Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azé a bioshock ettõl jóval gyengébb hardwer igény szempontjából, úgyhogy ezzel nem mondtál semmit.
Ehhez egy faxa hardwer kell, hogy fullon ne akadjon.
Ha minimumon próbálod, akkor meg biztos hogy mennie kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A gépemrõl csak annyit,hogy a BioShock nem akadozott azért ennyire,ez se mindig,csak ha új helyszínre érek,vagy kisfilm,akkor is tölt mint az õrült.Nemhogy betöltené a töltõképernyõkor.
Hogy lehet ezt a swappolást megoldani,h ne swappoljon?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lövöm 1000-el de semmi.
Ha egy játék jó, izgalmas, akkor nem a fegyvernek meg a kõnek a poligonjait számolod.
Hanem mit?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Már lehet downloadingozni Razor bácsitól.... remélem nem átverés.
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Ez a játék ugye MMORPG(netes)?
vagy van e neki single-je, és elindul xp-n? néztem a faqot, de semmit nem találtam.
Az meg hogy melyik játékban nagyobbak a textúrák, meg ilyen részletekkel fel lehetne tölteni egy külön topicot is, úgyhogy ebbe inkább bele se kezdjünk!
BattleTag: zydar#2910
Next PC upgrade: 2022
Nekem például eléggé swappol néha a játék (többnyire azért jól megy), és az UT meg folyik, mint a patak!
Leszedtem a 2 fájlt,amit linkeltetek,az exe-t,és a WarEngine konfigurációs beállítások fájlokat.
Ha mind2-vel felülírom az eredetit,a Startupról nem indul,az exével a 2 kisfilmig,utána kilép.És indításkor kiírja,h a Startupon 2 kattal indítsa a játékot.
Ha csak a WarEngine fájlt írom felül,akkor Runtime Error hibaüzenetet dob ki,és nem tölti a játékot.Leokézom,kilép.
Ha az eredetin hagyom,akkor megy a játék,de miután csatlakozok a netre,elveszik a mentésem.
A kérdésem az lenne,hogy akkor most mit töltsek le,mit írjak felül stb. hogy netes kapcsolat alatt is tudjak menteni,és ne vesszen el a mentésem???????????????????????
Nyomja itt valaki gamepaddal, mert nekem van egy speedlink gamepad és nem nagyon akar mûködni a dolog.help
Blacksiteot nem mondanám rossznak csakhát ugye a már említett 2 game árnyékában + optimalizáció terén elbujhat!
Blacksite Area 51 nagy rossz lett? /Unreal moci kapcsán kérdezem, ha toltad.../
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bárcsak összes UE3-as game hozna legalább ezt a szintet!
16k jelenleg Boxra... hát nem tudom, örülök, hogy PC-m van az biztos.
Egyszer sem fagyott ki, lépett ki, maxon folyamatosan 60+ FPS felett voltam@1280x1024.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
nyomtam is egy king of the hill-t, és állatikirály xD
bár co-opozni jobban szeretnék..
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
meg perse ~... és akkor az a 0 lenne. de azzal nem hozza elõ (magyar bill)
szal akkor mit nyomjak hogy elõhozza a konzolt? gondolom fõmenübe kell ugye?
pass: itworks
hama😊
viszafele már nemtok menni és a checkpoint is elveszett ugye mer fixeltem...