Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
nekem full magyarul van meg a játék
és most ujraraktam a windowst
és nem akkar magyar lenni
tudnátok hogy kell magyarra átrakni a nyelvet?
RAAM et hogy lehet megölni??
belenyomtam 24 sniper 450 gépfegyo és 25 revolver golyot de semmi...
plz help!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Azt ketten úgy szétszedtük hogy alig mozdult 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Tékit!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
A mûholdas fegyó meg van több helyen is amíg leérsz a növényes helyre.Rögtön az ajtóba is van egy a lépcsõ aljában meg az erkélyen is talán....
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Itt van egy!
Most már ment * egymás után!
Szal fut a net,nem kell kiszállni.
Eredetileg az van ott hogy player1 kitörlöd beirod a tied,majd enter bejelentkezik asztán lövés!
Hogy kell offline profilt létrehozni, hogy mentsen a játék? Kéri a serialt és azt nem tudom.
Köszike!
Tök egyértelmû, hogy az oszlopokat ki kell döntetni vele, de hiába zúzza szét mindet, nem szahad be a tetõ?
Miért?
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Ami érdekes hogy a napokban beadta a kulcsot az outpost egy hirtelen leállás miatt így egy darabig az sp-es xp tûzfal ment és nem dobott ki az asztalra hibát észlelt és leáll üzivel a gow. Ahogy visszaraktam ugyanúgy kidobált (persze vissza lehet lépni tálcáról), lehet ezt az okozza hogy nincs kiengedve a netre.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte GA-K8NSC-939
Hiába van gamepad csatlakoztatva a gépemhez a játék továbbra is csak egérrel irányítható.
A beállításoknál a kontroler menüben ott van a játékvezérlõ az egér alatt, de nem tudom, hogyan lehet átállítani, mivel ha ráklikkelek akkor bejön a finomhangolása a gamepadnek, de ha kilépek onnan, akkor továbbra is az egér marad kijelölve.
1X sikerült felrakni,de amikor azt szerettem volna megcsinálni,hogy multizni tudjak vele,elcseszõdött az egész😞
Még ha valaki tudja mi lehet a gubanc írhatna,de lehet hogy hagyom inkább😞
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
probáltad már amikor ujra szeretnéd tölteni, de nem megy katt az utoldo fejezet ujrajátszására!Ott ha nem is mindent de legalább valamit visszahozol!