Bemutatták az Xbox 360 játékkonzolt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Számokat a PS2 is fel tudott mutatni, de semmi többet. Szerintem ehhez version "PS2 suxx" (ex)logójánál többet nem kell hozzáfûzni, az mindent elmond(ott). :-)))
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Engedd meg hogy kiröhögjelek.
Majd most jön a csupa nextgen cucc, hdtv támogatással, azoknál ez már tényleg reális. Kérdezném azonban azokat, akik rohannak xbox360-ért a boltba, hogy a hdtv árát mellészámolták-e már a költségeknek?
Én ugyan fõleg stratégiát tolok haverokkal, meg mmorpg-kre száltam rá az utóbbi idõben, azért örülnék ha pc gamer piac megmaradna, mert elég szarul érezném magam, mikor megérkezek LAN-ra, kezemben a box, hátamon meg a 72 centis TV.
A konzolos türelmes népség, két gépvásárlás között 5 év is eltellhet, ehhez képest 1-2 hónap nem sokat számít!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Na mesélj;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha nem lesz meg az a verseny, kihívás és üzlet, ami ma ezt a piacot (PC - otthoni számítógépek) jellemzi, akkor az a konzol piacra is hatással lenne.
A konzol piac pl a 80-as évek közepén a behalás szélén volt, hiába voltak az olyan nagyképességû gépek mint pl az Intellivision, eközben viszont az otthoni számtechet szabványos, eccerû, igénytelen számítógépek uralták (C64, Speci), mert az emberek a konzolnál nagyobb szabadságra vágytak.
Mondjuk asszem talán korai még errõl beszélni, hiszen épp egy nagy konzolipari felfutás kezdetén vagyunk (legalább is a szakemberek reményei szerint)
Minden esetre a számtech elég jelentõs történelemmmel bír ahhoz hogy a történelme ismételgesse önmagát és ezért néha érdemes legyen visszatekínteni.
De tegyük fel hogy nagy a bukta a PC-s játék iparban,és kihal a GPU ipar.A 3D "dizájn" egy ideje már meglehetõsen iparág.Ehhez úgyis kell a PC-be meglehetõsen izmos VGA.Persze a profik kicsit más GPU-kal dolgoznak mint az átlag játékos,de a terület fejlõdését ez fentarthatja,így egy esetleges visszatérés lehetõsége az átlag PC-kre adott. No de azért ez már nagyon PC-apokaliptikus utóizû kezd lenni :D Egyenlõre nem tûnik úgy hogy ennek bármi realitása lehetne a közeljövõben.
Bármrlyik PC alkalmas szoftverfejlesztésre is, egy ilyen konzolhoz viszont elõbb vincsibe, bill+egér, és fõleg fejlesztõ kitbe kell beruházni, mindezek össz ára a licenszekkel bizony lehet hogy egy átlagjúzer számára megfizethetetlen.
Amellet hogy a konzol egy megbízható háztartási gép szintjére emeli a számítástechnikát, viszont ezzel együtt kb annyi kreativitást engedélyez a felhasználónak, mint egy porszívó!
Szal az a PC már nem ez a PC lesz!
Ez egyrészt üzletileg nem fair a SONYval és fõleg a Nintendoval szemben, másrészt a PC üzletágnak azért ez hiányozni fog, ami pl munkahelyeket is jelenteni fog!
Meg azt, hogy a Win továbbra is Q drága lessz miközben a wördpadon, meg a médiapléjeren kívül semmit nem kapsz mellé!
A Longhorn beígért fícsörei meg tovább késnek, mert lehet hogy még a M$ se tud egy seggel kétlovat megülni, párhuzamosan végezni két nagyméretû fejlesztést.
És mindez csak azért, mert BG a fejébe vett valamit.
Ha bebukik meg úgy is kivonul a konzol piacról.
Amúgy a M$ láthatólag eszméletlenül belehúzott, látható, hogy nagyon ki akarja használni azt az idõt, amíg a konkurencia is megérkezik.
Ez kétélû fegyver, mert ha bejön tényleg eladhat annyi konzolt, amivel megalapozhatja a fényes jövõt. Ha viszont nem akkor akkorát bukik, mint a SEGA a drímkeszttel!!!
Ahogy olvastam, ez évben leállítják az eredeti X gyártását, a kompatibilitásról még mindíg hallgatnak, ami szerintem azt jelenti, hogy az új nem kompatibilis a régivel. (különben a PR gondolom másról sem szólna csak a ngy folytonosságról)
Jelenleg a piacon kapható még pár száz X játék, ha majd konzolt se lehet kapni, akkor ezeket a játékokat se tudják eladni.
Más szempontból viszont lehet, hogy mind ez racionális lépés, mert az X-en évi 1.5 milliárdot buknak.
Szal enek az új X-nek a nevén kívül semmi köze az eredetihez, ha erre az emberek is rájönnek akkor lehet hogy elbukják a régi vásárlókat, miközben a többség meg megvárja a PS3-at, meg a Revolúciót.
Szal szerintem lutri!
:) ahhoz képest, hogy rekordévet zártak, ez elég botor-kijelentés. plusz elég az eladási adatokat összehasonlítani, lol.
??? Akkor ki?
Én is ezt mondom.
Én a stratégiai játékokat hiányolom konzolon, pedig sokan játszanának velük.
A konzolosok sem godolkodnak másképpen, mint a pc-sek, csak tele van a tökük az insalálással, beálításokal, lefagyással, szaggató játékokkal, stb...
Mind a két gép másra való, más a célja!
http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen0/917536_20040324_screen001.jpg
Konzolos netet meg ne hasonlítgassuk a valódi (pc-s) nethet, az xbox live féle korlátolt szolgáltatásokat nem lehet egy kalap alá venni a kötetlen, szabad netezéssel.
PC-vel bármit megtehetsz, a konzol meg csak egy célgép. Bizonyos fajta játékokra megteszi, másfélékre meg nem. Nem ugyanaz a kategória. Akkor se ha mondjuk a PS3 vagy az Xbox2 hardverben gyorsabb is mint egy jelenlegi pc. Ahogyan egy ferrarival se tudsz sokmindent csinálni ha nincs benne kormány.
Én 16:9-es 100HZ-es tv-n nyomom, hidd el nem gagyi<#nevetes1>#nevetes1>
Mert az elég gagyi dolog mint felbontás, mint képfrissítés terén.
Neked soha nem volt konzolod mi?
Nézz körül elõször mielött értelmetlen dolgokat írsz le, és próbálj ki 1-2 játékot pc-n és xboxon!
PL.: DOOM3, stb...
Én soha nem vettem 600-ft.-nál drágábban játékot xboxra, egyébként pc-re is anyiért veszem.
Ugyanúgy lehet patch-elni, frissíteni, Update-elni mint pc-n.
Egyébként nekem van az XBOX-omon: Media Player,-DIVX-es DVD-Player, MP3 lejátszó, Online játék, egér, billenytyûzet, és szinte minden játékom Winchesteren van.
És mindez 750 MHZ-en.(XBOX)55.000.-ért
De van PC-m is több mint 7-éve!!!
Egy ilyen pc-t összerakni, amelyiken ilyen színvonalon menjenek a játékok 100.000.- alatt nem raksz össze!-én tudom, próbáltam!<#nezze>#nezze>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
- Ha lesz egér meg billentyûzet, lesznek más játékok is.
- Nekem elég megállíthatatlannak tûnik ez a dolog, de majd meglátjuk...
Capra Ibex: Ok. Talán a sony is meg fogja lépni ugyan ezt, de talán az sem sokkal jobb jövõ kép, hogy két óriáscég uralja a teljes piacot.
részletes specifikáció - HIVATALOS by Microsoft
http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Pl. azért hogy ne kelljen még 10 év múlva is C64 szintû játékokkal jáccani. Az emberek többsége igényli az egyre jobb dolgokat.
Ameddig kijön a következõ biztosan elég lesz.
Van akinek a C64 is elég. De nem mindenkinek.
Az MS vs alternatív dolgokba nem mennék bele, van mindkét oldalnak elõnye és hátránya is.
A 10-12 rongyos gamét meg megtalálod a neten 0 ft-ért is. De azért a 10-12 rongy és a 17-19 rongyos árszint között is van különbség. De a legnagyobb baj hogy konzolon alig van olyan game ami érdekelné is az embert.
Sõt, több fajta linux ment Xboxon is igaz nem voltak támogatottak... (már úgy értem M$ részérõl....érthetõ módon)
Elvileg azért van köze linuxnak PopwerPC-hez, szal reménykedjünk...