Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vanek
vki tudta küldeni egy save-t,ott tartok,hogy át kell tekernem magam egy függõhídon,de egy pontnál mindig kifagy a gép,patchelve is...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Az meg van!
Köszi!

BattleTag: zydar#2910

Vanek
nálam nem engedi az antianalisinget a video menube beállitani...?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Voltan
1. Nem érdekel a CoOp, soha nem játszom neten.
2.Annyi kell, hogy meg legyen az eredeti indítófájl, amit felülírtál. Elég, ha rámásolod a tört file-ra az ISO-ból.
Ha nincs meg az eredeti indítófile, akkor nem megy a pecs.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

multiról nincs vmi hír? :S
Nálam érdekes módon szépen fut a játék most,hogy végre valahára patchelve lett.Egy darab ilyen exe kilépés nem volt,viszont nekem ilyen hagrecsegéses gondjaim nem voltak.

Szasztok!
Elkeztem a játékot és olyan problem van hogy az elsõ filmes bejátszásnál(helikopter lezuhan,leadert kinyírják stb.)k*rvára recseg,ropog,akad a hang de játék közben semmi baja nem volt.Ilyen másnál is elõfordult vagy csak az én gépem a kukás?

Oké! De a coop is mûködik?
Amúgy a patch-et csak az alap játékra lehet föltenni, crackeltre nem?

Ja és a játékkal van egy olyan gondom hogy ha megcsinálom hogy azzal a war exe-s hibával ne lépjen ki akkor nem engedi a coop mod-ot.
Ezt hogyan lehet megoldani vajon?
Ha medjelenik magyar verzió vagy már megjelent nemtom valaki feltöltehetné a magyar fájl-okat 😊
Prince23
Hammer od Dawn, itt ez a titok, szerencséd, h nem lát szegény Berserkered😄DDD Jah persze elõtte ki kell csalnod szabadtérre. És utána megpörköljheted a seggét.

lõdd a karján a cuccokat,majd a hátán a zágyút,majd a térdét,majd azta kis köcsögöt aki a hátán ül,és kész

Törölt felhasználó
Hali, a nagy golyószórós szörnyet, azt akit a nyakán ülõ ellen irányít, szóval azt hogy kell kinyírni.
köszi.
arty
XP alatt játékon belül nem tudod bekapcsolni az AA-t (anti aliasing). ennyi.

Forza.

hy.melyik pályán van az a bazi nagy szörny aminek rakétája van meg fegyvere????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

kill3r21
magyar Verz jöhetne már...
Voltan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is fog. Fuss elõle, és térj ki. Vezesd neki a zárt ajtóknak. Elõbb-utóbb kijutsz a nyílt térre. Ott adhatsz neki azzal a fegyverrel, amivel azelõtt a nagy bogarakat megölted. A módszer ugyanaz.

Voltan
A taktika itt csak annyi, hogy ha Terminator-ként berongyolsz, akkor meghalsz. 😛
Viszont nagyon hangulatos "kommandós" fedezékrõl-fedezékre taktikát használ a játék. Itt taktikai gondolkodásra nem nagyon lesz szükséged, viszont a hangulat és a játékmenet (szerintem) erõsen odab*sz.
Nem az agyatlan hent, ahogy pár "*khm*" ember írta, sokkal inkább hasonlít afféle állóháborúra az egész 😄 (Nem, nem kell írni, tudom mi az.) Naggggggggyon hangulatos. IMHO

SuperCharger
A titok az, hogyha vhol el vagy akadva, használd a Q (vagy amire tetted), avagy az "aktuális, érdekes dolog megmutatása" gombot.

üdv
ok sikerült
de most elakadtam egy folyoson valami dög mindig fut felém elugrok de hiába lövök nem pusztul meg
itt mi a titok?
üdv
valaki feltudná rakni valahova az eredieti WarGame-G4WLive.exe-t?
mer itt írtak valamit hogy ettõl megjavul nem lépked ki meg minden hát én leszedtem felraktam és elbaszta az egészet
Van valami érdemi különbség vistás és xp-s látvány között itt?

arty
visszaolvasol!

Forza.

Viktorr
A vonaton a madárembert hogy kell kinyírni?

GanXstaZoleeWrk
vista alatt nekem 1x se fagyott pedig mar a végén vagyok asszem 😊 lehet oprencer cs. kellene.

GanXstaZolee#2709

RedBoyforCE
Windows XP

TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]

Mikiller
Nekem nem engedi felrakni a patchet frissen felrakott game-re, azt írja rakjam be az eredeti lemezt.Hogy sikerült felraknod?<#nemtudom>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

arty
jelen esetben taktikai=néha fedezékbe kell bujni, gránátozni 😊

Forza.

GanXstaZoleeWrk
op rendszer?

GanXstaZolee#2709

RedBoyforCE
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Az a problémám lenne, hogy a GOW teljesen véletlenszerû idõközönként megfagy. Feltettem a legfrissebb ATI Drivert és az 1.1-es patchet, de csak annyit javult a dolog, hogy ritkábban lesz öngyilkos a program. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? A FAQ-ban leírt Alt+Tab módszer nem ment. A konfigom: IntelCore2Duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Mobility radeon X1600. A segítségeteket elõre is köszönöm!

TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]

GanXstaZoleeWrk
Nemrég raktam fel az uj drivert és más játéknál tuti 😊 Annyira nem zavaró egyébként.

GanXstaZolee#2709

SuperCharger
Fura. Nézd meg, nincs-e külön a driverben Applications fül alatt Gears Of War, nem kizárt, hogy egy ilyen nagy címet beletett az nvidia alapból. Ha van, ott is force-old a vsync-et.
(már ha még ezt nem tetted meg. ha ez sem segít(ett), én eltávolítanám, és újrainstallálnám a drivert)

GanXstaZoleeWrk
Késõbb tudod õket irányítani de sokat ne várj volt hogy lemaradtak 4 szobára, check point és hopp ott vannak mind a 4en 😊 elõtte hiába hivtam õket stb 0 reakcio.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Valami hasonló de nem annyira fletûnõ a dolog. Viszont csak ebben a játékban jön elõ.

GanXstaZolee#2709

koschwarz
most hogy toltam egy ideig, kérdezem: hol van ebben a taktikai rész??? mert hogy mindenhol így reklámozzák, taktikai tps. késõbb lehet a társakat irányítani? mert az hogy fedezék mögé lehet bújni, attól még nem taktikai. eddig haladtunk elõre a csõben és lõttük aki szembejön...

egyébként morcos a cucc nagyon, csak nem taktikai.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Voltan
Miért ne mûködne? Nálam megy. Igaz, nem innen van, de tök ugyanaz a fix.

Na játék feltéve,patchelve,Startup.exe felülírva.
Na majd ha több óra kockulás után nem lép ki a játék semmiféle böszme hibával,akkor ki lehet jelenteni,hogy végre van megoldás.
De egyenlõre ne kiabáljuk el.
Köszönöm szépen a linket ZÓÓÓcsi!

SuperCharger
Hogy "hullámzik"? Nem úgy, hogy széttörik 2-3 képre víszíntesen, mikor gyorsan nézel körbe? Mert akkor a vsync-es tearing nem lehet, ha driverbõl ráerõltetted globálisan, vmi más kell, hogy legyen.
Le tudod írni, úgy kábé?

Parancsolj!
De ne kérdezd hogy jól mûködik-e, inkább írd meg, ha van lehetõséged kipróbálni!

Van törés a javításhoz?
Be tudja linkelni valaki,ha szépen kérem? <#smile>

koschwarz
valaki csapatja dx10-ben?

koschwarz
az az érdekes, hogy ettõl még simán elindult, a kampány is.<#nemtudom>

egy-két grafikai effektet túlzásnak tartok, talán túl csillog minden, de egyébként faja.

rastaman
nekem nem kérdezett semmit. sõt a játékkal sem volt semmi egyéb gondom. csak egy kicsit szaggatott <- sz*r gépen sz*rul megy. ez van. sprite <#pias>

És mûködik?
Kilépkedés, mentés elvesztés? Ilyenek vannak? Továbbra is Player1-es profil?

Prince23
Nekem ilyen incidensem nem volt vele.
Nálam tökéletesen müxik 1911.

koschwarz
tudom, hogy nem szép dolog, meg minden de mivel ilyen jellegû játékkal még nem nyomtam, muszáj így kipróbálnom, mert jókat olvastam róla:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval a razor félét szedtem le, és már a kitömörítésnél rákérdezett, hogy egy bizonyos fájlt felülírok-e egy ugyanolyan nevû másikkal. végülis arra klikkeltem, hogy igen, aztán a telepítésnél hiányolta is azt a féjl, amit felülírtam, de ettõl függetlenül felment és el is tudtam indítani a gammát

ez volt másnál is, lehet ez probléma késõbb?

GanXstaZoleeWrk
Sajnos nem jött be forced on driverben mégis hullámzik.

GanXstaZolee#2709

Mentés megmarad, de néha kifagy, de az nem is gond, mert 5éve nem fejlesztettem a gépem. <#nyes><#nyes><#nyes>
reger
thx

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Prince23
Offline profilt hozz létre, tehát mielõtt indítod a gémet, ne lépj netre. sztem reinstall kellesz...