Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha nincs akkor ZOBA hogy tudta megcsinálni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Synit HUN
Nincs magyarországon live szolgáltatás.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

vagy ha felvennél msn-re és ott segitenél +csinálni a LIVE accountot az is nagyon jólenne. itt a cimem : [email protected]
köszi a segitséget!

nekem azt irja hogy ahol élek ott nem érhetõ el a LIVE szolgáltatás😞

rendeld+ eredetibe

hali akit érdekel liveon multi vegyen fel :

zobahun a gamer tagom

Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]

Elegem van.Letöltöttem a magyar verzió,és állandóan kidob 1 perc után.
Mindent feltettem.A hamachi fixet ha felteszem,akkor meg be se lép.
Valaki segítsen pls.
1.1-es crack is meg volt.
Patch nem megy fel.Mit csináljak?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

aa javitásnál nekem is ezt irja ki😞

Közben a Live dolot megoldottam, csináltam amerikai címmel egyet.
sziasztok!
Ma vettem meg a játékot, és 2 problémám van:
1. Az Update 1 nem megy fel (a pcguru oldaláról töltöttem), hibaüzenettel leáll: "old files not found however a file with the same name was found. No update done...)
2. Hogy kell Live accountot csinálnom Magyarországról, ha multizni is szeretnék?
Elõre is köszi
eddig 1 volt ami nem tetszet a játékba.. az+ a hosszu sötét részek:S..nekem a szép városo pályak jönnek be😊..meg a vér modellezése..nagyon durva hogy a vér is 3D-s 😄

amugy amit aq mentésekre belinkeltem az müködik..amugy nekem folyton elveszi a mentéseimet..de igy már nem gáz😄

JaSoN HuNTeR
szerintem sincs ebbe a játékba nagy külömbség...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

hát ez durva..😄 de akkor hogy lehet hogy fut maxon?

Prince of Máté
Nézd meg a képeket link
Csak annyi a különbség hogy ott lehet AA-t rakni!

Prince of Máté
1etlen 1 pixelnyi különbség sincs DX 9 és 10 között!
vannak képek ról a neten

Ja és lenne egy észrevételem a hamachival való játékhoz a F.A.Q.-ban. Nem kell ezt az Alt+Tabolósdit, hálózat ki-bekapcsolósdit játszani ha a:
Hálózati Kapcsolatok -> Speciális menüben -> Speciális Beállítások -> Kapcsolatokban a Hamachit az 1. helyre teszitek. Akkor megy minden egyéb humbuk nélkül. Csak 1x újra kell indítani a gépet hozzá.

Van Hamachin állandó GoW server? Vagy van valakinek fenn szobája? Csak hogy oda gyüljön a nép ha tömegeset akarunk hentelni? 😄
de igazából az árnyékolás + oan teljesen mind1..mert nekem aztán oan mind1 hogy van e alattam árnyék vagy nincs😊..ugyse azt nézem

nagy a Grafikai külömbség DX9 és DX10 között? mert nekem DX-9-el maxon megy csak az árnyékolás van közepesre huzva..és nem éppen mostani a gépem😄 ien: AMD 64 3200+, 1GBRAM, HD2600XT 512 GDD3...már csak azért is csodálkozok mert nekem azt mondták hogy örüljek ha közepes grafikán valamennyire élvezhetõ lesz a játék😄....😛

Szerbusztok!!

Mindenféle gears of waros problémára van egy nagyon jó megoldás. Az oroszok csináltak egy olyan megoldást amivel lehet hamachin játszani, és a mentések sem vesznek el. De cserébe nincs Live szolgáltatás, és official serverek sem mennek így.
www.gamecopyworld.com-on asszem fenn is van.

Sok sikert hozzá!😊
de fura nekem egyáltalán nem veszik el a mentésem! csak addig veszett el egyszer amikor még nem csináltam profilt.

és müködik😊

Én ezt "megoldást" találtam a forumon:

© Beast HUN

Emberek! Nekem is huss eltûnt az összes mentés! A leghaszálhatóbb amit én is csináltam hogy, a checkpoint file ok közül átneveztem azt a 0-ra ahol tartottam! Persze ehhez tudni kell melyik chapterné voltál! Ezekután ha új jáékot kezdesz akkor arról a pályáról indulsz amelyiket átnevezted a 0.SAV -ra! Ennyi! Nekem bevált!

Prince of Máté
Az, és eléggé felb*szta az idegeim...
Majd egyszer talán teszek még1 próbát.

de ekkora hibát elkövetni......

Prince of Máté
Nem, sajnos nekem is eltûnt egy idõ után!
Még furcsáltam amikor a többieknek elveszett a mentésük, aztán amikor kb a felénél tartottam, hirtelen nekem is eltûnt.
Ez még novemberben lehetett, na azóta nem tettem fel, és nem is fogom amíg nincs egy normális mentés

mike0013
azért tûnik el, mert nem bírta megcsinálni a mikrofos értelmesre a mentési rendeszert, valakinek szerencséje van és nem tûnik el a mentés, valakinek az elején eltûnik, valakinek a felénél, ez ellen nem lehet mit tenni, és lényegtelen, hogy eredeti vagy másolt!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

te tudod hogy mért tünik el a mentésem amikor van profilom?

Prince of Máté
Kollár jó lenne ha leállnál ez NEM CHAT!
És van olyan is amikor 1 kérdésre bizony napokat kell várnod, de erre nem az a megoldás hogy ötszöt írod le a problémádat, hanem az hogy vársz!

SENKI???

akkor valaki +tudná mondani?

😄 najó
oks
nem irok én semmit

azért hogy csinálhassak magamnak egyet annak a mintájára
ide?? minek??

írd le a serial number-t a serial key-t...
de nekem eredeti a játék...a sima profilt létrehoztam..de kiléptem a játékból aztán amikor nyomtam volna nem találta se hol a mentéseket😞

ha meg nem eredetivel tolod akkor nincs kódod azaz nemtudsz live accountot csinálni
sehogy mert az az eredeti játék dobozában van szal csak egy sima profilt hozzál létre amivel single player megtod csinálni
be üssem a kodót?? az accountosnál?

valakii??

szóval valaki próbált már neten tört gears of war-al játszani mert az mondja el hogy kell msn-en vegyen fel és akkor nem zavarjuk a többieket...([email protected])
ott a profilosnál van oan full hogy account és oda kéri a széria számot...azt is ki kell tölteni??

és hol van az amirõl másolatot kell csinálni?

THX naon...
köv kérdés...
Az aki játszik,játszott,játszani tud neten tört játékkal mien serverkeresõt és hogyen használ?
lehet nekem is jó lenne...
Ha esetleg xfire-t akkor mieneke az õ beálításai
csináltam pofilt..ugy kezdtem hogy F1 simán beirtam a nevem..nyomtam is..amikor+haltam akkor a következõ ellenõrzõ inditott..

Erre a problémára már korábban volt egy megoldás. Van egy fájl (valamilyen gpd kiterjesztésû), amirõl kell egy másolatot csinálni, mielõtt kilépsz a játékból. Ha nincs mentés, akkor csak visszamásolod, és menni fog. Olvass vissza, és akkor megtalálod, hogy hogy is kell. (Lehet, hogy sokat kell majd visszalapozni 😛)

remélem csináltál Profilt! F1-et nyomd meg az a lényeg! beírod a neved és ok létrejön a Profil. Na most játszol , kilépsz utána ha visszalépsz elvileg ott kell legyen h continue campaign... és akkor casual v Hardcore-on folytatja! ez kellene h legyen! de ha nem akkor nem értem:S:S

nyomnám a hadjárat folytatására és kiirja hohy a taróló eszközön nincsenek ellenörõ pontok 😞

Ha hamachival kapcsolatban akarsz bõvebb dolgokat megtudni, akkor ajánlom a Hamachi nevû topicot. Gondolom ott több infót találsz róla.