21
-
DOT #21 Azért ez egy elég jelentős csúsztatás. Vagy a te autód online a netre van kötve ? -
#20 Az összes informatikai "zseni" heckerként kezdte.
Még a 3. Billi Gécről is terjengenek ilyen hírek.. -
the Godfather #19 erre mondják hogy: Vaktyuk is talál szemet..... -
#18 Érdekes.. -
raingun #17 Azért 5 év hűvöset megérdemelne.
"Azok a hülyék, akik úgy csinálnak telefonrendszert, hogy otthoni számítógépről meg lehessen bénítani."
Lopják el a kocsidat és legyél te is hülye hogy olyat használsz amit el lehet lopni -
#16 mondjuk ehhez éppen nemsok vizet zavar hogy vak vagy nem:D
amugy érdekes -
#15 Mint a mag c. filmben a kis hekker csávó?:)
-
#14 javítás: Whistler -
#13 Nem ő az első vak hacker a történelemben. A legelső hackerek egyike volt Joe The Wistler (Sípoló vagy Füttyös Joe) - ez a vak srác képes volt ugyanis tökéletes 2600 Hz-es hangot fütyülni. Ezáltal rá tudta venni a telefonközpontot hogy in-band jelként értelmezze a hangot, és így a távolsági hívást igyen és azonnal kapcsolja neki (1969). -
Alien_AM #12 Ezaz, mostmar van referenciaja, konnyebben el tud helyezkedni :) -
HUmanEmber41st #11 Lassan már ez lesz a vizsgamunka egy biztonsági embernek :) :) :)
Na feltörtem ezt és ezt, mostmár felvesztek ??? -
#10 Ő volt, én már csak tudom. Igaz én néma vagyok, de kézjelekkel megértjük egymást. -
#9 és majd el is hiszem, hogy mindezt egyedül csinálta meg.... -
irkab1rka #8 Lehet, hogy biztonságszekértő lehetne MOST MÁR, hogy híres, de nincs az a cég, aki felvette volna, ha beállít vakon... -
#7 Lál, és az ilyen embereket hagyják otthon unatkozni, pedig lehet hogy kiváló biztonságtechnikai szakember lenne belőle.. -
archkoven #6 Akkor lehet, hogy inkább a muflonokat kergeti... -
#5 Azok a hülyék, akik úgy csinálnak telefonrendszert, hogy otthoni számítógépről meg lehessen bénítani. -
#4 "telefonterror -
juhand #3 Majd előbb utóbb kiengedik, és akkor a következő hír úgy fog kezdődni: "Egy vak, hülye hacker ..." -
DVDMester #2 mit művelhetett volna ha még lát is ! -
#1 "telefonterror "