6257
-
#2297 Na feltettem újból (hála a ruszkis profilnak:P). És a lényeg, h offline profilt kell létrehozni, nem szabad a neten lenni, mert akkor netes profillal lehet csak tovább folytatni... -
#2296 Háát remélem nem mindenhol ilyen...
-
#2295 Én bekapcsoltam játékban, mégis szakadt. Driverből erőszakold rá, az nálam megoldotta (sztem globálisan, az amúgy is minden játékba kell). -
#2294 Netkapcsolat nélkül indítsam a játékot, h ne mindig neten vigyem tovább a kampányt? Tehát offline profilt...? -
#2293 Hali
Nagyon rendben van a game, 1 kérdés mert hiába olvastam vissza magyar feliratot elő lehet csalni?
Másnál is hullamzik a kép mint amikor vsync nincs bekapcsolva TFTn? Hiába kapcsolom be nem az igazi. -
cuccok #2292 Na nállam olyan gondd van hogy újra raktam egy kis kihagyás után a játékot erre most nem engedi coop mod-ba nyomni.Vajon mi lehet a gondd?
Nincs új tűzfal me ilyesmi csak másfajta nod 32-őm van az lehet a gondd? -
Mr. Perfect #2291 Nálam VISTA van és semmi gond nincs a mentéssel. Offline profilt kreáltam és amikor elindítom a játékot alul kiírja, hogy Windows Live Login, akár van net kapcsolat akár nincs. -
#2290 Na bazzz, felülírtam a ruszkisssal és erre fel kezdhetem előlről... mindegy már leszedtem a gémet, minygyá felteszem újból:(((...
valaki nem tudna megdobni egy mentést? nekem az Act 3 kéne, ott ahol felderítünk az éjszakában, azt jönnek ránk ilyen ídőzített halállal megáldott robbanó kis-gollamok. És pont ott tartottam, ahol ilyen lerakott deszkalapokon kellett óvatosan sétálni, nehogy leessünk gollamékhoz... és jött egy checkpont... ? na vki? -
#2289 Akinek profil gondja van.. elég csak az egyiket ha letölti, nem? tehát a dumpost....? -
#2288 Emberek amúgy nem lehet hogy VISTA kell neki? Úgyértem a hibamentes játékhoz, mert lehet e krekk más oprendszereken bukdácsol?! Én nemtudom, csak tippelgetek itt, de segíteni akarok ...
Valaki akinek VISTA -n is kilép vagy elfelejti a mentést? -
#2287 Nem ismételgetésből kérdezem meg, de neked is fennvan a fix? Ami lentebb be lett linkelve többször?! Az segít e mentési problémákon is tudtommal. Nálam semmi gond nem volt pedig már legalább 10x újrakezdtem az elejét és azóta feléig el is vittem ... -
#2286 na nekem is eza gond nem menti el a csinosság:)
van profil :) profil1 névvel:) de continue chekpointál nincs semmi:)
szal akkor sign up és utána lesz mentésem single módban is? -
#2285 Nincs mit
Míg van netetd, addig jó a GoW:) -
Axl Rose #2284 Tegnap elölről kezdtem a gamet, 2 checkpoint után kiléptem a gameból,
gép restart.
Utána Netre fel, game indít és múködött.
Sz'al megfejteni nem tudom mikor működik és mikor nem, remélem ez mostmár kitart addig, amíg végigviszem a gamet...
Köszi a helpet. -
#2283 Na akkor én így telepítettem fel:
mikor telepítettem már volt netkapcsolatom, miután feltettem, akkor csináltam egy profilt (netkapcsolattal) f1-et lenyomva, és a profilnevet úgy hagytam, ahogy a gép kivánta: tehát Player01 névvel.
Nekem müködik, igaz OFFline-ban nem tudok játszani egyáltalán. Szal online-on tudom csak folytatni. -
Axl Rose #2282 Próbáltam, fórumbeírás után azonnal.
Ugyanaz, single player -> continue -> no checkpoint...
Nem értem... -
#2281 Sima netkapcsolat, ennyi...
már próbáltad? -
Axl Rose #2280 Csak simán legyen Netkapcsolat ?
Vagy valami másra gondolsz a gamen belül ? -
#2279 Én is meg vagyok elégedve, sőt... nekem sem volt egy szikra fagyás sem.
Sztem a legjobb u3 motort kihasználó és jól optimalizált gamma ez.
Kivéve a ramolvasása néhol gáz egy-két pályán + a az eleji videó lejátszásoknál... -
#2278 Pc-n toltam le, kb. 3 d.u. alatt... se egy fagyás, se egy komolyabb bug nem volt... én nemtom mit szöszmötölnek sokan. A játék maga egész jó volt, főleg ilyen Blacksite Area 51 gagyikhoz képest... volt hangulata na, de a konzolos szájíz az végig megvolt, faltól-falig 10 mp séta ennyi a szabadság :-/ -
#2277 Én sajna, csak akkor tudom folytatni a gémet, mikor a netre lépek...:OOOO Próbálld te is ki a netes kapcsolatot. -
Axl Rose #2276 Skacok, tiszteségesen elolvasva a FAQ-t, nem találtam benne megoldást.
F1-el létrehoztam a profilt, de amikor folytatni akarnám a gamet, kiírja, hogy nincs checkpoint elmentve, pedig elvileg van, sokat haladtam.
Elölről kezdeném, de félek, hogy ugyanez lesz.
Valami 5let ? -
#2275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az act5 az utolsó, a vonatos -
#2274 köszi -
#2273 HBD .. :)) -
#2272 Áá, végre egy xbox-os. Figyu, boxon mivel van vége a játéknak, melyik pályával? (spoileres blokkba írd, pls) -
#2271 inkább 1000ft-al drágábban, 8600GE. 650/2000 512 megás. nekem szimpibb.. :$
[apro] vagy inkább 8ezerrel olcsóbban galaxy 8600GT OC :$ az is alig marad el. -
#2270 Megdöbbenéssel olvasom a hozzászólásokat. Én ma toltam ki, és nagyon lenyűgözött a játék! Brutál grafika, izgalmas játékmenet, jó hangulat! Mondjuk az is igaz, hogy fotelből toltam 82cm LCD HD-TV, 4.1 hangrendszerrel és nem idegeskedtem rajta, hogy nem indul, akad, zörög, lefagy stb. stb. úgy látom erőteljesen levesz a játék élvezeti értékéből a PC -s szívások,..kár érte, pedig tényleg jó játék.
-
#2269 dx9-es kártya már nem biztos, hogy elég időtálló választás, akkor inkább ugyanez csak GT-ben, sokkal olcsóbb, de nem sokkal lassabb. Túlélőkártyának jó és ha itt beindul a "forradalom" akkor sem annyira bebukás. -
ricsa008 #2268 a Runtime Error ra van már valami megoldás? -
rockerdave #2267 elméletileg javít valamit a windows live-on is, én meg nem tudok multizni
azt gondoltam ez megjavítja,mert nem tudom miért nem enged multiba játszani :( -
#2266 helo vrsdm ati x1950 pro-ra nem gondpltál szerintem az egy marha jó kártya ilyet akarok venni (kapni) karácsonyra . -
#2265 Ha minden megy maxon, akkor minek a patch? -
#2264 Megoldódott, csak valami bug volt. -
rockerdave #2263 bocs elírtam
értsd jól :) -
#2262 3gigabyte-os? gigahertz talán? -
rockerdave #2261 nekem:
3 giga ram
dual core pentium 3 gb
8800 gt 512mb
megy minden maxon 1 szál szaggatás nélkül
csak kijönne a crack az új patchez.. -
#2260 Hali.
Segítene valaki? Ott járok, ahol egy nagy pókkal kell csatázni, plussz jönnek a kis robbanós suttyók is. Szóval lövöm őket, a pók hátrál, a lábam alól eltünik a talaj, valamilyen vízben állok, és egy idő után csak lövök, és em történik semmi.
Szal mit csináljak? -
#2259 és akkor min gépezzem át az éjszakát karácsonykor? :D
amúgy, most néztem, németországból, 36000ért van 3850... szállítás az nem összeg. hmmm. gondolkodok nagyon... apám kezébe nyomni még 10.000-et amim van.
jól megszívom pont ilyenkor :S apám parkolt szabályosan és beleszállt egy fickó ... kocsi totálkár :S karácsony előtt :S:S
na nem sírok . szétoffolva a témát :D:D:D
várok akkor lehet még picit. -
#2258 Februárban rajtol az NV 9XXX sorozata , addig szvsz várj a vásárlással, sokat fognak esni az árak ....