6257
  • campy
    de fura nekem egyáltalán nem veszik el a mentésem! csak addig veszett el egyszer amikor még nem csináltam profilt.
  • Pilutika
    és müködik:)
  • Pilutika
    Én ezt "megoldást" találtam a forumon:

© Beast HUN

Emberek! Nekem is huss eltűnt az összes mentés! A leghaszálhatóbb amit én is csináltam hogy, a checkpoint file ok közül átneveztem azt a 0-ra ahol tartottam! Persze ehhez tudni kell melyik chapterné voltál! Ezekután ha új jáékot kezdesz akkor arról a pályáról indulsz amelyiket átnevezted a 0.SAV -ra! Ennyi! Nekem bevált!
  • Prince of Máté
    Az, és eléggé felb*szta az idegeim...
    Majd egyszer talán teszek még1 próbát.
  • Pilutika
    de ekkora hibát elkövetni......
  • Prince of Máté
    Nem, sajnos nekem is eltűnt egy idő után!
    Még furcsáltam amikor a többieknek elveszett a mentésük, aztán amikor kb a felénél tartottam, hirtelen nekem is eltűnt.
    Ez még novemberben lehetett, na azóta nem tettem fel, és nem is fogom amíg nincs egy normális mentés
  • mike0013
    azért tűnik el, mert nem bírta megcsinálni a mikrofos értelmesre a mentési rendeszert, valakinek szerencséje van és nem tűnik el a mentés, valakinek az elején eltűnik, valakinek a felénél, ez ellen nem lehet mit tenni, és lényegtelen, hogy eredeti vagy másolt!
  • Pilutika
    te tudod hogy mért tünik el a mentésem amikor van profilom?
  • Prince of Máté
    Kollár jó lenne ha leállnál ez NEM CHAT!
    És van olyan is amikor 1 kérdésre bizony napokat kell várnod, de erre nem az a megoldás hogy ötszöt írod le a problémádat, hanem az hogy vársz!
  • Pilutika
    SENKI???
  • Pilutika
    akkor valaki +tudná mondani?
  • Kollár92
    :D najó
    oks
  • Pilutika
    nem irok én semmit
  • Kollár92
    azért hogy csinálhassak magamnak egyet annak a mintájára
  • Pilutika
    ide?? minek??
  • Kollár92
    írd le a serial number-t a serial key-t...
  • Pilutika
    de nekem eredeti a játék...a sima profilt létrehoztam..de kiléptem a játékból aztán amikor nyomtam volna nem találta se hol a mentéseket:(
  • Kollár92
    ha meg nem eredetivel tolod akkor nincs kódod azaz nemtudsz live accountot csinálni
  • Kollár92
    sehogy mert az az eredeti játék dobozában van szal csak egy sima profilt hozzál létre amivel single player megtod csinálni
  • Pilutika
    be üssem a kodót?? az accountosnál?
  • Pilutika
    valakii??
  • Kollár92
    szóval valaki próbált már neten tört gears of war-al játszani mert az mondja el hogy kell msn-en vegyen fel és akkor nem zavarjuk a többieket...([email protected])
  • Pilutika
    ott a profilosnál van oan full hogy account és oda kéri a széria számot...azt is ki kell tölteni??
  • Pilutika
    és hol van az amiről másolatot kell csinálni?
  • Kollár92
    THX naon...
    köv kérdés...
    Az aki játszik,játszott,játszani tud neten tört játékkal mien serverkeresőt és hogyen használ?
    lehet nekem is jó lenne...
    Ha esetleg xfire-t akkor mieneke az ő beálításai
  • Pilutika
    csináltam pofilt..ugy kezdtem hogy F1 simán beirtam a nevem..nyomtam is..amikor+haltam akkor a következő ellenőrző inditott..
  • mikusmate
    Erre a problémára már korábban volt egy megoldás. Van egy fájl (valamilyen gpd kiterjesztésű), amiről kell egy másolatot csinálni, mielőtt kilépsz a játékból. Ha nincs mentés, akkor csak visszamásolod, és menni fog. Olvass vissza, és akkor megtalálod, hogy hogy is kell. (Lehet, hogy sokat kell majd visszalapozni :P)
  • campy
    remélem csináltál Profilt! F1-et nyomd meg az a lényeg! beírod a neved és ok létrejön a Profil. Na most játszol , kilépsz utána ha visszalépsz elvileg ott kell legyen h continue campaign... és akkor casual v Hardcore-on folytatja! ez kellene h legyen! de ha nem akkor nem értem:S:S
  • Pilutika
    nyomnám a hadjárat folytatására és kiirja hohy a taróló eszközön nincsenek ellenörő pontok :(
  • mikusmate
    Ha hamachival kapcsolatban akarsz bővebb dolgokat megtudni, akkor ajánlom a Hamachi nevű topicot. Gondolom ott több infót találsz róla.
  • campy
    De ez a File nincsen ott vagyis nem lehet kicserélni! egyszerűen beillesztette és ugyanezt írja ki! na várj...
  • Kollár92
    oks tom hogy fórum de 2 ember mondja a problémáját az eggyik a dll-es csábó a másik én mivel eddig a dll-es emberke bajáról volt szó addig a többi emberke elfelejtette hogy mit szenvedek itt össze ezért irtam le 246-odszorra is mellesleg sry csak megszeretném tudni mi ez...
  • Pilutika
    hmm ezt nem értem...kiléptem majd vissza és eltüntek a mentéseim:( pedig van profilom...most mit csináljak?
  • mikusmate
    1: Hamachi egy polyan program aminek a segítságável hálózatot tudsz csinálni neten keresztül, úgy hogy a gépek helyi hálózatként érzékelik.
    2: Szerintem mások nevében is szólok... Jó lenne ha egy postban írnád le a problémáid, nem pedig minden mondatot külön. Ez nem chat, hanem fórum. Szerintem mások is segítőkészebbek lesznek, ha ezt megfogadod.
  • campy
    az a fura h leszedett egy dll-t de hiába is másolta be nem ment! vagy edig a másik h lehet h rosszul másolta be! csak annyi h beilleszti a hibáshoz?
  • Kollár92
    hamatchi az mi pls valaki mondja el mert kell
  • Kollár92
    aham mi az a machati vagy mi?
    lehet hülye kérdés de sejtésem sincs
  • Kollár92
    az xfire mint online játékot nem látja ugylátszik csak mint instalált játékot ezért amikor a servers-be megyek ki se dobja a nevét a cod4-el ellentétbe...
  • mikusmate
    Ha elolvasnád a FAQ-ot, akkor rájönnél, hogy hogy lehet neten játszani...
  • Kollár92
    mert pls az adjon valami tanácsot