Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyedi eset lehet, és szerintem a konzolos verzióból.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Angol verzióhoz fel lehet tenni magyarítást? Ha igen honnan lehet letölteni?
YouTube
Amúgy a játék állat, eltekintve az ilyenektõl. <#vigyor5>#vigyor5>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Most ott járok, hogy ilyen sötétben vilásító bigyókra kell vadászni, közvetlenül azután,ahol vigyázni kellett, mert a lábunk alatt leszakadtak a deszkák. Na az egyiknek valami biztos ráesett a farkára, mert elkezd sikítozni, erre odacsõdül az összes és ránktámadnak. És kb. 10 mp alatt kicsinálnak. Nem tudok mit tenni, egyfolytában lövök, de még a tár ki se tud ürülni, mert hamarabb kinyírnak.
Valami tanácsa van valakinek?
2. menübõl ki tudok lépni,esetleg Esc gombot próbáld?
sok szempontból szégyen ez a játék,ha nem az lenne ami,mindenki vastagon leszarná,és nem kinlódna ennyit.Nálam pl. a halo2 -se indúl,ugyebár szintén microsoft...<#gonosz3>#gonosz3>
Trance&Friends nothing more..
szégyen,hogy a microsoft ilyen bugokkal ad ki játékot,mert ahogy olvastam az eredeti lemezzel is vannak problémák....most akkor mit gondoljak az op.rendszerekrõl ? (xp,vista) <#idiota>#idiota>
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1. telepítés (40 perc) után elindítom, és nem tudok létrehozni felhasználói nevet. F1-gyel sem. Semmit nem reagál ha nyomkodom.
2. Ráklikkelek a beállításokra, és innentõl se ki-se be ... ott ragadok a beállítások menüpontba. Tudok mindenfélét állítgani, de kilépni nem.
Mit tegyek?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
még csak 10 percet nyomtam vele,de eddig nem estem hanyatt,na majd elválik...
Indításkor AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 hiányára panaszkodik,de már feltettem neki 10x,10x újraindítottam és csak követeli.
ha továbbléptetem,akkor kifagyás szerût produkál,de enterre elindítja a játékot,de a legelején ,a microsoft logonál kilép.
mi a fenét csináljak,már egész délután ezzel szarakodok.<#help>#help>
Murloc
Sziasztok!! MA végre lejött a Gears of War, de problémám van vele az indításkor a crackelés után: vmi runtime error!!! a 0x01152bb7 címen található utasítás a "0x0000000.." memóriacímre hiv... nem olvasható..
minden szutykót feltettem hozzá (directx 9.0c, legújabb nvidia driver 169.125-öst, meg vmi winlive nem tom mit) és így is ugyan azt írja ki, ha meg rendesen feltelepítem ami órák kérdése ugye, akkor meg belép a játékba, de a menüt csak fekete csíkokból áll és nem látok naon semmit, bár a háttér szép
kérlek segítsetek, sokáig vártam rá h lejöjjön!!!!!!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Nekem semmi gond nemvolt minden gond nélkül megy.
Next PC upgrade: 2022
Valakinek valami ötlet?
profil létrehozása után nem ment... nem volna para ha a profilt lehetne változatni de nem lehet hozzányulni😞
így mit lehet vele kezdeni hogy elmentse a stuffot? mert mots ezt szeretném kipörgetni😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
hova rakja a mentéseket?
Csak ennyi lenne, ha valaki tud segíteni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Remélem segítesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!