6257
  • ga-b
    Oks, köszi, kipróbálom majd.A patch-re nem tudsz valami megoldást?
  • Pilutika
  • Micsu
    a magyar nem eredeti gears of wart eltudtátok indítani? nemtom mountolni azzal a fos proggal amit mellétettek..
  • ga-b
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy valaki írt-e ilyen problémáról, amíről én fogok, de mindenesetre megosztom veletek.Bár lehet, hogy ez köztudott dolog...na mindegy.:D
    Szóval, csak akkor tudom folytatni az elmentett küldetésem, ha kapcsolódva vagyok a nethez.Ha nem, akkor azt írja ki, hogy nincs elmentett játékom.Ez persze azokat éríntheti aki DSL-t használnak.
    Nem tudom, hátha valakinek segítettem.
    Aire viszont nem tudok rájönni, hogy miért nem teszi fel az első hivatalos javítást. "Old file not found" A játék eredeti, valaki esetleg tud valami megoldást?Köszi!
  • arty
    felesleges, bármin előjön

tedd fel az 1.1 patchet utána alt+tab al lépj vissza a játékba, nem baj ha hibázik...
  • heaven
    wargame-g4wlive.exe hiba
    ModName: d3d9.dll
    ModVer: 5.3.2600.2180
    Offset: 00040ea3

DirectX 9c fel van telepítve pedig

A játék nem eredeti
  • Pilutika
    mileny hibával?játék eredeti?
  • heaven
    Segítsetek!

Most kezdem a játékot, de 1-2 perc után hibával leáll.
    AMD X2 procim és ATI HD2600 van.

Olvastam a FAQ-t, feltettem a binaries könyvtárban lévő drivereket, de mégis.
    Utána megpróbáltam a legfrisebb 8.2 Catalyst is ugyanez?

Mi legyen? Térják át Intelre és nVidiára?
  • Pilutika
    szivesen, keresgéld ki kb hol tartottál, ha nem az a kkor nevezd vissza és a következőt rad át chapter0.sav-ra
  • preti96
    kösz
  • Pilutika
    Sajna ilyet nem lehet, nem ismeri fel, de ha eltünnk a mentéseid akkor a telepített játék könyvtárban a /checkpoints/és ebben a mappába kb ahol tartottál pl chapeter18.sav filest át kell nevezni chapter0.sav-ra, aztán ujhadjáratott inditasz és onnal fogja folytatni.
  • preti96
    bocs de kérhetnék egy ojan mentést amiben már kijutottunk a kriptábol és a behemótot is legyöztük
  • JaSoN HuNTeR #3205
    oks rájöttem.
  • JaSoN HuNTeR #3204
    srácok nos hogy is müködik ebbe a játékba a mentés?Me én eljutottam sokáig de nem mentette el!
  • kissadamvikt
    helló!

találtam megoldást, újraraktam a játékot és a játékhoz kapot cracket bemásoltam és ment. de köszi a segítséget!
  • Qwerty4
    preti96:

tessék magyarítsd:rapidshare.com/files/84743188/Gears_of_War_hun.rar
  • preti96
    boc de meg kérdezhetem hogy neked mivan beirva a Binarares lang szövegfáljba légyszive mond meg
  • mac83
    spanyol, és le kell töltened más verziót :)
  • preti96
    hol lehet átálitani a nyelvet? mert nem értek olaszul
  • underx
    Akkor itt a megoldás: rapidshare.com/files/84757112/war_engine_ment_sbiztos.rar
    Csak ird vele fellül az eredetit!
  • Pilutika
    ha elindul a játék nélküle akkor nem kell
  • Madmano
    Érdemes felrakni a játékban lévő AMD proci drivert egy 6000+-os AMD X2-höz?Van vmi hatása?
  • kissadamvikt
    Sziasztok!

feltettem a játékot, csináltam profilt is, és amikor elindulna a játék kilép vmi hibával. most mit tegyek?
  • underx
    Igen ezt tudom!
    De az nincs ott hogy hol!
    Pl: név:Gears of WarHUN
    pass:gow itt bent is vagyok,de ujraraktam a hétvégén a gépem ,és a hamachi uj ip-t generált magának,és ezen a szerveren már vannak 16-an közülük az egyik én vagyok,de mivel az IP cimem uj nem tudom használni a régit.Sajnos és egy ilyen szerverre csak 16-an kattanhatnak.
    Ha esetleg valakinek van rá lehetösége rugjon ki onnan hogy az uj IP vel be tudjak lépni.
    Esetleg ha valaki tud olyan szervert ahol van még hely légyszi irja meg!
    Köszönök mindent!
  • Synit HUN
    FAQ
  • underx
    Valaki pls segitsen,hogy hamachin hol tudok coop-ni?
  • Prince of Máté
    link
  • zozox333
    Köszi megnézem!
  • joe1980
    sziasztok megvan a játék,de van egy kis problem vele.ki van csomagolva,megcsináltam neki a helyet feltelepitem,és aa közepénél kiirja hogy please the disk,next disk.nem tudom mit jelent ez,hogy csak egy dvd-s vagy két dvd-s és mi az a next disk mert nálam kéri és nem tudom megnézni a játékot.(telepités közbe irja ki azt)a razor verzió van meg.
  • ult1mate
    mar megoldottuk, kerult egy kis idobe mire rajottunk de tudtunk jaccani :]
  • campy
    FIFÁNÁL is így volt IP-n próbáltunk játszani de pl 1-2 ellenfelemnek routere volt és nem tudott hostolni...
  • campy
    egyikőtök se tud Hostolni! akinek rouere van maximum csatlakozni tud...
  • Pilutika
    keress 1 hajnalfény fegyot
  • ult1mate
    van valakinek otlete hogy ha mindkettonknek routere van es hamachin keresztul akarunk jatszani akkor miert szakad meg a kapcsolat connectalasnal?
  • Qwerty4
    6600-tól, én úgy emlékszem...
  • DarkSector
    jah bazzeg konzolra, de az a gáz, hogy oda már az eredeti is megvan kb 2 napja.
  • Prince of Máté
    Ged 6 széria = SM 3.0
  • underx
    Hi!
    Valaki mondja meg hogy hogy lehet az elözö hamachi klienst visszavonni,mert itt bent vagyok: Gears of WarHUN
    .
    De mivel tegnep ujraraktam a gépem uj hamachi számom lett de arra már nem tudok visszakapcsolodni,mert 16-an már vannak.de ha onnan kitesz valaki valahogyan akkor ujra be tudnák lépni az uj cliensemmel! Köszönöm!!!!

Ha esetleg sehogy sem jön össze csináltam egy ujat hamachit:
    név: Gears Of War magyarock
    pass: rock
  • strebacom
    Kinn van a THE Club demó ami ehhez hasonló TPS.....a többit itt!!
  • Qwerty4
    akkor jó, de sm 2b az biztos kell :)