Telefonközpontokat blokkolt egy vak hacker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ez egy elég jelentõs csúsztatás. Vagy a te autód online a netre van kötve ?
Tetsuo
Az összes informatikai "zseni" heckerként kezdte.
Még a 3. Billi Gécrõl is terjengenek ilyen hírek..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

erre mondják hogy: Vaktyuk is talál szemet.....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

TothLaci
Érdekes..
Azért 5 év hûvöset megérdemelne.

"Azok a hülyék, akik úgy csinálnak telefonrendszert, hogy otthoni számítógéprõl meg lehessen bénítani."
Lopják el a kocsidat és legyél te is hülye hogy olyat használsz amit el lehet lopni
_Atti_
mondjuk ehhez éppen nemsok vizet zavar hogy vak vagy nem😄

amugy érdekes

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Killgore
Mint a mag c. filmben a kis hekker csávó?😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Laci73
javítás: Whistler

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Nem õ az elsõ vak hacker a történelemben. A legelsõ hackerek egyike volt Joe The Wistler (Sípoló vagy Füttyös Joe) - ez a vak srác képes volt ugyanis tökéletes 2600 Hz-es hangot fütyülni. Ezáltal rá tudta venni a telefonközpontot hogy in-band jelként értelmezze a hangot, és így a távolsági hívást igyen és azonnal kapcsolja neki (1969).

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Ezaz, mostmar van referenciaja, konnyebben el tud helyezkedni 😊

Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!

Lassan már ez lesz a vizsgamunka egy biztonsági embernek 😊 😊 😊
Na feltörtem ezt és ezt, mostmár felvesztek ???

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Mighty
Õ volt, én már csak tudom. Igaz én néma vagyok, de kézjelekkel megértjük egymást. <#idiota><#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

arschsg
és majd el is hiszem, hogy mindezt egyedül csinálta meg....

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Lehet, hogy biztonságszekértõ lehetne MOST MÁR, hogy híres, de nincs az a cég, aki felvette volna, ha beállít vakon...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

[HUN]PAStheLoD
Lál, és az ilyen embereket hagyják otthon unatkozni, pedig lehet hogy kiváló biztonságtechnikai szakember lenne belõle..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Akkor lehet, hogy inkább a muflonokat kergeti...

atlagember
Azok a hülyék, akik úgy csinálnak telefonrendszert, hogy otthoni számítógéprõl meg lehessen bénítani.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

immovable
<#nyes>"telefonterror<#nyes>
Majd elõbb utóbb kiengedik, és akkor a következõ hír úgy fog kezdõdni: "Egy vak, hülye hacker ..."
mit mûvelhetett volna ha még lát is !
Koppernikusz
"telefonterror "<#wilting><#zavart2>

[ helikopter ]