6257
-
#2457 Valaki megaájandékozna minket Karácsonykor a nyelvi fileokkal?
:D -
#2456 ja akinek megvan magyarul esetleg feldobhatná.igaz még nincs meg de jól jönne -
#2455 hát nekem olyan semmi nincs.. ja és persze XP , vistát fel nem teszem :D -
tmisi #2454 Nekem most az act1 végén csinálja ELŐSZÖR. Valahol olvastam, hogy zavarják a windows téma programok (pl. windowsblinds), ezért letöröltem a vista inspirat packot, de még nem próbáltam a gamet. Remélem így már jó lesz. -
#2453 Esetleg nem tennéd fel a magyar nyelvi fájlokat nekünk? -
#2452 Szasztok! Segítség kellene. Az a helyzet, hogy a játék kis időközönként fogja magát és kilép.. (A(z) wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.)
fingom nincs mi a gond, hisz a másik gépen fut rendesen.. délelőtt folyamán is ezt játszotta velem, de most raktam újra a rendszert és még mindig csinálja.
AMD 64 x2 6000+ van, letöltöttem amd oldaláról a legfrissebb drivert, igaz a játék még mindig reklamál, hogy régi a driver (de, hogy miért..)
akkor van még mellé egy geforce 8600GTS, szintén legújabb driver
valami 5let? esetleg vmi beállítás dolog van? FAQ-t átnéztem, ott nincs ilyen jellegű dolog.
Előre is köszönöm! -
kenderzen #2451 ha legálisra gondolsz akkor sztem csak fizetös van , ha nem akkor oldalakkal elörébb levan irva hogy hogy lehet hamacsin használni , de azért kicsit vicces hogy eredeti gamet meg kell okositanod :S -
#2450 Igen lehet magyar felírattal.
Én a Media Markt-ban vettem 7990 Ft -
#2449 Tudja valaki,hogy lehet-e már kapni a játékot magyarul? -
#2448 Akkor úgy látszik várnunk kell a Multis megoldásra.
-
#2447 crysis szebb, csak gondolom felidegelt, h még a te gépeden sem fut jol értelmes beallitasokkal :P -
kenderzen #2446 Most olvasgattam live ügyben mert én is akarok játékot venni ami csak liveon megy online ,de nem igazán van normális leirás arrol hogy a magyarok hogy vehetik igénybe . Az viszont kiderült hogy xboxlive rendszert (a windows is ezt használja ) csak azok használhatják online játékra akiknek van xbox live gold előfizetésük. Ha valaki jobban értesült az mostmár komolyan leirhatná ide mert mert ez igy kicsit vicces hogy a 3 hónapos xbox live gold előfizetés 6990ft .
-
atio85 #2445 Már felismeri egymast a két gép csak azt írja "Your connection to the host has been lost." Na valaki tud segíteni? -
#2444 a "nem hosszabb" után kérdőjelt akartama volna. nem pontot.DD -
#2443 Hát a játékhossz, már ne haragudj, nem hosszabb. Igaz a történet lényegtelen. én nem erre értettem! hanem a páylák, a küldik felépitésére!!! -
atio85 #2442 Helló,tudja vki hogy lehet coop módba játszani?Hamachival próbáljuk,de vmiért nem ismeri fel egymást a 2 gép. -
#2441 Szerintem is durva a játék.
És egyetértek veled.
Cod4-től biztossan tovább tart a szingle.
És nemhogy szép, de egyenessen a legszebb játék, amit eddig láttam.
Crysis meg egy szarkupac ahhoz képest, amit igértek.
Növényzet olyan, mintha odafosták volna.
Cod4 meg multi miatt verhetetlen.
Area-t is jól elbaszták. -
AkosGellert #2440 Hát szerintem is rovid a torténet, ha persze értesz ahhoz hogy leszedd az ellent! -
gyuri12 #2439 "Emellett hihetetlenül hosszú játékideje "
a GoW-nak? te mi a faszról beszélsz??!! -
#2438 Leszedtem fel tettem,semmi nem változott -
kenderzen #2437 érdemes még megprobálni a winfosban a területi és nyelvi beállitásoknál a tartozkodási helyet átállitani egyesült királyságra ) -
kenderzen #2436 Itt azt irják hogy megoldhato elvileg a multi,frisitsd a xfost:) -
#2435 Istenem ez a játék haláli. Hát nekem egyértelműen ez az ÉV TPS-e!!!!!!!!! Amúgy már az 5. fejnél vagyok. PFF a 4. fej elég nehéz volt aházban, pfff, jah meg a menekülés a házból.
Ha nem lenne CoD 4, akkor ő vinné a titulust mindenben összegezve, még a Crysist is lecsapná. Emellett hihetetlenül hosszú játékideje van. Ha nem lenne a cod4, akkor nálam ő vinné az aranypámát. -
blade9595 #2434 Tudna vki segíteni? -
Micsu #2433 ! -
Micsu #2432 a TE gépednél jobb gépem van de sebaj ;) -
blade9595 #2431 Sziasztok!Leszedtem a proper Razor verziót,telepíteni akarom,deh mindig a C meghajtóra akarja tenni,pedig elolvastam a F.A.Q-t és átírtam a registrybe a ProgramFilesDir-t!Telepítésnél a D meghajtómra mutat ahova installálni szeretném,deh mikor rakja fel a game-t mégis a C meghajtómra pakolja!Légyszi segítsetek mi lehet a probléma! -
#2430 mival auto mentés van azt fogja behozni folytatásba ahol az utolsó checkpont volt ha za 5.act-ban volt akkor is... -
#2429 Na megoldva!
már a 4. actnál vagyok a felénél
KÉRDÉS:
Ha elindítanám az 5. actot - csak kiváncsiságból- akkor tényleg tölrődne az egész fejezetek, amit feloldtam a mentésekkel?
Mer vmi ilyesmi ír. -
#2428 A hasfalát kén lőjem, d emiután 660 gólyot beleeresztettem nem döglik meg, fel venni a municiót pedig nem engedi a dögje:D -
#2427 Jöttem egy kicsit
Szóval: a barlangos pályán vagy, és előjött egy bazi nagy pókdög. És lövök rá, de páncélozott a dögje, hallom, ahogy lepattan róla a gojszli. Netán valamit rá kéne omlasztanom? -
#2426 Magyarországról nem. -
#2425 Sziasztok!!
Most vettem meg a játékot,de most tényleg nem lehet vele Multizni?
-
Amadeus HU #2424 Nincs értelme az egész multinak mind addig míg itthon nem vezetik be a Live szolgáltatást, de ez kb olyan mint itthon anno elterjeszteni az internetet. Nem mostanában lesz ez itthon szerintem -
#2423 proxyn keresztül nem lehet átvágni? ez persze csak akkor megoldás, ha csak regisztráláskor csekkol IP-t
... mert ha játszani is proxyn keresztül kell, akkor mind1, mert ez nem kivitelezhető a pingek miatt :( -
Amadeus HU #2422 Nem lehet mert IP cím alapján is ellenőrzi a hovatartozást! -
#2421 menteni nem lehet profil nélkül, igy ha kilépsz, elveszik, ahol tartottál -
#2420 mit jelent h nem lehet? nem tudsz beregelni live!-ra ??? regelj be, mintha angol lennél, az nem megy? (xboxon bevált modszer...) -
joe1980 #2419 Figyeljetek ide. Profile nélkül is lehetne vele játszani?vagy muszálj profilt csinálni hogy játszhass vele? -
#2418 hogy oldottad meg?