Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én vittem oda a nyomatékíjjat és kentem neki belõle.Azt vettem észre hogy ha ott vannak a "denevéreszerû" lények körülötte akkor nem hat rá golyó,így akkor kell adni neki amikor nincsennek ott,vagy a robbanástól(nyomatékíj) szétszélednek kicsit,akkor kentem neki gépfegyverrel.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Hali
nekem full magyarul van meg a játék
és most ujraraktam a windowst
és nem akkar magyar lenni
tudnátok hogy kell magyarra átrakni a nyelvet?

meg a másik, hogy eddig mindig tudtam folytatni ahol abbahagytam, de most meg belépek és tölteném be, erre kiírja, hogy nincsenek ellenõrzõpontok :S

mármint a dokumentumokban, ha egyáltalán ide menti

az miért van, hogy offline profil hoztam létre, de a checkpoints mappa üres?

úú télleg haverom meg én is próbáltunk ugy de nem sikerült légyszíves segítsetek! lehet-e h ugy coopozni PC-n h 1 bill, 1 gamepad?

Köszi sikerült, na végre végigtoltam magyarul...nagyon fasza game volt!!!

crazyclone
hello!
RAAM et hogy lehet megölni??
belenyomtam 24 sniper 450 gépfegyo és 25 revolver golyot de semmi...
plz help!!

Halfer
Üdv! Olvastam a Faq-t de nem kaptam választ. Hogy kell coopban tolni a játékot PC-n úgy, hogy 1 gépen, egyik bill, másik user joy? Elõre is kösz.

Synit HUN
Annyit talán meg is ér. De csak a coop miatt.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

JaSoN HuNTeR
most 5000FT CDGALAXISba a játék😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Synit HUN
Lõni kell mint az állat!
Azt ketten úgy szétszedtük hogy alig mozdult 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hali,a vonaton azt a tábornokot hogyan kell megölni?????

ajem kisa
Na egy uccsó, ne offoljunk!
Tékit!

de az nem gáz hogy ez 64bites xp-t ir?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

kirol
Köszi megnézem!

Nem, a szörny szaladgál,de oldalra ugrással elháríthatod.Az a léyneg hogy el kell csalgatni megint egy olyan helyre ahol használható a mûholdas fegyver...arra ahhonnan jött arra kell caslogatni.
A mûholdas fegyó meg van több helyen is amíg leérsz a növényes helyre.Rögtön az ajtóba is van egy a lépcsõ aljában meg az erkélyen is talán....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

ajem kisa
Guggli a barátunk!😉
Itt van egy!

kirol
És ott egyhelyben marad?
Meg hol van olyan mûholdas fegyver?

Már meg van 13 golyo a távcsövessel fejbe osszt annyi!!!!!!!!!!!
Most már ment * egymás után!
Raan-t aki a vonaton a fõgonosz õt ugy öltem meg h amig Dom lefoglalta elsurrantam mellette és szétlõttem az MG(olyasmi) típusu sorozatlövövel...

nem kell beszakadni a tetõnek hanem próbáld meg a fényfele középre becsalni a szörnyet!...

ebben sajna nem tok segiteni, mert nekem eredeti 😞

Sziasztok letöltöttem a a gears of war hun verziót a telepítõ magyar de a játék miért nem?? mit kell át állitani? kösz ha valaki válaszol.
Pl öt perce száltam ki belölle és megy a letöltés!
Szal fut a net,nem kell kiszállni.
Na igen, de ez mitõl offline? Ne legyek netre jelentkezve akkor ment?
Nyomsz F1-et és ott!
Eredetileg az van ott hogy player1 kitörlöd beirod a tied,majd enter bejelentkezik asztán lövés!
Hogy tudom legegyszerübben kiirtabi a tábornokot?(vagy mi a megoldás?)
Valaki segítsen please!

Hogy kell offline profilt létrehozni, hogy mentsen a játék? Kéri a serialt és azt nem tudom.

Köszike!
és te hol találtál 7.11 drivert xp-re? 😮 én csak linuxra találok😞 ha +kérlek belinkelnéld honnal tölthetem?

kirol
Most járok valami üvegházféleségben, és a vak zúzógépet kellene kinyírni, de a mûholadas fegyver, csak nyílt terepen használható.
Tök egyértelmû, hogy az oszlopokat ki kell döntetni vele, de hiába zúzza szét mindet, nem szahad be a tetõ?
Miért?

ajem kisa
Gondolom a 7.12-est akarod...nekem is ugyanez volt, ua a vga is, kezd a 7.11-essel! Ugy jovolt!

valaki tudna abba segiteni hogy mért van az ahogy az Ati sapphire HD2600XT 512 DRR3 karim nem engedi telepiteni csak a saját driverét..ha másik derivert akarnék felrakni akkor azt irja telepités folyamán hogy nem talál Hardwert😞

nm

Köszi amint hazaérek akkor megprobálkozom vele. Remélem sikerül.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Microsoft Visual c++ 2005 redistributable van fent nállam, azzal futtatási gondok nem voltak.
Ami érdekes hogy a napokban beadta a kulcsot az outpost egy hirtelen leállás miatt így egy darabig az sp-es xp tûzfal ment és nem dobott ki az asztalra hibát észlelt és leáll üzivel a gow. Ahogy visszaraktam ugyanúgy kidobált (persze vissza lehet lépni tálcáról), lehet ezt az okozza hogy nincs kiengedve a netre.

Problémáim voltak ezel a Visul C++ mert visszábolvasva a Runtime hibát ennek a hiánya okozza. Miután felraktam egy ilyen Visual C++ elindult a játék, de kifagy vagy csak tõlt és az átvezetõ videó is akad. feltételezem nem a legjobb az a C++ amit felraktam és még mindig ez a szar okozza a hibát. Tudnátok mondani olyan Visual C++ progit ami jó a játékhoz. És ezetleg hogy honnan tudom letõlteni.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

ez nem teljenen idevágó, de nem tudjátok hogy mért csinálja azt a gépem hogy ha szeretnék játszani a GuildWarsal, és amikor belépek akkor pár másodperc mulva ujraindul a gépem:_(

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja és arra tudtok mondani valamit, hogy +csinálom amit a FAQ-ba irtak a "Swapol"-ról, de amikor visszalépek és mindent maxra huzok akkor a texturáim nagyan szarok és tiszta villágos az egész játék, még a sötét részeknél is, és pl a falaknak vagy a fémeknek nincs fémes hatásuk😞

és oat tudnál mondani hogy az én alaplapomba meik a legjobb proci amit beletudok még rakni?

Gigabyte GA-K8NSC-939

ajem kisa
Nekem simán fut vele (x360 for windows), olyan mintha x360-on nyomnám, kiirja a sugo, hogy az A gomb a fedezék....stb.!

Axon
Talán nem minden gamepad-al mûködik együtt a játék.

grebber
Én probáltam semmi bajom nem volt a gamepados irányitással.

Next PC upgrade: 2022

Axon
Valaki próbálta már gameped-el?
Hiába van gamepad csatlakoztatva a gépemhez a játék továbbra is csak egérrel irányítható.
A beállításoknál a kontroler menüben ott van a játékvezérlõ az egér alatt, de nem tudom, hogyan lehet átállítani, mivel ha ráklikkelek akkor bejön a finomhangolása a gamepadnek, de ha kilépek onnan, akkor továbbra is az egér marad kijelölve.

Hát már én is lemondok róla😞
1X sikerült felrakni,de amikor azt szerettem volna megcsinálni,hogy multizni tudjak vele,elcseszõdött az egész😞
Még ha valaki tudja mi lehet a gubanc írhatna,de lehet hogy hagyom inkább😞

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

grebber
Na végigvittem másodjára is.Még1x nemfogom 😄

Next PC upgrade: 2022

Igen vagy át lehet írni 0.sav ra a fejezetet és bárhonnan folytathatod csak nem tudom hol jártam, meg igazából szeretném ha ezzel nem kéne görcsölni inkább akkor jáccanék amikor már jól mûködik a mentési rész, azért köszi. Ahogy elnézem a mai játékokat ez valszeg sose lesz kijavítva ahogy a többinél sincsenek az ilyen bugok, hiába szarvashiba nem számít... Bezzeg ha a törésbe lenne hiba akkor már kijavították volna, ez azért elég szégyen...

Szia!
probáltad már amikor ujra szeretnéd tölteni, de nem megy katt az utoldo fejezet ujrajátszására!Ott ha nem is mindent de legalább valamit visszahozol!
Valaki tud valamit arról hogy kijavítják a mentési problémát? Nekem is eltünt az összes állásom, így ez a játék nem sokat ér... Nem rossz de annyira nem is jó hogy kónlódjon vele az ember mindig. Tényleg érdekelne a patch hogy lesz e hozzá ami javítja ezt...