6257
  • mike0013
    hát, hamachival, ahogy a FAQ-ban van, nekünk sikerült:)
  • Savmacska
    A F.A.Q. -ban nem értem ezt a dir átnevezést pedig irtam neki h a D-re tegye, de akkor is a C-re rakja meg miylen 7gb szabad hely kell ? kb a 3/4-ednél tart a telepités és most tart 9gigánál
  • Savmacska
    És uninstalálni sem tudom, de valamit pedig pakola c-re pedig a d-t válaszottam uninstalnál meg megakad, de az uninstalra is ugy leltem rá h ujrainditottam a gépet, és ott lett h uninstall help plz...
  • Savmacska
    Sziasztok!!

Megszreztema játékot de telepitésnél nem indul el, azaz elindul,d e nem jelenitödik meg a setup ablak, nem tudom miért várok 5-10percet és semmi valakis egitsen plz !!
  • tojas1
    Hello!!

Nektek sikerült csatlakozni a Multis részhez??
    Hogyan??
  • zadorjan
    Nem hiszem el a játék felénél eltünt a mentésem most mit csináljak ??
    Tud valaki fullos mentést ??
    És a magyarítást angol verzióra honnan lehet leszedni ??
  • mike0013
    most próbáltuk ki haverral és azt mondta, hogy a leges legminimumabbon is szaggat egy kicsit néha, viszont neki több a ramja, mint neked, szóval fölös megpróbálnod! Ja és így eléggé ronda is:)
  • Neukumfe
    Helló!
    Szerintetek megpróbáljam a játékot?
    P4 2.4 GHZ (húzva 2.6-ra)
    Ati Radeon 9600 PRO 256 MB
    768 MB DDR RAM
  • mike0013
    köszi szépen:)
    mindjárt ki is próbáljuk a multit, remélem azért nem fog neki szaggatni
  • arty
    full low grafikán igen. a vga kevés sajna ...
  • mike0013
    haverom gépe: AMD 3000+, 1 GB DDRI RAM, ATi 9600 Pro 256 MB VRAM
    szerintetek menne neki a játék?:)
  • Tatyla
    na meglett a miliomodik nekifutásra ,a titok mozgás a vonaton elöre,gránátrakéta majd távcsöves fejre...
  • Tatyla
    valaki mondjon egy jó taktikát a végén Ram-ra,mert hiába néztem meg a videót az amugy is xbox360-as,és ott ugy láttam nem olyan idióta a társam mint nekem mert mindig elöre rohan hiába adom ki az alakzat parancsot...
  • tojas1
    Leírnád nekünk légyszíves,hogy sikerült a Multira csatlakoznod.
    Eredeti játékom van.
    Elöre is KÖSZÖNÖM
  • overlocker
    CSak véleményt mondanék! ISZONYAT JO! a multi is me ga magyar feliratok is jok lettek ezegy ÉV JÁTÉKA!!! csak azt tom mondani mek is nyomatom tovább!
  • gyuri12
    akkor most üsd le az öcsédet a nevemben, és mondjad neki,hogy sniperrel lőni kell a pofáját a mocsoknak,és gránáttal,vagy bármivel,ami robban(de csak akkor kell robbanós cucc,ha épp rajta vannak azaok a repülő genyák)
    hány éves az öcséd?:D
  • BlackShadow

Bill = Vili
  • tmisi
    Nekem sem megy, az ashes pálya főellenjének kinyírása utáni bejátszásnál ugyanazt produkálja mint neked a #2546 hsz-ben. A vicc az egészben az hogy elvileg eredeti gammel is csinálja (másnak), tehát nem crackhiba. Szánalom, hogy az M$ nem tud saját windowsára stabil programot írni, pedig ők ismerik a legjobban szöröstül-bőröstűl ezt az oprendszert.
  • Rage47
    akkor az angoltanárom miért Billnek hívta a Balázs oszt. társam? :S
  • mike0013
    nekem is ugyanez, fogalmam sincs miért:S
  • hitch
    csáó.nekem vmiért nem müxik a mentés amit letöltöttem itt.mit csinátam rosszul?

bemásoltam a wargame chekpointokhoz de semmi.

Valami ötlet????
  • Gabesz026
    Nekem is ez a helyzet de a haver elhozta a felinstalált cuccot átmásoltam és műkszik szinte hihetetlen.
  • adammmmmmm
    Én feladom. Nekem ez a játék egyszerűen nem fog működni. Uninstaláltam és ha megpróbálom felrakni vlami hibát észlel egy 1033-nevű fájlal.
  • Prince23
    Má megtaláltam: a beállításoknál vót xD
  • Prince23
    Gondolom a nagy fejesek két nevet használnak odaát a vezetéknév mellett.
    de ez tök hihetetlen, h a William becézve Bill
  • Voltan
    Igen.
  • Tatyla
    Bill Clinton is William Clinton akkor hogy is van ez?
  • Prince23
    akkor nem tudtam
  • adammmmmmm
    Ez a játék egyszerüen nem megy nekem. Végre sikerült felrakni erre mit ír ki? RUNTIME ERROR!! És ez mellé még jön egy wargame-g4wlive.exe hiba. Nekem nincs szerencsém ezzel a játékal. Remélem erre van valakinek valami ötlete.
  • Voltan
    Ebben tévedsz.
  • Prince23
    Ne feledd: mikor elindítod a gammát, lépj ki a netből! Ne legyél rajta!
  • adammmmmmm
    Kösz végre az E-re installálja. Arra leszek kiváncsi hogy a játék működni fog-e. Kösz még egyszer a segítséget.
  • Prince23
    William rövidításe nem Bill, hanem Will.
  • Tatyla
    a Bill az mióta balázs?az nem a william röviditése ami pedig vilmos?
  • Neoncsoves
    omfg... pedig kvára tetszik. tegnap 4en nyomtuk King of the Hill-t, nagyon feelinges az egész... De igy nem veszem meg... Bekap6ja a mikrofos remélem csődbe megy kapuk balázs (bill gates) :D
  • Prince23
    És müxik?:)
  • Bence94
    sajnos nem mikrofos még nem csinálta meg nálunk
  • Neoncsoves
    hali srácok! ha megveszem akkor tudok neten nyomulni? vagy a LIVE miatt ezzel sem lehet nyomulni ugy mint a Kane and Lynch-csel?
  • saiyanjin
    Nagyon szépen köszönöm a mentést.
  • mike0013
    online-t nem tudok létrehozni mert ahhoz kéne az eredeti cd-kulcs, szóval nem hiszem:)