6257
-
#3617 pl
valami tipp?
-
#3616 Neked is a gép bekapcsolásakor felpörög minden hűtő és csipogás után normálisan megy tovább? -
underx #3615 Ja ezért nem mindegy hogy kivel játszol! -
underx #3614 Az oldalamon mindent megtalálsz hozzá!!!!
Hungarian Ger Squad -
#3613 bazzeg akkora a laggolás hamachin, hogy 3 másodpercet késik minden!!!!!! -
skygt90 #3612 hali! valaki tudna nekem mentést felrakni onnan kb hogy olt egy olyan pálya amin zuhogott az eső és utána lekellett menni a szörnyeknek a barlangjába a föld alá ? ...nagyon szépen megköszönném ! -
cumfu #3611 és az angolhoz magyar nyelvet honnan tudok szedni? -
#3610 magyart nem tudod aktuálisra pecselni, angolt igen -
cumfu #3609 Heló! Mi a különbség a magyar (tört) és az angol (tört) verziók között? A hamachin kívül. Úgy vettem ki a hozzászólásokból, hogy az angol-t kellene letöltenem, de ahhoz meg nincs magyarosítás. VAGY MOST HOGY VAN EZ? Segítsetek lécci!!! Előre is köszi. -
#3608 Nekem is gigabyte márka a videokari
Kösz az öteltet majd kipróbálom -
#3607 Szeva. Szinte ugyanaz a gépünk. Nekem is Gygabyte 8800 GTS 512 van. Nálam is csinált furcsaságokat a gép. Én ATI TOOL-al visszavettem a videókari Core sebességét 680 Mhz-re, a memóriáét pedig 960 Mhz-re. Azóta sehol semmi gond. Azért ATI TOOl-lal, mivel az Nlite úraindítást követően mindent visszaállít alapra (700/1000), mig ez megjegyzi.
Sok sikert! -
#3606 sima lan-on jáccunk... de akármicsinálok akkor is memóriahibát ír ki, még akkor is ha csak a menüben maradok -
underx #3605 De ne a magyar változatot töltsd le!!!!!!Mert az egy fosssssssssssss!!!! -
underx #3604 Szia!
van megoldásarra hogy a versusban ne player1 legyen a neved,méghozzá ez:Hamachi névválto!!!!!!!! -
underx #3603 Hamán keresztül probáltok játszani?
Mert ha igen a leirásom alapján megcsináltatok mindent?
A ramhiba is orvosolhato ezzel:Mentés biztos warengine! -
#3602 nem eredeti, egyik féltesóm adta -
#3601 Nekem 3GHz 2GBram és 7900GS-el ment fullon dx9-ben.
Csak néhány helyen esett vissza szaggatásig az FPS.
Most is DX9-ben játszok, mert DX10-ben semmi eltérést nem tapasztaltam, csak kevessebb lett az fps.
És most meg Fraps mellett is simán fut a játék. :D
Persze ez el is várható. -
#3600 AZ JÓ thx:) -
#3599 médiumon kissebb szaggatás mellett. -
#3598 Hali!
Szerintetek ilyen gépen elindulna egyáltalán?:D
Pentium 3GHz
1GB ram
Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 (AGP)
-
underx #3597 Milyen a játékod?
Eredeti?Hamis? Magyar? -
#3596 Hali ismét
Még mindig memóriahibát ír de ha nem okézom le akkor tovább birok jáccani. Most az a baj hogy egy ideig jáccunk tesómmal lanban vele, és egyszercsak lefagy a gépem... először piros-fekete-zöld csíkok voltak, most meg csak megált a kép. Van valami ötletetek hogy mi a baja? -
#3595 Igen.
Nekem ez a játék a piacon maga a tökély.
De ezt nem a pixelhalmazokra értem, hanem annyira cool, az egész játék, hogy nyoma sincs semmilyen nyomi szörnyeknek, és a színvilága, meg a karakterek, meg a Bossok is nagyon durvák lettek.
Én ilyen játékokat szeretnék, és leszarom, hogy mennyire lineáris a játék, akkor is élvezet játszani vele.
Folyamat ahhogy mész előre, úgy adagolja, a sok király pályát, vagy egyébb látványosságot, én még csak a bányában tartok, a SPIDER-nél, de hihetetlen.
Az elején is sok extrém dolgot prezentál a játék, de a benzinkutas rész, a holdjáróval, meg a gyártelep, az esős résznél, és utána a bányában ez a spider....háát ez naon durva lett.
Hogyan végezzünk a pokokkal, ha túl nagyra nőnének....:_D -
underx #3594 Basszus valaki segit? -
underx #3593 :) -
#3592 nem, a processzor thajvani... -
underx #3591 :) -
underx #3590 szerinted?
a géped neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem?(kinai?)
-
#3589 Mármint mi? -
underx #3588 eredeti?
-
#3587 Jah és ezért van a 3-as szlotban a memória mert kipróbáltam hogy úgy van-e hiba mert a tesóm gépének ennyi volt a baja -
#3586 Tegnap este (az egész gépet).
Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L, 1GB RAM.
Ma frissítettem minden szoftvert.
(Pár kép a gépről ha érdekel: LINK) -
underx #3585 Mikor telepitetted?
Milyen vasad van?
Nem lehet hogy csak szoftvereket kellene frissitened? -
underx #3584 Az semmi kép nem lehet hiba!
Az azt jelenti,hogy a premium van nekem.de már csak 3-4 napig. -
#3583 Hali
Miután elindítom a játékot, kis idő múlva memóriahibát ír ki. Mi lehet a baja? -
cumfu #3582 ok köszi. -
#3581 jah az 2 magos és Intel:)
biztos elfut, szal anynira nem kell parázni, és érdemes megszerezni -
cumfu #3580 Köszi a választ. De az E6300 az már kétmagos proci nem? Ez meg csak 1magos (mármint az enyém) -
#3579 Hát megszerezni sztem érdemes.Sztem elmenne rajta simán egy közepes beállításokkal. -
#3578 annaka procinak tök mindegy mert eyg e6300-on is fut maxon a vga meg jó^^
Cumfu elfog futni úgy low-med beállításokon, bár itt a ram nagyon sokat nyomna a latba, amikor én 1G-ról 2G-ra véltottam akkor ezt a játékot 1280*1024 mindena legmagasabb értéken dx9 alatt pörgettem és nuku swappolás vagy bármi mellett.)