Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tojas1
HALI!!

AKI RÁJÖN VAGY TUDD VALAMI OKOSAT A MULTIS JÁTÉKRA AZ NE HABOZZON OSSZA MEG VELÜNK!!!!!
Bár lehet míg ez a Games For Windows Live dolog nem megy a PC-n addig NO MULTI!!
Az e havi Gamestar ír róla.De annyit,hogy majd csak jön.
Addig meg lehet havi hozzáférést vásárolni./NEM OLCSÓ/.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

DarkSector
kicsit visszább

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
A végén a vonaton a bosst h kell kinyírni? Már beleeresztettem kb 6 nyíllövedékbombát (nem tom má mi a neve). Utána felém közelít, aztán gyorsan eltrappolok a géppukafészekhez, és lõném, de a rohadt denevérei megtalálnak... esetleg nem lehetne valahogy világosságotr csinálni? oda elkén egy gázpalack a géppuskához😞

Sziasztok én csináltam profilt de mentésem továbra sincs mi lehet a probléma?
grebber
Igen azt is én irtam!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
telepítés képernyõn
van egy "more" vagy milyen opció, amiben lehet választani telepítési utat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Gondolom átírtad elõtte a hun helyett int-re a fileokat? 😊

grebber
Én tettem be oda 😄

Nyugis
szia!

én itt is megtaláltam!

http://gamesmagyaritas.atw.hu/

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Jim Morrison
Hello! Most karácsonyra megkaptam a GoF-t, elõtte kipróbálom a MOH:A-t aztán hentelek. Mi a nick-etek multiba?

KELLEMES ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tatyla
játék közbeni párbeszédeknél is néha négyzet van az Ö helyett,de ennyi belefér...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Elolvastam a F.A.Q.-ot és úgy is tettem ahogy ott leírja de még mindig a C-re akar telepíteni. Nincs valami más megoldás? Senkinek nincs ötlete?
DarkSector
Én
2.fejezet végénél kezdtem újra a magyar felirat miatt!
😄

mike0013
okok😊
csak kár, hogy újra kell kezdenem😊
végülis nem voltam úgyse messze a játékban😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

arty
köszönjük az önzetlenséged!

Forza.

ezt a swap elleni megoldást ami a faq-ban van, minden egyes indításnál el kell játszani?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

DarkSector
Igen offline kell.

tojas1
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

mike0013
ja értem...
akkor létrehozok egy offline-osat...
mindenesetre valaki megdobna egy mentéssel, az 1. fejezet vége fele lehettem, köszi!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Prince23
Valószínû, h netes kapccsolattal hoztad létre a ptofilt. És ha nettel hoztad létre, akkor cssak nettel tudsz jácani

mike0013
ott már néztem, de nem találtam semmi használhatót, vagy neked ott van mentés?

DarkSector
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows\

mike0013
nem tudod hogy hol van a profil? a mentéseiddel együtt? megnéznéd?
én nem igazán találtam, mondjuk elvileg nekem mentés sincs, mert a játék nem látja:S

DarkSector
Akkor az már gáz.

mike0013
az már megvolt😊
így kezdtem a játékot: létrehoztam egy profilt > játszottam > ma meg nem engedi, hogy folytassam

DarkSector
Elõször a fõmenü alján kattints és kreállj egy profilt!!!!!!
Kellemes ünnepeket neked is.

ÉS MINDEN MÁS SG-SNEK!!!!!!!!!

mike0013
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom, tegnap játszottam, checkpoint, kilépek a játékból, mert kezdõdik a meccs...
Ma játszani szeretnék vele, erre kiírja, hogy nem talál mentést:S
Mi lehet a gondja? Egyáltalán hol tárolja a mentéseket?
Ugyanaz a profil, és senki nem indított új játékot!
A választ köszönöm elõre is!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

BlackShadow
na én meg közben megoldottam a problémámat 😄
egy szimpla reinstall, és egy kis hackelés, a patch-et nélkülözve. tökéletesen fut! (mennyire poén dolog, hogy egy otthon ülõ emberke seperc alatt megoldja, míg a 'nagy cégek' éveken át szaroznak egy patchen?) akit érdekel majd holnap megtudom adni a linket, mert most csak beugrottam 😄
(ha keresné vki, gears of war hivatalos fórum, és ha a keresõbe crash-t ír az emberke, van vmi fix-es topik 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A kockák -szerintem- azért vannak benne, mert csak ilyen "házibarkács" magyarítás. Valószínûleg van egy fájl, ami megfelelõ ékezetes karaktereket tartalmazza.
Az, hogy az én eredeti verzióm miért marad angol továbbra is homály... valaki tapasztalt hasonlót?

tmisi: Néha vissza tudok lépni ALT+TABbal, néha nem. Legutóbb úgy fagyott ki, hogy el sem idnult többet a játék, csak mikor újratelepítettem... azért ez gáz 😞
kirol
És ez az eredetiben is ilyen?
Mert az elég gáz! Mivel az ékezeteket nem kezeli rendesen. Pl: Fõmenü: FMENU a te képeden is. Meg kocka van benne stb.
Bár semminél jobb.

DarkSector
THX

tojas1
IGEN

tojas1
IGEN

DarkSector
THX
és a párbeszédek is magyarul lesznek?

Prince23
Helló! miután magyarítással játszom, mjondom elviszem egy csekpointig. ok. látom kiírta, h ellenörzõpont, na jó kiléptem. késõbb mondom csak folytatom, de nem onna folytattam, hanem ahogy megmaardt utoljára angolul, abban a helyzetben töltött be. remélem nem lesz ilyen többé...

petee
neked is köszi!😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
köszi!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Prince23
Na király, köszi a feltöltést!!!!

Én amit letöltöttem, azt írtam át: .ini-re a hun helyére. És akkor felül írta mindet. Nem kellett semmit sem áthelyeznem😊

tojas1
A kódot csak a Multis résznél kéri.
Tényleg valaki már rá jött hogy a F...BAN kell a multit "feléleszteni".
Engem valahogy az jobban érdekelne,mint a SP.Ezért is vettem meg.

Sz'assztok!
Én is megvettem,de Vista alatt egy.két perc múlva hiba üzivel kilép.Xp.nél viszont nincs gond.Felrakta vki Vistára? Amúgy meg nem is kell ehhez azonositó kód,mert telepitésnél nem kérte.<#conf>
Elolvastam a F.A.Q.-ot és úgy is tettem ahogy ott leírja de még mindig a C-re akar telepíteni. Nincs valami más megoldás?
grebber
MÜKÖDIK a magyarítás!!!!!!!!!!!!!!!!

Akit érdekel INNEN TÖLZHETI.
Ezer köszönet tojas1-nek!!<#worship>

Én annyit csináltam hogy a fájlokat bemásoltam a D:\Games\Gears of War\WarGame\Localization\INT-mappába persze az ottlévõket áthelyeztem máshova.
Majd a .hun kiterjesztésüket átirtam .int-re mert hun-al nem lesz semmi szöveg a menükben!

Én is visszaléptem ALT+TAB-bal, de nem tudok a menüben kiválasztani semmit, szürke marad. Te mit csináltál hogy folytatni tudtad?

Hát nemtom ráfért volna egy tesztidõszak még rendesen, nem igaz, hogy a patch sem javítja (nekem is fel van téve), az meg szégyen lenne, ha csak XP-n produkálná - direkt - hátha Vistát vesz a szerencsétlen júzer. Komolyan megmondom h mindig a warezt szidják, de nem tudok két játékot mondani, amit megérné eredetiben megvenni mert a pénzéért cserében stabilan fut. Nálam már a Crysis meg a Juiced2 kihúzta a gyufát, most meg ez...

grebber
Pont azt mondam hogy azt kell felrakni!

tojas1
Írd már le,hogy jól csináltam
Amúgy a Localization könyvtárban van még egy INT könyvtár.
Azt nem kell fel tenni??

tojas1
http://rapidshare.com/files/78577078/HUN.ZIP.html

tojas1
elvileg elküldtem

Ezt nekem is csinálja elég gyakran. Ilyenkor leggyakrabban egy ALT-TAB-bal még vissza tudok lépni a játékba és tudom folytatni. Nálam is XP van - lehet, hogy ez a hiba forrása.

Egyébként a játék eredeti, mégis a telepítõt kivéve minden angol maradt. Nem tudja valaki mi lehet a baj vele? Valamit rosszul állítottam be vagy csak nem vettem észre a nyelvválasztás opciót? 😊
grebber
Elvileg a 2 Localization mappából azt INT-es mappák kellenek legalábbis remélem.

Becsomagolod õket és pl ide: http://rapidshare.com/ feltöltöd.

tojas1
Szívesen felrakom,csak fingom nincs hogy kell.
Ée lehet nem is jót találtam meg.