Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Köszi!
BattleTag: zydar#2910
R U Ready?!?!? ...broken soul...
2.Annyi kell, hogy meg legyen az eredeti indítófájl, amit felülírtál. Elég, ha rámásolod a tört file-ra az ISO-ból.
Ha nincs meg az eredeti indítófile, akkor nem megy a pecs.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elkeztem a játékot és olyan problem van hogy az elsõ filmes bejátszásnál(helikopter lezuhan,leadert kinyírják stb.)k*rvára recseg,ropog,akad a hang de játék közben semmi baja nem volt.Ilyen másnál is elõfordult vagy csak az én gépem a kukás?
Amúgy a patch-et csak az alap játékra lehet föltenni, crackeltre nem?
Ezt hogyan lehet megoldani vajon?
köszi.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont nagyon hangulatos "kommandós" fedezékrõl-fedezékre taktikát használ a játék. Itt taktikai gondolkodásra nem nagyon lesz szükséged, viszont a hangulat és a játékmenet (szerintem) erõsen odab*sz.
Nem az agyatlan hent, ahogy pár "*khm*" ember írta, sokkal inkább hasonlít afféle állóháborúra az egész 😄 (Nem, nem kell írni, tudom mi az.) Naggggggggyon hangulatos. IMHO
ok sikerült
de most elakadtam egy folyoson valami dög mindig fut felém elugrok de hiába lövök nem pusztul meg
itt mi a titok?
valaki feltudná rakni valahova az eredieti WarGame-G4WLive.exe-t?
mer itt írtak valamit hogy ettõl megjavul nem lépked ki meg minden hát én leszedtem felraktam és elbaszta az egészet
GanXstaZolee#2709
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Remélem tudtok segíteni. Az a problémám lenne, hogy a GOW teljesen véletlenszerû idõközönként megfagy. Feltettem a legfrissebb ATI Drivert és az 1.1-es patchet, de csak annyit javult a dolog, hogy ritkábban lesz öngyilkos a program. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? A FAQ-ban leírt Alt+Tab módszer nem ment. A konfigom: IntelCore2Duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Mobility radeon X1600. A segítségeteket elõre is köszönöm!
TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]
GanXstaZolee#2709
(már ha még ezt nem tetted meg. ha ez sem segít(ett), én eltávolítanám, és újrainstallálnám a drivert)
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
egyébként morcos a cucc nagyon, csak nem taktikai.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na majd ha több óra kockulás után nem lép ki a játék semmiféle böszme hibával,akkor ki lehet jelenteni,hogy végre van megoldás.
De egyenlõre ne kiabáljuk el.
Köszönöm szépen a linket ZÓÓÓcsi!
Le tudod írni, úgy kábé?
De ne kérdezd hogy jól mûködik-e, inkább írd meg, ha van lehetõséged kipróbálni!
Be tudja linkelni valaki,ha szépen kérem? <#smile>#smile>
egy-két grafikai effektet túlzásnak tartok, talán túl csillog minden, de egyébként faja.
Kilépkedés, mentés elvesztés? Ilyenek vannak? Továbbra is Player1-es profil?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez volt másnál is, lehet ez probléma késõbb?