6257
  • Prince23
    Valaki megaájandékozna minket Karácsonykor a nyelvi fileokkal?
    :D
  • Bence94
    ja akinek megvan magyarul esetleg feldobhatná.igaz még nincs meg de jól jönne
  • BlackShadow
    hát nekem olyan semmi nincs.. ja és persze XP , vistát fel nem teszem :D
  • tmisi
    Nekem most az act1 végén csinálja ELŐSZÖR. Valahol olvastam, hogy zavarják a windows téma programok (pl. windowsblinds), ezért letöröltem a vista inspirat packot, de még nem próbáltam a gamet. Remélem így már jó lesz.
  • grebber
    Esetleg nem tennéd fel a magyar nyelvi fájlokat nekünk?
  • BlackShadow
    Szasztok! Segítség kellene. Az a helyzet, hogy a játék kis időközönként fogja magát és kilép.. (A(z) wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.)
    fingom nincs mi a gond, hisz a másik gépen fut rendesen.. délelőtt folyamán is ezt játszotta velem, de most raktam újra a rendszert és még mindig csinálja.
    AMD 64 x2 6000+ van, letöltöttem amd oldaláról a legfrissebb drivert, igaz a játék még mindig reklamál, hogy régi a driver (de, hogy miért..)
    akkor van még mellé egy geforce 8600GTS, szintén legújabb driver

valami 5let? esetleg vmi beállítás dolog van? FAQ-t átnéztem, ott nincs ilyen jellegű dolog.
    Előre is köszönöm!
  • kenderzen
    ha legálisra gondolsz akkor sztem csak fizetös van , ha nem akkor oldalakkal elörébb levan irva hogy hogy lehet hamacsin használni , de azért kicsit vicces hogy eredeti gamet meg kell okositanod :S
  • tojas1
    Igen lehet magyar felírattal.
    Én a Media Markt-ban vettem 7990 Ft
  • petee
    Tudja valaki,hogy lehet-e már kapni a játékot magyarul?
  • tojas1
    Akkor úgy látszik várnunk kell a Multis megoldásra.
  • arty
    crysis szebb, csak gondolom felidegelt, h még a te gépeden sem fut jol értelmes beallitasokkal :P
  • kenderzen
    Most olvasgattam live ügyben mert én is akarok játékot venni ami csak liveon megy online ,de nem igazán van normális leirás arrol hogy a magyarok hogy vehetik igénybe . Az viszont kiderült hogy xboxlive rendszert (a windows is ezt használja ) csak azok használhatják online játékra akiknek van xbox live gold előfizetésük. Ha valaki jobban értesült az mostmár komolyan leirhatná ide mert mert ez igy kicsit vicces hogy a 3 hónapos xbox live gold előfizetés 6990ft .
  • atio85
    Már felismeri egymast a két gép csak azt írja "Your connection to the host has been lost." Na valaki tud segíteni?
  • Prince23
    a "nem hosszabb" után kérdőjelt akartama volna. nem pontot.DD
  • Prince23
    Hát a játékhossz, már ne haragudj, nem hosszabb. Igaz a történet lényegtelen. én nem erre értettem! hanem a páylák, a küldik felépitésére!!!
  • atio85
    Helló,tudja vki hogy lehet coop módba játszani?Hamachival próbáljuk,de vmiért nem ismeri fel egymást a 2 gép.
  • DarkSector
    Szerintem is durva a játék.
    És egyetértek veled.
    Cod4-től biztossan tovább tart a szingle.
    És nemhogy szép, de egyenessen a legszebb játék, amit eddig láttam.
    Crysis meg egy szarkupac ahhoz képest, amit igértek.
    Növényzet olyan, mintha odafosták volna.
    Cod4 meg multi miatt verhetetlen.

Area-t is jól elbaszták.
  • AkosGellert
    Hát szerintem is rovid a torténet, ha persze értesz ahhoz hogy leszedd az ellent!
  • gyuri12
    "Emellett hihetetlenül hosszú játékideje "
    a GoW-nak? te mi a faszról beszélsz??!!
  • tojas1
    Leszedtem fel tettem,semmi nem változott
  • kenderzen
    érdemes még megprobálni a winfosban a területi és nyelvi beállitásoknál a tartozkodási helyet átállitani egyesült királyságra )
  • kenderzen
    Itt azt irják hogy megoldhato elvileg a multi,frisitsd a xfost:)
  • Prince23
    Istenem ez a játék haláli. Hát nekem egyértelműen ez az ÉV TPS-e!!!!!!!!! Amúgy már az 5. fejnél vagyok. PFF a 4. fej elég nehéz volt aházban, pfff, jah meg a menekülés a házból.
    Ha nem lenne CoD 4, akkor ő vinné a titulust mindenben összegezve, még a Crysist is lecsapná. Emellett hihetetlenül hosszú játékideje van. Ha nem lenne a cod4, akkor nálam ő vinné az aranypámát.
  • blade9595
    Tudna vki segíteni?
  • Micsu
    !
  • Micsu
    a TE gépednél jobb gépem van de sebaj ;)
  • blade9595
    Sziasztok!Leszedtem a proper Razor verziót,telepíteni akarom,deh mindig a C meghajtóra akarja tenni,pedig elolvastam a F.A.Q-t és átírtam a registrybe a ProgramFilesDir-t!Telepítésnél a D meghajtómra mutat ahova installálni szeretném,deh mikor rakja fel a game-t mégis a C meghajtómra pakolja!Légyszi segítsetek mi lehet a probléma!
  • Tatyla
    mival auto mentés van azt fogja behozni folytatásba ahol az utolsó checkpont volt ha za 5.act-ban volt akkor is...
  • Prince23
    Na megoldva!
    már a 4. actnál vagyok a felénél

KÉRDÉS:
    Ha elindítanám az 5. actot - csak kiváncsiságból- akkor tényleg tölrődne az egész fejezetek, amit feloldtam a mentésekkel?
    Mer vmi ilyesmi ír.
  • Prince23
    A hasfalát kén lőjem, d emiután 660 gólyot beleeresztettem nem döglik meg, fel venni a municiót pedig nem engedi a dögje:D
  • Prince23
    Jöttem egy kicsit
    Szóval: a barlangos pályán vagy, és előjött egy bazi nagy pókdög. És lövök rá, de páncélozott a dögje, hallom, ahogy lepattan róla a gojszli. Netán valamit rá kéne omlasztanom?
  • Fehercsoki
    Magyarországról nem.
  • tojas1
    Sziasztok!!

Most vettem meg a játékot,de most tényleg nem lehet vele Multizni?
  • Amadeus HU
    Nincs értelme az egész multinak mind addig míg itthon nem vezetik be a Live szolgáltatást, de ez kb olyan mint itthon anno elterjeszteni az internetet. Nem mostanában lesz ez itthon szerintem
  • arty
    proxyn keresztül nem lehet átvágni? ez persze csak akkor megoldás, ha csak regisztráláskor csekkol IP-t

... mert ha játszani is proxyn keresztül kell, akkor mind1, mert ez nem kivitelezhető a pingek miatt :(
  • Amadeus HU
    Nem lehet mert IP cím alapján is ellenőrzi a hovatartozást!
  • arty
    menteni nem lehet profil nélkül, igy ha kilépsz, elveszik, ahol tartottál
  • arty
    mit jelent h nem lehet? nem tudsz beregelni live!-ra ??? regelj be, mintha angol lennél, az nem megy? (xboxon bevált modszer...)
  • joe1980
    Figyeljetek ide. Profile nélkül is lehetne vele játszani?vagy muszálj profilt csinálni hogy játszhass vele?
  • GoKu x
    hogy oldottad meg?