Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a leghátso kocsira kell csalogatni és mikor rajta van vissza az elözö kocsira és lekapcsolni a leghátsot ha ott van rajta még midig .
kryst
Hogy kell megölni a vonaton a fõ ellenséget? Már szinte mindent próbáltam ezzel kapcsolatban.

Knox
A profil eltûnése:

-internet kapcsolat nélkül indítod a játékot, létrehozod a profilod, játszol, kilépsz mert vár a vacsora, a játék ment. eddig ok.

AZONBAN: ha nettel indítod el legközelebb, akkor elszáll a profil!
(fordítva nem próbáltam, könnyen lehet, hogy akkor is így van)

megoldás: kimented néha a profilod manuálisan, nehogy szivoág legyen véletlenül a játék felénél.

így:

Found the save file while trying to find out where the hell the Windows Live crap is, now I just need someone with all or most of the game completed to upload theirs to help everyone out.

Here is where the save file is located:
*go to your user folder*\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\

Those are hidden and protected folders, you must paste "\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\" AFTER the address to your user folder and hit enter to get to that location. Vista users can simply type "xlive" in the search bar and it should take you straight to the folder, I guess indexing is good for something.

In the Content folder keep clicking the folders with random numbers and letters, in the last folder there will be a file called 4D530842.gpd, that is your saved game. Copy it, keep it for safe keeping, you also might want to make a shortcut to that folder since it can be a pain to access. Whenever the game deletes your saves just restore that file and youll beable to start from the last checkpoint.

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Prince23
Soknák olvastam, h bajos a gém. Tehát: kilép, lefagyogatt, profil eltünés. Nos erre fog e kijönni tapasz (pecs)?

tiburon26
ja.aki végigtolta rakhatna fel mentéseket!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Ahány gép,annyi hiba...
Azt vettem észre,hogy ha váltogatom a felbontást nem fagy ki.

Prince of Máté
Nem lehet valahonnan mentést szerezni?
Mert én már elég sokáig elvitte, mentett is rendesen, aztán egyszer elveszett minden mentésem...
Olyan mentés kéne, ami azon a pályán van, ahol repkedõ denevérek vannak és el kell menekülni elõlük.
Nem tudjátok mi annak a pályának a neve?

Nállam is a csövesek elött nem sokkal kezdett el kidobogatni 😞
Gunner
Király vagy! Ennek a neve hamachi fix!! 2 hete kint van, én már rég belinkeltem, csak faq editor szarik bele <#eljen>

szerk.: aki faq-t csinálja rakja már be 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

tiburon26
nem oldja meg!nincs gond addig amig a csöveseknél van az a videobejáccás!addig egyszersem dobott ki,és akadásmentesen futott!de onnantol 2perc játék és tuti hogy kidob!vissza pedig nem enged!

Attelee
Amit belinkeltem az asszem megoldja a kilépegetös problémát is!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Tatyla
nem tudom,próbáld meg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jaja! Nekem is ez megoldotta az összes problémát és most már a coop is tökéletesen megy!

BattleTag: zydar#2910

watto
semmi😄tom hogy elég szar...csak gondoltam megkérdezem mert olyasmit hallottam hogy támogatja az SM2-t is...ez igaz?:S

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Tatyla
kártya az gáz bocs hogy ezt mondom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

watto
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy menne e ilyen gépen:
Ati Radeon9600XT
1GB ram
Intel Pentium 3GHz
Bocs hogy ilyeneket kérdezek de tuttomal demó nincs,
és elég drága(és nagy is warezhoz)hogy csak ugy nekiálljak
leölteni vagy épp elmennyek megvenni mikor el se indul...
Ja és vki pls dobjon egy képet aminminden lowra van huzva!
Elõre is thx!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Balumann
Nem hiszem h a razor meg a törés miatt lépked ki. Ez eredetivel is kifog lépkedni akinél most is kilépked valószínûleg.

tiburon26
ezzel sokat segitettél!köszi

Prince23
Sztetek érdemes várni dec. 8-ra? Vagy az is ilyen lesz, ilyen hibás...
Látom itten, h hibás a razor, h kilépeget.

FlyHigh
Nagyon sokakanak meg simán végigfut.

Thrash \'Till Death

tiburon26
ja,van ojan is hogy minbaüzenet nélkül egyszerüen leáll a játék!

tiburon26
engen se rak vissza a játékba a hibaüzenet után!igy sajnos egyik mentéstõl a másikig sem jutok el!ez igy már idegesitõ-mosmár ojasmit ir hogy az adatok amelyekkel dolgozott valószinüleg elvesztek!-jo játék de enyit nem ér!asszem uninstall lesz(legalábbis amig nem lesz megoldás erre a hibára)

Attelee
Nos akkor Megvan a megoldás!😊))

http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=585332

Az itt láthato oldalon van egy FIX ami két fájlbol áll és be kell másolni a játák könyvtárába!
Amit kijavitott nálam!:
Nos mintmár irtam az volt a bajom h nem tudtam profilt csinálni,és nem maradtak meg a beállitásaim!
Bemásoltam a két fájlt és már van Profilom aminek a neve Player1,és mostmár lehet menteni és a beállitások is ugy maradnak!!!!
Az más kérdés h továbbra sem tudok másik Profilt csinálni ,de nem is kell hisz igy már fel tudom vinni a grafikát és tudok menteni is!
Szeretném ha bekerülne a FAQ-ba ez ha hasonlo problémákkal küzdik valaki!
ÜDV

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

De mondom,hogy nem megy...

már sikerûlt!

Tatyla
alt-tabbal ott lesz len a tálcán csak klikkelj rá...

A Corpser-t nem tudja valaki hogy kell megölni?

Azt vettem észre,hogy a Nightfall fejezetnél kezdte el ezt a hibát war3-gwlive.exe (nem tudom pontosan annak az exe fájlnak a nevét),addig nem volt ezzel gond.
Más fórumokon olvastom,hogy mind a warez és mind az eredeti játéknál is elõfordul ez a hiba...

A gond csak az,hogy hiába Alt+Tab-ozok,nem lép vissza a játékba. <#szomoru1>

FlyHigh
nézd meg az #1948. hozzászólást.

Thrash \'Till Death

Mér nem ment???
Nem marad meg a mentésem csináltam profilt is.

arty
alt+tab al válts vissza a játékra és mehet tovább 😊

Forza.

Prince23
OK köszi... csak sajnos most már a Londont Vtlty-t szedem. Mivel bekavartak a rld meg a properes srácok.
akkor a Razor a krály. EZER hála

wesker24
Ugy hogy nyugodtan szedd csak tovább a razort !!
wesker24
Pont forditva van a reloaded spanyol a razor angol !!
FlyHigh
Én valami ilyesmire emlékszem, de nem 100%.

Thrash \'Till Death

Prince23
Na most mék, mert pont most kezdtem el a razort szedni 😮

FlyHigh
Asszem a razor az spanyol, a reload meg angol nyelvû.

Thrash \'Till Death

Prince23
Amúgy melyik a jobb: Razor vagy Rld?

FlyHigh
Ez a játék egy TPS, nagyon minimális nyelvtudás talán kell hozzá.

Thrash \'Till Death

grebber
Haverom feltette a játékot crackelte és miután inditja ez fogadja:

Ez mitõl lehet??
Ez a Visual C++ az van neki amit feltett a Crysis.

Next PC upgrade: 2022

Kösz szépen a segítséget! Így már meglesz!

to Borat:
Nekem is ki szokott lépni a war3-gwlive.exe (nem biztos hogy pontosan ez a neve, de valami ilyesmi)hibájával, de csak annyit kellett tennem hogy alt+TAB-bal visszalépek a játékba (nem kattintok a mégse gombra vagy a hibajelentés küldésére sem)és folytatom, többször már nem lép ki!
Ezt minden játékindítás után meg kell csinálnom, csak így tudok játszani!
Prince23
Helló!
Szükséges hozzá perfect angol tudás?
A splinter celleknél komoly nyeltudás remélem nem kell hozzá? vagy igen... ez egy rpg vagy mi? de gondolom egy hentelõs fps. csak nem szükséges hozzá "rpg-i" (pl. a Gothic 3-hoz kell jól tudni) angol tudás?

Glpetyus

Az nem tünt fel senkinek,hogyha nem indítod újra a játékot,nem módosúlnak a textúra beállítások?
Tehát a faq-ban írt megoldás nem százas,hisz hiába rakod át highestre,az attól még medium marad.
Amúgy a játék nagyon tetszik.

"Helló srácok!
Lenne egy problémám a játékkal.
Bõszen játszom és egyszercsak a jaték fogja magát,kifagy,majd fekete képernyõ következik.Se kép,se hang és a Windows sem reagál.
NVidia 8600 GT videókártyám van 256 MB memóriával és 1 giga DDR2-es RAM-om.Elõfordult már valakinél ez a probléma?
Segítségeteket nagyon megköszönném!"

Na az elõbb említett hiba most továbbfejlõdött.
A Windows most már ki is írja,hogy az exe fájl hibát észlelt,ezért leállt,az adatok,amivel dolgozott valószínûleg elvesztek...<#wow1>
Mi a fészkes fene ez?? <#szomoru1>

DarkSector
Én is itten vaok.
Csald el az oszlopos terem végén lévõ ajtóhoz (megnyomod a Q btüt, mikor kiírja a gép, és akkor a célpontra mutat), és oldaliránnyal, meg a space gombbal elugorhatsz, és õ meg nekirohan az ajtónak, és kidönti.
És így tovább, amíg ki nem érsz a szabadba.
És itten már használhatod a lézerfegyvert.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Egymillioszor le lett irva Berserkert csakis Hammer fegyverrel lehet kinyirni!

Next PC upgrade: 2022

Hali mindenki!

Elakadtam azon a pályán ahol egy vak debil futkozó szörnnyel kell megküzdeni és ha nekem vagy a társamnak jön vége a pályának! Próbáltam már lõni de úgy látom nem fog rajta a golyó, ledöntettem már vele az összes oszlopot a nagycsarnokban de az sem borul rá, nem tom mit kell csinálni. Valakinek valami ötlet?
Helló srácok!
Lenne egy problémám a játékkal.
Bõszen játszom és egyszercsak a jaték fogja magát,kifagy,majd fekete képernyõ következik.Se kép,se hang és a Windows sem reagál.
NVidia 8600 GT videókártyám van 256 MB memóriával és 1 giga DDR2-es RAM-om.Elõfordult már valakinél ez a probléma?
Segítségeteket nagyon megköszönném!

Tatyla
amikor jönnek megálsz fény nekik vagy kétszer aztán mész tovább,az a lényeg hogy ne kelljen megállni soxor de azért nehogy azt hidd hogy 1000-el végigkocsikázol és kész...