6257
  • Attila2012
    Hello!
    Valaki nem tudna adni egy mentést? Mert sehogy se tudom átvinni ezt a pályát! :(
    Már ideg beteg vagyok, 10.-re se sikerül megcsináljam! :(
    Vagy nincs a játékhoz halhatatlanság kód?
    Mert itt mindig meghalok! :(
    Üdv.
  • laci792
    Eléállsz és elvetődsz mikor jön a behemót és betöri.
  • Attila2012
    Hello!
    Egy kis segítség kéne, mert elakadtam! :(
    Ott tartok, hogy bementünk a kriptába, és ott van egy behemót, akit ki kéne csalogatni valahogy. Hiába lövőm, meg sem kottyan neki, és nem találok kijáratot! Mutat valami betörhető ajtót, de nem töri be! hogy kell betörni, vagy mit kell csinálni? Mert a Hajnalfény-t csak kint tudom használni!
    Köszi a segítséget!
    Üdv.
  • underx
    Szivesen!
  • LeonSilver
    Semmi krekk.De már mindegy.Kidobtam a francba.
  • Attila2012
    Köszi, jólett! :D
    Segített a C++! :)
  • underx
    msn [email protected]
  • Attila2012
    már 3-szor feltettem 32-bitem Vista Home Premiumra, és nem megy! :(
    Most kipróbálom a c++-t!
    Felvehetlek MSN-re, Skypre-ra, vagy Yahoo-ra?
    Ha igen, akkor légyszi PM-ben írd meg a címed!
    Köszi a választ!
    Üdv.
  • underx
    Ja még egy( a gépem nekem is ez csak 8800gts)én az eredetit vista 64 bitre raktam fel elsöre minden bajom volt vel,de másodikra simán felment!
    NVIDIA driver
    A másik: c++ 2005
  • Attila2012
    Core2Quad 2.4GHz, 8600GS 512MB, 2GB DDR2
    Ilyen a gépem!
    NVidia van rajta!
    Valaki légyszi segítsen!
    Mert semmi ötletem!
    És frissíteni meg nem engedi!
    Valaki légyszi segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
    Köszi!
    Üdv.
  • underx
    Milyen hardwered van?
    Ha Ati + Amd valamelyik akkor frissits!
  • underx
    Minden drivered a legujabb?
    Amugy te sem vesztel vele ha másik cracket tennél rá!
  • underx
    Azért mert ilyen a cracked!!
    Keress másikat!!
  • Attila2012
    Sziasztok!
    Most adtad kölcsön a haverom az EREDETi Gears of War-t, amit felteszek, és utánna nem megy!
    Vistára tettem fel, és ki is írt valamit, hogy töltsem le, mert anélkül nem fog menni! Azt le is töltöttem, de semmi sem változott!
    Kb. 10 másodpercig megy, aztán kiírja, hogy leállt a program!
    Nagyon gyors segítség kéne!!!
    Előre is köszönöm szépen!
    Üdv.
  • Qlimax
    Hy all!
    Olyan próblémám van,hogy elindítom a játékot,játszok néhány percet,de utána meg hibaüzi nélkül kilép... :(
    Szerintetek mi lehet ez??
  • LeonSilver
    Már huszonnnyyyócszor telepítettem fel és indítottam el a játékot de nemenged profilt csinálni.Hiába nyomkodom az F1-et nemtörténik semmi.Mi a rák lehet?
  • underx
    Vegyél eredetit!
    Xfire!!!
  • DarkSector
    Hogy a pecsába lehet multizás alatt chat-elni??????
  • underx
    Olyan sincs !
  • laci792
    Akkor viszont a játék nem egyforma, más nem lehet... Haveromnak is tőlem van meg és már jácottunk 2* gond nélkül.
  • ProGabe #3637
    hi

óriási ez a játék!talán még nem is volt olyan,hogy ennyit röhögtem volna egy játékban a karakterek által előtt poénokon,ennél viszont nyerítettem párszor.talán ez példázza a legjobban,hogy mennyire eltalálták a hangulatot,azért írtam ezt!

viszont van vele egy-két gondom:cordless rumblepad 2-n rossz az irányítás.ha előre tolom a kart,hátra felé megy.tudom,hogy melyik init kell átírni,meg is tettem,de amint elindul a játék,visszaírja az eredeti értékeket :( persze ez nem olyan nagy probléma,bill+egér párost talán nem váltanám le,csak zavar

a másik az,hogy tényleg nincs semmi intró?neten találtam egy videót,amiben egy nő elmondja mi is történt,e-nap,stb.most nagyon megy az in medias res a játékokban,gondolom itt is erről van szó

végül pedig:magyar verzióhoz tényleg nincsenek patchek? :S
  • DarkSector
    free tud premiumra menni és fordítva is.
  • underx
    Patchet ne tegyél rá!!Az csak gallyravágja az eredetit!!!
  • underx
    Ez tixta baromság !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Semmi köze hozzá!!!A másik 3000-el mé tudok mánn gyáccani?
    Na mindegy vicc!!!!
  • DarkSector
    játszana valaki hama-n?
  • LoCk
    Nem gondoltam, hogy ennyire hangulatos lesz.
  • Bandy11
    Sziasztok ne haragudjatok,de nem vagyok képes végigolvasni 3600beszólást!Ha valaki tud segíteni,hogy 32-es xp alatt miért fagy ki a játék az első missio után az írjon!Előre is kösz!!Amúgy a játék magyar versio.
  • cumfu
    Heló! már megtaláltam a patch-eket, de nem tudom feltelepíteni. Sztem mert crackelt razoros verzióm van (angol). Valaki tudna nekem eredeti .exe-t küldeni a [email protected] (talán az a baj). Előre is megköszönném.
  • laci792
    multiplayerhez úgy tudom nem érdemes
  • cumfu
    Heló! Az 1.2-es patch-et érdemes felrakni? És hol találnom meg? (Crack-em már van). Előre is köszi.
  • laci792
    Underx ma jácottam egy barátommal hamachin és mindenféle trükk nélkül egyből láttuk egymást neki is a free hamachija van, úgy néz ki ez a baj mert george-nak is free volt és vele is ment. Lehet free-s nem tud premiumossal csatlakozni.
    Egyébként előjött egy érdekes probléma:
    ő volt a host én meg csatlakoztam minden frankó volt viszont én duplán halottam a beszédet vagy 2 másodperc késés volt közte és nagyon rosz minőségü. Most akkor lanon a hangot is továbbítaná a host? Ez nagyon furcsa... Van tipped?
  • Csavez
    Köszi!
    Így már kiírja a szöveget,de másik még mindig nem látja!
    Tört!
    Valószinűleg ez a baj.
  • mikeleroi
    Igen. Alaplap függő. Tudomásom szerint az összes P35-ös így indul.
  • underx
    Elvileg igy lehet az eredetiben:
    ö lenyomása után irod hogy :say és a szöveg
  • underx
    Cserélj cracket!!!!!
  • underx
    Hy!
    Én neked nem linkeltem semmit és nem is mondtam hogy ott mentést találsz,mert nincs rá igazábol megoldás, max it C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints átnevezed azt a nullának ahol tartottál!cca 18-ast,vagy a 19-est nevezd át nullára.
    De nem tudom hogy müködik egyáltalán!
  • Csavez
    Hi!
    coop-ban,hogy lehet egymásnak üzenni?
    +nyomom az ö-t,előjön a konzol,beirom...enter,de a másik nem látja!
    Nagyon sokat ront az élményen!
    razoros ,1.0-as crack, nincs fent patch
    előre
    Nagyon Köszönöm!
  • G18XM8
    Ezt írja ki amikor indítanám a játékot.

A "0x7c901010" címen található utasítás a "0x00000020" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.

Mit jelent ez? Ez a játék már működött. Előre is köszi.
  • skygt90
    HI! nem találtam mentést vagy checkpointokat azon az oldalon amit nderx linkelt be ......szóval nagyon megköszönném ha valaki berakna onnan egy checkpointot onnan hogy a föld alá kell lemenni...mert sehol se találtam a neten :S
  • cumfu
    köszi