6257
-
#3097 most 5000FT CDGALAXISba a játék:D -
#3096 Lőni kell mint az állat!
Azt ketten úgy szétszedtük hogy alig mozdult :D -
strebacom #3095 Hali,a vonaton azt a tábornokot hogyan kell megölni????? -
#3094 Na egy uccsó, ne offoljunk!
Tékit! -
Pilutika #3093 de az nem gáz hogy ez 64bites xp-t ir? -
#3092 Köszi megnézem! -
chooselee #3091 Nem, a szörny szaladgál,de oldalra ugrással elháríthatod.Az a léyneg hogy el kell csalgatni megint egy olyan helyre ahol használható a műholdas fegyver...arra ahhonnan jött arra kell caslogatni.
A műholdas fegyó meg van több helyen is amíg leérsz a növényes helyre.Rögtön az ajtóba is van egy a lépcső aljában meg az erkélyen is talán.... -
#3090 Guggli a barátunk!;)
Itt van egy! -
#3089 És ott egyhelyben marad?
Meg hol van olyan műholdas fegyver? -
underx #3088 Már meg van 13 golyo a távcsövessel fejbe osszt annyi!!!!!!!!!!!
Most már ment * egymás után! -
campy #3087 Raan-t aki a vonaton a főgonosz őt ugy öltem meg h amig Dom lefoglalta elsurrantam mellette és szétlőttem az MG(olyasmi) típusu sorozatlövövel... -
campy #3086 nem kell beszakadni a tetőnek hanem próbáld meg a fényfele középre becsalni a szörnyet!... -
Pilutika #3085 ebben sajna nem tok segiteni, mert nekem eredeti :( -
mexx009 #3084 Sziasztok letöltöttem a a gears of war hun verziót a telepítő magyar de a játék miért nem?? mit kell át állitani? kösz ha valaki válaszol. -
underx #3083 Pl öt perce száltam ki belölle és megy a letöltés!
Szal fut a net,nem kell kiszállni. -
Zoliz #3082 Na igen, de ez mitől offline? Ne legyek netre jelentkezve akkor ment? -
underx #3081 Nyomsz F1-et és ott!
Eredetileg az van ott hogy player1 kitörlöd beirod a tied,majd enter bejelentkezik asztán lövés! -
underx #3080 Hogy tudom legegyszerübben kiirtabi a tábornokot?(vagy mi a megoldás?) -
Zoliz #3079 Valaki segítsen please!
Hogy kell offline profilt létrehozni, hogy mentsen a játék? Kéri a serialt és azt nem tudom.
Köszike! -
Pilutika #3078 és te hol találtál 7.11 drivert xp-re? :O én csak linuxra találok:( ha +kérlek belinkelnéld honnal tölthetem? -
#3077 Most járok valami üvegházféleségben, és a vak zúzógépet kellene kinyírni, de a műholadas fegyver, csak nyílt terepen használható.
Tök egyértelmű, hogy az oszlopokat ki kell döntetni vele, de hiába zúzza szét mindet, nem szahad be a tető?
Miért? -
#3076 Gondolom a 7.12-est akarod...nekem is ugyanez volt, ua a vga is, kezd a 7.11-essel! Ugy jovolt! -
Pilutika #3075 valaki tudna abba segiteni hogy mért van az ahogy az Ati sapphire HD2600XT 512 DRR3 karim nem engedi telepiteni csak a saját driverét..ha másik derivert akarnék felrakni akkor azt irja telepités folyamán hogy nem talál Hardwert:( -
laci792 #3074 nm -
Blacksheep77 #3073 Köszi amint hazaérek akkor megprobálkozom vele. Remélem sikerül. -
laci792 #3072 Microsoft Visual c++ 2005 redistributable van fent nállam, azzal futtatási gondok nem voltak.
Ami érdekes hogy a napokban beadta a kulcsot az outpost egy hirtelen leállás miatt így egy darabig az sp-es xp tűzfal ment és nem dobott ki az asztalra hibát észlelt és leáll üzivel a gow. Ahogy visszaraktam ugyanúgy kidobált (persze vissza lehet lépni tálcáról), lehet ezt az okozza hogy nincs kiengedve a netre. -
Blacksheep77 #3071 Problémáim voltak ezel a Visul C++ mert visszábolvasva a Runtime hibát ennek a hiánya okozza. Miután felraktam egy ilyen Visual C++ elindult a játék, de kifagy vagy csak tőlt és az átvezető videó is akad. feltételezem nem a legjobb az a C++ amit felraktam és még mindig ez a szar okozza a hibát. Tudnátok mondani olyan Visual C++ progit ami jó a játékhoz. És ezetleg hogy honnan tudom letőlteni. -
Pilutika #3070 ez nem teljenen idevágó, de nem tudjátok hogy mért csinálja azt a gépem hogy ha szeretnék játszani a GuildWarsal, és amikor belépek akkor pár másodperc mulva ujraindul a gépem:_( -
#3069 Ezek azok asszem! -
Pilutika #3068 ja és arra tudtok mondani valamit, hogy +csinálom amit a FAQ-ba irtak a "Swapol"-ról, de amikor visszalépek és mindent maxra huzok akkor a texturáim nagyan szarok és tiszta villágos az egész játék, még a sötét részeknél is, és pl a falaknak vagy a fémeknek nincs fémes hatásuk:( -
Pilutika #3067 és oat tudnál mondani hogy az én alaplapomba meik a legjobb proci amit beletudok még rakni?
Gigabyte GA-K8NSC-939
-
#3066 Nekem simán fut vele (x360 for windows), olyan mintha x360-on nyomnám, kiirja a sugo, hogy az A gomb a fedezék....stb.! -
#3065 Talán nem minden gamepad-al működik együtt a játék. -
#3064 Én probáltam semmi bajom nem volt a gamepados irányitással. -
#3063 Valaki próbálta már gameped-el?
Hiába van gamepad csatlakoztatva a gépemhez a játék továbbra is csak egérrel irányítható.
A beállításoknál a kontroler menüben ott van a játékvezérlő az egér alatt, de nem tudom, hogyan lehet átállítani, mivel ha ráklikkelek akkor bejön a finomhangolása a gamepadnek, de ha kilépek onnan, akkor továbbra is az egér marad kijelölve. -
kicsirobi #3062 Hát már én is lemondok róla:(
1X sikerült felrakni,de amikor azt szerettem volna megcsinálni,hogy multizni tudjak vele,elcsesződött az egész:(
Még ha valaki tudja mi lehet a gubanc írhatna,de lehet hogy hagyom inkább:( -
#3061 Na végigvittem másodjára is.Még1x nemfogom :D -
laci792 #3060 Igen vagy át lehet írni 0.sav ra a fejezetet és bárhonnan folytathatod csak nem tudom hol jártam, meg igazából szeretném ha ezzel nem kéne görcsölni inkább akkor jáccanék amikor már jól működik a mentési rész, azért köszi. Ahogy elnézem a mai játékokat ez valszeg sose lesz kijavítva ahogy a többinél sincsenek az ilyen bugok, hiába szarvashiba nem számít... Bezzeg ha a törésbe lenne hiba akkor már kijavították volna, ez azért elég szégyen... -
underx #3059 Szia!
probáltad már amikor ujra szeretnéd tölteni, de nem megy katt az utoldo fejezet ujrajátszására!Ott ha nem is mindent de legalább valamit visszahozol! -
laci792 #3058 Valaki tud valamit arról hogy kijavítják a mentési problémát? Nekem is eltünt az összes állásom, így ez a játék nem sokat ér... Nem rossz de annyira nem is jó hogy kónlódjon vele az ember mindig. Tényleg érdekelne a patch hogy lesz e hozzá ami javítja ezt...