Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Trance&Friends nothing more..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Thrash \'Till Death
Next PC upgrade: 2022
A végén azt a Berserkers-t kinyírni élvezet volt, napenergiás puskával😄D
Lene egy kérdésem: minden pályán lehet találni ilyen napenergiás fegyvert? Mert állandóan magamnál hordom, és mikor sötét van, akkor nem tudjuk használni, és leszeretném szerélni egy shotgunra. Csak nem merem, mert végig azt akarom, h nálam legyen😄DD és már megkérdem itt.
Lehet a crack miatt eredeti exem meg nincs 😞
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
The Gears of War title update fixes various performance issues, including the Games for Windows Live update issue.
Mindösszesen 3MB-os!
Töltsük le az internetet!
Na szal, már az Act 1 legvégén vagyok, hát õrület ez a játék, most már van hangulat dögivel, kedvenc fegyverem a perzselõs stuki. Imádom megperzselni a lényeket xD
Grafika nagyon szép és JÓL optimalizált, hangok tökéletesek. Karakterek átlagosak. MI hozza a formát. szép.
Az Év meglepetésének is tartom ezt a játékot, nem gondoltam volna, h ilyen lett.
Elsõ benyomás:
Amúgy most tartok a 2. pályán, a története... hát majd csak beindul... ez ilyen hentelõs árkádnak tûnik így elsõre... viszont
minygyá nyakunkon a szavazás, ill a jelölések... viszont eddig az Infernal mint tps van a toppon meg ez, majd eldöntöm, ha végig vittem a gowot...
NEM?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Érdekelne a játék gépigénye!Tényleg nem túl nagy,az elõzetes híresztelések szerint?
Köszi mindenkinek és jó játékot!!
Mert így a legegyszerûbb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet nem írtad át a regeditben a célkönyvtárt ahol van éppen a gamma, nem?
Vagy próbáld bemountolva leszedni a gémet.
Na erre én is kiwi vagyok, h le tudod e szedni, nekem meg ma fog lejönni a játék.
meg dobalj ala granatot ha ugyes vagy akk alap szinten ettol meg hal.
ha megse kapd elo a gep fegyod ruhanj at a tuloldalra es lodd vele a fejet
ha meg megint kozel van vissza a masik odlalra es megint a fejet. (csak akk serul ha nincsesenk korulotte a madarak)
rem segitettem 😊