6257
-
#3337 Próba, pontosan nem értem mi a gondod...
Haladj sorba vagy nem tom: Crackek
-
retek683 #3336 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
:@ -
retek683 #3335 ááááááááááááááááááááááá
-
retek683 #3334 sziasztok már majdnem a végéig elvittem a játékot de msot meghülyült kilép nem állandóan . peccset nem tok feltenni pedig nem is krekkeltem akko is azt irja hogy hogy old file version !! a magyar verziót nyomom ez leeht a hiba vki help !!!! már mocskosul felb****ta az agyam:@ -
#3333 Sziasztok. Visszaolvastam, de nem találok megoldást az én problémámra.
Feltelepítettem a játékot, leszedtem hozzá a gamecopyworld-ről startup.exe-t, de a microsoft-os videó után kivág az asztalra.
169.21-es driver fent van, meg az AMD-s is. -
retek683 #3332 ez mi? -
dragster #3331 Nekem az a gondom,hogy elindítom a gamet és hibaüzenettel kivág.
wargame-g4wlive.exe hibát észlelt blabla. Van erre valami gyógyír?
Config : 2.8 barton/1gb ram/6600gt/XP-sp2 -
#3330 Gears of War Update 2 -
macaza #3329 Sziasztok.
Kérem aki tud segíteni mondja el hogy a gears of war-hoz hogy kell használni a másolás leszedő programot mert amit lemezképet csinálok vele nem jó vagy mi a crackja?Hogy kell becrackelni?Köszönöm. -
ReMeK #3328 Üdv!
Ma raktam fel a játékot, nem tudok Profilt kreálni, és ha bemegyek az options-ba mondjuk ahol a felbontást állitom, onnan nemtudok visszalépni mert nem mükösik az ESC meg ha kattingatok a back-re akkor se csinál semmit... PlS segitsetek mit lehet ilyenkor tenni
Előre is köszi!! -
underx #3327 És játszani ugy tudsz ha a Hamachi kliensen alul a háromszögre katt és kiválasztod a -----belépés egy létezö hálozatba----
Néhány cim és hozzá a passz
GOW.HUN passz: gow
GOW.hu passz: gow
GOW3.eu passz: itworks
Gears Of War magyarock passz: rock
A neveknél van jelentösége a kis és nagy betüknek,és ha lehetb akkor mindbe jelentkezz be!
+1:
Gears of WarHUN pass:gow -
underx #3326 Na van ez a csomag: rapidshare.com/files/89634518/hamachi_game.rar
letöltöd!
1.A benne lévö reg filét elindítani és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz.
2.A warengint bemásolni
a saját gears of war mappánkba, .(egyszerüen huzd csak ide rá:C:\Program Files\Microsoft Games .ha a játék mappara húzod akkor mcsak mindent fellül kell irni!)
3.Telepitsd a hamachit!Ha megvan egyszerre frissitsd!
A honositás itt: hamachi.workforyou.hu/downloads.php?cat_id=2
Ha minden megvan gyere ide: vezérlöpult->Hálózati és internetes kapcsolatok->Hálózati kapcsolatok->itt a speciális fül alatt nézd meg hogy hányadik helyen szerepel a hamachin ha nem az elsö mozdasd a mellette lévö nyillal felfele!Ennyi
Ja nemkem a tüzfal automatikusan nem engedélyezte,nekem azt is kellett!
De álltalában automatice engedi! -
#3325 tudom hoy ott van a F.A.Q. -ban de láma vok és nem tudom megcsinálni ezt a hamachis dolgot.valaki leírná pls lépésről lépésre.nagyon megköszönném. -
underx #3324 Én ha leszedtem és visszaraktam akkor ott volt minden!!!!!!!!!
De nekem nem volt rajta a patch mert ha az rákerül vége!!!!!
Igaz nekem onnantol omlott is a játék pedig a configem nagyon nem gagyi!
Ja és annyira megjegyez a mikroszoft ha pl más játékot raksz fewl és elinditod pl a Conflict denied ops-t akkor már a gearsban bejelentkezett nevemmmel már jelentkezik is! -
preti96 #3323 ott van a microsoftgames/gears of war/wargame/checpoint -
#3322 én már mindent másoltam meg mindent megcsináltam de semmi. -
kwalker #3321 Nem tudom, hamachi-n nem próbáltam. -
underx #3320 Teljesen mindegy,mert ha ujrarakod a winfost akkor nem fog müködni,ha csak a játékot uninstallálod akkor a felhasználoneveddel visszaadja a mentéseket. -
underx #3319 Szia!
Most tervezem én is hogy megveszem eredetibe,de akkor is tudok vele játszani hamachi-n?
Csak azért mert elég jol összerázodtunk már orr. -
underx #3318 Azért mert a hamachi féle crack van rajta.
de ha zavar hogy csak az van ott és szeretnél egy másik nevet,akkor irj ide és dobok fel egy progit,mivel meg tudod változtatni. -
kwalker #3317 A következő a megoldás!
Csinálni kell egy hotmail-es account-ot (vagy ha van már az is jó) lényeg az, hogy egyesült államokbeli címet kell megadni. Kell majd egy valid zip code is (irányítószám). Innen tudsz válogatni zip-codes.
Ezeket a dolgokat még a live regisztráció során tudod módosítani.
Ezután kell csinálni egy xbox live silver tagságit.
Biztos ami biztos én a https://live.xbox.com/en-US oldalon csináltam, de lehet, hogy a magyaron is működik. Register Now gomb, utánna megadsz egy Gamertag-ot ez lesz a LIVE neved, a többi adatot értelemszerűen kell kitölteni. Amikor az kérdezi, hogy Do you have a Windows Live ID? kiválasztod Yes, I have a Windows Live ID, majd megadod az hotmail címdet és kész.
A játékban amikor kéri a Live ID-t megadod a hotmailse címedet és a profil neved az lesz amit a Gamertag-nál megadtál. -
kalamboo #3316 ok thx -
#3315 Nem kell, Profil1 néven automatikusan kreál neked a live. -
kalamboo #3314 nem tudja valaki hogy mmiért nem tufok profilt kreálni a játékban?? -
Shadowboy #3313 Sziasztok! Van itt valaki akinek eredeti a game, és meg tudta oldani a windows live-os regisztrációt? Nagyon jó lenne neten nyomni, de azt írja a live nem érhető el... -
#3312 én meg már arra is válaszoltam olvasd el!!:D -
tmisi #3311 A GOW cikkhez válaszoltam már neked, ott van a hsz-ek között. -
#3310 hát nem dobja ki :D -
#3309 Jah, a sajátgépnél C-n jobbegérgomb majd keresés, és beírod hogy "gears" és erre valszeg majd kidobja a mentés helyét. -
#3308 Valaki megmondaná hogy a játék hová menti a játékállást azaz a mentést??? -
#3307 köszi müködik. -
#3306 ok.köszi megnézem -
kilcsir #3305 egyszer már felrakta nekem heaven. Ezt levan irva mit hogyan. -
#3304 Helo!Nekem az angol verzio van mag és leszedtem a magyarítást.ott van egy hun mappa.Azt hova kell rakni? -
#3303 Helló mindenki!
hová menti a játék a mentést hadjárat módban??? -
#3302 töltsd le mégegyszer -
#3301 mi lenne ha megvennéd inkább a játékot? -
preti96 #3300 Gears_of_War_HUN_CLONEDVD-NoGrp hez a 41.rar belinkelné valaki vagy felrakná rapidra mert nekem crc-hibás -
Öcsi az amd fun #3299 Am kösz a segítséget. -
Öcsi az amd fun #3298 Már mindegy majd végigviszem x360-on csak meg kell majd vennem a gémet rá.