6257
  • Marcelldzso
    Ezzel a magatartással csak azt éred el, hogy senki sem fog segíteni...
  • arty
    grayfox,
    "A probléma orvoslása egyszerű: core2duo 3ghz+
    Vagy ha vistán nyomod, kapcsold ki a dx10-et."

LOL, sőt, legyen QUAD! huzza fel jéggel 6 ghz-re, meg tegyen be 3-4db 8800GTX-et tripla vagy quad sli-be, nem ? hátha akkor nem akad ... hardver kiskereskedésed van vagy mi? :D Csomo gépen akad a game, van rá megoldás, ami szintén nem segit mindenkin. Előfordul mindenféle VGA/CPU párositáson.

Neoncsoves:
    "Én csak azért veszek majd NVIDIA-t (9xxx Series) mert abban benne lesz az Ageia PhysX... Nem sokat ér, de azért mégsem mindegy egy játékban... Főleg hogy a fizikai terhelések nagyrészét leveszi a prociról szóval..."

Fordulj orvoshoz, amikor vki nem képes értelmezni, amit olvas, az bizony betegség. Arrol volt szo, h a geforce8/9 szérián a jövőben lehet az ageia physix apin keresztül fizikát számoltatni. Ehez vedd hozzá, hogy a mai játékok mindegyike VGA limites, azaz kevés a videokártya ereje, miközben fizikát nem számolnak. Hogy elég erő legyen a gépedben, vehetsz egy második VGA-t a fizikára...

Nade, második kártyát most is vehetsz, csak az nem VGA, hanem egy AGEIA PHYSX kártya. Amit most sem támogat semmi, ami meg mégis, ott sincs kb. semmi értelme. Mi is az előny akkor?

Ettől még vehetsz gef9-est, vga szinten lehet jo kártya.
  • Öcsi az amd fun
    Bakker azt használom!
  • Öcsi az amd fun
    Más ötlet?? És am Nekem a 7.12 és a 8.1-es ati catalyst-ban szín hibák voltak.
  • grebber
    Ha használnád is a netedet kiderülne már hozzá crack!
    1.1 crack
  • Öcsi az amd fun
    De am nekem nem eredeti a gém ezért hagyom a patch-t.
  • Öcsi az amd fun
    Tom. De egy pontos oldal kell!!
  • grebber
    Létezik kereső is a világon! Gears of War patch
  • Öcsi az amd fun
    És honnan szedjem le?
  • Öcsi az amd fun
    és milyen peccset???
  • Neoncsoves
    OFF
    Én csak azért veszek majd NVIDIA-t (9xxx Series) mert abban benne lesz az Ageia PhysX... Nem sokat ér, de azért mégsem mindegy egy játékban... Főleg hogy a fizikai terhelések nagyrészét leveszi a prociról szóval...
  • grebber
    Érdekes nem hogy nekem semmi bajon nvidiával mi?
  • NeoMaN
    Ja, és a peccset is a játékra.
  • NeoMaN
    Tedd fel a 7.12-es vagy a 8.2-es drivert.
  • Öcsi az amd fun
    Nem eredet.
  • Pilutika
    eredeti a játékod? mert ha az akkor irj arra a magyar email cimre ami a füzet végefele van, én is odairtam amikor senki nem tudott +oldást.másnapra már válaszoltak is.
  • Öcsi az amd fun
    Segítsetek!!
  • Öcsi az amd fun
    HBát jó már a gépetis újrarakatam és még mindig olyan!!!
  • Pilutika
    akkor rakd ujra, az sokszor sgített már sokaknak
  • Öcsi az amd fun
    Valaki segítsen már naon akarok vele játsani de nem darabosan!!!
  • Öcsi az amd fun
    De így is probáltam és nem jó!
  • Pilutika
    belépsz. a texturaminőséget közepesre rakod kilépsz majd ujra be felrakod maxra és már nyomhatod is
  • Öcsi az amd fun
    Valaki segítsen már!!!!Nekem egy amd athlon x2 4400+, ati hd 2600xt-m van és a gears of war darabosan megy olyan mintha szaggatna lowon és higen is pont úgyan úgy és felraktam mindent amit kér a gém de még mindig olyan!!Nem tudjárok mit csináljak vagy mit szedjek le hozzá hogy jó legyen?????
  • Öcsi az amd fun
    g
  • DarkSector
    Háát mert gyüjtöm őket.
  • Prince of Máté
    Visszaolvastam, megtaláltam a választ, de nem találok hozzá patchet, csak az 1.1-es crack van meg
  • Prince of Máté
    Na most újra teszek egy próbát a GoW-val...
    Van már hozzá patch?
    Megoldották már ezt a mentés problémát?
    Magyarítást érdemes feltenni?
    Ha nem akarom az lejétől kezdeni, akkor be lehet rakni a saveket?
  • gematta
    na mondjuk atitól se kell hanyattesni láttam én már okádék széteső játékokat ami nvidián
    csúcson ment d ea vga vásárlás is ugyan az mint az alaplap ki kell fogni
    és nem mindegy mijen gyártótól vesz az ember esetleg egy gyári referencia kari
    vegy egy gs model
  • JaSoN HuNTeR #3269
    Ezekután se jó akkor nem tom.Max windows hiba.Me én én gépemen is tökéletesen fút high on.
  • JaSoN HuNTeR #3268
    Nos AMD,Nvidia driverel probálkoz.Vagy
    Ageia
  • G18XM8
    Úr isten minek neked 6 GB ram?
  • DarkSector
    Jesszusom.Miről beszélsz????
  • G18XM8
    Ezért kell nektek nvidia... Nekem a 3870-nel simán megy fullon gyönyörű grafikával egy másodpercre sem lassul be. Ennyit a nagy tesztnek nevezett diagrammokról, mikor jönnek már rá az emberek hogy csak agymosás, az nvidia tükkje, ezért lett népszerű. legalább is mostanáig kezd már kiszorulni hihi!
  • grayfox
    A probléma orvoslása egyszerű: core2duo 3ghz+
    Vagy ha vistán nyomod, kapcsold ki a dx10-et.
  • Madmano
    TPS.
  • Gauge
    A GoW TPS vagy FPS?
  • Madmano
    Hali.Van egy kis gondom:AMD6000+-os X2 procival,4giga DDR2 RAM-mal,Gainward GeForce8800GT-vel,Samsung 250GB SATA2-es vinyóval szaggat maxon a játék.Főleg belső tereken.A FAQ-ban leírtttal megpróbálkoztam,nem sok sikerrel.Swampol a vinyó.Mit lehetne csinálni ellene?Dobjam fel az AMD proci-drivert,amit ajánlgat a játék elején?Vagy alaplapi divert keressek újat?
  • szunyika
    üdv emberek, tudnátok nekem mondani magyar Gears of War rajongói oldalt ?
  • Marcelldzso
    A GOW.HUN-on fennvagyok. Majd ha valaki akar versusozni írjon rám ;)
  • underx
    Jelentkezz be valamelyik szerveren és mehet is!
    Pláne 7 után!!Ha akarod mehet coop-ban is!