6257
  • Kollár92
    van valaki aki nem eredeti gears of war-al tolja neten?
  • Kollár92
    vagy lemezről is lehet leszedni őket
  • Kollár92
    hibás a dll keressen valakit akinek fel van rakva a fájl és mükszik a játék aztán attól másolja át valószinüleg mindig új dll-t fog kérni majd szóval a dll-eket cseréld ki mint akkor nem lesz baja
  • Kollár92
    oks asszem én ehez nem értek emrt így nemtom betenni ezeket a képeket print screen-el megcsináltam felraktam a pirates-re de idáig ment...
  • campy
    ez a problémája! mi még a teendő?
  • Kollár92
    feltöltöm a másikat is az meg "gears of war probléma" néven van fent akkro nézd emg a 2 képet és látod hogy servert nem tok keresni se hozzá mert a servers-nél nem adja...
    nah és most jöhetnek a vélemények
  • campy
  • Kollár92
    oks fentvan névtelen címen 3-szor
  • Kollár92
    figy nem tölti fel...
    a lényeg hogy a gears of war mellesleg törten van meg és szeretnék neten játszani...
    azt olvastam hogy xfire-el lehet szal letöltöttem...
    van friend,servers,files fülecske ha a friend-be menne vaok akkor ott van jobb oldalt hogy installed games...
    oda fel van sorolva a gears of war a cod4 stb...
    belemegyek a servers fülbe oda meg csak a cod4-et dobja ki az all menüpont alatt
  • campy
    köszönöm:) be is teszem a kedvencek közé!
  • campy
    haveromnak nem megy a game mert ezt írja ki! MSVCR80.dll

Na szóval ha vki tudna adni tippet h mi lehet a gond! már megpróbálta letölteni ezt a Filet, beillesztette és ugyanugy ezt hírja ki h hiányzik! mi a teendő? én elfogytam...
  • Shep
    tessék
    én ide szoktam feltölteni
  • Pilutika
    mondjuk azt sajnálom hogy te külön nem tudol menteni..mert volt 1-2 rész amit szivesen ujra nyomtam volna:)..ja + amüholdas fegyver über:D..+a láncfürész a gépfegyon:D ZzZZZZZZz :D
  • campy
    tegyél már be nekem egy képfeltöltő oldalt! itt nem lehet betenni amúgy gond van egyik havernál azt próbálnám kitenni képileg hátha vki tudna segíteni!
  • Pilutika
    hu én nem tom még csak ma hozták + videó karimat..igy csak ma kezdtem ismerkedni a gameval:) de szerintem eszméletlen..:D kibaszott nagy fadezékről fedezékre menni miközbe ömlik a nyakadba a minden..+vaktába tüzelni..áááá:D Zseniális:)..amugy ti is ugy vagytok vele hogy na még ezt az 1 részt +nézem?XDD én kb 2óriág mondogattam ezt:D
  • Kollár92
    pls válaszoljatok
  • campy
    én nekem más a véleményem! Azt mondom hogy egy jól sikerült játék! talán változatosabb ellenfelek lehettek volna benne, de ez nem rajtunk múlik! esetleg ACT 8-ig mehetett volna:D:D:D de még nem vok kész vele még mindig csak a hídas résznél vagyok:9 ne mondjátok el mi lesz!:)
  • Kollár92
    tehát a kérdés hogy tudok játszani PC-n neten a gears of war-al
    (tört)
  • Kollár92
    de az instalált játékok listáján viszont fenn van az xfire-ben...
  • Kollár92
    CSá all pls segítsetek!
    Van xfire-öm és gears of war-om de az X nem látja a gears of war servereit de a servers-ben még a gears of war-t se mutatja...
    Valami tipp?
  • Pilutika
    nem tom..nem akarlak +sérteni , de nekem kicsit inkább ien mártirnak tunsz.....hogy JAJJJAA mennyire szenvedek hogy ezzel kell játszanom...de iszonyat kemény vok , birom a fájdalmat és végig nyomom..bár közbe elalszok az unalomtól....
  • Shep
    Azért ne felejtsük el, hogy ez alapvetően egy konzolra készült játék.
  • Synit HUN
    Nah én pont ezen a véleméyen vagyok! Nem is tudtam volna jobban megfogalmazni. De!
    Haverral végignyomtuk coop-ben és úgy űberbexarás! Kö-te-le-ző!
  • Deajka
    Hali!

Én most nyomom de egyszerűen nem értem! Miért kapott ez a játék olyan sok díjat? Nem mondom, hogy rossz de hát... más játékotkat az olyanok miatt,hogy ki van jelőlve az útvonal már 70%-kal díjazák. Ez a játék az utóbbi idők leg quake1-gyesebb játéka. Interakció nulla. Egér jobb click-click azt kész. Hangok és a dramaturgia ok (ez viszi el a játékot a hátán) aztán mi marad. Cod4 és crysis, pláne biosock után ez nagyon kevés.
    Tény , hogy azért végigjátsza az ember de hát, bazz. Ezzel dollár milliókat kaszírozni? Tényleg egyre szarabb ez a játék piac.
    És ismét csak: Viva la warez!
  • Shep
    Tegyél már be akkor egy képet.
  • geksz
    Tényleg!

Hamachin vannak serverek? Esetleg tudna valaki mondani címet és pass-t? Mert akkor inkább megyek oda és hagyom a piklibe az original verziót... :)
  • geksz
    Skacok!

Hogy a viharba lehet ezt a gamát neten játszani?
    Miután feltelepítettem, a LIVE-hoz kéri az updatet, de kifagy mikor leszedné. Leszedtem manuálisan, telepítettem, de nem sok látszott a telepítésből. Aztán megpróbáltam feltenni a title updatet, ami kb 14%-ig jutott, amikor kiírta hogy a startup.dll, nem egyezik meg méretre azzal amit neki kelett volna updatelenie, pedig bolti a gama. (kipróbáltam hogy felülírom először a telepített filokat a razor verzió filejaival, na azokat elhitte az update... csak utánna nem ment a gama)

Ilyenkor mi van?

Ráadásul még uninstallálni sem lehet ezt a rakás szart mert a telepítő szívózik, hogy nem tudja megcsinálni (forgatóköny)... imádom a magyarosított softvareket...

Kezd nagyon tele lenni a hócipőm a microsofttal...
  • campy
    egy kérdés! lehet h fura de hogy tudok neten játszani? ahhoz kell eredeti lemez h csatlakozhassak a LIVE-hoz? csak HAMACHIN lehet?
  • campy
    nekem nagyon nem ilyen! ez vhogy szar! FEnix pofája olyan mint a mosott szar:D:D:D
  • Shep
    Na én is legyűrtem 1x a gamet, nekem valahogy csalódás volt, mikor megjelent boxra mindig azt mondtam, hogy na igen ez az a játék amiért érdemes lehet dobozt venni. Aztán most itt van a kibővített PC-s verzió és valahogy többet vártam. Na mindegy azért várom a második részt, meg még legalább 1x végigigjátszást azért megérdemel.
  • Shep
    igen
  • Pilutika
    ez "éles" játékbeli kép?:D
  • Shep
    Csak engem zavar, hogy a karakterek nagyon brutálul néznek ki a tereptárgyak, házak stb, meg ilyen szar mosott hulladék textúrájuak?
  • Pilutika
    1-2 kevdcsináló képet nem rakna fel veleki?:)
  • Pilutika
    http://ipon.hu/?product_id=19162

itt találtam
  • campy
    na végre túljutottam ezen is most a hidas résznél vagyok ami nem lesz egyszerű!!!
  • campy
    jol van nyugi nekem nincs gondom evvel a codecsel! akkor lehet h ez kell hozzá! INDEO VIDEO KODEK! nekem egyszer ez segített régen a James Bondnál játék közben semmilyen videot nem játszott le!
  • Shep
    A Brumaknál ellövöm a két ágyút a karján, ekkor Fenix szól, hogy Dom csalogasd lejjebb, hogy lelőjük az irányítót, ami ugye azért jópofa mert ezt úgyis nekem kell megcsinálni, mert az a szerencsétlen csak áll valahol és várja a sültgalambot, na mindegy mit kell itt csinálni?
  • Shep
    Ne ajánlgatsd már azt a szart. Nekem nincs más a gépen, csak egy xvid meg egy divx kodek, meg egy a poverdvd által felrakott akérmi és minden filmet le tudok játszani, és egy játékban sem volt még gond, ellenben az ace mega kodek felrak mindenféle retket amik nem egyszer érdekes hibákat produkálnak.
  • campy
    magasan a legjobban tetsző pálya a denevéres volt, sötétben fénypalackok, Spotlight, Gas Station, ->jol fel volt építve az a rész, tulajdon képp ahol járok ez a házas pálya se rossz, csak elakadtam...!:)