Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
AZ még az eleje, csináldd meg újra ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Nem csináltam online-t, na kezdhetem elõrõl, vagy valaki nem küldene egy mentést? A második fejezetben ott tartottam, hogy az utcán kétfelé vált a csapat, majd az egyesülés után jött egy sniper is, meg egy gránátos nagydarab is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Emberek! Nekem is huss eltûnt az összes mentés! A leghaszálhatóbb amit én is csináltam hogy, a checkpoint file ok közül átneveztem azt a 0-ra ahol tartottam! Persze ehhez tudni kell melyik chapterné voltál! Ezekután ha új jáékot kezdesz akkor arról a pályáról indulsz amelyiket átnevezted a 0.SAV -ra! Ennyi! Nekem bevált!
Jim Morrison
Ha eredetileg offline profilt csináltál, utána pedig online profilt, akkor megvan a válasz: automatikusan letörlõdött.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Az, hogy a frászban lehet, hogy eltûnt az összes checkpoint és mentés is a gamebõl, olyan mintha most raktam volna fel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jim Morrison
Itt regisztrálj és kérdezd meg, mert az egyik magyarosítás gyüjtõ! Sok sikert! (Mást sajnos ennyi idõ alatt nem találtam...)

a faq-ba nem találtam semmi a magyarosításról tudnál dobni egy linket
Jim Morrison
Magyarosítás. Vagy meg kell venni a boltban a magyar feliratossat.

mi kell ahoz hogy magyar legyen???
Jim Morrison
Nekem azt írja ki, hogyha offline profilt csinálok, de utána meg egy online-t, akkor el fognak veszni a mentések! Az összes! Úgyhogy hagytam a Live profilt (1 hónapig most ingyenes!) és inkább játszottam a single playerrel. Pedig ki próbáltam volna a multit... azt imádom.<#szomoru1>

Sziasztok! Honnan tudok leszedni magyarosítást az angol verzióhoz? köszi
Valaki segitsen plz!! És Boldog Új Évet az összes fórumozónak!

Get a life!

Köszi igazad van 😊
grebber
Probáld rendes Winraron belül mert total commander néha szarakszik ilyenekkel.

Next PC upgrade: 2022

HI

Kicsomagolásnál a windows commanderbe a köv hibaüzi látható:
"Disk read error!" valaki pls help így nem tudom bemountolni ha kicsomagolni nem engedi... 😞
De crc hiba nincs, nem értem.

Pls help!
Köszi . Sikerekben Gazdag új évet kívánok nektek és családjaitoknak .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

mike0013
elküldve😊
sok sikert😉
Boldog Új Évet Mindenkinek!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok . Lenne egy kis problémám . Az egyik haverom megvette a GoW játékot és amikor már indítaná el ezt írja ki a gép :

Az alkalmazást nem sikerült elidítani, mert xlive.dll nem található .

Valaki elküldené erre az e-mail címre azt fájt kérem .

Email cím : [email protected]

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

mike0013
szerintem nem csak ezekkel kell ütyködni, valamelyik fájlba benne kell lennie az összes offline profilnak és hogy hol tart, csak én nem igen találtam, lehet nem is sima fájlban van, hanem kódolt fájlban, szóval lehet buktuk, mert arra rájönni, hogy melyikbe van😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nekem is most csak ugy elszált a mentésem pedig a felénél jártam
Mit csináljak<#wow1><#wow1>
ma 18:58 | privát | válasz erre | #2584

http://rapidshare.com/files/79139053/Checkpoints.7z.html
innen meg hibásan jön le
ötlet???????
Nekem is de akermelyik mentést rakom be is nem ismeri fel pedig és asajátom is csak eltünt pedig ott van !!!!!!!!!!!!

mike0013
de magával a mentés bemásolásával is gondok vannak:S
legalábbis nekem nem ismeri fel, vagy nem tudom:S

Prince23
H h nem tudod letölteni? beírod a kódot azt kész. ennyi.

http://rapidshare.com/files/79139053/Checkpoints.7z.html
Ez a belinkelt mentést nem tudom letölteni tud valki mást az elveszett mentésekkel kapcsolatban ??

tojas1
De eredeti!!
De nem tudok a LIVE-ra csatlakozni,ráadásul magyar az egész

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Jim Morrison
Zavar?

Jim Morrison
Mi az a Hamachi? Én kiválasztottam hova tegye, feltelepült, aztán Catalyst kellett frissítenem, utána meg már játszottam! Vagy nektek nem eredeti...?

apró
hogy lehet õ betut a hunból kicsalni?

Hy
Hogy lehet offline profilt csinálni?

tojas1
Hát basszus én próbálkozom a Hamachival úgy ahogy le van írva,de ku...ra nem jön össze.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

mike0013
hát, hamachival, ahogy a FAQ-ban van, nekünk sikerült😊

A F.A.Q. -ban nem értem ezt a dir átnevezést pedig irtam neki h a D-re tegye, de akkor is a C-re rakja meg miylen 7gb szabad hely kell ? kb a 3/4-ednél tart a telepités és most tart 9gigánál

Get a life!

És uninstalálni sem tudom, de valamit pedig pakola c-re pedig a d-t válaszottam uninstalnál meg megakad, de az uninstalra is ugy leltem rá h ujrainditottam a gépet, és ott lett h uninstall help plz...

Get a life!

Sziasztok!!

Megszreztema játékot de telepitésnél nem indul el, azaz elindul,d e nem jelenitödik meg a setup ablak, nem tudom miért várok 5-10percet és semmi valakis egitsen plz !!

Get a life!

tojas1
Hello!!

Nektek sikerült csatlakozni a Multis részhez??
Hogyan??

Nem hiszem el a játék felénél eltünt a mentésem most mit csináljak ??
Tud valaki fullos mentést ??
És a magyarítást angol verzióra honnan lehet leszedni ??

mike0013
most próbáltuk ki haverral és azt mondta, hogy a leges legminimumabbon is szaggat egy kicsit néha, viszont neki több a ramja, mint neked, szóval fölös megpróbálnod! Ja és így eléggé ronda is😊

Neukumfe
Helló!
Szerintetek megpróbáljam a játékot?
P4 2.4 GHZ (húzva 2.6-ra)
Ati Radeon 9600 PRO 256 MB
768 MB DDR RAM

mike0013
köszi szépen😊
mindjárt ki is próbáljuk a multit, remélem azért nem fog neki szaggatni

arty
full low grafikán igen. a vga kevés sajna ...

Forza.

mike0013
haverom gépe: AMD 3000+, 1 GB DDRI RAM, ATi 9600 Pro 256 MB VRAM
szerintetek menne neki a játék?😊

Tatyla
na meglett a miliomodik nekifutásra ,a titok mozgás a vonaton elöre,gránátrakéta majd távcsöves fejre...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
valaki mondjon egy jó taktikát a végén Ram-ra,mert hiába néztem meg a videót az amugy is xbox360-as,és ott ugy láttam nem olyan idióta a társam mint nekem mert mindig elöre rohan hiába adom ki az alakzat parancsot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tojas1
Leírnád nekünk légyszíves,hogy sikerült a Multira csatlakoznod.
Eredeti játékom van.
Elöre is KÖSZÖNÖM

overlocker
CSak véleményt mondanék! ISZONYAT JO! a multi is me ga magyar feliratok is jok lettek ezegy ÉV JÁTÉKA!!! csak azt tom mondani mek is nyomatom tovább!

akkor most üsd le az öcsédet a nevemben, és mondjad neki,hogy sniperrel lõni kell a pofáját a mocsoknak,és gránáttal,vagy bármivel,ami robban(de csak akkor kell robbanós cucc,ha épp rajta vannak azaok a repülõ genyák)
hány éves az öcséd?😄

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem sem megy, az ashes pálya fõellenjének kinyírása utáni bejátszásnál ugyanazt produkálja mint neked a #2546 hsz-ben. A vicc az egészben az hogy elvileg eredeti gammel is csinálja (másnak), tehát nem crackhiba. Szánalom, hogy az M$ nem tud saját windowsára stabil programot írni, pedig õk ismerik a legjobban szöröstül-bõröstûl ezt az oprendszert.

Rage47
akkor az angoltanárom miért Billnek hívta a Balázs oszt. társam? :S
mike0013
nekem is ugyanez, fogalmam sincs miért:S