6257
-
#3257 akkor valaki játszon velem xD -
underx #3256 Igen lehet!
+lehet versusozni! -
#3255 Hamachin pl: lehet olyant csinálni hogy együt végig toljuk a hadjáratot?
Vagy mik működnek? -
#3254 köszönöm. -
underx #3253 De ott sincs senki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az összes magyar punnyadt tök!Itt senki sem akar játszani max: SERy!!!!!!!!
-
underx #3252 Itt a megoldás: rapidshare.com/files/84757112/war_engine_ment_sbiztos.rar
Leszeded bemásolod a megfelelő mappába és már elsem tünik a mentés! -
underx #3251 Hát eredeti a játékod?
Mert ha nem sok zavart okoz a patch!
Ja a másik álltalában hogy tökéletesen menjen a játék telepités után megprobálni inditani ha gondok vannak nem kisérletezni,hanem unistall,megint telepités!Igy rengeteg problémát megold!Tudom hülén hangzik de rengeteg embernek segitett! -
mac83 #3250 ja, és patch is fentvan -
mac83 #3249 visual c++ hibára mi a biztos ötlet? rengeteget olvastam már utánna többek közt itt is, meg is tettem a lépéseket ( vcredist, xlive redist, vga drivert cseréltem többel is megnzétem, dx legfrisebb ) első pálya töltésénél jön elő, alt-tabbal nem tudok visszalépni rengetegszer próbáltam már :(
-
#3248 mirét tünnek el a mentéseim pedig van profilom.Akkora **** ez... -
SERg #3247 Hamachin:
GOW.HUN
gowhun -
underx #3246 Ha nem eredeti a játék ne rakj rá patcht,ha a magyar változat!!!!!
De ha az angol van akkor sem jo mert hamachi nem megy vele!
Ha játszani akar valaki jöjjön ide hamachin:
GOW3.eu pass: itworks -
gematta #3245 bocsi nem tudtam hogy uj a vga
nekem is 8800 asom van és magyarul van meg a játék és fel tudtam rakni a javitást
de a javitás nélkül is megy pöpecül
ha nem eredeti a játék akkor meg nem kell felrakni egyik crackot sem
mert megy nélkülük is -
ceas #3244 Megvolt az is:P, no mindegy kösz azért a válaszokat, elég friss még az egész rendszerem, lehet később "összerázódik", vagy lesz valami patch stb..., aztán újra próbálom -
Pilutika #3243 akkor uninstall majd install és hátha -
ceas #3242 Hát a kb. két hete vásárolt 1 gigás 8800-asomat azért még nem cserélném le. A magyar verzió van meg, nem tudtam peccselni -
Pilutika #3241 javitást felraktad?mert sokaknál azútán kezdödtek ezek a tünetek -
gematta #3240 hát akkor lehet vga csere -
ceas #3239 directx-ből a legfrissebb, vga-hoz meg a 169.21-en alapulo omegadriver van fennt -
gematta #3238 esetleg uj directx és driver a vga hoz -
ceas #3237 Company logo-k mennek aztán főmenű gyakorlatilag állókép, kb 5 másodpercenként mozdul egyet. A Live windows-os ablak is rendben. Valaki nem tud valami megoldást? -
#3236 Ja és a patch fent van természtesen. -
#3235 Srácok a frammedrop hibára még mindeig nem született megoldás? (anno ATi-n segített a textúrák mediumba való állítása, de most NV-n az sem)
Baomi idegesítő tud lenni hogy sokszor szinte megáll a játék.. Oylan helyeken is ahol előtte nem csinálta.. (pedig az fps-el semmi baj nem lenne.. legnagyobb harcban is tartja a fix 60-at) -
gematta #3234 meglesem köcce
csak ez a sok mellé ment az elöbb:D -
gematta #3233 kösszönöm meglesemhttp://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500 -
underx #3232 De nekem van!
Csak akkor ha küldöd a nyalokát!Ime a megoldás,sajna én is ebben a cipöben jártam már a gépet ujraraktam,de ma ráraktam az 1 -es javitást és nem ment a HAMACHI ezért uninstal,de már a telepités nem ment.egészen idáig!
És akkor a megoldás!
Delete the following:
- Your Gears of War installation folder (default: C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (if you can't find it do a search for xlive)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Temp\ *.* (the contents of the Temp folder, not the actual folder it selves)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\My Documents\My Games\Gears of War for Windows
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}
És ezzel a REGYSTRI tisztitoval gyaluld a gépet ezek után:
http://gearsofwar-pc.net/downloads/Utilities/EFRCSetup.exe
Ha bármi kérdés van jöhet nyugodtan! -
Pilutika #3231 elromlott
amugy ennek sok oka lehet. -
underx #3230 Lent ott a hozzászolásomban a magyaritás link! -
gematta #3229 Hy all
szeretnék segitséget kérni eddig ment a játék
de most startup exe hibát ir ki és nem indul el
mi lehet a gond? -
mac83 #3228 erre a hibára nincs valakinek valami ötlete? -
Micsu #3227 nah akkor valamelyik nagyokos erre reagáljon már valamit :=( -
ceas #3226 Nálam ugyanez a helyzet. Company logo-k mennek aztán főmenű gyakorlatilag állókép:P -
Micsu #3225 srácok
olyan gondom lenne ha elindul a játék az intronál még jó fut majd mikor a főmenühöz ér akkor olyan lassú lesz hogy kb egeret megmozdítom kb 5 másodperc még reagál, de ha megnyomom a homeot és bejön ez a winfos liveszar ott meg folyamatos, nemtudjátok miért lehet ez? -
kilcsir #3224 köszi szépen! -
heaven #3223 felraktam a Patch-t de így már a menüig se jutok el, se szó- se beszéd kilép -
heaven #3222 magyarítás -
zee13 #3221 Sziasztok!
Ha online szeretnék játszani, leirná nekem vki röviden, hogy hogyan kell feltenni/elérni a hamachi servert? ha jól láttam azon tudok magyar ellenfelekkel online játszani!
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
kilcsir #3220 Nemtud valaki magyarositást linkelni vagy küldeni nekem? Sajnos nekem angol verzio van. Elöre is köszi -
ga-b #3219 Nem tudom miért nem megy, ha nem vagyok a nethez kapcsolódva.De általában online vagyok, szóval annyira nem zavar.Csináltam profilt természetesen.Ami engem zavar a patch hibája, hogy nem tudom feltelepíteni.Azt olvastam róla a teljesítménynövekedést "okoz" ez a javítás, azért kléne ennyire, de ezt a hibaüzenetet nem értem... -
Pilutika #3218 de ha eredeti a játékod hogy tüntek el a mentéseid?:O csináltál profilt?vagy LIVE-ot?