6257
  • JaSoN HuNTeR #3257
    akkor valaki játszon velem xD
  • underx
    Igen lehet!
    +lehet versusozni!
  • JaSoN HuNTeR #3255
    Hamachin pl: lehet olyant csinálni hogy együt végig toljuk a hadjáratot?
    Vagy mik működnek?
  • JaSoN HuNTeR #3254
    köszönöm.
  • underx
    De ott sincs senki!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Az összes magyar punnyadt tök!Itt senki sem akar játszani max: SERy!!!!!!!!
  • underx
    Itt a megoldás: rapidshare.com/files/84757112/war_engine_ment_sbiztos.rar

Leszeded bemásolod a megfelelő mappába és már elsem tünik a mentés!
  • underx
    Hát eredeti a játékod?
    Mert ha nem sok zavart okoz a patch!
    Ja a másik álltalában hogy tökéletesen menjen a játék telepités után megprobálni inditani ha gondok vannak nem kisérletezni,hanem unistall,megint telepités!Igy rengeteg problémát megold!Tudom hülén hangzik de rengeteg embernek segitett!
  • mac83
    ja, és patch is fentvan
  • mac83
    visual c++ hibára mi a biztos ötlet? rengeteget olvastam már utánna többek közt itt is, meg is tettem a lépéseket ( vcredist, xlive redist, vga drivert cseréltem többel is megnzétem, dx legfrisebb ) első pálya töltésénél jön elő, alt-tabbal nem tudok visszalépni rengetegszer próbáltam már :(
  • JaSoN HuNTeR #3248
    mirét tünnek el a mentéseim pedig van profilom.Akkora **** ez...
  • SERg
    Hamachin:
    GOW.HUN
    gowhun
  • underx
    Ha nem eredeti a játék ne rakj rá patcht,ha a magyar változat!!!!!
    De ha az angol van akkor sem jo mert hamachi nem megy vele!
    Ha játszani akar valaki jöjjön ide hamachin:
    GOW3.eu pass: itworks
  • gematta
    bocsi nem tudtam hogy uj a vga
    nekem is 8800 asom van és magyarul van meg a játék és fel tudtam rakni a javitást
    de a javitás nélkül is megy pöpecül
    ha nem eredeti a játék akkor meg nem kell felrakni egyik crackot sem
    mert megy nélkülük is
  • ceas
    Megvolt az is:P, no mindegy kösz azért a válaszokat, elég friss még az egész rendszerem, lehet később "összerázódik", vagy lesz valami patch stb..., aztán újra próbálom
  • Pilutika
    akkor uninstall majd install és hátha
  • ceas
    Hát a kb. két hete vásárolt 1 gigás 8800-asomat azért még nem cserélném le. A magyar verzió van meg, nem tudtam peccselni
  • Pilutika
    javitást felraktad?mert sokaknál azútán kezdödtek ezek a tünetek
  • gematta
    hát akkor lehet vga csere
  • ceas
    directx-ből a legfrissebb, vga-hoz meg a 169.21-en alapulo omegadriver van fennt
  • gematta
    esetleg uj directx és driver a vga hoz
  • ceas
    Company logo-k mennek aztán főmenű gyakorlatilag állókép, kb 5 másodpercenként mozdul egyet. A Live windows-os ablak is rendben. Valaki nem tud valami megoldást?
  • Maxtreme
    Ja és a patch fent van természtesen.
  • Maxtreme
    Srácok a frammedrop hibára még mindeig nem született megoldás? (anno ATi-n segített a textúrák mediumba való állítása, de most NV-n az sem)
    Baomi idegesítő tud lenni hogy sokszor szinte megáll a játék.. Oylan helyeken is ahol előtte nem csinálta.. (pedig az fps-el semmi baj nem lenne.. legnagyobb harcban is tartja a fix 60-at)
  • gematta
    meglesem köcce
    csak ez a sok mellé ment az elöbb:D
  • gematta
    kösszönöm meglesemhttp://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
    http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
  • underx
    De nekem van!
    Csak akkor ha küldöd a nyalokát!Ime a megoldás,sajna én is ebben a cipöben jártam már a gépet ujraraktam,de ma ráraktam az 1 -es javitást és nem ment a HAMACHI ezért uninstal,de már a telepités nem ment.egészen idáig!
    És akkor a megoldás!

Delete the following:
    - Your Gears of War installation folder (default: C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War)
    - C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (if you can't find it do a search for xlive)
    - C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Temp\ *.* (the contents of the Temp folder, not the actual folder it selves)
    - C:\Documents and Settings\Your User Name\My Documents\My Games\Gears of War for Windows
    - C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}

És ezzel a REGYSTRI tisztitoval gyaluld a gépet ezek után:
    http://gearsofwar-pc.net/downloads/Utilities/EFRCSetup.exe

Ha bármi kérdés van jöhet nyugodtan!
  • Pilutika
    elromlott
    amugy ennek sok oka lehet.
  • underx
    Lent ott a hozzászolásomban a magyaritás link!
  • gematta
    Hy all
    szeretnék segitséget kérni eddig ment a játék
    de most startup exe hibát ir ki és nem indul el
    mi lehet a gond?
  • mac83
    erre a hibára nincs valakinek valami ötlete?
  • Micsu
    nah akkor valamelyik nagyokos erre reagáljon már valamit :=(
  • ceas
    Nálam ugyanez a helyzet. Company logo-k mennek aztán főmenű gyakorlatilag állókép:P
  • Micsu
    srácok

olyan gondom lenne ha elindul a játék az intronál még jó fut majd mikor a főmenühöz ér akkor olyan lassú lesz hogy kb egeret megmozdítom kb 5 másodperc még reagál, de ha megnyomom a homeot és bejön ez a winfos liveszar ott meg folyamatos, nemtudjátok miért lehet ez?
  • kilcsir
    köszi szépen!
  • heaven
    felraktam a Patch-t de így már a menüig se jutok el, se szó- se beszéd kilép
  • heaven
    magyarítás
  • zee13
    Sziasztok!
    Ha online szeretnék játszani, leirná nekem vki röviden, hogy hogyan kell feltenni/elérni a hamachi servert? ha jól láttam azon tudok magyar ellenfelekkel online játszani!
    Köszönöm a segítségeteket előre is!

• kilcsir
    Nemtud valaki magyarositást linkelni vagy küldeni nekem? Sajnos nekem angol verzio van. Elöre is köszi
  • ga-b
    Nem tudom miért nem megy, ha nem vagyok a nethez kapcsolódva.De általában online vagyok, szóval annyira nem zavar.Csináltam profilt természetesen.Ami engem zavar a patch hibája, hogy nem tudom feltelepíteni.Azt olvastam róla a teljesítménynövekedést "okoz" ez a javítás, azért kléne ennyire, de ezt a hibaüzenetet nem értem...
  • Pilutika
    de ha eredeti a játékod hogy tüntek el a mentéseid?:O csináltál profilt?vagy LIVE-ot?