6257
-
campy #2857 úúú bocs félreértettem... tudom már akkor azt én kilőttem rakétavetővel amikor elfogyott átváltottam a fegyveremre és a fejét lőttem asszem. elég szemét pálya! -
campy #2856 egy kicsit mondd el érthetőbben a denevéres pályán vagy? , Berserkernél? , az óriás Góliátnál(nagy pók)?, vagy hol? -
campy #2855 próbáld meg letölteni az ACE MEGA CODECS PACK-ot így keress rá! az lejátsza az összes video dolgot ami a gépen van! és a játék közbenit is elvileg! ha tévednék akkor ... -
campy #2854 na ja hátha ne lőnek le:S de merre is kell futni egyenesen vagy a szörny fele?:D:D:D -
#2853 Biztos hogy semmiféle képpen nem tudod futtatni ha nem az előírt minimum ba vagy a felett van a VGA-d vagy egyébb hardware-ed -
Pilutika #2852 huu akkor +nyugodtam: mert holnap hozzák ezt-->>SAPPHIRE - HD 2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP
remélem ezzel már elindul:) -
#2851 Kurvára mindegy hogy kapsz-e hibaüzenetet SEMMIKÉPPEN nem tudsz SM2-es kártyával játszani vele!
Hiába erőlködsz nincs SEMMI megoldás, csak egy új kártya! -
#2850 Gef 6 széria SM3-as -
Pilutika #2849 én nem kövezni hanem játsznai akarok::)...:(..de sehonnal nem kapok választ..az a baj hogy semmi hibaüzenetet nem irk ki, csak windows hiba hangot nyom..:( -
TTomi #2848 Sorry! Erősen Nvidia és Intel párti vagyok. Kövezzetek meg érte nyugodtan.
-
Pilutika #2847 jó neked:( te legalább játszol:(...amugy nem tudol valami okosat mondani a problémámra? -
TTomi #2846 Hali! Avonatos pályán a főellent, hogy nyírtátok ki? Már beleküldtem a lőszerkészlet kétharmadát, plusz a gránátokat, de még mindíg áll a csóka, ráadásul jönnek a madarak is. A haversrácot pedig esélyem sincs feléleszteni. Szóval szívokn vele ezerrel...
-
Pilutika #2845 mondjuk azt mondták hogy ati 9600 nem fog elindulni és hogy kapok 1 hibaüzenetet..de semmi iet nek kapok:( csak 1xrüen BING -
Pilutika #2844 kinyomtam hogy bejöjjön mindig a telepítő ablak, erre rámegyek az iconra semmi nem történik csak jön az a átkozott BING..(eredeti a game) -
Pilutika #2843 rányomtam a skipre bejött az a ablak aztán eltünt és 1 windows hibahang jött ki:( (BING) -
kwalker #2842 Elég egyszertelepíteni, utánna mellőzd a telepítést és többé nem kérdezi. -
Pilutika #2841 ezt nem értem...letöltöttem a Proci drivert telepitettem aztán inditom a játékot, kijön a Software update ablak, nyomomtovább majd Install,, kijön az AMD telepítő elkezdi telepite majd kiirja hogy kész, és hogy inditsam ujra a gépet, ujrainditottam, inditanám a játékot erre kezdödik elölröl az egész..Update ablak és +int instalállom aztán +int semmi :((((( DE MÉR??? -
Pilutika #2840 nekem most valamit a CPU driverröl magyaráz:S de nem értem mit kell csinálni:( -
#2839 hol láttál ilyent? -
#2838 nekem is elment még a "mezei" 6600-al. igaz hogy minden low beálllításokkal min felbontásban, e azért még így is szép volt a játék -
Pilutika #2837 a 6600-van kiiirva minimumra szoval azzal ien gond nem lehet. -
Pilutika #2836 SAPPHIRE - HD 2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP -
#2835 Huh lehet hogy pont ez a baj, mert a 6600GT már másképpen hangzana, mert asziszem ez még SM2.0-ás...
De ez nem biztos. -
Lacc 88 #2834 CPU: AMD Athlon 64 2800+
Memória: 1 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce 6600
Ha jól emlékszem ilyen gépe van, ha minden igaz pont a minimum ami kell a játékhoz. -
#2833 Ezaz, hogy én csak a kiírást figyeltem. Ha tévedett a progi akkor elnézést.
De már eladtam a régi konfigomat.
Monitoron megint csak annak tudok hinni, amit kiír meg amit látok.
Én értem hogy te mire gondolsz, de én azt mondtam a srácnak, hogy a régi monitoron az a max. de ha már itten tartunk...vannak játékok, amik 16:9-esek, és nálam csak akkor volt jó, ha 4:3-ba tettem...
Akkor most mi deformált mihez képest??? -
#2832 Jó ha így nézzük akkor tudja az 5:4 képarányt, de semmi értelme sincs abban használni, mert kinyújtja a képét.
Tehát anna ka valódik maximális felbontása 1280x960, ami 4:3 képarány.
A procidról meg:
Hiába azt írja ki, attól az még 3ghz-es, csak a HT technológia miatt hitte annak az a program!
Egy pentium alap hűtéssel alig éri el a 4.0 ghz-et stabilan, egy komoly hűtéssel viszont el lehet érni az a 4,5 ghz-et, de gondolom alap hűtéssel használtad.
-
#2831 Gép konfigját írd le légyszíves. -
#2830 Már megint butaságokat beszélsz.
az én monitorom márpedig 1280x1024-es max felbontást bír.
Te a 16:9-es monitorokkal kevered...ami laptop-ban szinte mindegyiknél ekkora képernyő van...
Szóval CTR-emnél hidd el hogy 1280x1024 a max felbontás.
Nézz utána:
LG 700B -
Lacc 88 #2829 Scátok, lenne egy kérdésem. Haver felrakta a gamet elvileg a gépén futnia kell a játéknak és a legfrisebb driverek is fenn vannak neki. Az a probléma hogy a game elindul de mielőtt bejönne a menü kilép. Sok hozzászólást visszaolvasott már mikor nálam volt, de nem találta meg a megoldást nete meg nincs hogy folytassa a keresést, én se tok neki perpill segíteni nem leszek netközelben vizsgák miatt. Ne haragudjatok ha volt már szó erről de fontos lenne a megoldás. Köszi előre is a választ.
-
#2828 Ezt a SRL mutatta ki, nem az ujjamból szoptam!
Pontossabban így:
Az első mezőbe: CPU Intel P4 3.0GHz
Alá meg ezt: CPU Speed 4.5GHz
ne aggódj engem is meglepett.
Be volt kapcsolva asszem valami Hyper Threading vagy mi.
Vagy nemtudom. -
#2827 Swap: szaggatás, amikor nincs elég ram akkor jön elő.
A CRT monitorod meg 1280x960-as volt max, de azokat 1024ben kell használni :) -
#2826 A pentiumod nem 4,5 ghz-en futott lol ne nevettess már -
#2825 Sőtt töltsétek a GOW-Hungarian verziót, és akkor egyszerűbb. -
#2824 Na figyuzzatok!
Magyarosítással kapcsolatban!!!!!!!!
Le kell tölteni a magyarosításhoz szükséges fájlokat, majd mindegyiket átnevezni a kiterjesztését ".int"-re...és van egy INT mappa, ami egymagában fekszik egy engine vagy milyen mappában ide be kell rakni a régi meglévő fájlok helyére az átnevezett fájlokat.
Az az INT mappa, ahol mellette még más mappa is van azt nem kell piszkálni. -
#2823 de GDDR3? -
#2822 na nekem legalább vannak spanyol feliratok de darksector nem néz a chat ra -
Battlecruiser #2821 Nekem nem megy a magyarítás.Razor féle verzió,felraktam,leszedtem rapidshare-ről a zip kiterjesztésű fájlt.C meghajtó/MS Games/Wargames/INT és onnan az összeset kiszedtem és átmásoltam egy új mappába őket.Tehát tök üres.Kicsomagoltam oda amit leszedtem,mindnek .hun a vége.Egyesével átirkáltam őket .int-re és semmi se magyar igy sem,ráadásul a menüben eltűntek a feliratok.Mit csinálok rosszul? -
#2820 De nálam az ESN és akkor oda kell felülirni vagy mind 2 be ? -
#2819 biztos hogy nem fog. -
Pilutika #2818 Jason! találtam 512MB-os karit:)