Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár akkor bukás tuti nem lesz, mint a halo2pc, de azért mégsincs akkora érdeklõdés iránta 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Hallom megjelent PC-re is az év egyik legjobban várt játéka.
A kérdésem az lenne, hogy a CRYSIS-hoz igen, de ehhez egy F.A.Q. vagy egy információs sáv a banner alatt nem sok, annyi sincs kitéve. A hozzászólás ablakának fehérségérõl már ne is beszéljünk. Sztem egy ilyen színvonalú játéknál ezek kötelezõ dolgok lennének.
a telepítés elején alul van egy gomb, ami elõhoz egy olyan részt, ahol be tudod tallózni a telepítés helyét 😄
el van rejtve, én is elõször alig vettem észre xD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(alul more options)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
méssz lössz ennyi....pedig normal fokozaton nyomom ,de az ellenfelek sztem nem olyan okossak fejbe lõvõm õket párszor és csá.....a graf sem olyan nagy durr...a fa elég gyengusan lett kidolgozva....ez tipikusan olyan gém,hogy az elsõ órában mindenki dobb tõle egy hátast mert nekem is nagyon bejött aztán ellaposodik...legalábbis nálam...
Why so serious?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
THX.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a vrecsöröket nagyon utáltam meg a robbanós vrecsöröket.ÁÁÁÁÁÁÁ.A trojka gunok is jók.
1. elindítod a játékot, textúrát mediumra teszed, leokézod, kilépsz a játékból.
2. elindítod a játékot, textúrát visszateszed highest-re, vagy amire akarod.
3. Játszol. Már nem fog swapelni.
4. Memóriahibát dob, DE Alt+TAB-al visszalépsz a játékba és folytatod a játékot. 😄 A lényeg hogy NE okézd le a hibaüzenetet.
Fantasztikusan optimizált, minden high-on dx9ben tökéletesen szaladgál, azok a kis megröffenések nekem is megvannak, de nagyon tetszik hogy nincsenek 3/4 órás töltések, és még ráadásul szép is. Egyedül hirtelen forgolódásnál akad be egy picit a Bloom effekt miatt, de bõven belefér azzal szemben amit a játék nyújt 😊
spoiler: most megyek a kocsiért, látom elõzõ HSZ-ben h nem jött be emberkének 😊
Egyébként az emergency hole-okat be lehet robbantani gránáttal.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Folyamat:
0.Ha már felraktad, akkor Uninstall
1.Net kikapcsol
2.Reinstall
3.Crack: razor féle!!!
4.Elindítod
5.Kiír egy balakot, hogy állandóan frissít, bla bla bla...(Spanyolul), Semmit sem szabad kipipálni!
6.Katt a "Jugar" szövegre!
Ha minden rendben ment, akkor el is indult a game spanyolul... 😊
A lang.txt-t nem szabad törölni, hanem a benne lévõ "kódot" kell átírni az angol nyelv megfelelõjeként, amit sajnos nem tudom, hogy mennyi, szal ha jó a spanyol, akkor hajrá 😄
nem volt még senkinek ilyen??
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Az akadások a ram miatt vannak, de sztem ezesetben a játék a felelõs.
Próbáltam lejebb venni a grafikát, de úgyis akad :/
delete the lang.txt file from \binaries in your installation directory. "
LYONESS - Your Cashback Company