6257
-
WartHogSon #3017 a pc-sben van split screen-es co-op? -
strebacom #3016 Ja készülök, remélem azért elfut majd Low-on... -
#3015 Látom te is készülsz az Assasin-ra.
-
K4nCzY #3014 ha valaki tud segíteni abban,hogy az EREDETI GoW-ommal tudjak online játszani,megkérem írjon a következő e-mail címre : [email protected]
tudom,hogy amerikai címmel kell regisztrálni a live-ra,de sehogy nem akar összejönni...nagyon kérlek titeket,ha tudok segítsetek!
kösz,
kanczy -
#3013 Meglehet vhogy oldani, hogy a magyar verzióban (nem eredeti) az ő, ű karakterek helyett ne kockákat jelenítsen meg, egy kicsit zavaró. Talán egy új fonts segítene. -
WartHogSon #3012 már semmi, enélkül is sikerült -
WartHogSon #3011 Hello!
Nemrég szedtem le a játékot, de nem tudom felrakni. Ugye a C-n nincs elég helyem, így azt az értéket átírtam E:\Program Files-re. A telepítésnél ezt is írja, hogy ide teszi, de utána ha továbbmegyek, akkor kiírja, hogy nincs elegendő helyem a C-n, a telepítő bezárul. :(
Mit hagytam ki vagy mi a gond? -
strebacom #3010 Köszi... -
#3009 menne 1fps-el. -
campy #3008 ja te a Góliátra gondolsz! bocs... a nagy pókra! először lődd a hasát ha nem kap el utána ha fáj neki az arcát...! aztán hátrébb megy, és lőjj fel a gerendára ráesik leesik...a lávába -
campy #3007 ha jol emlékszem azt vhogy kilőttem rakétavetővel! vagy pedig a fejét céloztam oldalról a doboz mögül! -
strebacom #3006 --->#3004 -
campy #3005 úú láttam valaki felvett MSN-en gondolom innen csak véletlen bezártam az ablakot... bárki is volt az vegyen fel ujra és tudnánk nyomni HAMACHIN... -
strebacom #3004 A bányában a csápost hogyan kell megölni???? -
campy #3003 pont üti a minimumot! viszont 0.2 -vel kevesebb a processzorod! esetleg szaggatottan nagyon alacsony grafikával elvinné! -
campy #3002 Nincs Vistám és nekem sosincs olyan gondom hogy kilép!!! -
#3001 Semmi esélyed rá:-( -
evil 007 #3000 hellotok láttam a játékot és sueretnék vele jáccani
gépigényem:
p4
ati radeon 9550 (ez a kártya nemtom asszem 256 os)
2.20GHz
512 mb ram
windows xp sp2
szerintetek menne a gépemen? -
strebacom #2999 Feliratos...és nekem az átkötö videóknál mindig kilépett memóriahibával, a vista kodelpakk miatt, most fasza...... -
#2998 ahogy mondod, csak bemásolod és megy;) -
#2997 ez a magyar gear of war szinkronos vagy feliratos ? -
strebacom #2996 Eddig próbálkoztam és rájöttem ha van fenn kodekpakk akkor ez okozza a gondot, nálam a vistakodek pakk....letöröltem és most fasza.... -
strebacom #2995 Neked nem lép ki a játék azt ezt követö pályán, mindig kidob az asztalra Vistán játszom??? -
campy #2994 a Berserkert??? hát ha őt akkor azt ugy h ki kell csalogatnod a szabadba!!! de mielőtt megtennéd mindenképp szedd fel a lézerfegyvert csak avval lehet megölni! és kint... ahhoz el kell ugornod előle és ha az ajtók elé állsz és utána elugrasz akkor kiüti az ajtót és tovább szaladsz. kint meg már gyerekjáték elkapni.:) -
rgaby #2993 hali! hogy kell megölni azt a vaksi szörnyet? -
strebacom #2992 És melyik töréssel tolod, nekem most valamiért kilépett én most öltem meg a behemótot és az azt követö pálya elején memóriacim hibával kilépett...mi lehet az oka??? -
Pilutika #2991 IE csináld FF nem látja:) -
campy #2990 lehet h vaksi vok de nem találom amit le kéne szedni! -
campy #2989 ez nem jo oldal! hol van itt neked HAMACHI fix(hülye kérdés)? amugy köszi..:) -
#2988 Jól :D -
strebacom #2987 Na és hogyan fut a GT-n.... -
#2986 Nem eredeti.Már nyomtam törtel coopba semmi változás nincs a single playerhez képest. -
Pilutika #2985 eredeti a játékod? mert akkor nyomhatnánk LVIE-on cooper modban:) -
#2984 Na 8800GT-mel másodszorra tolom a gamet.Most értem le a bányába.Magyarul tolom most. -
xcore #2983 Ezzekel a fájlokal már nem kell a netet lekapcsolgatni meg a windozba állítgatni ? Csak belemásolom ezeket a fájlokat és menni fog hamachival ? -
Pilutika #2982 nekem 1etlen 1 kérdésem lenne!!:D HOGY LEHET VERSUSBA irni a többieknek??:D -
strebacom #2981 Nagyon szivesen.... -
#2980 Köszi ezzel crackel már megy. -
strebacom #2979 Gears of War v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE a gamecopy-n rajta van nekem ezzel megy..... -
kicsirobi #2978 Sikerült!!!!!!!!!!!