6257
  • campy
    úúú bocs félreértettem... tudom már akkor azt én kilőttem rakétavetővel amikor elfogyott átváltottam a fegyveremre és a fejét lőttem asszem. elég szemét pálya!
  • campy
    egy kicsit mondd el érthetőbben a denevéres pályán vagy? , Berserkernél? , az óriás Góliátnál(nagy pók)?, vagy hol?
  • campy
    próbáld meg letölteni az ACE MEGA CODECS PACK-ot így keress rá! az lejátsza az összes video dolgot ami a gépen van! és a játék közbenit is elvileg! ha tévednék akkor ...
  • campy
    na ja hátha ne lőnek le:S de merre is kell futni egyenesen vagy a szörny fele?:D:D:D
  • DarkSector
    Biztos hogy semmiféle képpen nem tudod futtatni ha nem az előírt minimum ba vagy a felett van a VGA-d vagy egyébb hardware-ed
  • Pilutika
    huu akkor +nyugodtam: mert holnap hozzák ezt-->>SAPPHIRE - HD 2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP
    remélem ezzel már elindul:)
  • Prince of Máté
    Kurvára mindegy hogy kapsz-e hibaüzenetet SEMMIKÉPPEN nem tudsz SM2-es kártyával játszani vele!
    Hiába erőlködsz nincs SEMMI megoldás, csak egy új kártya!
  • Prince of Máté
    Gef 6 széria SM3-as
  • Pilutika
    én nem kövezni hanem játsznai akarok::)...:(..de sehonnal nem kapok választ..az a baj hogy semmi hibaüzenetet nem irk ki, csak windows hiba hangot nyom..:(
  • TTomi
    Sorry! Erősen Nvidia és Intel párti vagyok. Kövezzetek meg érte nyugodtan.
  • Pilutika
    jó neked:( te legalább játszol:(...amugy nem tudol valami okosat mondani a problémámra?
  • TTomi
    Hali! Avonatos pályán a főellent, hogy nyírtátok ki? Már beleküldtem a lőszerkészlet kétharmadát, plusz a gránátokat, de még mindíg áll a csóka, ráadásul jönnek a madarak is. A haversrácot pedig esélyem sincs feléleszteni. Szóval szívokn vele ezerrel...
  • Pilutika
    mondjuk azt mondták hogy ati 9600 nem fog elindulni és hogy kapok 1 hibaüzenetet..de semmi iet nek kapok:( csak 1xrüen BING
  • Pilutika
    kinyomtam hogy bejöjjön mindig a telepítő ablak, erre rámegyek az iconra semmi nem történik csak jön az a átkozott BING..(eredeti a game)
  • Pilutika
    rányomtam a skipre bejött az a ablak aztán eltünt és 1 windows hibahang jött ki:( (BING)
  • kwalker
    Elég egyszertelepíteni, utánna mellőzd a telepítést és többé nem kérdezi.
  • Pilutika
    ezt nem értem...letöltöttem a Proci drivert telepitettem aztán inditom a játékot, kijön a Software update ablak, nyomomtovább majd Install,, kijön az AMD telepítő elkezdi telepite majd kiirja hogy kész, és hogy inditsam ujra a gépet, ujrainditottam, inditanám a játékot erre kezdödik elölröl az egész..Update ablak és +int instalállom aztán +int semmi :((((( DE MÉR???
  • Pilutika
    nekem most valamit a CPU driverröl magyaráz:S de nem értem mit kell csinálni:(
  • JaSoN HuNTeR #2839
    hol láttál ilyent?
  • rastaman
    nekem is elment még a "mezei" 6600-al. igaz hogy minden low beálllításokkal min felbontásban, e azért még így is szép volt a játék
  • Pilutika
    a 6600-van kiiirva minimumra szoval azzal ien gond nem lehet.
  • Pilutika
    SAPPHIRE - HD 2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP
  • DarkSector
    Huh lehet hogy pont ez a baj, mert a 6600GT már másképpen hangzana, mert asziszem ez még SM2.0-ás...
    De ez nem biztos.
  • Lacc 88
    CPU: AMD Athlon 64 2800+
    Memória: 1 GB
    Videokártya: NVIDIA GeForce 6600

Ha jól emlékszem ilyen gépe van, ha minden igaz pont a minimum ami kell a játékhoz.
  • DarkSector
    Ezaz, hogy én csak a kiírást figyeltem. Ha tévedett a progi akkor elnézést.
    De már eladtam a régi konfigomat.
    Monitoron megint csak annak tudok hinni, amit kiír meg amit látok.
    Én értem hogy te mire gondolsz, de én azt mondtam a srácnak, hogy a régi monitoron az a max. de ha már itten tartunk...vannak játékok, amik 16:9-esek, és nálam csak akkor volt jó, ha 4:3-ba tettem...
    Akkor most mi deformált mihez képest???
  • Prince of Máté
    Jó ha így nézzük akkor tudja az 5:4 képarányt, de semmi értelme sincs abban használni, mert kinyújtja a képét.
    Tehát anna ka valódik maximális felbontása 1280x960, ami 4:3 képarány.

A procidról meg:
    Hiába azt írja ki, attól az még 3ghz-es, csak a HT technológia miatt hitte annak az a program!
    Egy pentium alap hűtéssel alig éri el a 4.0 ghz-et stabilan, egy komoly hűtéssel viszont el lehet érni az a 4,5 ghz-et, de gondolom alap hűtéssel használtad.
  • DarkSector
    Gép konfigját írd le légyszíves.
  • DarkSector
    Már megint butaságokat beszélsz.
    az én monitorom márpedig 1280x1024-es max felbontást bír.
    Te a 16:9-es monitorokkal kevered...ami laptop-ban szinte mindegyiknél ekkora képernyő van...

Szóval CTR-emnél hidd el hogy 1280x1024 a max felbontás.
    Nézz utána:
    LG 700B
  • Lacc 88
    Scátok, lenne egy kérdésem. Haver felrakta a gamet elvileg a gépén futnia kell a játéknak és a legfrisebb driverek is fenn vannak neki. Az a probléma hogy a game elindul de mielőtt bejönne a menü kilép. Sok hozzászólást visszaolvasott már mikor nálam volt, de nem találta meg a megoldást nete meg nincs hogy folytassa a keresést, én se tok neki perpill segíteni nem leszek netközelben vizsgák miatt. Ne haragudjatok ha volt már szó erről de fontos lenne a megoldás. Köszi előre is a választ.

• DarkSector
    Ezt a SRL mutatta ki, nem az ujjamból szoptam!

Pontossabban így:

Az első mezőbe: CPU Intel P4 3.0GHz
    Alá meg ezt: CPU Speed 4.5GHz

ne aggódj engem is meglepett.
    Be volt kapcsolva asszem valami Hyper Threading vagy mi.
    Vagy nemtudom.
  • Prince of Máté
    Swap: szaggatás, amikor nincs elég ram akkor jön elő.
    A CRT monitorod meg 1280x960-as volt max, de azokat 1024ben kell használni :)
  • Prince of Máté
    A pentiumod nem 4,5 ghz-en futott lol ne nevettess már
  • DarkSector
    Sőtt töltsétek a GOW-Hungarian verziót, és akkor egyszerűbb.
  • DarkSector
    Na figyuzzatok!
    Magyarosítással kapcsolatban!!!!!!!!

Le kell tölteni a magyarosításhoz szükséges fájlokat, majd mindegyiket átnevezni a kiterjesztését ".int"-re...és van egy INT mappa, ami egymagában fekszik egy engine vagy milyen mappában ide be kell rakni a régi meglévő fájlok helyére az átnevezett fájlokat.
    Az az INT mappa, ahol mellette még más mappa is van azt nem kell piszkálni.
  • JaSoN HuNTeR #2823
    de GDDR3?
  • Doom 4
    na nekem legalább vannak spanyol feliratok de darksector nem néz a chat ra
  • Battlecruiser
    Nekem nem megy a magyarítás.Razor féle verzió,felraktam,leszedtem rapidshare-ről a zip kiterjesztésű fájlt.C meghajtó/MS Games/Wargames/INT és onnan az összeset kiszedtem és átmásoltam egy új mappába őket.Tehát tök üres.Kicsomagoltam oda amit leszedtem,mindnek .hun a vége.Egyesével átirkáltam őket .int-re és semmi se magyar igy sem,ráadásul a menüben eltűntek a feliratok.Mit csinálok rosszul?
  • Doom 4
    De nálam az ESN és akkor oda kell felülirni vagy mind 2 be ?
  • DarkSector
    biztos hogy nem fog.
  • Pilutika
    Jason! találtam 512MB-os karit:)