6257
  • wedge31
    Én a legegyszerübb modon oldottam meg nem harcoltam hanem szaladtam igy simán oda értem idöben.
  • Pilutika
    ajjjj de játszanék már:D de csak holnapra hozzák:) és ha igaz hogy az ati 9600proval?? el se indul akkor még 1-2 nap:(
  • HöfEE
    Hali! Van egy problémám keresgéltem a fórumban is hátha ir valaki erről de nem találtam semmit. Tehát először is nekem a razor féle gears of war van a gépen. A probléma pedig az , hogy nincsenek in-game videok(legalábbis szerintem) Amikor elkezdem a játékot semmi bevezetés nincs egyből a cellában találom magam és kezdődhet a játék. És igy fogalmam sincs a történetről semmiről hogy egyáltalán miért vagyok ott. Lehet én nem értek hozzá és nincs is video a játék elején de akkor meg igy elég fura.
  • campy
    #2811 hátha valaki emlékszik rá hogyan oldotta meg:)
  • DarkSector
    Igen így GONDOLKODJON mindenki.
  • JaSoN HuNTeR #2812
    remélem mindenki igy gondolkodik.Nem szabad warezolni.
  • campy
    áá elakadtam egy résznél talán először a játék során! nem tudom h kivitte már végig, először is ACT 4! ház résznél tartok ahol miután megvédtem a házat az át kell menni a hátsórészhez aztán jön 2 bombázó zombi vagy mi miután azt leövöm visszaszámlál egy óra:S:S:S 40 sec kb... na most ennyi idő alatt nem tudom végigverekedni magam mert megint jön egy bombázó aztán letelik az időm és egy nagy gépi szörny rácsap az autómra mission falied:S:( ezzel nagyon szenvedek! esetleg valami ötlet hogy hogyan kéne ezen túljutni?
  • Pilutika
    én nem sajnálom a fejlesztöktöl ezt a pénzt , szerintem remek munkát végeztek.
  • Pilutika
    :P
  • DarkSector
    van a padláson elég mindkettőből.
  • Pilutika
    az tuti, de szép dobozd és polod nem lesz XDD
  • DarkSector
    tört is magyar felirtos..
  • Pilutika
    ja csak a sok b*zizás hogy spanyolul modokáznak:) na én ezekből nem kérek és 8k szerintem teljesen jó ár
  • DarkSector
    Nem.
    Nálam a törbe sem kell, de a tört játék ugyanaz mint a bolti, a crack-et leszámítva, úgyhogy ha tört-be akadozott vagy nem ment valami, akkor az eredeti sem fog.

Az eredeti bolti verziós játékoknál egyedül a netes játszhatóság a különbség.
    De singlebe nincs eltérés.
  • DarkSector
    Jah én nem mondtam, hogy cseréld le.
    Én a régi sima 1280x1024-es ctr-emet is nagyon szerettem, de mivel váltottam gépet, ezért gondoltam már legyen nagyobb.
    Meg kb 5x kevessebb w-ot fogyaszt!!!
  • Pilutika
    de ugye eredeti játéknél nem kell igy átirogatni semmit?
  • Pilutika
    jolvan én ugy szoktam vásárolni ha szükség van valamire:) ennek a monitornak semmi baja.
  • DarkSector
    :D
  • Pilutika
    nekem régi samsung syncmaster van 17-es:)
  • DarkSector
    mindet, de figyelj oda, mert 2 INT mappa van, nehogy összekeverd.
  • Doom 4
    én nekem miért nem megy ?
  • DarkSector
    Asszem hogy hullámzik a kép, mikor mozgatod az egeret.
    TFT jellegzetes jelenség.
  • DarkSector
    Igen de neked biztos nem 22"-os és nem 1680x1050-es TFT-d van...hanem gondolom kissebb és 1280x1024-es nem?
  • Pilutika
    nekem xp-m van
  • Pilutika
    az mit jelent hogy Swapol?
  • Doom 4
    nem jó a magyarítás tista spanol minden még mindig de minden filet át kell irni intre vagy csak meléyiket kell ?
  • campy
    nekem tök jo 1024-ben mivel LCD monitorom van! minden highesten van úgyhogy elégedett vagyok! egyedül az van h Swapol néha de ha beállítom mint ahogy leírják a FAQ-ben akkor tökéletes a game...!
  • DarkSector
    igen, de fel kell rakni a vista-t hozzá, ami alapon minimum 512 ramot eszik, és a proci az egy nagyon gyenge pontja a játéknak.
    Igazán nem tudom, mert nekem PCI-ba 64bit-es 3GHZ-es P4-el ami 4.5GHz-en ment már beszaggatott XP-n élsimítás nélkül ezzel a VGA-val és 2GB rammal.
  • Pilutika
    de ha jól tom ez a kari amit rendeltem DX10-es
  • DarkSector
    háát élsimítás csak dx10-ben van.
    De én egyenlőre azt mondom, hogy ha nincs minimum core 2 1.8-ad, akkor már akadozni fog.
  • Pilutika
    1024-be van esélyem high beállitásokkal alap élsimitással futatni?
  • DarkSector
    Jó nem is azt mondtam, hogy 1024-ben rossz, csak nekem TFT-n úgy a legjobb a kép, ha maxon van, mert azalatt kicsit elmosodott lesz a kép.
  • DarkSector
    Jah ddr ben:

512MB 5100
    1GB 11200
  • Pilutika
    nekem az is jó lenne ha 1024be menne:)
  • DarkSector
    Iszonyat!
    1680x1050-ben ilyen:
  • Pilutika
    amugy a gépigényt jól kitárgyaltuk...de mien a játék élmény?:D
  • Pilutika
    jó de nekem agp-s van :P
  • Pilutika
    :O hol lehet venni 1GB-ramot annyiért?:D
  • DarkSector
    Jah én haverom pci-ba pár hónapja 26000-ért x1600XT-t vett, úgyhogy ez a kártya biztos megérte, mert tudtommal sokkal erőssebb.
  • DarkSector
    Nem rossz az ár, de sajnos ennek a játéknak a max-hoz kell az ütős VGA és egy core2.
    addig nálam sem ment, de ha ramot növelsz, akkor azért az jobb lesz valamivel.

Én is most akarok 2GB-os modulokat.
    eddig 4 slotból
    2 slotba 1-1 800-as van

De minimum a másik 2-be 2-2 GB-osakat szeretnék, hogy legyen 6GB.

Később max 1év múlva a másik 2-őt is kicserélem és lesz 8GB!!!!!

Az árak eszméletlenül lementek:
    512MB 3500ft
    1GB 4800ft
    2GB 8600ft