Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
olyat honnan tudok leakasztani ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ashes végefelé egy sarokban van valami soklábú izé, ami az ég felé köpköd repülõ lényeket és ha szétlövöm azokat, akkor szétfröccsennek.
Azt hol kell lõni és mikor ?
Mert már ráengedtem az utolsó táramat is és semmi 6ás...
Lentebb irt valaki egy ruszkis mentésrõl, azzal mi is van?
<#pardon1>#pardon1><#confused>#confused>
<#sir>#sir>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon rendben van a game, 1 kérdés mert hiába olvastam vissza magyar feliratot elõ lehet csalni?
Másnál is hullamzik a kép mint amikor vsync nincs bekapcsolva TFTn? Hiába kapcsolom be nem az igazi.
GanXstaZolee#2709
Nincs új tûzfal me ilyesmi csak másfajta nod 32-õm van az lehet a gondd?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
valaki nem tudna megdobni egy mentést? nekem az Act 3 kéne, ott ahol felderítünk az éjszakában, azt jönnek ránk ilyen ídõzített halállal megáldott robbanó kis-gollamok. És pont ott tartottam, ahol ilyen lerakott deszkalapokon kellett óvatosan sétálni, nehogy leessünk gollamékhoz... és jött egy checkpont... ? na vki?
Valaki akinek VISTA -n is kilép vagy elfelejti a mentést?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
van profil 😊 profil1 névvel😊 de continue chekpointál nincs semmi😊
szal akkor sign up és utána lesz mentésem single módban is?
gép restart.
Utána Netre fel, game indít és múködött.
Sz'al megfejteni nem tudom mikor mûködik és mikor nem, remélem ez mostmár kitart addig, amíg végigviszem a gamet...
Köszi a helpet.
mikor telepítettem már volt netkapcsolatom, miután feltettem, akkor csináltam egy profilt (netkapcsolattal) f1-et lenyomva, és a profilnevet úgy hagytam, ahogy a gép kivánta: tehát Player01 névvel.
Nekem müködik, igaz OFFline-ban nem tudok játszani egyáltalán. Szal online-on tudom csak folytatni.
Ugyanaz, single player -> continue -> no checkpoint...
Nem értem...
Vagy valami másra gondolsz a gamen belül ?
Sztem a legjobb u3 motort kihasználó és jól optimalizált gamma ez.
Kivéve a ramolvasása néhol gáz egy-két pályán + a az eleji videó lejátszásoknál...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
F1-el létrehoztam a profilt, de amikor folytatni akarnám a gamet, kiírja, hogy nincs checkpoint elmentve, pedig elvileg van, sokat haladtam.
Elölrõl kezdeném, de félek, hogy ugyanez lesz.
Valami 5let ? <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
u dont have to listen anybody else but me
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Thrash \'Till Death
azt gondoltam ez megjavítja,mert nem tudom miért nem enged multiba játszani 😞
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
értsd jól 😊
3 giga ram
dual core pentium 3 gb
8800 gt 512mb
megy minden maxon 1 szál szaggatás nélkül
csak kijönne a crack az új patchez..
Segítene valaki? Ott járok, ahol egy nagy pókkal kell csatázni, plussz jönnek a kis robbanós suttyók is. Szóval lövöm õket, a pók hátrál, a lábam alól eltünik a talaj, valamilyen vízben állok, és egy idõ után csak lövök, és em történik semmi.
Szal mit csináljak?
amúgy, most néztem, németországból, 36000ért van 3850... szállítás az nem összeg. hmmm. gondolkodok nagyon... apám kezébe nyomni még 10.000-et amim van.
jól megszívom pont ilyenkor :S apám parkolt szabályosan és beleszállt egy fickó ... kocsi totálkár :S karácsony elõtt :S:S
na nem sírok . szétoffolva a témát 😄😄😄
várok akkor lehet még picit.
u dont have to listen anybody else but me