Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De nincs hiányérzetem emiatt...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Tán ez is Xlive-os? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The best way to kill him is to take cover behind the first block of cement you see after exiting the train compartment then let him come to you. He will then try to move around the block to get to you and all you need to do is jump over the block and take cover on the other side. After that fire at him while remaining in cover, if you repeat that process he'll be dead in no time. "
Bár nem tudom, én még nem tartok itt 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szal nekem ez jött be:
Net kapcsolat nélkül tedd fel, és net kapcsolat nélkül hozz létre profilt. Ennyi az egész, és müxik.
100x jobb tûzereje van, nekem semmi mozgásterem, mert amint sötétbe érek kampec.
Csak a vonat közepét tudom(nám) használni, ahol ugye õ is van.
És mindig odajön ahol én vagyok, tehát mozognom kell(ene)
Idáig meg voltam elégedve a gameval, de ez több mint idegesítõ.
Milyen lehet akkor a legnehezebb fokozaton ez ?
(már a legkönnyebben próbálom meg kinyírni, nem sikerült még)
Nem tudom miért nem lehetett ezt meghagyni a hardcore szintre...
Elhiszem hogy game vége, meg fõellenség, de ez erõsen túlzás...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de olyan szinten hogy be kell szolnom a szolgáltattohoz t-com hogy nézzenek rá a szerverükre csak onnan tudják hejre állitani értem ezalatt hogy nálam azonkivül hogy nincs netkapcsolat minden oké hiába reszetelem le a modemet állitgatom a hálo kártyát kapcsolom ki a gépet ujrainditom nem tudom hejre állitani a netet értem ezalatt hogy nálam minden tökéletes jo a modem jo a hálo kártya csak minha a szolgáltató szerverére küldene valami jelet amitöl az bontja a kapcsolatot és szerintem le is tilt, nem háloba játszok nem is lépek fel szerverre valami a háttérbe kell hogy fusson ami blokkol. a szolgáltató modem je is jó mert mihejst beszolok kb 2-5 órán belül megint van internett kapcsolatom. .söt át tettem másik gépre a modemet amit a szolgáltatotól kaptam az sem tudod fellépni a hálozatra elöször nem gondoltam hogy a gémmel lehet a gond azt hittem megint a szolgáltató szarakodik de 3 dik ijen eset után kezdett gyanussá válni hogy a gamé val van a bibi hiba üzenett semmi csak nincs nett és házilag nem tudod hejre állitani ( gépet teljesen átnéztem virus nincs trojai nincs rootkit spam 0 ) op rendszer winxp sp 2 jogtiszta igaz regisztrálva nincs de tökéletesen müködik. gépem asus p5b delux dual gigabyte lan a többi szerintem lényegtelen. kérdésem találkozott valaki ijen jellegü hibával? ha igen hogy oldható meg? és nálam csak a fent emlitet jéték elinditása után geasrs of war nál jelentkezik ez a jellegü hiba. ha valaki tud valami okosat irjon elörre is köszönöm.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Razoros verzióm van,
és pár perc után mindig lefagy memóriahibára hivatkozva.
Raktam fel új videókártya drivert.
A konfigom:
Asus p5b,cor2duo e4500 2.2,1giga ram,8600gt oc videókari.
Szóval ha van ötlet, kérlek segítsetek.
Elõre is köszönöm.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
rtyával.Mert állítólag megy vele.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
lehet hogy mosst pont a házon belül ablakbol kell kilöni 1et😊)
<#help>#help>
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Van rá valami megoldás?
PS3 ID: hdcsaba
Megy a jatek, minden ok, de csak spanyolul. Ha atirom a lang.txt-t az itt megadott angol kodra vagy kitorlom a lang.txt-t akkor nem indul el, nem toltbe a jatek. Nics sok szoveg benne lehet nyomni spanyolul is de jobb lenne az angol.
koszi
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB