6257
-
Blacksheep77 #3057 Hát ez a játék nem akarja az én igazságomat.
Végre sikerült feltelepítenem, sikerült elinditanom, sikerült, spanyolbol angolt csinálnom, de amikor megprobálok a beállításokban valamit átállítabi vagy éppen játékot indittani akkor lefagy vagy hosszas töltögetésbe kezd. Feladom. Bíztos klasz játék, de ez most kimarad legalábbis az elérhető ár kategóriáig! -
#3056 add el a 2x512-t és vegyél 2x1g-t ... 3 ram esetén nincs DC, 4 ram esetén pedig nehezebb a tuning, lehet instabilitás, stb. K8 (A64) korai példányai ráadásul 4 modul esetén csak lasabban tudtak ramot kezelni, nem ment a cnq-sem, stb -
#3055 Jah.
Haverom azt mondta, hogy akkor jobb a Dc ha tunningolsz. -
Pilutika #3054 amikor elindul a számlálás,csak futás -
SyneT #3053 hi!
help plíz!
elakadtam az Act4: The long road home - The siege-nek a végéna mikor az APC-hez kell rohanni deh nem érek oda mert mindig jön a szörny és felrobbantja az apc vagy mindig meghalok valami ötlet h ezt h kell megcsinálni!?
köff -
Pilutika #3052 és ha nem megy akkor maradjon elöl a 2*512 és a 3.slotba az 1GB? -
Pilutika #3051 tud nod kell hogy kb hanyadik fejezetnél jársz és azt a chaptert átnevezni chapter 0.sav ra aztán uj hadjárat és onnal fogja kezdeni. -
Pilutika #3050 kicsit pontosabban ird már körül -
Multikiller #3049 Valaki meg tudná mondani, hogy lehet visszaállítani a mentéseket? Lementettem a War game/Checkpoints mappát, de visszamásolás után nem látszódnak a checkpointok. -
#3048 Meg kell próbálni.
Ha megy úgy is DC-be akkor igen. -
domez128 #3047 Sziasztok fiúk! Mégegyszer megkérdezném , mivel még senki nem vélaszolt Kérlek segítsetek annál a pályánál aminek állítólag az a neve,hogy Szürkületi zóna.Elakadtam mivel azt írja,hogy nincs feladat. Mit kell csinálnom,hogy tovább tudjak menni.Kösz a segitséget . -
Pilutika #3046 akkor rakjam igy hogy 1slot 1Gb 3-4slot 2*512? -
#3045 Rakhatsz te 2 512-est, de akkor később már el kell adnod egy 512-est ha be akarsz rakni a helyére egy 1 GB-ossat.
Vagy két lila színű slot-ba rakd a 2db 512-est és a harmadik zöld színűbe az 1 GB-ossat. -
Pilutika #3044 de most ez a 2*512 ez dualba van, most akkor bontsam fel a dualt? -
#3043 Semmiképpen sem, mert ha nem 1 fajta a 4 ram, és nem tudja az alaplap a DC-t akkor felesleges.
Így viszont először használja a gép a nagyobb egybefüggő ramot és utána tölti meg a kissebbeket.
Bár itt sebbességre annyira kis eltérés van, hogy ha egy játék nem megy 2GB rammal, vagy egy kicsit is szaggat, akkor bárhogy pakolod, vagy alakítod nem lesz változás, csak pénzkidobás.
És később ha nem váltasz DDR2-re, akkor bővítésnél még 1 helyed marad, és nem kell egy 512-est eladnod, hogy helyet csinálj.
Én azt mondom, hogy ramokból ritkán egy nagyot, mint sürün kicsiket. -
Pilutika #3042 de ugy nem lenne gyorsabb ha 4* 512 lenne? -
#3041 4 slot van az alaplapodon, ami maximum 4 x 1GB (400-as) ramokat képes befogfadni.
Most a DDR 400-as ramoknál:
512-es kb 6000-7000 FT
és az 1024-es meg 11000-12000FT
Ha nem akarod eladni a 2 ramot, akkor vegyél egy 1024-est és így tedd be a 3 ram-ot.
1024-512-512 -
Pilutika #3040 Gigabyte GA-K8NSC-939
ez az, tudom hogy jó régi :) -
#3039 Ha 4 slot van az alaplapodon, akkor 512-512-512-512-es is lehet.
Ha 3 slot van az alapodon, akkor 1024-512-512 is lehet.
Bár én ha már egyszer cserélnék a helyedben, akkor megnézném, hogy az alaplapod fogadja-e a 2GB-os modult.
ha leírod a típusát az alaplapodnak, akkor meg is tudnám nézni neked.
Jah és hogy milyen környéken vennéd a ramokat, akkor még az árakat is megmondom. -
Pilutika #3038 Lenne 1 RAM-os kérdésem ha már igy benne vagytok:)
most van 1GB DRR400 ramom 2*512 dualba.és szeretném bőviteni 2Gb-ra, és az lenne a kérdésem ez hogy lenne a legjobb? ha veszek még 2*512 dualba vagy csak veszek 1db 1GB vagy a meglévő 2*512 kidobom és veszek 2*1GB ramot?(de ha +lehet oldani nem dobnám ki a +lévő ramokat:D ) -
#3037 3x -
strebacom #3036 EZT már irtam neked aszem... -
Jah igaz hogy a 2GB-ot sem használja ki 1 játék sem dehát mindegy! -
#3034 Hello!
Egy olyan gondom lenne hogy, lefagy a játék menet közben és fekete lessz a képernyő, de a zene az szól tovább. Mi lehet a gond? Előre is kössz -
domez128 #3033 Sziasztok fiúk!Kérlek segítsetek annál a pályánál aminek állítólag az a neve,hogy Szürkületi zóna.Elakadtam mivel azt írja,hogy nincs feladat. Mit kell csinálnom,hogy tovább tudjak menni.Kösz a segitséget . -
campy #3032 érdekes mert nekem nem ment a sniperrel hiába lőttem a fejét...6 szorra sikerült csak megölnöm easyn de ugy ugy amig DOM feltartotta addig mögötte elszaladtam és szétlőttem az "MG" típusu sorozatlövővel:D:D máshogy nem lehetett:S:S -
strebacom #3031 Ez a Gears of War topic,szarok a ramokra..jó játék ez a lényeg, báár egy kicsit finnyás vissza kellet Ghostolnom az XP-et, mert a Vistán állandóan kidobott az asztalra, azt hittem még annó, hogy a Kodekpakk miatt van , de nem megint elkezdte csinálni az asztalra való kidobálást..segitett az XP most fasza már lassan a végén vagyok a magyar változatnak....ejnye de finnyás ez a game.... -
strebacom #3030 Jaja ezek mind tudom és nagyon igaza van aki teheti vegyen most ramot mert emelkedni fog az ára legalább is a hirek szerint, de lehet hogy csak reklámfogás, én is vettem 3db 2gb-os csikot, de csak tartalékba darabját 5e-ért egy havertól....na legyenmá wazze nem igaz..... -
#3029 XP-t, amin a megszokott cuccaim vannak, és 64-es Vista-t, ha single játékozok.
Ekkor már ha szükség van a ram-okra, akkor a Vista képes kezelni...nemtuom hány (kb 128) GB-ig.
Ez nagyon sok egyenlőre, viszont most már a mélypontot elérték az árak, és most kb 2-4 hete kezdtek visszafelé emelkedni az árak.
Legolcsóbban 7800-8000ft környékén volt. most 8900 volt darabja a 2 GB-os ramoknak.
Úgyhogy aki teheti, az minnél előbb vásároljon be, mert ezután feljebb fognak szökni az árak, mert már 256 és 512 ramok annyira kicsik és olcsóak, hogy inkább mindenki 1-2Gb-ossat vesz.
A DC meg a Dual Chanel-t takarja.
Nekem így vannak a színek: sárga - fekete - sárga - fekete
És a ramok meg így: 2-1-2-1 -
strebacom #3028 Látom "6GB DDR2 800MHz" ez se rossz, de te milyen oprendszert használsz... -
evil 007 #3027 nekem azt irja hogy runtime error:S ez mi? -
#3026 Amikor telepíteted magyar volt? -
#3025 A fejét kell lőni azzal a távcsöves izével amit a bemenet előtt lehet felvenni. Könnyű fokozaton kell bele vagy hat, közepesen meg tizenakármennyi. Vannak akik szerint először a denevéreket kell az íjjal lerobbantani, nekem az nem volt így csak gránátoztam párat aztán lőttem a fejét é egyszer csak megfeküdt. -
Deni21 #3024 Szevasztok! A vonaton hogy lehet a tábornokot megölni? -
mexx009 #3023 Sziasztok. leszedtem a gears of war hun verziót. Felrakom, elinditom és nem magyar. Valamit át kell álitani vagy mi a gond? -
#3022 jah csak azé mert állítólag 3GB ram kell neki.
azt énis inkább biztosra megyek. -
Pilutika #3021 a feltelepitett játék /Binaries/ mappába és ott-->> startup.exe -
evil 007 #3020 császtok feltelepitettema játékot a c re feltoltott és sehol nemtalálom az exe amivel inditani kell mi a frankor csinaljak? -
campy #3019 nekem lehet h nem működik... próbáltam Pilutikával de ... nem ment! mi lehet a hiba? -
SERg #3018 Sziasztok!
Akinek van kedve hamachin játszanni az jöjjön ide :
név:Gears of WarHUN
pass:gow