedt... Mitől fogna konzolon jobban terjedni? Aki eddig is baszott megtanulni, az ezután se fogja, annak konzolon is bonyolult lesz. Nameg ugye alkalmazás is kéne rá... -
BlackRose #46 XBOX 360 Video -
Robin Hood #45 Mivel az alkatrész cserélgetés egyedüli katalizátora a játék, egyszerűen nem értem miért kéne fejlesztgeni.
Pl. azért hogy ne kelljen még 10 év múlva is C64 szintű játékokkal jáccani. Az emberek többsége igényli az egyre jobb dolgokat.
Ameddig kijön a következő biztosan elég lesz.
Van akinek a C64 is elég. De nem mindenkinek.
Az MS vs alternatív dolgokba nem mennék bele, van mindkét oldalnak előnye és hátránya is. -
Robin Hood #44 És? Nem az átlagjúzer vette meg. -
Robin Hood #43 Konzolon is ugyanúgy elfelejtheted, ugyanúgy határidőre írják a gamékat mint pc-re. Aki meg nem jár csukott szemmel, annak meg nem újdonság hogy a konzolos gamék is ugyanúgy akadnak, hibásak (de legalább nincs hozzá patch ami kijavítaná). Ez törvényszerű, a MS beszállása óta szorosabb versenyből adódik. Mostmár konzolos fejlesztőként se lehet a végtelenségig lazsálni. -
Robin Hood #42 100 rongyos videokártyát azért vesz az ember hogy jobb legyen a gép, a konzolod meg ugyanaz marad 5 év múlva is. PC-n is megteheted hogy nem veszel semmit hozzá, és 5 év múlva is ugyanolyan jól fogsz tudni jáccani az akkor már 5 éves játékaiddal. A kulcsszó itt az hogy van rá lehetőséged fejleszteni, konzolon meg nincs.
A 10-12 rongyos gamét meg megtalálod a neten 0 ft-ért is. De azért a 10-12 rongy és a 17-19 rongyos árszint között is van különbség. De a legnagyobb baj hogy konzolon alig van olyan game ami érdekelné is az embert. -
Capra Ibex #41 Szvsz nem kell annyira félni M$-től. Ha szerencsénk van kijön PS3-ra is Linux és az talán nagyobb reklámot kap mint az előző.
Sőt, több fajta linux ment Xboxon is igaz nem voltak támogatottak... (már úgy értem M$ részéről....érthető módon)
Elvileg azért van köze linuxnak PopwerPC-hez, szal reménykedjünk... -
echo #40 Mivel az alkatrész cserélgetés egyedüli katalizátora a játék, egyszerűen nem értem miért kéne fejlesztgeni. Ameddig kijön a következő biztosan elég lesz. Nagyon kevés kell már ahoz, hogy kidobhassam a PC-m: wireless bill+mouse, meg hogy elfussanak rajta az alap alkalmazások, net+office, márpedig ezeket csak addig nem oldja meg az MS ameddig nem akarja, mert a technológia adott. Mondjuk elég radikális változásokat hozna az biztos, jó pár alkatrész gyártó bedobhatná a törülközőt. Szerintem egyértelműen praktikusabb lenne itthonra, a veszélyes inkább az MS további térnyerése lenne... -
Inquisitor #39 Lol. Csak a Halo 2-ből többmillió ment el :) -
#38 Azért ez meredek, hogy az offline senkit nem érdekel.Engem speciel nem érdekel a multigém.A Wow-ra is magasról teszek.Szívesebben eljátszogatok egy szingli Max Payne-nel vagy egy Jedi Knighttal. -
Zozo76 #37 Ez a vas ami az XBOX360-ba van most eleg jonak mondhato, ha hozzaveszitek hogy az XBOX is mit teljesit meg most is, akkor el lehet kepzelni hogy ezen a brutal vason OPTIMALIZALT kodot futtatni milyen allat lehet. PCn meg el lehet felejteni a normalis kodot... -
Capra Ibex #36 És lám jöhet megint az értelmetlen vita... Ezért konzol. Ez a jó oldala is, hogy évek múlva sem kell hozzányúlnod és minden game tökéletesen fog futni rajta.
"Az átlag júzerek nem fognak 17 rongyos konzol gamékat vásárolni..." De 100ezres vidkártyákat és 10-12ezres PC játékokat igen?
Ne nevettess! -
Robin Hood #35 Maga a tiszta teljesítménnyel nincsen gond, csak azzal hogy mire használod. Csak arra használhatod amit neked az MS kitalál, megenged, hiszen változtatni nem tudsz semmit. Ezért konzol.
A PC legnagyob előnye hogy ha valami neked nem tetszik, lecseréled, átalakítod. Nem a fejlesztők szabják meg neked hogy mit kezdhetsz a cuccoddal. A konzol olyan mint egy ferrari kerekek nélkül. Dübörög a motor, de nem megy sehova... -
Robin Hood #34 Az átlag júzerek nem fognak 17 rongyos konzol gamékat vásárolni... -
Robin Hood #33 Azért mert ilyen fejlődési tempó mellett ez is pikpak elavul, aztán meg csak nézegethetsz hogy neked miért nem lehet olyan erőműved mint a szomszéd Pistikének. -
Inquisitor #32 XBOX1-ben? :) -
duron #31 A proci sem x86, hanem 64 bites IBM PowerPC :)