6257
  • FlyHigh
    Meg volt egy ilyen szar is, hogy Bioshock, amúgy a világ legbarátságosabb motorja az Unreal engine 3.
  • kwalker
    Szerintem az [ő,Ő,ű,Ű] problémára a legjobb, ha az ő betűked lecseréled ö re és a ű betűket ü re. Én ezt tettem kevésbé idegesítő mint a kocka.
  • crazyclone
    THX!!
  • underx
    Köszönöm!
    Már csak annyi hogy hol kell megadni a ,pontosabban hol kell ezt megadni:
    Utána hamachin csatlakozz ide:
    név:Gears of WarHUN
    pass:gow
  • Nekrofil
    http://users.atw.hu/nekro/gears_hamachi_fix.rar
  • underx
    Nincs senkinek hamatchi reg file?
  • Pilutika
    figyi már vagy 1000x átnéztem az irányitást, beraktam alapra..stb..de amuugy 1általán nincs ien jellegü beállitás.amugy +játék közben történt hogy disconectelt a live coop modba és amikor léptem be ujra aztán kezdödöt..de már elötte is volt DC-m és ien probléma nem volt
  • Qwerty4
    kösz a magyarítást :)ha már van, akkor felteszem
  • underx
    Az nem old meg semmit sem ha ujrarakod mert bent marad minden,értem ezt a beállitásra,mentésre.
    Pl én 10* raktam a gémet ujra és a mentéseim mindig megmaradtak.
    Mindenkép a beállitásokat néz át!
  • JaSoN HuNTeR #3128
    thx
  • Pilutika
    ezzel kezdtem:S ujraraktam a gamet amikor elöször belépek jó aztám amikor kilépek majd vissza +int nem jó :S
  • underx
    Ha magyaritás kell: rapidshare.com/files/84743188/Gears_of_War_hun.rar
    Az ö ebben is kocka de a játékban cca 10 db ő van!De mindegy.

Viszont nekem is lenne egy kérdésem,kérésem a hamatchi reg file!
    Ha valaki tudna valami linket nagyon megköszönném.
  • campy
    valami elállítodhatott a bill, vagy az egér beállításoknál! a játékban keresd meg a beállításokat és nézd meg!
  • Nekrofil
    Hello!Olyan kérdésem lenne hogy,felteszem a magyarítást,de pl az Ő betű nem jelenik meg,csak egy kocka!Hogy lehet emgodldani hogy megjelenjen?eléggé idegesítő...
  • Pilutika
    Hali!
    Aki okos a témába segitsen plz.
    1ik pillanatról a másikra ugy kezdte el kezelni a játék az egeret mintha azzal irányitanám..szóval ha előre tolom elkezd szaladni elöre, ha hátra huzom akkor hátra ugrik:( és nem enged szétnézni vele, hanem csak mozog:(
    Hogy tudom vissza rakni?
    [a játékot már ujra raktam, de nem segitett(]
  • Halfer
    PC-n hogy darálom le az ellenséget közelről?
  • Qwerty4
    Már mindegy, angolul is érthetõek a szövegek.Nincs egy bonyolult nyelvezete a játéknak szerencsére. :)
    És ki is lehet próbálni mindkét nehézségi fokozaton.
  • Qwerty4
    Pár kérdés:
    1.Hol lehet a magyar nyelvű feliratot beállítani?Ez hasonlóan van mint a TimeShiftnél vagy esetleg nem is lehetséges?
    2.Itt a hardcore csak közepes nehézségi fok ugye?Tehát más játékok közepes fokozatának felel meg?
  • Qwerty4
    Vagy mondjam úgy, hogy gyengécskék, ez a megfelelőbb szó.
  • Qwerty4
    Hát remélem is. :)
    Idáig egyik U3-as játék se jött be igazán:MoHA, BlackSite, Stranglehold.Nagyon középszerűek voltak.
  • FlyHigh
    Tetszeni fog.
  • Qwerty4
    + fav

Ma lesz tesztelve a játék, majd kiderül fog-e tetszeni. :)
  • ajem kisa
    Vagy mögé mész, ott van egy gépfegyver, amit tudsz használni, ha jönnek a denevérek, akkor csak lekell menni a fényre 1 méterre!
    A gépfegyverrel leszeded pikk-pakk!
  • Zoba
    hello

raam ot hogy megölt legyen nálad egy sniper + egy torque bow ( bár ez nem feltétlenül szükséges)
    ha rálösz a torque bowal leszálnak róla a denevérek és sniperrel löd fejbe amenyiszer csak tudod( csak akkor sebezhető ha nincsenek rajta a denevérek!)
    fejbe tetováld aktivan tárazot töltényel pártól megfekszik

örülök ha tudtam segiten :)
  • campy
    #3099 köszi! persze ha kapunk választ!:)
  • theodor
    Marad a Real én próbálok a valósághoz igazodni.
  • gyuri12
    egyes,leülhetsz
  • theodor
    UN REAL!!! NEM KELL!!!
  • gematta
    Rájöttem hogy kell hogy magyar legyen a játék angol xp latt is
  • chooselee
    Én erről a Games for windows profilról kérdeznék...ez megjegyzi milyen játékkal mikor játszottam???(Szóvallenyomozható hogy milyen játékkal játszottam???)Még ha csak offline accountot hoztam létre akkor is?(csak a nevem írtam be),de nem csatlakoztam a LIVE szolgáltatáshoz.
    Előre is köszi.
    Üdv...
  • chooselee
    Én vittem oda a nyomatékíjjat és kentem neki belőle.Azt vettem észre hogy ha ott vannak a "denevéreszerű" lények körülötte akkor nem hat rá golyó,így akkor kell adni neki amikor nincsennek ott,vagy a robbanástól(nyomatékíj) szétszélednek kicsit,akkor kentem neki gépfegyverrel.
  • gematta
    Hali
    nekem full magyarul van meg a játék
    és most ujraraktam a windowst
    és nem akkar magyar lenni
    tudnátok hogy kell magyarra átrakni a nyelvet?
  • WartHogSon
    meg a másik, hogy eddig mindig tudtam folytatni ahol abbahagytam, de most meg belépek és tölteném be, erre kiírja, hogy nincsenek ellenőrzőpontok :S
  • WartHogSon
    mármint a dokumentumokban, ha egyáltalán ide menti
  • WartHogSon
    az miért van, hogy offline profil hoztam létre, de a checkpoints mappa üres?
  • campy
    úú télleg haverom meg én is próbáltunk ugy de nem sikerült légyszíves segítsetek! lehet-e h ugy coopozni PC-n h 1 bill, 1 gamepad?
  • strebacom
    Köszi sikerült, na végre végigtoltam magyarul...nagyon fasza game volt!!!
  • crazyclone
    hello!
    RAAM et hogy lehet megölni??
    belenyomtam 24 sniper 450 gépfegyo és 25 revolver golyot de semmi...
    plz help!!
  • Halfer
    Üdv! Olvastam a Faq-t de nem kaptam választ. Hogy kell coopban tolni a játékot PC-n úgy, hogy 1 gépen, egyik bill, másik user joy? Előre is kösz.
  • Synit HUN
    Annyit talán meg is ér. De csak a coop miatt.