6257
  • Tatyla
    játék közbeni párbeszédeknél is néha négyzet van az Ö helyett,de ennyi belefér...
  • adammmmmmm
    Elolvastam a F.A.Q.-ot és úgy is tettem ahogy ott leírja de még mindig a C-re akar telepíteni. Nincs valami más megoldás? Senkinek nincs ötlete?
  • DarkSector
    Én
    2.fejezet végénél kezdtem újra a magyar felirat miatt!
    :D
  • mike0013
    okok:)
    csak kár, hogy újra kell kezdenem:)
    végülis nem voltam úgyse messze a játékban:D
  • arty
    köszönjük az önzetlenséged!
  • ellington
    ezt a swap elleni megoldást ami a faq-ban van, minden egyes indításnál el kell játszani?
  • DarkSector
    Igen offline kell.
  • tojas1
    BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
  • mike0013
    ja értem...
    akkor létrehozok egy offline-osat...
    mindenesetre valaki megdobna egy mentéssel, az 1. fejezet vége fele lehettem, köszi!
  • Prince23
    Valószínű, h netes kapccsolattal hoztad létre a ptofilt. És ha nettel hoztad létre, akkor cssak nettel tudsz jácani
  • mike0013
    ott már néztem, de nem találtam semmi használhatót, vagy neked ott van mentés?
  • DarkSector
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows\
  • mike0013
    nem tudod hogy hol van a profil? a mentéseiddel együtt? megnéznéd?
    én nem igazán találtam, mondjuk elvileg nekem mentés sincs, mert a játék nem látja:S
  • DarkSector
    Akkor az már gáz.
  • mike0013
    az már megvolt:)
    így kezdtem a játékot: létrehoztam egy profilt > játszottam > ma meg nem engedi, hogy folytassam
  • DarkSector
    Először a főmenü alján kattints és kreállj egy profilt!!!!!!
    Kellemes ünnepeket neked is.

ÉS MINDEN MÁS SG-SNEK!!!!!!!!!
  • mike0013
    Sziasztok!
    Akadt egy kis gondom, tegnap játszottam, checkpoint, kilépek a játékból, mert kezdődik a meccs...
    Ma játszani szeretnék vele, erre kiírja, hogy nem talál mentést:S
    Mi lehet a gondja? Egyáltalán hol tárolja a mentéseket?
    Ugyanaz a profil, és senki nem indított új játékot!
    A választ köszönöm előre is!
    Áldott Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
  • BlackShadow
    na én meg közben megoldottam a problémámat :D
    egy szimpla reinstall, és egy kis hackelés, a patch-et nélkülözve. tökéletesen fut! (mennyire poén dolog, hogy egy otthon ülő emberke seperc alatt megoldja, míg a 'nagy cégek' éveken át szaroznak egy patchen?) akit érdekel majd holnap megtudom adni a linket, mert most csak beugrottam :D
    (ha keresné vki, gears of war hivatalos fórum, és ha a keresőbe crash-t ír az emberke, van vmi fix-es topik :D)
  • Druzsba #2479
    A kockák -szerintem- azért vannak benne, mert csak ilyen "házibarkács" magyarítás. Valószínűleg van egy fájl, ami megfelelő ékezetes karaktereket tartalmazza.
    Az, hogy az én eredeti verzióm miért marad angol továbbra is homály... valaki tapasztalt hasonlót?

tmisi: Néha vissza tudok lépni ALT+TABbal, néha nem. Legutóbb úgy fagyott ki, hogy el sem idnult többet a játék, csak mikor újratelepítettem... azért ez gáz :(
  • kirol
    És ez az eredetiben is ilyen?
    Mert az elég gáz! Mivel az ékezeteket nem kezeli rendesen. Pl: Főmenü: FMENU a te képeden is. Meg kocka van benne stb.
    Bár semminél jobb.
  • DarkSector
    THX
  • tojas1
    IGEN
  • tojas1
    IGEN
  • DarkSector
    THX
    és a párbeszédek is magyarul lesznek?
  • Prince23
    Helló! miután magyarítással játszom, mjondom elviszem egy csekpointig. ok. látom kiírta, h ellenörzőpont, na jó kiléptem. később mondom csak folytatom, de nem onna folytattam, hanem ahogy megmaardt utoljára angolul, abban a helyzetben töltött be. remélem nem lesz ilyen többé...
  • petee
    neked is köszi!:)
  • petee
    köszi!
  • Prince23
    Na király, köszi a feltöltést!!!!

Én amit letöltöttem, azt írtam át: .ini-re a hun helyére. És akkor felül írta mindet. Nem kellett semmit sem áthelyeznem:)
  • tojas1
    A kódot csak a Multis résznél kéri.
    Tényleg valaki már rá jött hogy a F...BAN kell a multit "feléleszteni".
    Engem valahogy az jobban érdekelne,mint a SP.Ezért is vettem meg.
  • farad66
    Sz'assztok!
    Én is megvettem,de Vista alatt egy.két perc múlva hiba üzivel kilép.Xp.nél viszont nincs gond.Felrakta vki Vistára? Amúgy meg nem is kell ehhez azonositó kód,mert telepitésnél nem kérte.
  • adammmmmmm
    Elolvastam a F.A.Q.-ot és úgy is tettem ahogy ott leírja de még mindig a C-re akar telepíteni. Nincs valami más megoldás?
  • grebber
    MÜKÖDIK a magyarítás!!!!!!!!!!!!!!!!

Akit érdekel INNEN TÖLZHETI.
    Ezer köszönet tojas1-nek!!

Én annyit csináltam hogy a fájlokat bemásoltam a D:\Games\Gears of War\WarGame\Localization\INT-mappába persze az ottlévőket áthelyeztem máshova.
    Majd a .hun kiterjesztésüket átirtam .int-re mert hun-al nem lesz semmi szöveg a menükben!

• tmisi
    Én is visszaléptem ALT+TAB-bal, de nem tudok a menüben kiválasztani semmit, szürke marad. Te mit csináltál hogy folytatni tudtad?

Hát nemtom ráfért volna egy tesztidőszak még rendesen, nem igaz, hogy a patch sem javítja (nekem is fel van téve), az meg szégyen lenne, ha csak XP-n produkálná - direkt - hátha Vistát vesz a szerencsétlen júzer. Komolyan megmondom h mindig a warezt szidják, de nem tudok két játékot mondani, amit megérné eredetiben megvenni mert a pénzéért cserében stabilan fut. Nálam már a Crysis meg a Juiced2 kihúzta a gyufát, most meg ez...
  • grebber
    Pont azt mondam hogy azt kell felrakni!
  • tojas1
    Írd már le,hogy jól csináltam
    Amúgy a Localization könyvtárban van még egy INT könyvtár.
    Azt nem kell fel tenni??
  • tojas1
    http://rapidshare.com/files/78577078/HUN.ZIP.html
  • tojas1
    elvileg elküldtem
  • Druzsba #2460
    Ezt nekem is csinálja elég gyakran. Ilyenkor leggyakrabban egy ALT-TAB-bal még vissza tudok lépni a játékba és tudom folytatni. Nálam is XP van - lehet, hogy ez a hiba forrása.

Egyébként a játék eredeti, mégis a telepítőt kivéve minden angol maradt. Nem tudja valaki mi lehet a baj vele? Valamit rosszul állítottam be vagy csak nem vettem észre a nyelvválasztás opciót? :)
  • grebber
    Elvileg a 2 Localization mappából azt INT-es mappák kellenek legalábbis remélem.

Becsomagolod őket és pl ide: http://rapidshare.com/ feltöltöd.
  • tojas1
    Szívesen felrakom,csak fingom nincs hogy kell.
    Ée lehet nem is jót találtam meg.