6257
-
#3377 Bocs a hülye kérdésért, de egyszerűen nem találom, hogy honnan tudom leszedni a 2-es patchet. A PC guru odlaláról leszedtem az 1est, de a 2esnél ott van, hogy akinek magyar van, az ne telepítse. Szóval nem tudja valaki, hogy honnan tudom megszerezni a 2es patchet a magyar verzióhoz? -
#3376 Ja ok. Én 360ból kiindulva azt hittem, hogy ide is kell goldot venni, hogy tudjak multizni. -
Pilutika #3375 nem kell fizetni. azzal hogy +vetted a játékot automat jogosultságot kaptál a silver tagsághoz.amivel lehet nyomni cooperativ és versus modot is. -
#3374 sry, azt hittem h a krekkelt exe van fent és a patch nem találja az eredetit ...
pc live nem fizetős, csak az xboxos - de egyetértünk, ostoba, tipikus MS rendszer -
Zaraki Kenpachi #3373 Érdekes mert nekem sosem volt ilyenem.
Végre van profilom, csak most meg a game irányítása meng gajra, mozgatom az egeret ls ahejett, hogy forognak neki futt a fallna meg stb.
Azt a f*szt aki találta ezt az egész Live dolgot. -
#3372 Ez a Live dolog a világ egyik legynagyobb baromsága. PCn is fizetni kell érte, nem? Mármint ahoz, hogy tudjál neten GoWozni (most nem gondolok hamachira és egyebekre) -
#3371 De hát a windows automatikusan felteszi a Live rendszert. -
Zaraki Kenpachi #3370 Meg van hiba. Nem volt fent a Live hülyeség, ezt azért illet volna mondani az eladósnak vagy a kézikönyvre felírni. -
#3369 Nem lehet, hogy egyszerűen csak rossz a patch régiója? Ellékszem, nekem KOTORnél volt ilyesmi, US patchet akartam feltenni EU-s játékra, szeritem itt is ez lesz a baj. -
#3368 Hány giga van még szabadon? -
Zaraki Kenpachi #3367 Mit warez?
Még pénteken vettem egy 576 boltban full orig. Ennek nem lenne szabad ilyet csinálnia. -
#3366 ez annyit jelent, h neked nem valo a warez ;) -
Zaraki Kenpachi #3365 Eredeti game és nem lehet patchelni:
GoW patchelési hiba
Ha valaki tudna nekem segíteni az nagyon megköszönöm. -
#3364 Olyan problémám lenne, hogy a játék 10-15 perc után újraindul, vagy abnormal script execution hibaüzivel, vagy csak simán. Ez vajon miért van? -
underx #3363 Itt van: #3232. hozzászólás ! Én megtaláltam,de bocs............ -
#3362 Hát nem igazán tallátam meg, de felraktam Vista alatt. -
#3361 Köszi, de már nem kell. -
Zaraki Kenpachi #3360 Üdv mindekinek, van egy gondom:
A menüben hiába nyomon a F1-t vagy megyek a Profilra vagy írok bármit nem tőrténik semmi vagy pedig átnyálaztam a F.A.Q.
Kérdezem én:
Hol kell a CD-key aktiválni/profilt csinálni???
Fel sem ajánlja a profik készítését, eredeti a game.
UT3-nál minden rendben volt ott tudtam csinálni ez is eredeti -
underx #3359 Ha kell még akkor késöbb felteszem máshova,csak jelezz hogy érdekel! -
underx #3358 Lejebb ott van mit kell csinálni az eltávolitásnál!!
Én irtam.
És müködik az eltávolitás! -
#3357 ott kint nincs, tehát akkor vhol a level elején kell összeszednem? -
#3356 Akkor keresd meg hammert. kell legyen -
#3355 csaó. berserkernél nincs nálam a hammer, pedig már kint vagyunk szabad terepen, társam meg csak sétál mintha ő lenne a vak, nem a monszta :P tipp? előre is köszi. -
#3354 olvas.néz.örül -
#3353 Valamit arra is jó lenne egy ötlet, hogy mi a megoldás a következőre.
Idegességemben Shift-Del -el letöröltem, és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem. -
#3352 Valaki segíthetne! -
#3351 Nem tudsz vagy tud valaki erre más linket? Fix IP-s vagyok és nincs rapidshare hozzáférésem és azóta várok. Elsőre benéztem az időt és lecsúsztam, utána kaptam 101 perc pihit, most meg hozzámvága, hogy már töltik a IPmel, aztán, hogy várajk még 70 percet. -
#3350 Már megy.Megoldottam.Rem a mentéseim nem vesznek el. -
Pepuska #3349 Hello!Az lenne a gondom hogy nem tudom elmenteni a játékállásaimat!Nem tudom miért nem menti el!És nem tudok profilt csinálni se.Akinek bármi ötlete van segítsen! -
underx #3348 A magyar foss van meg?
-
#3347 Most tettem fel a gamet.Hogyan indítsam el?A yasu-val ha az ikonra kattintok vagy a startupra akkor hibajelentéssel nem indul.Ha reloaded cracket vaygis startupot szedek és indítom akkor elindul a videó aztán kiírja h a startuppal indul és utána kilép.Sehogy sem indul.Vki írjon vmi okosat. -
#3346 Köszi. Bár rapidsahere-t nem csípem, most ugyan csak 12 percet kell várom, de ez semmi a GoW kb fél órás telepítése mellett. Szóval köszi. Végre végigtolom magyarul is. -
underx #3345 Szia! Itt amagyaritás! -
#3344 Lenne egy olyan kérdésem, hogy van nekem egy angol GoW-om. Nem lehet rá valahonnan beszerezni magyarítást? -
#3343 Ez a k**** játék már megint eltüntette a mentéseimet.
És most hiába nevezem át a legutolsót 0.sav -ra nem jó.
És ami még gáz, hogy tök régen játszottam vele, és nem tudom melyik pályán jártam. :(
Ami legutóbb volt azt tudom, hogy a nagy Vak szörnyel az üvegházban ki kellett üttetni az oszlopokat, na ezután járok kicsit.
Valaki tudna adni innen egy mentést? -
underx #3342 Hamachi-n hogy le tudd cserélni a playar1 nevet: Névváltó -
underx #3341 Neked is!Használd ez: rapidshare.com/files/89634518/hamachi_game.rar
Ebböl ha nem akartok multizni akkor csak a Warengin-nel irjátok fellül az eredetit .
"2.A warengint bemásolni
a saját gears of war mappánkba, .(egyszerüen huzd csak ide rá:C:\Program Files\Microsoft Games .ha a játék mappara húzod akkor mcsak mindent fellül kell irni!)" igaz ezután player1 lesz a profilod amit nem tudsz megváltoztatni!
De erre is van megoldás!
Ha kell szoljatok! -
underx #3340 Használd a hamachi fixet!Az tuti megoldja a gondod! -
retek683 #3339 naon felmérgesítet:@:@ áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá legalább peccselni engedné köcsörgöm de nem engedi mer egy baromarcú:@ -
retek683 #3338 nem megy seohgy mindig kilépr wargame-g4live.exe leállt oszt kiislép nem tom vissza alt-tabozni de ha visza is tom akkor kidob megint végleg:(:(:(: pls help mocskosul idegesít:@ is a peccset se engedi feltenni csak tudnám hogy miért :(:(: pedig nem krekkeltem meg semmi:(:(