Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Köszi!

Gunner
2

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

SuperCharger
Tényleg ilyen nehezet kérdeztem? Valaki, aki játszott már coop-ot, esetleg?

Gunner
majd ha pöccs lesz, akkor vedd meg, addig ne idegeld magad 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

xotyi
Eddig a Crysis,CoD4 origi, még ezen gondolkozom,de igazán nincs róla véleményem, Crysisnél demó döntött, az Infinity Ward ban meg bíztam de ennél tanácstalan vagyok, konzolátírat(?) szal irányítás és hasonlók.... jah és multi 😊

Trance&Friends nothing more..

tiburon26
ja az nekemis kellene!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Prince of Máté
De bazz senkinek sincs meg az a mentést amikor a denevérek elõl kell nújkálni? (egy kis "tutajjal" kellett átmenni a híd mellett, úgy hogy tekered a kormányt, azon a pályán tartottam) nem akarom odáig megint elvinnni...

Prince23
Van már valami buhera, a profil eltünésére, mert állandóan csak online-ban tudok csak Campányt játszani. Ha kilépek a netbõl elveszett a profilom. Ha visszalépek netre, és úgy OK.

kirol
És sose írom felül az eredeti exe-t, elõtte átnevezem *.exe eredeti -re, és úgy másolom át a crack-et. Javaslom ezt a módszert másnak is!

Voltan
Felejtsd el, nem m\k0dik. Kibróbáltam, most installálhatom újra az egész szart. <#violent>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Szerinted ha meglenne még az isom itt kéregetném?

Next PC upgrade: 2022

FlyHigh
Telepítõ dvd-n van egy binaries mappa, abban meg egy 2 megás startup.exe, az lesz az eredeti szerintem.

Thrash \'Till Death

grebber
Lehet nem is kell hozzá új!Valaki nemtudná felrakni valahova az eredeti exe-t?

FlyHigh
Idõvel biztos lesz a patch-nek is crack-je.

Thrash \'Till Death

Prince23
Nagyon jó tpsnek tartom ezt a játékot. És ha úgy vesszük elég hosszú is. az elsõ felvonást 3 óra alatt vittem végig sacc.
A végén azt a Berserkers-t kinyírni élvezet volt, napenergiás puskával😄D

Lene egy kérdésem: minden pályán lehet találni ilyen napenergiás fegyvert? Mert állandóan magamnál hordom, és mikor sötét van, akkor nem tudjuk használni, és leszeretném szerélni egy shotgunra. Csak nem merem, mert végig azt akarom, h nálam legyen😄DD és már megkérdem itt.

SuperCharger
Hányan lehet coop-ban játszani?

Seth
A régi exe-t keresi,amit gondolom sikeresen felülírtál a crack-kel

PSN ID.: Beegabor

grebber
Nekem nem teszi fel a patchet 😞
Lehet a crack miatt eredeti exem meg nincs 😞

tiburon26
old file not found.However,a file of the same name was found.no update done since file contents do match.-nálam ezt irja.aztán leokézom es indítja a játékot!ez egyre jobb<#help>

Prince23
Ez a profil sebeire való?
és télleg kell hozzá cracken?

Voltan
Nem kell hozzá új crack?

tiburon26
ezel mit kell csinálni,és mit javít?

Prince23
Mér van az, h a profilom offline moódban eltünik, ha netre lépek, akkor meg elõkerül?! 😮

grebber
Gears of War Update!

The Gears of War title update fixes various performance issues, including the Games for Windows Live update issue.

Mindösszesen 3MB-os!

KILLER2
Nem tudom, még single-t sem toltam végig, multit még nem is próbáltam. Én Crysist tolom neten.

Töltsük le az internetet!

Prince23
Nem, te! Mint legjobb ez évi THIRD PERSON SHOOTERE! de most már gow a nyerõ a tpsben!

Na szal, már az Act 1 legvégén vagyok, hát õrület ez a játék, most már van hangulat dögivel, kedvenc fegyverem a perzselõs stuki. Imádom megperzselni a lényeket xD
Grafika nagyon szép és JÓL optimalizált, hangok tökéletesek. Karakterek átlagosak. MI hozza a formát. szép.
Az Év meglepetésének is tartom ezt a játékot, nem gondoltam volna, h ilyen lett.

Voltan
Infernal, mint legjobb játék? Na ne...

Prince23
Na jó van na 😄 <#gunyos1>
Elsõ benyomás:
Amúgy most tartok a 2. pályán, a története... hát majd csak beindul... ez ilyen hentelõs árkádnak tûnik így elsõre... viszont
minygyá nyakunkon a szavazás, ill a jelölések... viszont eddig az Infernal mint tps van a toppon meg ez, majd eldöntöm, ha végig vittem a gowot...

Voltan
Jesszus, gyorsan ki is dobom a vinyóm az ablakon! (Remélem még nem késõ 😄D)

Prince of Máté
bazz ez szívás, állítólag akinek decompressál, annak tele lesz a gépe trójaival :S

xotyi
Az eredeti 8000HUF,megéri megvenni? Multi stb miatt? CoD4 et megvettem sigle része csalódás(kis pályák és rövid story terén) multi viszont nagyon bejövös! GoW hogy áll ezen a téren?

KILLER2
Amúgy nem tudom, hogy mi a baja, kétlem, hogy a net lenne. Gondolom, hogy képfájlról megy. Szerintem mountold be újra, adj neki egy restartot (windowsnak), azt hátha.

xotyi
<#hehe>

Prince23
Ó ne má???!!!!!!<#wow1>

Ui: <#beka2>

KILLER2
Az a baj, de hidd el, mostmár mindegy. Már ott van a Skynet rendszerén. Javaslom, élvezd ki a mai estét, mert ez lesz az utólsó. Holnapra már megölt a Gears of War a Skynet-el karöltve.<#idiota>

Prince23
Nem tetszik az instalállása... eddig feltette meg minden, most meg decrompessing filet tölt v mi a szöszt... jó ideje. Remélem nem az a gond, h a neten vagyok?

Prince23
Mennyi hely kell ennek a GoW-nak?? van 7.8 giga szabadom

kryst
Köszi szépen a segítséget! 😉

xotyi
Nem lehet, átveszi az irányítást a géped fölött és csatlakozik a skynet rendszerére és megöl álmodban<#idiota>

KILLER2
Hogy a francba ne lehetne?????????

Prince23
Na akkor le lehet törölni a gammát? Mer akkor félek feltenni :S

KILLER2
Teljesen igazad van, én is ezt mondom.

DarkSector
Nem rosszindulatból mondom, de egy játék törlése, az azért ne jelentsen már gondot.
NEM?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
Érdekelne a játék gépigénye!Tényleg nem túl nagy,az elõzetes híresztelések szerint?
Köszi mindenkinek és jó játékot!!

KILLER2
Ez most fájt. DarkSector (logoban RoboCop, mittudémén melyik tetszik neki) jól mondta, programok telepítése/törlése cuccot pont neked találták ki.

DarkSector
Hallottál már a "Vezérlõpult"-ról, és a benne lévõ "Programok telepítése/törlésérõl"?
Mert így a legegyszerûbb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
nem tudod leinstalálni? 😮
Lehet nem írtad át a regeditben a célkönyvtárt ahol van éppen a gamma, nem?
Vagy próbáld bemountolva leszedni a gémet.
Na erre én is kiwi vagyok, h le tudod e szedni, nekem meg ma fog lejönni a játék.

nem tom volt e hasonlo problemaja vkinek, DE HOGY LEHET UN-INSTALLALNI???
vedd fel meg az elozo kocsiba azt ijjat ami ien robbano szart lo ki, meg a gep fegyo-t. utana maradj az elso fedezekbe es lodd a robbanos nyilakkal
meg dobalj ala granatot ha ugyes vagy akk alap szinten ettol meg hal.

ha megse kapd elo a gep fegyod ruhanj at a tuloldalra es lodd vele a fejet
ha meg megint kozel van vissza a masik odlalra es megint a fejet. (csak akk serul ha nincsesenk korulotte a madarak)

rem segitettem 😊
ja ez nem az 😄 Fényben kell maradni és löni mint a barom .)