6257
  • JaSoN HuNTeR #3097
    most 5000FT CDGALAXISba a játék:D
  • Synit HUN
    Lőni kell mint az állat!
    Azt ketten úgy szétszedtük hogy alig mozdult :D
  • strebacom
    Hali,a vonaton azt a tábornokot hogyan kell megölni?????
  • ajem kisa
    Na egy uccsó, ne offoljunk!
    Tékit!
  • Pilutika
    de az nem gáz hogy ez 64bites xp-t ir?
  • kirol
    Köszi megnézem!
  • chooselee
    Nem, a szörny szaladgál,de oldalra ugrással elháríthatod.Az a léyneg hogy el kell csalgatni megint egy olyan helyre ahol használható a műholdas fegyver...arra ahhonnan jött arra kell caslogatni.
    A műholdas fegyó meg van több helyen is amíg leérsz a növényes helyre.Rögtön az ajtóba is van egy a lépcső aljában meg az erkélyen is talán....
  • ajem kisa
    Guggli a barátunk!;)
    Itt van egy!
  • kirol
    És ott egyhelyben marad?
    Meg hol van olyan műholdas fegyver?
  • underx
    Már meg van 13 golyo a távcsövessel fejbe osszt annyi!!!!!!!!!!!
    Most már ment * egymás után!
  • campy
    Raan-t aki a vonaton a főgonosz őt ugy öltem meg h amig Dom lefoglalta elsurrantam mellette és szétlőttem az MG(olyasmi) típusu sorozatlövövel...
  • campy
    nem kell beszakadni a tetőnek hanem próbáld meg a fényfele középre becsalni a szörnyet!...
  • Pilutika
    ebben sajna nem tok segiteni, mert nekem eredeti :(
  • mexx009
    Sziasztok letöltöttem a a gears of war hun verziót a telepítő magyar de a játék miért nem?? mit kell át állitani? kösz ha valaki válaszol.
  • underx
    Pl öt perce száltam ki belölle és megy a letöltés!
    Szal fut a net,nem kell kiszállni.
  • Zoliz
    Na igen, de ez mitől offline? Ne legyek netre jelentkezve akkor ment?
  • underx
    Nyomsz F1-et és ott!
    Eredetileg az van ott hogy player1 kitörlöd beirod a tied,majd enter bejelentkezik asztán lövés!
  • underx
    Hogy tudom legegyszerübben kiirtabi a tábornokot?(vagy mi a megoldás?)
  • Zoliz
    Valaki segítsen please!

Hogy kell offline profilt létrehozni, hogy mentsen a játék? Kéri a serialt és azt nem tudom.

Köszike!
  • Pilutika
    és te hol találtál 7.11 drivert xp-re? :O én csak linuxra találok:( ha +kérlek belinkelnéld honnal tölthetem?
  • kirol
    Most járok valami üvegházféleségben, és a vak zúzógépet kellene kinyírni, de a műholadas fegyver, csak nyílt terepen használható.
    Tök egyértelmű, hogy az oszlopokat ki kell döntetni vele, de hiába zúzza szét mindet, nem szahad be a tető?
    Miért?
  • ajem kisa
    Gondolom a 7.12-est akarod...nekem is ugyanez volt, ua a vga is, kezd a 7.11-essel! Ugy jovolt!
  • Pilutika
    valaki tudna abba segiteni hogy mért van az ahogy az Ati sapphire HD2600XT 512 DRR3 karim nem engedi telepiteni csak a saját driverét..ha másik derivert akarnék felrakni akkor azt irja telepités folyamán hogy nem talál Hardwert:(
  • laci792
    nm
  • Blacksheep77
    Köszi amint hazaérek akkor megprobálkozom vele. Remélem sikerül.
  • laci792
    Microsoft Visual c++ 2005 redistributable van fent nállam, azzal futtatási gondok nem voltak.
    Ami érdekes hogy a napokban beadta a kulcsot az outpost egy hirtelen leállás miatt így egy darabig az sp-es xp tűzfal ment és nem dobott ki az asztalra hibát észlelt és leáll üzivel a gow. Ahogy visszaraktam ugyanúgy kidobált (persze vissza lehet lépni tálcáról), lehet ezt az okozza hogy nincs kiengedve a netre.
  • Blacksheep77
    Problémáim voltak ezel a Visul C++ mert visszábolvasva a Runtime hibát ennek a hiánya okozza. Miután felraktam egy ilyen Visual C++ elindult a játék, de kifagy vagy csak tőlt és az átvezető videó is akad. feltételezem nem a legjobb az a C++ amit felraktam és még mindig ez a szar okozza a hibát. Tudnátok mondani olyan Visual C++ progit ami jó a játékhoz. És ezetleg hogy honnan tudom letőlteni.
  • Pilutika
    ez nem teljenen idevágó, de nem tudjátok hogy mért csinálja azt a gépem hogy ha szeretnék játszani a GuildWarsal, és amikor belépek akkor pár másodperc mulva ujraindul a gépem:_(
  • DarkSector
    Ezek azok asszem!
  • Pilutika
    ja és arra tudtok mondani valamit, hogy +csinálom amit a FAQ-ba irtak a "Swapol"-ról, de amikor visszalépek és mindent maxra huzok akkor a texturáim nagyan szarok és tiszta villágos az egész játék, még a sötét részeknél is, és pl a falaknak vagy a fémeknek nincs fémes hatásuk:(
  • Pilutika
    és oat tudnál mondani hogy az én alaplapomba meik a legjobb proci amit beletudok még rakni?

Gigabyte GA-K8NSC-939
  • ajem kisa
    Nekem simán fut vele (x360 for windows), olyan mintha x360-on nyomnám, kiirja a sugo, hogy az A gomb a fedezék....stb.!
  • Axon
    Talán nem minden gamepad-al működik együtt a játék.
  • grebber
    Én probáltam semmi bajom nem volt a gamepados irányitással.
  • Axon
    Valaki próbálta már gameped-el?
    Hiába van gamepad csatlakoztatva a gépemhez a játék továbbra is csak egérrel irányítható.
    A beállításoknál a kontroler menüben ott van a játékvezérlő az egér alatt, de nem tudom, hogyan lehet átállítani, mivel ha ráklikkelek akkor bejön a finomhangolása a gamepadnek, de ha kilépek onnan, akkor továbbra is az egér marad kijelölve.
  • kicsirobi
    Hát már én is lemondok róla:(
    1X sikerült felrakni,de amikor azt szerettem volna megcsinálni,hogy multizni tudjak vele,elcsesződött az egész:(
    Még ha valaki tudja mi lehet a gubanc írhatna,de lehet hogy hagyom inkább:(
  • grebber
    Na végigvittem másodjára is.Még1x nemfogom :D
  • laci792
    Igen vagy át lehet írni 0.sav ra a fejezetet és bárhonnan folytathatod csak nem tudom hol jártam, meg igazából szeretném ha ezzel nem kéne görcsölni inkább akkor jáccanék amikor már jól működik a mentési rész, azért köszi. Ahogy elnézem a mai játékokat ez valszeg sose lesz kijavítva ahogy a többinél sincsenek az ilyen bugok, hiába szarvashiba nem számít... Bezzeg ha a törésbe lenne hiba akkor már kijavították volna, ez azért elég szégyen...
  • underx
    Szia!
    probáltad már amikor ujra szeretnéd tölteni, de nem megy katt az utoldo fejezet ujrajátszására!Ott ha nem is mindent de legalább valamit visszahozol!
  • laci792
    Valaki tud valamit arról hogy kijavítják a mentési problémát? Nekem is eltünt az összes állásom, így ez a játék nem sokat ér... Nem rossz de annyira nem is jó hogy kónlódjon vele az ember mindig. Tényleg érdekelne a patch hogy lesz e hozzá ami javítja ezt...