Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reger
Az miért van hogy hiába csinálok profilt ,még is ha újraindítom ,eltûnnek a mentéseim ? Pedig a profil megmarad...

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Prince23
Amúgy nektek is kirakott egy csomó mappát, ahová telepítetétek a Gears of Wart?

Voltan
Kijött a krekk a peccshez!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

oké, megvan 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Lehet hülye kérdés, de szinte adja magát:

olyat honnan tudok leakasztani ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Prince23
Dawn of Hammer... tudod a napenergiás mûholdas fegyverrel kell kinyírni!

Skacok,

Ashes végefelé egy sarokban van valami soklábú izé, ami az ég felé köpköd repülõ lényeket és ha szétlövöm azokat, akkor szétfröccsennek.

Azt hol kell lõni és mikor ?

Mert már ráengedtem az utolsó táramat is és semmi 6ás...

Prince23
Ne használj onlinet!!! Offlinba hozz létre profilt, Player1 néven. és akkor ne lépj netre elõtte.

Mit tehetek, hogy ne vesszen el a mentésem?

Lentebb irt valaki egy ruszkis mentésrõl, azzal mi is van?
<#pardon1><#confused>
FlyHigh
Jó játék ez, egy pillanatig sem szívtam vele.

Thrash \'Till Death

Prince23
Na feltettem újból (hála a ruszkis profilnak😛). És a lényeg, h offline profilt kell létrehozni, nem szabad a neten lenni, mert akkor netes profillal lehet csak tovább folytatni...

DarkSector
Háát remélem nem mindenhol ilyen...
<#sir>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SuperCharger
Én bekapcsoltam játékban, mégis szakadt. Driverbõl erõszakold rá, az nálam megoldotta (sztem globálisan, az amúgy is minden játékba kell).

Prince23
Netkapcsolat nélkül indítsam a játékot, h ne mindig neten vigyem tovább a kampányt? Tehát offline profilt...?

GanXstaZoleeWrk
Hali

Nagyon rendben van a game, 1 kérdés mert hiába olvastam vissza magyar feliratot elõ lehet csalni?

Másnál is hullamzik a kép mint amikor vsync nincs bekapcsolva TFTn? Hiába kapcsolom be nem az igazi.

GanXstaZolee#2709

Na nállam olyan gondd van hogy újra raktam egy kis kihagyás után a játékot erre most nem engedi coop mod-ba nyomni.Vajon mi lehet a gondd?
Nincs új tûzfal me ilyesmi csak másfajta nod 32-õm van az lehet a gondd?
Nálam VISTA van és semmi gond nincs a mentéssel. Offline profilt kreáltam és amikor elindítom a játékot alul kiírja, hogy Windows Live Login, akár van net kapcsolat akár nincs.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Prince23
Na bazzz, felülírtam a ruszkisssal és erre fel kezdhetem elõlrõl... mindegy már leszedtem a gémet, minygyá felteszem újból😞((...
valaki nem tudna megdobni egy mentést? nekem az Act 3 kéne, ott ahol felderítünk az éjszakában, azt jönnek ránk ilyen ídõzített halállal megáldott robbanó kis-gollamok. És pont ott tartottam, ahol ilyen lerakott deszkalapokon kellett óvatosan sétálni, nehogy leessünk gollamékhoz... és jött egy checkpont... ? na vki?

Prince23
Akinek profil gondja van.. elég csak az egyiket ha letölti, nem? tehát a dumpost....?

Macccy
Emberek amúgy nem lehet hogy VISTA kell neki? Úgyértem a hibamentes játékhoz, mert lehet e krekk más oprendszereken bukdácsol?! Én nemtudom, csak tippelgetek itt, de segíteni akarok ...
Valaki akinek VISTA -n is kilép vagy elfelejti a mentést?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nem ismételgetésbõl kérdezem meg, de neked is fennvan a fix? Ami lentebb be lett linkelve többször?! Az segít e mentési problémákon is tudtommal. Nálam semmi gond nem volt pedig már legalább 10x újrakezdtem az elejét és azóta feléig el is vittem ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

tarti19
na nekem is eza gond nem menti el a csinosság😊
van profil 😊 profil1 névvel😊 de continue chekpointál nincs semmi😊
szal akkor sign up és utána lesz mentésem single módban is?

Prince23
Nincs mit
Míg van netetd, addig jó a GoW😊

Tegnap elölrõl kezdtem a gamet, 2 checkpoint után kiléptem a gameból,
gép restart.

Utána Netre fel, game indít és múködött.

Sz'al megfejteni nem tudom mikor mûködik és mikor nem, remélem ez mostmár kitart addig, amíg végigviszem a gamet...

Köszi a helpet.

Prince23
Na akkor én így telepítettem fel:
mikor telepítettem már volt netkapcsolatom, miután feltettem, akkor csináltam egy profilt (netkapcsolattal) f1-et lenyomva, és a profilnevet úgy hagytam, ahogy a gép kivánta: tehát Player01 névvel.
Nekem müködik, igaz OFFline-ban nem tudok játszani egyáltalán. Szal online-on tudom csak folytatni.

Próbáltam, fórumbeírás után azonnal.

Ugyanaz, single player -> continue -> no checkpoint...

Nem értem...

Prince23
Sima netkapcsolat, ennyi...
már próbáltad?

Csak simán legyen Netkapcsolat ?

Vagy valami másra gondolsz a gamen belül ?

Prince23
Én is meg vagyok elégedve, sõt... nekem sem volt egy szikra fagyás sem.
Sztem a legjobb u3 motort kihasználó és jól optimalizált gamma ez.
Kivéve a ramolvasása néhol gáz egy-két pályán + a az eleji videó lejátszásoknál...

Tinman
Pc-n toltam le, kb. 3 d.u. alatt... se egy fagyás, se egy komolyabb bug nem volt... én nemtom mit szöszmötölnek sokan. A játék maga egész jó volt, fõleg ilyen Blacksite Area 51 gagyikhoz képest... volt hangulata na, de a konzolos szájíz az végig megvolt, faltól-falig 10 mp séta ennyi a szabadság :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Én sajna, csak akkor tudom folytatni a gémet, mikor a netre lépek...😮OOO Próbálld te is ki a netes kapcsolatot.

Skacok, tiszteségesen elolvasva a FAQ-t, nem találtam benne megoldást.

F1-el létrehoztam a profilt, de amikor folytatni akarnám a gamet, kiírja, hogy nincs checkpoint elmentve, pedig elvileg van, sokat haladtam.

Elölrõl kezdeném, de félek, hogy ugyanez lesz.

Valami 5let ? <#nemtudom><#rinya>

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az act5 az utolsó, a vonatos

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
köszi

V43 1105
HBD .. 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SuperCharger
Áá, végre egy xbox-os. Figyu, boxon mivel van vége a játéknak, melyik pályával? (spoileres blokkba írd, pls)

VRSDM
inkább 1000ft-al drágábban, 8600GE. 650/2000 512 megás. nekem szimpibb.. :$

vagy inkább 8ezerrel olcsóbban galaxy 8600GT OC :$ az is alig marad el.

u dont have to listen anybody else but me

Kandurex
Megdöbbenéssel olvasom a hozzászólásokat. Én ma toltam ki, és nagyon lenyûgözött a játék! Brutál grafika, izgalmas játékmenet, jó hangulat! Mondjuk az is igaz, hogy fotelbõl toltam 82cm LCD HD-TV, 4.1 hangrendszerrel és nem idegeskedtem rajta, hogy nem indul, akad, zörög, lefagy stb. stb. úgy látom erõteljesen levesz a játék élvezeti értékébõl a PC -s szívások,..kár érte, pedig tényleg jó játék.

FlyHigh
dx9-es kártya már nem biztos, hogy elég idõtálló választás, akkor inkább ugyanez csak GT-ben, sokkal olcsóbb, de nem sokkal lassabb. Túlélõkártyának jó és ha itt beindul a "forradalom" akkor sem annyira bebukás.

Thrash \'Till Death

a Runtime Error ra van már valami megoldás?
elméletileg javít valamit a windows live-on is, én meg nem tudok multizni
azt gondoltam ez megjavítja,mert nem tudom miért nem enged multiba játszani 😞
Bence94
helo vrsdm ati x1950 pro-ra nem gondpltál szerintem az egy marha jó kártya ilyet akarok venni (kapni) karácsonyra .

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Voltan
Ha minden megy maxon, akkor minek a patch?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
Megoldódott, csak valami bug volt.
bocs elírtam
értsd jól 😊
VRSDM
3gigabyte-os? gigahertz talán? <#miaz>

nekem:
3 giga ram
dual core pentium 3 gb
8800 gt 512mb
megy minden maxon 1 szál szaggatás nélkül

csak kijönne a crack az új patchez..
Törölt felhasználó
Hali.
Segítene valaki? Ott járok, ahol egy nagy pókkal kell csatázni, plussz jönnek a kis robbanós suttyók is. Szóval lövöm õket, a pók hátrál, a lábam alól eltünik a talaj, valamilyen vízben állok, és egy idõ után csak lövök, és em történik semmi.
Szal mit csináljak?
VRSDM
és akkor min gépezzem át az éjszakát karácsonykor? 😄

amúgy, most néztem, németországból, 36000ért van 3850... szállítás az nem összeg. hmmm. gondolkodok nagyon... apám kezébe nyomni még 10.000-et amim van.

jól megszívom pont ilyenkor :S apám parkolt szabályosan és beleszállt egy fickó ... kocsi totálkár :S karácsony elõtt :S:S

na nem sírok . szétoffolva a témát 😄😄😄
várok akkor lehet még picit.

lac coo
Februárban rajtol az NV 9XXX sorozata , addig szvsz várj a vásárlással, sokat fognak esni az árak ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!