6257
  • Balumann
    Nem kell SM3-as kártya ehhez, és nem minden u3 engines játékhoz kell (pl. Unreal Tournament 3-höz sem kell).
  • zozox333
    Hali!
    Belebotlottam az első vető sáskába és nem tudom, mivel lehetne kinyírni!
    Elszórtam rá a gránátaimat, de semmi!
  • JaSoN HuNTeR #3175
    elkéne fusson low on.de low on meg gyorsan.
  • Qwerty4
    Sajnos nem fog futni. :(A GoW-nak shader model 3-at támogató kártya kell, mint a tröbbi Unreal 3-as játéknak is.
    Ajánlok neked egy videókártya cserét.A memória viszont elég lenne.
  • T Zsolti
    thx. nekem 6200 kártyám van szerintetek azal elfüt? de viszont 2gb ram
  • Qwerty4
    Operating System Windows Vista or Windows XP
    CPU 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
    Memory 1 GB
    Hard Drive Space 12 GB
    Graphics Hardware NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+
    Network Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE (required for online multiplayer, Gold recommended)
  • T Zsolti
    szasztok tudnádok adni egy minimum gépigényt plz?
  • Pilutika
    van még 2 nehézségi szint:) tuti nem 2napig fogod csinálni
  • 22Barna22
    láál hát csk sikerült :D ez volt a főmufti? :( nem bántam volna ha még 2 napig eltart :( :D
  • 22Barna22
    :( eddig semmi sem tartott a játékban eddig :S aztán it ez a dög :@ de amúgy az nem lehet hogy amég azok a madarak ott vannak körülötte nem lehet lőni? :S mert úgy vettem észre hogy amég ott vannak és darálom az kb olyan mintha simogatnám :S
  • GazCamp3r
    raam-nak a legyőzéséhez semmi nem kell :) csak lőni mint az állat és egy idő után megpusztul. semmi külön trükkje nincs. ne menj sötétbe, mert a madarak elkapnak, és lődd mint az állat
    ennyi :S
  • 22Barna22
    hi all! 2 napja szedtem le a játékot és nagyon tetszik de az a rész amikor a vonaton kell a Raam-ot kinyírni nagyon felidegesített :( próbáltam szétlőni-> utolsó gránátig mindenem elfogyott és nem volt kevés. ja és azzal a gépágyúval is próbáltam de nem hatott. akkor keresgéltem hogy mit is lehetne csinálni vele. :S hátra mentem teljesen és ott van az a nagy fém valami amiről azt hittem h lehet vele csinálni vmit :D van ott vmi kis panel is ha arrol az oldalrol nézed ahonnan indultál a Raamos résznél. remélem értitek. a lényeg sehogyse tudom legyőzni és már odáig fajulta helyzet h titeket kérlek adjatok vmi tippet h hol keressek :( thx
  • Qwerty4
    Szerintem nem potyára írta, hogy Jericho, kifejezetten hasonlít a GoW és a Jericho egymásra.
    Nekem egyből a Jericho jutott eszembe, mikor GoW-ozni kezdtem.Hasonló grafikai motor, hasonlóan darkos, felélesztéses dolog , csapatirnyítás.Sőt még ott a hangulat, zene is jobb volt.És a csapattagok váltása és különleges képességiek még jobbá tették.
    Én bírom a Jerichot, mondjuk annak is van elég hibája.
  • gyuri12
    az egy kifejezetten rossz játék
  • underx
    Clive Barkers Jericho
  • Pilutika
    probálj+ visszalépni alt tabal
  • Marcelldzso
    Hello mindenki!
    Tudom még nem ismertek, de már régóta olvaslak benneteket :)
    Semmilyen problémám sincsen minő meglepő, a játék szépen fut. Már haverral is végigtoltuk, és nagyon imádjuk. Épp ezért egy ötlettel fordulok hozzátok. Ha gondoljátok csinálhatnánk "lan" játszmákat persze Hamachin keresztül. Várom a véleményeket.
    Kizárólag olyanokra gondolok, akiknek minden rendbe van a játékkal és a hamachival. Nem negatív diszkrimináció csak, ha összejövünk akkor nem akarunk mindenkinek a beállítgatásaival eltölteni az időt :)
    Üdv,
    Marcelldzso
  • PhantomAss
    hali
    hogyan kell elindítani a játékot?
    megjelenik a kezdőkép (epic, microfos) és kilép az asztalra
    azt írja 2*kattintsak a startup exe-re de nem tudok mert nincs egér
  • GazCamp3r
    sztem windows tűzfal, vagy vmi tűzfal miatt nem tudsz :)
  • underx
    "1. le kell tölteni ezt a fájlt, elindítani és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz.

2. le kell tölteni ezt a csomagot rapidshare-ről és a mappaszerkezetet tartva bemásolni
    a saját gears of war mappánkba, persze a felülírandó fájlokról előzetesen biztonsági másoaltot készítve.

3. hamachi letöltése (katt) és feltelepítése után el kell mászni a win-ben a hálózati helyekhez.
    az oldalt lévő hálózati műveletek eszköztárban válasszuk ki a hálózati kapcsolatokat. a fenti menüsorban:
    speciális -> speciális beállítások -> a kapcsolatok boxnál a hamachit mozgassuk az első helyre, tehát legfelülre.
    az ablakban felsorolt hálózatok közül csak a hamachi és az internetkapcsolat legyen aktív. (jobb klikk -> letiltás
    a többi kapcsolat kikapcsolásához)"

Ha ez megvan játszani tudok mással,de én miért nemtudok játékot inditani?
    Miért nem látják az én játékom ha inditok?
    Lehet valahogy komunikálni a játékban?
  • Qwerty4
    Sokat is hagytam félbe vagy az legelején hagytam abba.
    Amúgy lassan 4 éve (2004 ősze óta) játszom, de azóta minden évben volt legalább egy féléves teljes kihagyás, tehát semmi játék.
    És ezelőtt a 4 év előtt is játszottam, de nem számottevő, TV játék volt egy ideig és valami P2-es gép, azt ritkán használtam játékra.
    Hát ha összeszámolom kijön azért életemből 3-3,5 játékos év. :)
    Rengeteg bepótolnivalóm van még mindig, ez tény.
  • Shep
    Hát akkor te nem régen kezdhetted, vagy sokat félbehagytál.
  • GazCamp3r
    sziasztok, probálnánk haverral játszani coopba, vagy versusban, a hamachi regfixet megcsináltuk, látjuk is egymás szerverét, de csatlakozáskor connection lost van. Erre mi a megoldás? :(
  • Qwerty4
    Igen, jegyezve vannak. :)
  • grebber
    Jegyzeteled őket vagy mivan ?
  • Qwerty4
    Én meg ki is játszottam. :)Kereken a 80. végigvitt játékom a GoW. :D
  • kozitomee
    Már meg is oldottam:)
  • kozitomee
    Sziasztok! Nem tudjátok miért fagy be állandóan a játék nállam egy ponton??? A Szürkület fejezetnél egy eltolható autónál ahol a sötétben megölnek ilyen valamik. Eredetileg a lángoló autót kell szerintem odatolni a Troika-ágyúkhoz de tolok rajta pár centit és máris befagy eddíg 3x-4x csinálta. Azt nem értem hogy ha eddíg ment akkor most miért nem?
  • Pilutika
    vegyétek+ eredetibe!! 5000Ft- mindenki kibir.és simán +éri
  • underx
    © campy Kösz a linket de 404-et ir.
    Ujratelepitettem a játékot már megy mással már tudtam játszani,de ha én inditok egy játékot akkor miért nem látszik aza hamachi szürke panelján,mint a többi 20-é?
  • FlyHigh
    Köszi szépen! Kínomba már külföldi fórumokat bújtam, rá is találtam. Majd kipróbálom, még1X köszi!
  • campy
    ezt töltsd le underx!
  • underx
    Hogy tudok játékot inditani Hamatchival?
    A koop modnál ha probálkozok akkor mindig kilép.De másho minden gond nélkül csatlakozom és játszok!
  • Pilutika
    szakitsd át gátaid, és emelkedj felöl a problémáidon. [még ha ilyen hatalmasak is :)]
  • wesker24
    A Visual Basic progit hiányolja azért irja ki azta Runtime error hibát !!

Telepitsd fel a Visual basic progit és már jó lesz !! A progira Vcredist néven keress rá !!
  • Qwerty4
    Elmondtam mi zavar!Nem lehet többet semmit se állítani azokon kívül.Se újratöltést, se a csapat parancsokat, stb.!
  • FlyHigh
    C++ runtime error-ra tud valaki valami segítséget?
    honosítás bemásolva, mentésprofil bemásolva, sartrtup.exe bemásolva.
    Néha hihetetlen dolgokra képes ez a szutyok portolás. Idáig tökéletes volt, csak kellett a hely.
  • grebber
    Kiváncsian várom!

Gears of War 2-ről lesz cikk a februári GameProban!!
    Remélem ezt is kihozzák majd pc-re!

• FlyHigh
    mi zavar? wasd meg egér, én csak a sens-et állítottam.
  • Qwerty4
    Az még nem került sorra nálam.A jobb várományost utolára hagyom. :)
    Ja és még a Rainbow Six Vegas, azt se próbáltam ki.Ezek amik érdekelnek a múltból az Unreal3-as motrú játékok közül.
    Aztán jön még Turok, Borderlands, Vegas 2, Mass Effect és még kitudja.

És egy kérdés:Nagyon zavar a GoW nem beállíthatósága.Nem lehet valahogyan átállítani a parancsokat és úgy mindent.Nagyon zavaró a bill. alapbeállítása.