6257
  • Prince23
    Próba, pontosan nem értem mi a gondod...

Haladj sorba vagy nem tom: Crackek

• retek683
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
    :@
  • retek683
    ááááááááááááááááááááááá
  • retek683
    sziasztok már majdnem a végéig elvittem a játékot de msot meghülyült kilép nem állandóan . peccset nem tok feltenni pedig nem is krekkeltem akko is azt irja hogy hogy old file version !! a magyar verziót nyomom ez leeht a hiba vki help !!!! már mocskosul felb****ta az agyam:@
  • gabesz752
    Sziasztok. Visszaolvastam, de nem találok megoldást az én problémámra.
    Feltelepítettem a játékot, leszedtem hozzá a gamecopyworld-ről startup.exe-t, de a microsoft-os videó után kivág az asztalra.
    169.21-es driver fent van, meg az AMD-s is.
  • retek683
    ez mi?
  • dragster
    Nekem az a gondom,hogy elindítom a gamet és hibaüzenettel kivág.
    wargame-g4wlive.exe hibát észlelt blabla. Van erre valami gyógyír?
    Config : 2.8 barton/1gb ram/6600gt/XP-sp2
  • grebber
    Gears of War Update 2
  • macaza
    Sziasztok.
    Kérem aki tud segíteni mondja el hogy a gears of war-hoz hogy kell használni a másolás leszedő programot mert amit lemezképet csinálok vele nem jó vagy mi a crackja?Hogy kell becrackelni?Köszönöm.
  • ReMeK
    Üdv!
    Ma raktam fel a játékot, nem tudok Profilt kreálni, és ha bemegyek az options-ba mondjuk ahol a felbontást állitom, onnan nemtudok visszalépni mert nem mükösik az ESC meg ha kattingatok a back-re akkor se csinál semmit... PlS segitsetek mit lehet ilyenkor tenni
    Előre is köszi!!
  • underx
    És játszani ugy tudsz ha a Hamachi kliensen alul a háromszögre katt és kiválasztod a -----belépés egy létezö hálozatba----
    Néhány cim és hozzá a passz
    GOW.HUN passz: gow
    GOW.hu passz: gow
    GOW3.eu passz: itworks
    Gears Of War magyarock passz: rock

A neveknél van jelentösége a kis és nagy betüknek,és ha lehetb akkor mindbe jelentkezz be!
    +1:
    Gears of WarHUN pass:gow
  • underx
    Na van ez a csomag: rapidshare.com/files/89634518/hamachi_game.rar
    letöltöd!
    1.A benne lévö reg filét elindítani és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz.

2.A warengint bemásolni
    a saját gears of war mappánkba, .(egyszerüen huzd csak ide rá:C:\Program Files\Microsoft Games .ha a játék mappara húzod akkor mcsak mindent fellül kell irni!)

3.Telepitsd a hamachit!Ha megvan egyszerre frissitsd!
    A honositás itt: hamachi.workforyou.hu/downloads.php?cat_id=2
    Ha minden megvan gyere ide: vezérlöpult->Hálózati és internetes kapcsolatok->Hálózati kapcsolatok->itt a speciális fül alatt nézd meg hogy hányadik helyen szerepel a hamachin ha nem az elsö mozdasd a mellette lévö nyillal felfele!Ennyi

Ja nemkem a tüzfal automatikusan nem engedélyezte,nekem azt is kellett!
    De álltalában automatice engedi!
  • ruffirant
    tudom hoy ott van a F.A.Q. -ban de láma vok és nem tudom megcsinálni ezt a hamachis dolgot.valaki leírná pls lépésről lépésre.nagyon megköszönném.
  • underx
    Én ha leszedtem és visszaraktam akkor ott volt minden!!!!!!!!!
    De nekem nem volt rajta a patch mert ha az rákerül vége!!!!!
    Igaz nekem onnantol omlott is a játék pedig a configem nagyon nem gagyi!
    Ja és annyira megjegyez a mikroszoft ha pl más játékot raksz fewl és elinditod pl a Conflict denied ops-t akkor már a gearsban bejelentkezett nevemmmel már jelentkezik is!
  • preti96
    ott van a microsoftgames/gears of war/wargame/checpoint
  • kissadamvikt
    én már mindent másoltam meg mindent megcsináltam de semmi.
  • kwalker
    Nem tudom, hamachi-n nem próbáltam.
  • underx
    Teljesen mindegy,mert ha ujrarakod a winfost akkor nem fog müködni,ha csak a játékot uninstallálod akkor a felhasználoneveddel visszaadja a mentéseket.
  • underx
    Szia!
    Most tervezem én is hogy megveszem eredetibe,de akkor is tudok vele játszani hamachi-n?
    Csak azért mert elég jol összerázodtunk már orr.
  • underx
    Azért mert a hamachi féle crack van rajta.
    de ha zavar hogy csak az van ott és szeretnél egy másik nevet,akkor irj ide és dobok fel egy progit,mivel meg tudod változtatni.
  • kwalker
    A következő a megoldás!

Csinálni kell egy hotmail-es account-ot (vagy ha van már az is jó) lényeg az, hogy egyesült államokbeli címet kell megadni. Kell majd egy valid zip code is (irányítószám). Innen tudsz válogatni zip-codes.
    Ezeket a dolgokat még a live regisztráció során tudod módosítani.
    Ezután kell csinálni egy xbox live silver tagságit.
    Biztos ami biztos én a https://live.xbox.com/en-US oldalon csináltam, de lehet, hogy a magyaron is működik. Register Now gomb, utánna megadsz egy Gamertag-ot ez lesz a LIVE neved, a többi adatot értelemszerűen kell kitölteni. Amikor az kérdezi, hogy Do you have a Windows Live ID? kiválasztod Yes, I have a Windows Live ID, majd megadod az hotmail címdet és kész.
    A játékban amikor kéri a Live ID-t megadod a hotmailse címedet és a profil neved az lesz amit a Gamertag-nál megadtál.
  • kalamboo
    ok thx
  • Prince23
    Nem kell, Profil1 néven automatikusan kreál neked a live.
  • kalamboo
    nem tudja valaki hogy mmiért nem tufok profilt kreálni a játékban??
  • Shadowboy
    Sziasztok! Van itt valaki akinek eredeti a game, és meg tudta oldani a windows live-os regisztrációt? Nagyon jó lenne neten nyomni, de azt írja a live nem érhető el...
  • kissadamvikt
    én meg már arra is válaszoltam olvasd el!!:D
  • tmisi
    A GOW cikkhez válaszoltam már neked, ott van a hsz-ek között.
  • kissadamvikt
    hát nem dobja ki :D
  • DarkSector
    Jah, a sajátgépnél C-n jobbegérgomb majd keresés, és beírod hogy "gears" és erre valszeg majd kidobja a mentés helyét.
  • kissadamvikt
    Valaki megmondaná hogy a játék hová menti a játékállást azaz a mentést???
  • ruffirant
    köszi müködik.
  • ruffirant
    ok.köszi megnézem
  • kilcsir
    egyszer már felrakta nekem heaven. Ezt levan irva mit hogyan.
  • ruffirant
    Helo!Nekem az angol verzio van mag és leszedtem a magyarítást.ott van egy hun mappa.Azt hova kell rakni?
  • kissadamvikt
    Helló mindenki!
    hová menti a játék a mentést hadjárat módban???
  • Soldiers
    töltsd le mégegyszer
  • Kandurex
    mi lenne ha megvennéd inkább a játékot?
  • preti96
    Gears_of_War_HUN_CLONEDVD-NoGrp hez a 41.rar belinkelné valaki vagy felrakná rapidra mert nekem crc-hibás
  • Öcsi az amd fun
    Am kösz a segítséget.
  • Öcsi az amd fun
    Már mindegy majd végigviszem x360-on csak meg kell majd vennem a gémet rá.