Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ez a játék sokkal jobban bejött hangulatilag mint a crysis,maga a terep is sokal müvészibb és érdekesebb ötletek vannak benne.
a filmes hatás meghát mintha az alien filmek és a Pitch Black közös gyermeke lenne...
nálam eddig az év játéka.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ATT nélkül meg nem az igazi, mert nagyon melegszik a kártyám, ha nem az általam kreált ventillátorprogram megy.
b, Valahol percekkel korábban egy tereptárgy fedezéke mögé bújva rejszol
c, A célkeresztem közepén dancelnek a gay haverjával együtt."
Looool
ja és a vér fantasztikus látványát kihagytad 😊
Cod4 single letolása után -akkora hangulata volt a Pripyat pályának, hogy szó szerint beleborzongtam- kipróbáltam ezt az évek óta agyonhypolt Gears of Wart. Pár képet láttam belõle, de nem érdekelet ez sem.
Soha nem vágtam mire élveznek az x-ek, de immár elmém kitisztult, átjár a zen és Cod4 után ez olyan volt, mint egy Ferrari után egy Octáviába ülni.
A grafika max beállítások mellett is engem folyamatosan a POP sorozatra emlékeztet, ott használtak ennyi elmosást, felesleges csillogó-villogó szarságot, de ott jó volt! Mondjuk van is mit elmosni, mert a magas felbontású textúrák ellenére se egy orgia a látványvilág, pusztán attól lesz az ha telebaxa az ember effektekkel.
Ez a játék egy izé... egy olyan fura mûanyag izé, nem rossz, de ekkora feneket ami évek óta a világban megy ezzel kapcsolatban... pfff.
Ilyen egy túlcsicsázott céllövöldét még életemben láttam.
Ez egy fa...(30 mp kell neki, mert 1,6mb) esik az esõ és higany folyik le róla, mert az esõ, ha fával találkozik, akkor természetes, hogy a fa felületén Hg képzõdik.
Több higanygyár érdeklõdött már a recept után ^^
Mondják: "Jól néz ki!"
Sokak szerint Kannácska is, de nekem ha fizetnének érte sem kéne. Ha leveszem a küllemrõl a sok blurt, meg túlzó shadert, akkor nagyon aljas látvány tárul az ember szeme el, nem is akarok róla beszélni, mert rémálmaimban jön elõ.
A játékmenet egész korrekt... lenne, ha állandóan nem arról szólna az egész már hosszú, hosszú órák óta, hogy irány fedezékbe, majd egymagam leölöm az enemyt, mert béna frendly AI 3 dolgot csinál, de ezeket jól:
a, Elõrefut --->sudden death---> mehetek felkelteni
b, Valahol percekkel korábban egy tereptárgy fedezéke mögé bújva rejszol
c, A célkeresztem közepén dancelnek a gay haverjával együtt.
A lineáris pályavezetés kezd kiidegelni.
"A" route vagy "B" route persze van, de igazából mindkét esetben 3+2 enemy ugrik a nyakadba, egyes esetekben 0 db és az other frendlyk írtanak a távolban.
A leginkább továbbra is az zavar, hogy nincsennek színek a játékban. Igen, tudom darkos... a Warrior Within is darkos volt mégis orbitális élmény volt. Lassan olyan sötétségbe burkolózik a játék, hogy 30 cm-rõl nézem a monitort, mert ami COD4-ben már vakítóan éles és kontrasztos volt, azt itt nagy fekete homály.
Külön kedvencem az esõs pálya, ahol elsõre tök látványosan néz ki, ahogy folyik le a sziklákon a víz, aztán tovább kutatva olyan sziklákat is látni, ahol a gravitációval dacolva, oldalra-felfelé folyik a H20.
Szó se róla, ellehet vele lenni, nálam egy 75-öt ér is a mutatvány, de az hisztéria, ami körülötte volt, az durva túlzás.
Na lelövöm magam GoW ügyben mert, ugye nem szép dolog iszlám tan fehér foltjait vitatni, miközben a mekka közepére szarsz :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ird felül a megfelelõ fájlokat, mentésed most elfog veszni, de mostantól tárolni fogja a gépeden egy fájlon. És nem fog kilépni mostmár a w4live.exe hibával sem 😊
És tudsz hamachin coopozni is 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Q: Mikor jelenik meg a játék magyarul?
A: 2007 December 07
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
1. Készíts biztonsági másolatot a ..\Gears of War\WarGame\Checkpoints könyvtáradról -ez az a könyvtár, ahová magát a játékot installáltad, tehát ne a documenstben keresgélj!
Ebbõl az is kiderül, hogy összesen 35 kisebb szakaszra (chapter) van osztva a játék, azaz fejezetenként átlag 7 jut
2. Ezt követõen, ha pl. a 3. fejezet elejéig jutottál el és mondjuk ott veszetted el a mentésed, akkor a chapter0.sav filet töröld ki, míg a chapter 16.sav fájlt nevezd át chapter0.sav-ra. Értelemszerûen ha a mentéseid korábbi vagy késõbbi fázisában vesztek el a játéknak, akkor onnan is kezdhetsz, bármikor. Ezt tetszõlegesen meg tudod tenni bármelyik chapter fájl átnevezésével és ennek mgfelelõ szakaszát kezdheted majd a játáknak. Persze nem tudhatod pontosan, melyik chapter fájlt kell átnevezned, de õgy nagyjából lehet saccolni és lehet próbálgatni.
3.Amikor új játákot kezdesz, ne indíts új kampányt, de ne is folytasd a korábbit (new campaign/ continue checkpoint) Manuálisan válaszd ki (load previous chapter) az 1. checkpointot az elsõ fejezetbõl (ez ugyanis mindig választható) és ezzel máris a 3. fejezetben találod magad!
Ezzel a módszerrel a korábbi fejezetek késõbb sem lesznek elérhetõek a fõmenübõl, de tökéletesen alkalmas módszer, hogy végigvidd a játékot. Ha pl. befejezted a 3. fejezetet, másnap tudod folytatni a 4. résszel, ahogy én is tettem - ebben az esetben a chapter22.sav-ot kell átnevezni chapter0.sav-ra.
Amúgy a game nagyon nagy királyság volt!!! Az elején egy egy egyszerû buta hentjátéknak tûnt, de annál sokkal igényesebb, nagyon hangulatos és jól megírt darab. Kötelezõ! 😊
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Hogyan lehet magyaará tenni a game-t?
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Pár embernek szarakszik fagy stb sokezernek meg mindennemü hibától mentesen fut! Én utobbi kategoriába tartozok!
Next PC upgrade: 2022
Van profilom be is jelentkezek..
Amikor csináltam a profilt azután tudtam jáccani akáérmeddig,c sak utána kilépte és azóta megint kilépked állandóan... és nemtom törölni a profilt hogy újat csináljak...
Most mi a fenét csináljak hogy ne lépkedjen ki? ez azért sok! Megveszem erre nemtok vele játszani!
http://www.youtube.com/user/kilipeti
wargame-g4wlive.exe-komponens nem található
Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mertxlive.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Kérlek segítsetek
config:e4400,1gb ram ,8500gt új nvidia driver,tûzfal kikapcs.,
TEHÁT sorry mégegszer.
Viszont - hát ez hatalmas game az biztos juhéjjjj.
Írtó jó amikor sprintel az emberünk.
Na akkor fussun neki még1X : tehát nem engedem ki a netre a gamet és fõmenü F1 profil megcsinál hamachit nemrak vagy elõtte rak...
Ésakkor ezek szerint így menni fog????
VÉGRE VÉGRE VÉGRE
Vmi azt súgja hogy jobb a graf mint Crysis XPalatt dx9 ben legalábbis nekem jobban tetszik, persze Crysissel mégcsak elsõ pálya és éjszaka van...
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Akkor is azt írja ha nincs profilod nemlesz mentésed.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
És a mentéseket hogy lehet megoldani,h ne vesszenek el?
Mert nincs kedvem ennyi cuccot töltögetni meg másolgatni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Innen nagyon sok van még hátra?
Next PC upgrade: 2022
REGEDIT4
"ConnectionOverride"="Hamachi"
fájl elment hamafix.reg néven és duplaklikkel lefuttatod
Forza.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mindenki ugyanazzal az ip vel megy ki a netre és sokan töltöttek már le onnan így engem nem enged
légyszi segítsetek
A hamachi fix kiiktatja a windows live-ot és többet nem tünik el a lementés ...de ha van már lementésed és ugy másolodbe a hamachi fixet eltünik az addigi lementésed . De iszonyat zuzda a versus mode 😄
Még kell a hamachi fix mellé 1 regisztrácios bejegyzés is innen ha online akarsz játszani . Itt találhatsz playereket is Mircen