6257
-
laci792 #3697 letöltöd 2* rákkattintassz és hozzáadod a rendszerleíró adatbázishoz, ennyi... -
Cat 02 #3696 És azt hova rakjam v micsináljak vele ? -
laci792 #3695 használd a regfix-et a faq-ban ugyanazt csinálja -
Cat 02 #3694 1.elindítod a hamachit
2.kikapcsolod a netedet meg a lant
3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
és kész is -
cumfu #3693 heló! nem eredeti, de egy picit zavar. az eredeti magyar fájlok-at másolom be de nem tökéletes. hogy lehet megoldani? -
underx #3692 És mihez kell kikapcsolni a netet?
-
#3691 Zavar? Valahogyan igen. Az eredetileg magyar feliratosban nincsenek hibák.
Amúgy eredeti?:) -
cumfu #3690 Heló! Ha az angol verzióhoz másolom be a magyarosítást akkor asszem az Ö petű helyett négyzet van. Ez ilyen, vagy ki lehet küszöbölni a hibát? Előre is köszi -
Cat 02 #3689 Ha valakinek routere van h kapcsolja ki a netet ? :D -
Telepités után ezt írja ki... Talán csak azt a kurva exet kéne még kiraknia de igy meg használhatatlan a game... Mit tegyek? A game nem eredeti. Magyar verziós. -
underx #3687 Van akinek megy vele!! -
#3686 hali radeon 9600XT-vel megy a game? -
#3685 Az ö-t nem lehet a másik félnél látni...azt már próbáltam eddig is. -
Attila2012 #3684 jah!
Az eredetiről felraktam, de a crack akkor sem működik! :(
Pedig nagyon bejött a játék!
De úgy látszik, többet nem fogok tudni vele játszani! :'( -
laci792 #3683 És próbáltad már hogy újrarakod a nem neroval kiírttal? -
#3682 Duma az van. Megnyomod az "ö"-t beírod hogy say és utánna a szöveget. nincsenek vmi consolparancsok véletlenül a játékban? -
Attila2012 #3681
Ezt írja ki, pedig mind a kettő crack-et kipróbáltam! -
Attila2012 #3680 Hello!
Ezt töltöttem le, és ez nem jó!!!
Azt mondja, hogy katt 2-szer a Startup.exe-re, hiába kattintok rá, ezt írja ki!
Pls HELP!
Üdv. -
laci792 #3679 normális crack -
Attila2012 #3678 Már tudom hogy mi a baj!
Az, hogy nem az eredeti DVD-t teszem be. Mert:
1. Csináltam róla egy DVD képet Nero-val, de azzal nem ment
2. Már az eredeti DVD-vel sem ment
3. Leszedtem egy 0,5 Mb-os crack-et, de akkor meg azt írja, hogy katt 2-szer a Startup.exe-re
Ezért kellene hozzá egy működő crack, mert a haveromnak vissza kellett adjam, és így most már nem tudok vele játszani! :'(
Valaki légyszi mondja meg, hogy honnan tudok hozzá letölteni egy normális crack-et!
Előre is köszi!
Üdv. -
#3677 Akkor én max azt tudom mondani, hogy tedd újra a rendszert és mégegyszer tedd fel a játékot.
De ránézhetsz a VGA driver-re és DX-re is, hogy a legújjabb verzió legyen. -
Attila2012 #3676 hello!
Semmit nem ír ki, hanem egyszerűen nem indul el!!!
Pls HELP!!! -
#3675 Se ping,,,se duma nincs... -
#3674 Hali. A multiban hol tudom megnézni a pingemet? -
#3673 Hibaüzenet?
-
Attila2012 #3672 Sziasztok!
Már ideg beteg vagyok ettől a játéktól! :@
Most meg nem indul el!!!
Már csináltam róla DVD képet is, meg megpróbáltam az eredeti lemezről is futtatni, de nem megy!
El sem indul, bármit próbálok! :(
Légyszi segítsetek, mert mindjárt kivágom az egész gépemet az ablakon! :@
Köszi!
Üdv. -
#3671 Csak akkor jön elő a mentésed, ha be van lőve a net és úgy töltöd vissza a profilod.
Hogy miért kell neki netkapcsolat ehhez azt ne kérdezd. -
Attila2012 #3670 Sziasztok!
Valami nagy baj történt!
Tegnap játszottam vele, és eljutottam addig, hogy az autóval átmegyek a hídon, aztán segítek a társaimnak.
Aztán kiléptem, most meg szeretném folytatni, de azt írja, hogy nincsenek ellenörzőpontok!!!
Valaki légyszi segítsen, mert nem akarom előről kezdeni!!!
Légyszi gyors választ!!!!!
Üdv. -
#3669 jah de utána már a világos részek néznek ki gázul. -
laci792 #3668 Hát nekem kevés nagyon kényelmetlen volt úgy pedig én se szeretem nagyon felhúzni de itt muszály. -
#3667 alaptól egyet jobbra ugrasztod, az bőven elég. -
laci792 #3666 A sáska tábornokot vagy mit hogy kell kinyírni? Gondolom ez a főellen mert nagyon nehéz.
Lövöm egy darabig aztán megindul felém és vagy ledarál vagy szétkapnak a krylljei, nincs már ötletem eddig pedig nagyon jó a game de ez valami iszonyat nehéz. -
laci792 #3665 Érdemes a fényerőt feljebbhúzni mert a játék nagyon sötét én 3/4-en jáccom.
-
#3664 szét kell lőni a gázpalackokat!sokszor fedezék mögé vannak rejtve,szóval mindig jól körül kell nézni! -
kwalker #3663 Annak az útnak a közevpén az egyik falon van egy ajtó, ott tudsz továbmenni. -
Attila2012 #3662 Sziasztok!
Megint elakadtam! :S
Sajnos nagyon sötét a monítorom, lehet hogy ezért nem tudom hogy merre kell menni, de sehogy sem sikerül eljussak a 2. ellenörzőponthoz!
Ott tartok, Hogy én meg Dom elmentünk megkeresni a kocsi, hogy elmenjük. Áthajóztam a híd másik felére, és ott volt 2 ember akit megöltek, mert lekapcsolódott a lámpa! És innen nem tudok továbbmenni, mert mindenhol sötét van, és nem tudok villanyt gyújtani!
Valaki légyszi segítsen!
Köszi!
Üdv. -
#3661 okés thx -
cumfu #3660 az angolt és magyarosítsad -
#3659 Hali!Bocs a warezért de ha le szeretném tölteni melyik verziót szedjem le???gépem Core2Duo E4600 2,4GHz
2gb ram
Ge Force 8600GT 256DDR3
Szerintem ezen mennie kéne jobb beállitásokon is:S -
#3658 Checkpoints