6257
-
Pilutika #2977 pasz nekem eredeti van -
#2976 Letöltötem magyarul gow-t,de milyen crack kéne hozzá hogy elinduljon?Mert nem birom müködésre birní sehogy. -
Pilutika #2975 vedd+ eredetibe:D akkor nem lesznek ien gondok -
kicsirobi #2974 Úgy se sajna.
Már tiszta ideg vagyok -
Pilutika #2973 ja és valaki nem tudja hogy lehet multiba irni?? a többieknek! -
Pilutika #2972 sziasztok!
aki LIVE-on szeretne nyomulni az vegyen fel! Thuzad01 a nevem -
#2971 akkor alt+tabbal? -
kicsirobi #2970 Nincs a tálcán semmi
Csak kidob ,és ennyi.
-
laci792 #2969 Engem is kidob hogy hibajelentést küldjek de vissza tudsz menni mert a tálcán továbbra is fut -
#2968 innen töltsd le a hamachi fix-et a gears of war-hoz, a letöltött fájlokat másold a megfelelő helyre, és menni fog;)
egyik haverommal sikerült tegnap működésre bírnunk ezzel a módszerrel és nagyon jó így játszani:D -
kicsirobi #2967 Valaki nekem is segíthetne.Előre is köszi.Jaa ebben::)
#2951 -
campy #2966 a fenébe nem megy a HAMACHIN vhogy! pedig minden ok! nem értem azt a részét h kikapcsolni a netet meg a lant! most ha kikapcsolom és belépek a játékba elvileg ugyanugy nem csatlakozik! Pilutika azóta se jelentkezik... -
Pilutika #2965 valaki +tudná mondani hogy moltiba vagy coop modba hogy lehet irni a másiknak?:D -
Pilutika #2964 az a CPU driverét frissiti, elég 1x instalálni aztán nyomj a skipre majd feljön 1 ablak ott+ a playre -
jnf7 #2963 sziasztok
ha vki tudna segíteni megköszönném.Nem tom elinditani a játékot.
mindig azt irja ki Softvare update.ez mit jelent?
minden driverből a legujabb van fenn.
Gépem sztem elég a futtatáshoz.
6000+ amd x2
2gb ram
gf 8600gts 512mb
250gb winyó
xp,sp2,sp3,vista-n is próbáltam legalább 2 verziót.és semmi
pls help me!!!!!!!!!!! -
Pilutika #2962 hát 1etlen 1 online fajtát enged:(..amugy aranytag hogy lehetsz? -
campy #2961 ha vki akarna hamachin játszani-> msn címem: [email protected] -
kerek1224 #2960 Hát igen, de a silverrel azért tudsz online játszani legalább, mégha a statisztikáidat nem is vezeti. Pénzéhes MS. -
Pilutika #2959 sikerült de alig enged valami:( valamien arany tagságot kér tőlem.az mi?? -
kerek1224 #2958 amikor LIVE ID-t regisztrálsz amerikai címet adj meg. Utána már jó lesz.
-
Pilutika #2957 de ha nincs akkor ZOBA hogy tudta megcsinálni? -
#2956 Nincs magyarországon live szolgáltatás. -
Pilutika #2955 vagy ha felvennél msn-re és ott segitenél +csinálni a LIVE accountot az is nagyon jólenne. itt a cimem : [email protected]
köszi a segitséget! -
Pilutika #2954 nekem azt irja hogy ahol élek ott nem érhető el a LIVE szolgáltatás:( -
Pilutika #2953 rendeld+ eredetibe -
Zoba #2952 hali akit érdekel liveon multi vegyen fel :
zobahun a gamer tagom -
kicsirobi #2951 Elegem van.Letöltöttem a magyar verzió,és állandóan kidob 1 perc után.
Mindent feltettem.A hamachi fixet ha felteszem,akkor meg be se lép.
Valaki segítsen pls.
1.1-es crack is meg volt.
Patch nem megy fel.Mit csináljak? -
Pilutika #2950 aa javitásnál nekem is ezt irja ki:(
-
kerek1224 #2949 Közben a Live dolot megoldottam, csináltam amerikai címmel egyet. -
kerek1224 #2948 sziasztok!
Ma vettem meg a játékot, és 2 problémám van:
1. Az Update 1 nem megy fel (a pcguru oldaláról töltöttem), hibaüzenettel leáll: "old files not found however a file with the same name was found. No update done...)
2. Hogy kell Live accountot csinálnom Magyarországról, ha multizni is szeretnék?
Előre is köszi -
Pilutika #2947 eddig 1 volt ami nem tetszet a játékba.. az+ a hosszu sötét részek:S..nekem a szép városo pályak jönnek be:)..meg a vér modellezése..nagyon durva hogy a vér is 3D-s :D -
Pilutika #2946 amugy amit aq mentésekre belinkeltem az müködik..amugy nekem folyton elveszi a mentéseimet..de igy már nem gáz:D -
#2945 szerintem sincs ebbe a játékba nagy külömbség... -
Pilutika #2944 hát ez durva..:D de akkor hogy lehet hogy fut maxon? -
#2943 Nézd meg a képeket link
Csak annyi a különbség hogy ott lehet AA-t rakni! -
#2942 1etlen 1 pixelnyi különbség sincs DX 9 és 10 között!
vannak képek ról a neten -
geksz #2941 Ja és lenne egy észrevételem a hamachival való játékhoz a F.A.Q.-ban. Nem kell ezt az Alt+Tabolósdit, hálózat ki-bekapcsolósdit játszani ha a:
Hálózati Kapcsolatok -> Speciális menüben -> Speciális Beállítások -> Kapcsolatokban a Hamachit az 1. helyre teszitek. Akkor megy minden egyéb humbuk nélkül. Csak 1x újra kell indítani a gépet hozzá.
Van Hamachin állandó GoW server? Vagy van valakinek fenn szobája? Csak hogy oda gyüljön a nép ha tömegeset akarunk hentelni? :D -
Pilutika #2940 de igazából az árnyékolás + oan teljesen mind1..mert nekem aztán oan mind1 hogy van e alattam árnyék vagy nincs:)..ugyse azt nézem -
Pilutika #2939 nagy a Grafikai külömbség DX9 és DX10 között? mert nekem DX-9-el maxon megy csak az árnyékolás van közepesre huzva..és nem éppen mostani a gépem:D ien: AMD 64 3200+, 1GBRAM, HD2600XT 512 GDD3...már csak azért is csodálkozok mert nekem azt mondták hogy örüljek ha közepes grafikán valamennyire élvezhető lesz a játék:D....:P -
geksz #2938 Szerbusztok!!
Mindenféle gears of waros problémára van egy nagyon jó megoldás. Az oroszok csináltak egy olyan megoldást amivel lehet hamachin játszani, és a mentések sem vesznek el. De cserébe nincs Live szolgáltatás, és official serverek sem mennek így.
www.gamecopyworld.com-on asszem fenn is van.
Sok sikert hozzá!:)