Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
köszi a segitséget!
zobahun a gamer tagom
Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]
Mindent feltettem.A hamachi fixet ha felteszem,akkor meg be se lép.
Valaki segítsen pls.
1.1-es crack is meg volt.
Patch nem megy fel.Mit csináljak?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Ma vettem meg a játékot, és 2 problémám van:
1. Az Update 1 nem megy fel (a pcguru oldaláról töltöttem), hibaüzenettel leáll: "old files not found however a file with the same name was found. No update done...)
2. Hogy kell Live accountot csinálnom Magyarországról, ha multizni is szeretnék?
Elõre is köszi
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csak annyi a különbség hogy ott lehet AA-t rakni!
Hálózati Kapcsolatok -> Speciális menüben -> Speciális Beállítások -> Kapcsolatokban a Hamachit az 1. helyre teszitek. Akkor megy minden egyéb humbuk nélkül. Csak 1x újra kell indítani a gépet hozzá.
Van Hamachin állandó GoW server? Vagy van valakinek fenn szobája? Csak hogy oda gyüljön a nép ha tömegeset akarunk hentelni? 😄
Mindenféle gears of waros problémára van egy nagyon jó megoldás. Az oroszok csináltak egy olyan megoldást amivel lehet hamachin játszani, és a mentések sem vesznek el. De cserébe nincs Live szolgáltatás, és official serverek sem mennek így.
www.gamecopyworld.com-on asszem fenn is van.
Sok sikert hozzá!😊
© Beast HUN
Emberek! Nekem is huss eltûnt az összes mentés! A leghaszálhatóbb amit én is csináltam hogy, a checkpoint file ok közül átneveztem azt a 0-ra ahol tartottam! Persze ehhez tudni kell melyik chapterné voltál! Ezekután ha új jáékot kezdesz akkor arról a pályáról indulsz amelyiket átnevezted a 0.SAV -ra! Ennyi! Nekem bevált!
Még furcsáltam amikor a többieknek elveszett a mentésük, aztán amikor kb a felénél tartottam, hirtelen nekem is eltûnt.
Ez még novemberben lehetett, na azóta nem tettem fel, és nem is fogom amíg nincs egy normális mentés
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
És van olyan is amikor 1 kérdésre bizony napokat kell várnod, de erre nem az a megoldás hogy ötszöt írod le a problémádat, hanem az hogy vársz!
oks
köv kérdés...
Az aki játszik,játszott,játszani tud neten tört játékkal mien serverkeresõt és hogyen használ?
lehet nekem is jó lenne...
Ha esetleg xfire-t akkor mieneke az õ beálításai