6257
-
#2577 hát, hamachival, ahogy a FAQ-ban van, nekünk sikerült:) -
Savmacska #2576 A F.A.Q. -ban nem értem ezt a dir átnevezést pedig irtam neki h a D-re tegye, de akkor is a C-re rakja meg miylen 7gb szabad hely kell ? kb a 3/4-ednél tart a telepités és most tart 9gigánál -
Savmacska #2575 És uninstalálni sem tudom, de valamit pedig pakola c-re pedig a d-t válaszottam uninstalnál meg megakad, de az uninstalra is ugy leltem rá h ujrainditottam a gépet, és ott lett h uninstall help plz... -
Savmacska #2574 Sziasztok!!
Megszreztema játékot de telepitésnél nem indul el, azaz elindul,d e nem jelenitödik meg a setup ablak, nem tudom miért várok 5-10percet és semmi valakis egitsen plz !! -
#2573 Hello!!
Nektek sikerült csatlakozni a Multis részhez??
Hogyan?? -
zadorjan #2572 Nem hiszem el a játék felénél eltünt a mentésem most mit csináljak ??
Tud valaki fullos mentést ??
És a magyarítást angol verzióra honnan lehet leszedni ?? -
#2571 most próbáltuk ki haverral és azt mondta, hogy a leges legminimumabbon is szaggat egy kicsit néha, viszont neki több a ramja, mint neked, szóval fölös megpróbálnod! Ja és így eléggé ronda is:) -
#2570 Helló!
Szerintetek megpróbáljam a játékot?
P4 2.4 GHZ (húzva 2.6-ra)
Ati Radeon 9600 PRO 256 MB
768 MB DDR RAM -
#2569 köszi szépen:)
mindjárt ki is próbáljuk a multit, remélem azért nem fog neki szaggatni -
#2568 full low grafikán igen. a vga kevés sajna ... -
#2567 haverom gépe: AMD 3000+, 1 GB DDRI RAM, ATi 9600 Pro 256 MB VRAM
szerintetek menne neki a játék?:) -
#2566 na meglett a miliomodik nekifutásra ,a titok mozgás a vonaton elöre,gránátrakéta majd távcsöves fejre... -
#2565 valaki mondjon egy jó taktikát a végén Ram-ra,mert hiába néztem meg a videót az amugy is xbox360-as,és ott ugy láttam nem olyan idióta a társam mint nekem mert mindig elöre rohan hiába adom ki az alakzat parancsot... -
#2564 Leírnád nekünk légyszíves,hogy sikerült a Multira csatlakoznod.
Eredeti játékom van.
Elöre is KÖSZÖNÖM -
#2563 CSak véleményt mondanék! ISZONYAT JO! a multi is me ga magyar feliratok is jok lettek ezegy ÉV JÁTÉKA!!! csak azt tom mondani mek is nyomatom tovább! -
gyuri12 #2562 akkor most üsd le az öcsédet a nevemben, és mondjad neki,hogy sniperrel lőni kell a pofáját a mocsoknak,és gránáttal,vagy bármivel,ami robban(de csak akkor kell robbanós cucc,ha épp rajta vannak azaok a repülő genyák)
hány éves az öcséd?:D -
Bill = Vili -
tmisi #2560 Nekem sem megy, az ashes pálya főellenjének kinyírása utáni bejátszásnál ugyanazt produkálja mint neked a #2546 hsz-ben. A vicc az egészben az hogy elvileg eredeti gammel is csinálja (másnak), tehát nem crackhiba. Szánalom, hogy az M$ nem tud saját windowsára stabil programot írni, pedig ők ismerik a legjobban szöröstül-bőröstűl ezt az oprendszert. -
#2559 akkor az angoltanárom miért Billnek hívta a Balázs oszt. társam? :S -
#2558 nekem is ugyanez, fogalmam sincs miért:S -
hitch #2557 csáó.nekem vmiért nem müxik a mentés amit letöltöttem itt.mit csinátam rosszul?
bemásoltam a wargame chekpointokhoz de semmi.
Valami ötlet???? -
Gabesz026 #2556 Nekem is ez a helyzet de a haver elhozta a felinstalált cuccot átmásoltam és műkszik szinte hihetetlen. -
adammmmmmm #2555 Én feladom. Nekem ez a játék egyszerűen nem fog működni. Uninstaláltam és ha megpróbálom felrakni vlami hibát észlel egy 1033-nevű fájlal. -
#2554 Má megtaláltam: a beállításoknál vót xD -
#2553 Gondolom a nagy fejesek két nevet használnak odaát a vezetéknév mellett.
de ez tök hihetetlen, h a William becézve Bill -
#2552 Igen. -
#2551 Bill Clinton is William Clinton akkor hogy is van ez? -
#2550 akkor nem tudtam -
adammmmmmm #2549 Ez a játék egyszerüen nem megy nekem. Végre sikerült felrakni erre mit ír ki? RUNTIME ERROR!! És ez mellé még jön egy wargame-g4wlive.exe hiba. Nekem nincs szerencsém ezzel a játékal. Remélem erre van valakinek valami ötlete. -
#2548 Ebben tévedsz. -
#2547 Ne feledd: mikor elindítod a gammát, lépj ki a netből! Ne legyél rajta! -
adammmmmmm #2546 Kösz végre az E-re installálja. Arra leszek kiváncsi hogy a játék működni fog-e. Kösz még egyszer a segítséget. -
#2545 William rövidításe nem Bill, hanem Will. -
#2544 a Bill az mióta balázs?az nem a william röviditése ami pedig vilmos? -
Neoncsoves #2543 omfg... pedig kvára tetszik. tegnap 4en nyomtuk King of the Hill-t, nagyon feelinges az egész... De igy nem veszem meg... Bekap6ja a mikrofos remélem csődbe megy kapuk balázs (bill gates) :D -
#2542 És müxik?:) -
#2541 sajnos nem mikrofos még nem csinálta meg nálunk -
Neoncsoves #2540 hali srácok! ha megveszem akkor tudok neten nyomulni? vagy a LIVE miatt ezzel sem lehet nyomulni ugy mint a Kane and Lynch-csel? -
saiyanjin #2539 Nagyon szépen köszönöm a mentést. -
#2538 online-t nem tudok létrehozni mert ahhoz kéne az eredeti cd-kulcs, szóval nem hiszem:)