Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pénz terén meg nemigazán vagyok kitömve (vagyis a szülõk)
és így karácsonra gondoltam egy videókártya upgrade-t 30.e körül
szóval lehet mégiscsak 8600GElesz.. :/ nemtudom még.
így utánanézve most a 3850 tényleg összekeni a 8600at de... :/
u dont have to listen anybody else but me
ja és ha már látom " értesz " valamennyire a dologhoz
segítenél összeírni egy gépet? 80-100 e-bõl...
alaplap.1ram.vga kell
alaplapon kéne legalább 1 IDE, de lehetne 2is
mindenképp intelben gondolkodva
és kéne egy c2d meg egy hagyomás verziós is... :]
köszönöm szépen (barátnõnek lenne)
3850 milyen árban van? (google-t nézem közbe de azért minden infó jól jön)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
úgy már élvezhetõ lesz nem :$
Ja amúgy nekem is swappol... értetlenül...
Macccy, nálam sajnos észre lehetett venni, és emiatt nem is volt teljesen "non-stop" az akció... 😞 nekem is 2G / 8800gts / athlon 3200, csak nem vista. Talán az egyéb hardverek kombinációján múlik.
Jimanszky, ezt már egyszer belinkekték. Semmi különös dolog, letöltöd a file-t, amit ott linkeltek (már ha még él), és a zip-bõl a 2 file-t bemásolod a játék megfelelõ könyvtárába. Érdemes elmenteni az eredetit, hátha ez a fix mégsem segít (nálam nem segített).
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Elõre is köszi!!
Üdv!
nem akarom reinstallálni..
AMD64 X2 5000+ / GIGABYTE690V CHIPSET / 2 GB KINGSTON DDRII800 / GAINWARD GOLDEN 8600GTS / WIN VISTA
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
CoD4-et nem unreal motor hajtja. Saját belsõ fejlesztés. A Quake3 engine-en alapult valaha régen, de már a cod2-höz is annyira átírták, hogy simán saját engine-nek lehet nevezni.
Ja, és de igen, Unreal 3 engine.
Valakinek van valami tippje a erre a rohadt Runtime errora ?
Mert betöltésnél állandóan kivág ezzel a hibával ? 😞
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Légy szíves betenni a gyakori kérdések és válaszok közé a wargame-g4wlive.exe hiba megoldására szolgáló fix linkjét! Attelee írta még be ide a #2135 -ben. Teljesen hibátlanul és megbízhatóan mûködik nálam is. Nyugodtan tegye fel mindenki akinek kell!
Tehát a megoldás erre ...
... ez
http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=585332
További kellemes darálást és vértõl fröcsögõ decembert mindenkinek!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
meghát mondom mindent high-re dobtam amit csak tudtam és így is bõségesen jó😊
csak tudnám milyen engine van a játék alatt mert nagyon bejön😊
lefrissítettem,és a régi crackkel 1 idõ után simán kilép
nem tudja vki mikor jön hozzá crack?
ma feltelepítettem és hát nemkamuzok maxra raktam mindent, élsimitást kilõve 1024*768-ba zörgettem neki😄
EZ nem Ut3-as engine valahogy másabb és nagyon durva... igaz néha megállt a kép😞 szerintem ez a ram miatt van de jövõhéten orvoslom ezt a kis hibát😊
-AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+
-1gb RAM
-Asus x1650 videocard
szentem nem kell új gép 😄 <#alien2>#alien2><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor2>#vigyor2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Akinek problémás, vagy nem akar menteni a game, az tegye fel a fixeket, nálam is mûködött (igaz nem is indítottam el nélküle) és jelenleg minden hibátlan. Megéri ez az elsöprõ akció-film ...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
mellesleg nekem 9,25 GB-t tett fel kvese lesz a 7,8.
prince23, gondolom mar ra jottel h eleg sokaig telepit nem fagyott le meg semmi, a muholdas fegyot meg nyogottan le cserelheted mer amikor szukseged lesz ra akkor lesz a kozelben.
en vegig vittem 2nehezsegi fokon is!