Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy lassan 4 éve (2004 õsze óta) játszom, de azóta minden évben volt legalább egy féléves teljes kihagyás, tehát semmi játék.
És ezelõtt a 4 év elõtt is játszottam, de nem számottevõ, TV játék volt egy ideig és valami P2-es gép, azt ritkán használtam játékra.
Hát ha összeszámolom kijön azért életembõl 3-3,5 játékos év. 😊
Rengeteg bepótolnivalóm van még mindig, ez tény.
Qwerty4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Ujratelepitettem a játékot már megy mással már tudtam játszani,de ha én inditok egy játékot akkor miért nem látszik aza hamachi szürke panelján,mint a többi 20-é?
Thrash \'Till Death
A koop modnál ha probálkozok akkor mindig kilép.De másho minden gond nélkül csatlakozom és játszok!
Telepitsd fel a Visual basic progit és már jó lesz !! A progira Vcredist néven keress rá !!
Qwerty4
honosítás bemásolva, mentésprofil bemásolva, sartrtup.exe bemásolva.
Néha hihetetlen dolgokra képes ez a szutyok portolás. Idáig tökéletes volt, csak kellett a hely.
Thrash \'Till Death
Gears of War 2-rõl lesz cikk a februári GameProban!!
Remélem ezt is kihozzák majd pc-re!
Next PC upgrade: 2022
Ja és még a Rainbow Six Vegas, azt se próbáltam ki.Ezek amik érdekelnek a múltból az Unreal3-as motrú játékok közül.
Aztán jön még Turok, Borderlands, Vegas 2, Mass Effect és még kitudja.
És egy kérdés:Nagyon zavar a GoW nem beállíthatósága.Nem lehet valahogyan átállítani a parancsokat és úgy mindent.Nagyon zavaró a bill. alapbeállítása.<#conf>#conf>
Qwerty4
Thrash \'Till Death
Már csak annyi hogy hol kell megadni a ,pontosabban hol kell ezt megadni:
Utána hamachin csatlakozz ide:
név:Gears of WarHUN
pass:gow
Pl én 10* raktam a gémet ujra és a mentéseim mindig megmaradtak.
Mindenkép a beállitásokat néz át!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az ö ebben is kocka de a játékban cca 10 db õ van!De mindegy.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem,kérésem a hamatchi reg file!
Ha valaki tudna valami linket nagyon megköszönném.
Aki okos a témába segitsen plz.
1ik pillanatról a másikra ugy kezdte el kezelni a játék az egeret mintha azzal irányitanám..szóval ha elõre tolom elkezd szaladni elöre, ha hátra huzom akkor hátra ugrik😞 és nem enged szétnézni vele, hanem csak mozog😞
Hogy tudom vissza rakni?
És ki is lehet próbálni mindkét nehézségi fokozaton.
Qwerty4
1.Hol lehet a magyar nyelvû feliratot beállítani?Ez hasonlóan van mint a TimeShiftnél vagy esetleg nem is lehetséges?
2.Itt a hardcore csak közepes nehézségi fok ugye?Tehát más játékok közepes fokozatának felel meg?
Qwerty4
Idáig egyik U3-as játék se jött be igazán:MoHA, BlackSite, Stranglehold.Nagyon középszerûek voltak.
Qwerty4
A gépfegyverrel leszeded pikk-pakk!
raam ot hogy megölt legyen nálad egy sniper + egy torque bow ( bár ez nem feltétlenül szükséges)
ha rálösz a torque bowal leszálnak róla a denevérek és sniperrel löd fejbe amenyiszer csak tudod( csak akkor sebezhetõ ha nincsenek rajta a denevérek!)
fejbe tetováld aktivan tárazot töltényel pártól megfekszik
örülök ha tudtam segiten 😊
Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]
Elõre is köszi.
Üdv...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D