6257
-
#3137 Meg volt egy ilyen szar is, hogy Bioshock, amúgy a világ legbarátságosabb motorja az Unreal engine 3. -
kwalker #3136 Szerintem az [ő,Ő,ű,Ű] problémára a legjobb, ha az ő betűked lecseréled ö re és a ű betűket ü re. Én ezt tettem kevésbé idegesítő mint a kocka. -
#3135 THX!!
-
underx #3134 Köszönöm!
Már csak annyi hogy hol kell megadni a ,pontosabban hol kell ezt megadni:
Utána hamachin csatlakozz ide:
név:Gears of WarHUN
pass:gow -
Nekrofil #3133 http://users.atw.hu/nekro/gears_hamachi_fix.rar -
underx #3132 Nincs senkinek hamatchi reg file?
-
Pilutika #3131 figyi már vagy 1000x átnéztem az irányitást, beraktam alapra..stb..de amuugy 1általán nincs ien jellegü beállitás.amugy +játék közben történt hogy disconectelt a live coop modba és amikor léptem be ujra aztán kezdödöt..de már elötte is volt DC-m és ien probléma nem volt -
#3130 kösz a magyarítást :)ha már van, akkor felteszem -
underx #3129 Az nem old meg semmit sem ha ujrarakod mert bent marad minden,értem ezt a beállitásra,mentésre.
Pl én 10* raktam a gémet ujra és a mentéseim mindig megmaradtak.
Mindenkép a beállitásokat néz át! -
#3128 thx -
Pilutika #3127 ezzel kezdtem:S ujraraktam a gamet amikor elöször belépek jó aztám amikor kilépek majd vissza +int nem jó :S -
underx #3126 Ha magyaritás kell: rapidshare.com/files/84743188/Gears_of_War_hun.rar
Az ö ebben is kocka de a játékban cca 10 db ő van!De mindegy.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem,kérésem a hamatchi reg file!
Ha valaki tudna valami linket nagyon megköszönném. -
campy #3125 valami elállítodhatott a bill, vagy az egér beállításoknál! a játékban keresd meg a beállításokat és nézd meg! -
Nekrofil #3124 Hello!Olyan kérdésem lenne hogy,felteszem a magyarítást,de pl az Ő betű nem jelenik meg,csak egy kocka!Hogy lehet emgodldani hogy megjelenjen?eléggé idegesítő... -
Pilutika #3123 Hali!
Aki okos a témába segitsen plz.
1ik pillanatról a másikra ugy kezdte el kezelni a játék az egeret mintha azzal irányitanám..szóval ha előre tolom elkezd szaladni elöre, ha hátra huzom akkor hátra ugrik:( és nem enged szétnézni vele, hanem csak mozog:(
Hogy tudom vissza rakni?
[a játékot már ujra raktam, de nem segitett(] -
#3122 PC-n hogy darálom le az ellenséget közelről? -
#3121 Már mindegy, angolul is érthetõek a szövegek.Nincs egy bonyolult nyelvezete a játéknak szerencsére. :)
És ki is lehet próbálni mindkét nehézségi fokozaton. -
#3120 Pár kérdés:
1.Hol lehet a magyar nyelvű feliratot beállítani?Ez hasonlóan van mint a TimeShiftnél vagy esetleg nem is lehetséges?
2.Itt a hardcore csak közepes nehézségi fok ugye?Tehát más játékok közepes fokozatának felel meg? -
#3119 Vagy mondjam úgy, hogy gyengécskék, ez a megfelelőbb szó. -
#3118 Hát remélem is. :)
Idáig egyik U3-as játék se jött be igazán:MoHA, BlackSite, Stranglehold.Nagyon középszerűek voltak. -
#3117 Tetszeni fog. -
#3116 + fav
Ma lesz tesztelve a játék, majd kiderül fog-e tetszeni. :) -
#3115 Vagy mögé mész, ott van egy gépfegyver, amit tudsz használni, ha jönnek a denevérek, akkor csak lekell menni a fényre 1 méterre!
A gépfegyverrel leszeded pikk-pakk! -
Zoba #3114 hello
raam ot hogy megölt legyen nálad egy sniper + egy torque bow ( bár ez nem feltétlenül szükséges)
ha rálösz a torque bowal leszálnak róla a denevérek és sniperrel löd fejbe amenyiszer csak tudod( csak akkor sebezhető ha nincsenek rajta a denevérek!)
fejbe tetováld aktivan tárazot töltényel pártól megfekszik
örülök ha tudtam segiten :) -
campy #3113 #3099 köszi! persze ha kapunk választ!:) -
theodor #3112 Marad a Real én próbálok a valósághoz igazodni. -
gyuri12 #3111 egyes,leülhetsz -
theodor #3110 UN REAL!!! NEM KELL!!! -
gematta #3109 Rájöttem hogy kell hogy magyar legyen a játék angol xp latt is -
chooselee #3108 Én erről a Games for windows profilról kérdeznék...ez megjegyzi milyen játékkal mikor játszottam???(Szóvallenyomozható hogy milyen játékkal játszottam???)Még ha csak offline accountot hoztam létre akkor is?(csak a nevem írtam be),de nem csatlakoztam a LIVE szolgáltatáshoz.
Előre is köszi.
Üdv... -
chooselee #3107 Én vittem oda a nyomatékíjjat és kentem neki belőle.Azt vettem észre hogy ha ott vannak a "denevéreszerű" lények körülötte akkor nem hat rá golyó,így akkor kell adni neki amikor nincsennek ott,vagy a robbanástól(nyomatékíj) szétszélednek kicsit,akkor kentem neki gépfegyverrel. -
gematta #3106 Hali
nekem full magyarul van meg a játék
és most ujraraktam a windowst
és nem akkar magyar lenni
tudnátok hogy kell magyarra átrakni a nyelvet? -
WartHogSon #3105 meg a másik, hogy eddig mindig tudtam folytatni ahol abbahagytam, de most meg belépek és tölteném be, erre kiírja, hogy nincsenek ellenőrzőpontok :S -
WartHogSon #3104 mármint a dokumentumokban, ha egyáltalán ide menti -
WartHogSon #3103 az miért van, hogy offline profil hoztam létre, de a checkpoints mappa üres? -
campy #3102 úú télleg haverom meg én is próbáltunk ugy de nem sikerült légyszíves segítsetek! lehet-e h ugy coopozni PC-n h 1 bill, 1 gamepad? -
strebacom #3101 Köszi sikerült, na végre végigtoltam magyarul...nagyon fasza game volt!!! -
#3100 hello!
RAAM et hogy lehet megölni??
belenyomtam 24 sniper 450 gépfegyo és 25 revolver golyot de semmi...
plz help!! -
#3099 Üdv! Olvastam a Faq-t de nem kaptam választ. Hogy kell coopban tolni a játékot PC-n úgy, hogy 1 gépen, egyik bill, másik user joy? Előre is kösz. -
#3098 Annyit talán meg is ér. De csak a coop miatt.