6257
  • Prince23
    Nem, a játék automatikusan ment, manuálisan nem lehet menteni.
  • Shanyec
    Az elejen vagyok mert mindig ujra kell kezdeni a jatekot mert semmien mentest nem tudok kicsikarni.
    nem ertem ezt hogy alappal jatszak?
    sima install es a szokasos dolgok, hogy el is induljon a game.
    Es a jatek barmeik szakaszaban lehet menteni??
  • Prince23
    Akkor kezd előlről az egészet... gondolom az elején vagy... ja és ne patcheld, mer tolvasta,m, h sokanál bekavar, és nem tudtak jácani. alappal játsz...
  • Shanyec
    Mindig van netkapcsolatom a gepemen.Folyamatosan megy a net automatice csatlakozom minden gepinditaskor.
    Akkor csak anyi a dolgom legyen netkapcsolatom jatek inditasa elött es indit siman startup. exe es sima egyjatekos mod inditasa nehezsegi fokozat valasztas es kesz mast nem is kell tennem?????
    Mert ez eddig is igy volt.
  • Prince23
    Hát csak annyit csinálj, h lépj fel a netre. ennyi az egész. legyél bejelntkezve, vagy hogy mondjam? csak, remélem érted. Viszont arra ügyelj, h mindig lépj fel rá, mikor ezzel játszol. semmi honlapra nem kell fel lépni, csak csatlakozz az internetre.
    Én is így tudtam csak végigjátszani, h közben meg is maradtak a mentéseim.
  • Shanyec
    Köszi a gyors reagalast!

Es hogyan tudok netkapcsolattal jatszani, mit kell tennem?
    Pontosan nem tudom hogyan jatszottam csak siman inditottam a gamat.
    Es hova savel??
  • Prince23
    Vagy netkapcsolat nélkül vagy nettel játszd csak ezt a játékot. Bezavar a net. És te lehet játszottal mind2 esettel. és ezért nincs meg a mentésed. Sztem netkapcsolattal játssz:)
  • Shanyec
    Sziasztok srácok!

Az volna az en gondom, hogy nem tudom a jatek allasomat elmenteni!
    ezt, hogy tudom megtenni?????????????
    Mert menuben nincs save mod csak loadolni tudok,de probaltam F5 nyomni ki is irta, hogy save de akkorsa mentett el semmit nekem!

Valaki HELP!!!!

Elöre is köszönöm!!!
  • GCsab
    Már egy kicsivel lejjebb megírtam de mostmár mind1...
  • DarkSector
    Amúgy meg mi a baj?
  • DarkSector
    Hát ez a lényeg csak annyi, hogy 15-20 FPS-t megeszik a gép +ba...ennyi és ez minden játék esetében így van. Ezért senki ne aggódjon, aki vista után sírt eddig, mert nem marad le semmiről.
  • GCsab
    Hát nem tudom... Szerintem fullra ugyanúgy néz ki...
  • Prince23
    mire jó ez a dx 10, ha semmi különbség nincs? még a dx9-es karakteren még a kék jelzés is látszik, de a 10-esen már nem... ennyit a dx10-ről xd
  • GCsab
    Na mind1! Letöröltem...
    Mert már el is ment tőle a kedvem :/
  • DarkSector
    Nemtuom hogy láttátok-e már ezt...de önnmagukért beszélnek a képek, úgyhogy no comment
    DX9 VS. DX10
  • Prince23
    Nme mondok semmit, csak annyit, h razor úrékkal sokkal jobban járnál, egyszerűbb a telepítése + itteni FAQ... hun felirati filet meg bárhonnan kérhetsz, aár itt is. Én itt szereztem meg.. csak most a gamma nincs fenn.
  • GCsab
    Most akkor törölhetem le az egészet??
  • Prince23
    úúú. razor 1911 az a jó..., és már van hozzá hun feliart is... magyar clonet és sose szedek, csak a procyonos angolszász változatát...
  • GCsab
    warezről szedtem le ilyen néven:

Gears of War HUN CLONEDVD - Magyar
  • Prince23
    Figy, akkor ha tudtam volna segítettem volna...
    nekem ilyen problémám nem volt, sztem te a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    reloaded verziót szedted le
  • GCsab
    az oké...
    De azért segíthetnél...

Tudjátok mit!
    Legyen valami tét is! Aki segít az kap egy
    Baráti kézfogást
    ábrázoló képet...
  • Prince23
    Kemény 3 óra??!!
    sztem inkább halgass:D Annó én ezt a gammát teljes fél-napig szedtem
  • GCsab
    hello!
    Segítsetek légyszi!
    Nem akar elindúlni a game
    azt írja, hogy "Az elindításhoz kattintsat kétszer a STARTUP.EXE filera"
    Már crack-eltem meg minden...
    Segítsetek! pls!
    Már nagyon ideges vagyok
    Kemény 3 órát töltöttem le és addig untam magam és erre ez fogad
  • pulti
    á FAQ bocsesz... jogos
  • pulti
    nekem felsem települ ugyanis csak a C: meghajtóra óhajt települni az nálam meg rendszerpartició (hiába választok neki másik partit....) a sissska életbe máár.. nem hiszem... lány ne legyek?
  • tmisi
    ACT 4-ben megöltem a berserkert az üvegházban, aztán kimentem egy térre, ahol egy szobor áll, a kezében egy könyvféleséggel és még maradt 1 percem, meg van a Hammer of Dawn is. Ha letelik az idő, a hammer már nem is műxik tovább.
    Itt mit kell csinálni?? Help!
  • laci792
    visual c++ frissítsd lentebb le van írva, az alsó ablakra a megoldás meg ott a faq-ban
  • blinty

HEllo!
    lehet h. hülye vagyok, de valaki segítsen! tehát én feltelepítettem a gears-t...és crack-oltam is ..és amikor elindítanám, akkor ez jelenik meg !?! mit kezdhetnék vele?? ?:O?
  • Neoncsoves
    hülyeség. eddig 3200+ 1magos AMD ATHLON 64-gyel,1 giga rammal játszottam... karácsony óta E4500, 2x1Gb Kingston RAM,Asus P5K alaplap,x800!!! (1280x1024, minden high csak az árnyék vagy a vizuális effektek nem...) mostmár van 8800GT-m, ezzel már minden fullon van és tökéletesen megy.
  • wednes
    Nálam elindult a magyar verzió. Daemon Tools pro-nak a mappájába bemásoltam a YASU-t. És elindult a játék semmi crackelés meg állítgatás.
  • tazis
    Please vki segítsen! Megvan a magyar verzió, a CloneDVD-s változat ,de az istennek se tudom elinditni pedig már mindent próbáltam.Ha YASU-t használok akkor meg se röccen,ha pedig megcrackelem akkor bejön az indítókép,utána pedig fekete képernyő, és visszadob az Asztalra. A gépemmel nem lehet baj megvan a játékhoz. Tettem fel új drivereket is.
  • kebab90
    köszi de már letöröltem mert nagyon nem ment és leszedtem a razor1911 este az régebben ment csak elfeljetettem mit kel csinálni azzal a rojhadt WarGame-G4WLive.exe vel
  • underx
    A hiba a te készülékedben van! :)
    Viccet félre telepitsd ujra az megoldja a gondjaidat!
  • kebab90
    laki elmondhatná akinek a magyar clonedvd s változat van meg hogy miér nem lehet az egérrel nézni fordulni hasonlok és mért nem lehet átállitani?
  • arty
    Minimum system requirements:

* Processor: Intel 2.4 GHz or AMD 2.0 GHz or higher
    * HDD space: 12 GB
    * Graphics card: NVIDIA GeForce 6600 or ATI X700 or higher
    * Online multiplayer: Broadband Internet connection and Games for Windows LIVE Silver Membership (included)

KLIKK

X700 = butitott 9800, ami pedig sm2-es.
    SM2-es még az x550/x600/x700/x800/x850/9500/9550/9600/9700/9800 széria is. X700 csak a sebesség miatt van, hiszen 2x gyorsabb az x600-nál. nVidiánál 6600 alatt geforce5 van, ami sm2, de használhatatlanul lassu lenne ...
  • DarkSector
    Háát bebaszna ha SM2.0-val elindulna.
  • kebab90
    hali
    valaki tudna segíteni mert most tettem fela gépre és nem enged felhasználónevet csinálni
  • arty
    igen elindulna, de csak kisfelbontásban, minimális részletességgel - és még ugyis akadna kicsit. volt itt akinek ment ilyen konfigon

sm2.0 elég a játéknak és azt tudja a kártya
  • DarkSector
  • Örm
    Hello!
    Az utolsó főellenségnél mi a taktika? Kösz!