Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
fingom nincs mi a gond, hisz a másik gépen fut rendesen.. délelõtt folyamán is ezt játszotta velem, de most raktam újra a rendszert és még mindig csinálja.
AMD 64 x2 6000+ van, letöltöttem amd oldaláról a legfrissebb drivert, igaz a játék még mindig reklamál, hogy régi a driver (de, hogy miért..)
akkor van még mellé egy geforce 8600GTS, szintén legújabb driver
valami 5let? esetleg vmi beállítás dolog van? FAQ-t átnéztem, ott nincs ilyen jellegû dolog.
Elõre is köszönöm!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Én a Media Markt-ban vettem 7990 Ft
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Forza.
És egyetértek veled.
Cod4-tõl biztossan tovább tart a szingle.
És nemhogy szép, de egyenessen a legszebb játék, amit eddig láttam.
Crysis meg egy szarkupac ahhoz képest, amit igértek.
Növényzet olyan, mintha odafosták volna.
Cod4 meg multi miatt verhetetlen.
Area-t is jól elbaszták.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a GoW-nak? te mi a faszról beszélsz??!!
Ha nem lenne CoD 4, akkor õ vinné a titulust mindenben összegezve, még a Crysist is lecsapná. Emellett hihetetlenül hosszú játékideje van. Ha nem lenne a cod4, akkor nálam õ vinné az aranypámát.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
már a 4. actnál vagyok a felénél
KÉRDÉS:
Ha elindítanám az 5. actot - csak kiváncsiságból- akkor tényleg tölrõdne az egész fejezetek, amit feloldtam a mentésekkel?
Mer vmi ilyesmi ír.
Szóval: a barlangos pályán vagy, és elõjött egy bazi nagy pókdög. És lövök rá, de páncélozott a dögje, hallom, ahogy lepattan róla a gojszli. Netán valamit rá kéne omlasztanom?
Most vettem meg a játékot,de most tényleg nem lehet vele Multizni?
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
... mert ha játszani is proxyn keresztül kell, akkor mind1, mert ez nem kivitelezhetõ a pingek miatt 😞
Forza.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Forza.
Hogy rohadna meg az aki Live-os rendszerként csinálta meg a multit.
Majd talán 2020ban lesz ebben a szar országban is Live rendszer
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
arra már van megoldás hogy a gém mikor elindul akkor a menü kb képregényben megy, az egér 3 mp után reagál stb..
valaki?
Nagyon keméény!
Atomkirály egy játék!!!!!!!
Asus M2N
AMD64X2 5600+
MSI 8600GT 256GDDR3
Lehet hogy a videókari a hibás?
a legfrissebb driverek vannak fent!
És XP
minden oké csak a monitor kapcsol ki és kész!
Tudna valaki segíteni?