Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre sikerült feltelepítenem, sikerült elinditanom, sikerült, spanyolbol angolt csinálnom, de amikor megprobálok a beállításokban valamit átállítabi vagy éppen játékot indittani akkor lefagy vagy hosszas töltögetésbe kezd. Feladom. Bíztos klasz játék, de ez most kimarad legalábbis az elérhetõ ár kategóriáig!
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Forza.
Haverom azt mondta, hogy akkor jobb a Dc ha tunningolsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
help plíz!
elakadtam az Act4: The long road home - The siege-nek a végéna mikor az APC-hez kell rohanni deh nem érek oda mert mindig jön a szörny és felrobbantja az apc vagy mindig meghalok valami ötlet h ezt h kell megcsinálni!?
köff
Ha megy úgy is DC-be akkor igen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy két lila színû slot-ba rakd a 2db 512-est és a harmadik zöld színûbe az 1 GB-ossat.
Így viszont elõször használja a gép a nagyobb egybefüggõ ramot és utána tölti meg a kissebbeket.
Bár itt sebbességre annyira kis eltérés van, hogy ha egy játék nem megy 2GB rammal, vagy egy kicsit is szaggat, akkor bárhogy pakolod, vagy alakítod nem lesz változás, csak pénzkidobás.
És késõbb ha nem váltasz DDR2-re, akkor bõvítésnél még 1 helyed marad, és nem kell egy 512-est eladnod, hogy helyet csinálj.
Én azt mondom, hogy ramokból ritkán egy nagyot, mint sürün kicsiket.
Most a DDR 400-as ramoknál:
512-es kb 6000-7000 FT
és az 1024-es meg 11000-12000FT
Ha nem akarod eladni a 2 ramot, akkor vegyél egy 1024-est és így tedd be a 3 ram-ot.
1024-512-512
ez az, tudom hogy jó régi 😊
Ha 3 slot van az alapodon, akkor 1024-512-512 is lehet.
Bár én ha már egyszer cserélnék a helyedben, akkor megnézném, hogy az alaplapod fogadja-e a 2GB-os modult.
ha leírod a típusát az alaplapodnak, akkor meg is tudnám nézni neked.
Jah és hogy milyen környéken vennéd a ramokat, akkor még az árakat is megmondom.
most van 1GB DRR400 ramom 2*512 dualba.és szeretném bõviteni 2Gb-ra, és az lenne a kérdésem ez hogy lenne a legjobb? ha veszek még 2*512 dualba vagy csak veszek 1db 1GB vagy a meglévõ 2*512 kidobom és veszek 2*1GB ramot?(de ha +lehet oldani nem dobnám ki a +lévõ ramokat😄 )
Jah igaz hogy a 2GB-ot sem használja ki 1 játék sem dehát mindegy!
Egy olyan gondom lenne hogy, lefagy a játék menet közben és fekete lessz a képernyõ, de a zene az szól tovább. Mi lehet a gond? Elõre is kössz
Ekkor már ha szükség van a ram-okra, akkor a Vista képes kezelni...nemtuom hány (kb 128) GB-ig.
Ez nagyon sok egyenlõre, viszont most már a mélypontot elérték az árak, és most kb 2-4 hete kezdtek visszafelé emelkedni az árak.
Legolcsóbban 7800-8000ft környékén volt. most 8900 volt darabja a 2 GB-os ramoknak.
Úgyhogy aki teheti, az minnél elõbb vásároljon be, mert ezután feljebb fognak szökni az árak, mert már 256 és 512 ramok annyira kicsik és olcsóak, hogy inkább mindenki 1-2Gb-ossat vesz.
A DC meg a Dual Chanel-t takarja.
Nekem így vannak a színek: sárga - fekete - sárga - fekete
És a ramok meg így: 2-1-2-1
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azt énis inkább biztosra megyek.<#vigyor3>#vigyor3>
Akinek van kedve hamachin játszanni az jöjjön ide :
név:Gears of WarHUN
pass:gow
<#vigyor3>#vigyor3>
tudom,hogy amerikai címmel kell regisztrálni a live-ra,de sehogy nem akar összejönni...nagyon kérlek titeket,ha tudok segítsetek!
kösz,
kanczy
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nemrég szedtem le a játékot, de nem tudom felrakni. Ugye a C-n nincs elég helyem, így azt az értéket átírtam E:\Program Files-re. A telepítésnél ezt is írja, hogy ide teszi, de utána ha továbbmegyek, akkor kiírja, hogy nincs elegendõ helyem a C-n, a telepítõ bezárul. 😞
Mit hagytam ki vagy mi a gond?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0