Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Sokat is hagytam félbe vagy az legelején hagytam abba.
Amúgy lassan 4 éve (2004 õsze óta) játszom, de azóta minden évben volt legalább egy féléves teljes kihagyás, tehát semmi játék.
És ezelõtt a 4 év elõtt is játszottam, de nem számottevõ, TV játék volt egy ideig és valami P2-es gép, azt ritkán használtam játékra.
Hát ha összeszámolom kijön azért életembõl 3-3,5 játékos év. 😊
Rengeteg bepótolnivalóm van még mindig, ez tény.

Qwerty4

Shep
Hát akkor te nem régen kezdhetted, vagy sokat félbehagytál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok, probálnánk haverral játszani coopba, vagy versusban, a hamachi regfixet megcsináltuk, látjuk is egymás szerverét, de csatlakozáskor connection lost van. Erre mi a megoldás? 😞

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Qwerty4
Igen, jegyezve vannak. 😊

Qwerty4

grebber
Jegyzeteled õket vagy mivan <#idiota>?

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Én meg ki is játszottam. 😊Kereken a 80. végigvitt játékom a GoW. 😄

Qwerty4

Már meg is oldottam😊
Sziasztok! Nem tudjátok miért fagy be állandóan a játék nállam egy ponton??? A Szürkület fejezetnél egy eltolható autónál ahol a sötétben megölnek ilyen valamik. Eredetileg a lángoló autót kell szerintem odatolni a Troika-ágyúkhoz de tolok rajta pár centit és máris befagy eddíg 3x-4x csinálta. Azt nem értem hogy ha eddíg ment akkor most miért nem?
vegyétek+ eredetibe!! 5000Ft- mindenki kibir.és simán +éri

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

© campy Kösz a linket de 404-et ir.
Ujratelepitettem a játékot már megy mással már tudtam játszani,de ha én inditok egy játékot akkor miért nem látszik aza hamachi szürke panelján,mint a többi 20-é?
FlyHigh
Köszi szépen! Kínomba már külföldi fórumokat bújtam, rá is találtam. Majd kipróbálom, még1X köszi!

Thrash \'Till Death

ezt töltsd le underx!

Hogy tudok játékot inditani Hamatchival?
A koop modnál ha probálkozok akkor mindig kilép.De másho minden gond nélkül csatlakozom és játszok!
szakitsd át gátaid, és emelkedj felöl a problémáidon.

wesker24
A Visual Basic progit hiányolja azért irja ki azta Runtime error hibát !!

Telepitsd fel a Visual basic progit és már jó lesz !! A progira Vcredist néven keress rá !!
Qwerty4
Elmondtam mi zavar!Nem lehet többet semmit se állítani azokon kívül.Se újratöltést, se a csapat parancsokat, stb.!

Qwerty4

FlyHigh
C++ runtime error-ra tud valaki valami segítséget?
honosítás bemásolva, mentésprofil bemásolva, sartrtup.exe bemásolva.
Néha hihetetlen dolgokra képes ez a szutyok portolás. Idáig tökéletes volt, csak kellett a hely.

Thrash \'Till Death

grebber
Kiváncsian várom!

Gears of War 2-rõl lesz cikk a februári GameProban!!
Remélem ezt is kihozzák majd pc-re!

Next PC upgrade: 2022

FlyHigh
mi zavar? wasd meg egér, én csak a sens-et állítottam.

Thrash \'Till Death

Qwerty4
Az még nem került sorra nálam.A jobb várományost utolára hagyom. 😊
Ja és még a Rainbow Six Vegas, azt se próbáltam ki.Ezek amik érdekelnek a múltból az Unreal3-as motrú játékok közül.
Aztán jön még Turok, Borderlands, Vegas 2, Mass Effect és még kitudja.

És egy kérdés:Nagyon zavar a GoW nem beállíthatósága.Nem lehet valahogyan átállítani a parancsokat és úgy mindent.Nagyon zavaró a bill. alapbeállítása.<#conf>

Qwerty4

FlyHigh
Meg volt egy ilyen szar is, hogy Bioshock<#vigyor><#vigyor>, amúgy a világ legbarátságosabb motorja az Unreal engine 3.

Thrash \'Till Death

Szerintem az <õ,Õ,û,Û> problémára a legjobb, ha az õ betûked lecseréled ö re és a û betûket ü re. Én ezt tettem kevésbé idegesítõ mint a kocka.
crazyclone
THX!!

Köszönöm!
Már csak annyi hogy hol kell megadni a ,pontosabban hol kell ezt megadni:
Utána hamachin csatlakozz ide:
név:Gears of WarHUN
pass:gow
http://users.atw.hu/nekro/gears_hamachi_fix.rar
Nincs senkinek hamatchi reg file?
figyi már vagy 1000x átnéztem az irányitást, beraktam alapra..stb..de amuugy 1általán nincs ien jellegü beállitás.amugy +játék közben történt hogy disconectelt a live coop modba és amikor léptem be ujra aztán kezdödöt..de már elötte is volt DC-m és ien probléma nem volt

Qwerty4
kösz a magyarítást 😊ha már van, akkor felteszem

Qwerty4

Az nem old meg semmit sem ha ujrarakod mert bent marad minden,értem ezt a beállitásra,mentésre.
Pl én 10* raktam a gémet ujra és a mentéseim mindig megmaradtak.
Mindenkép a beállitásokat néz át!
JaSoN HuNTeR
thx

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ezzel kezdtem:S ujraraktam a gamet amikor elöször belépek jó aztám amikor kilépek majd vissza +int nem jó :S

Ha magyaritás kell: rapidshare.com/files/84743188/Gears_of_War_hun.rar
Az ö ebben is kocka de a játékban cca 10 db õ van!De mindegy.

Viszont nekem is lenne egy kérdésem,kérésem a hamatchi reg file!
Ha valaki tudna valami linket nagyon megköszönném.
valami elállítodhatott a bill, vagy az egér beállításoknál! a játékban keresd meg a beállításokat és nézd meg!

Hello!Olyan kérdésem lenne hogy,felteszem a magyarítást,de pl az Õ betû nem jelenik meg,csak egy kocka!Hogy lehet emgodldani hogy megjelenjen?eléggé idegesítõ...
Hali!
Aki okos a témába segitsen plz.
1ik pillanatról a másikra ugy kezdte el kezelni a játék az egeret mintha azzal irányitanám..szóval ha elõre tolom elkezd szaladni elöre, ha hátra huzom akkor hátra ugrik😞 és nem enged szétnézni vele, hanem csak mozog😞
Hogy tudom vissza rakni?

Halfer
PC-n hogy darálom le az ellenséget közelrõl?

Qwerty4
Már mindegy, angolul is érthetõek a szövegek.Nincs egy bonyolult nyelvezete a játéknak szerencsére. 😊
És ki is lehet próbálni mindkét nehézségi fokozaton.

Qwerty4

Qwerty4
Pár kérdés:
1.Hol lehet a magyar nyelvû feliratot beállítani?Ez hasonlóan van mint a TimeShiftnél vagy esetleg nem is lehetséges?
2.Itt a hardcore csak közepes nehézségi fok ugye?Tehát más játékok közepes fokozatának felel meg?

Qwerty4

Qwerty4
Vagy mondjam úgy, hogy gyengécskék, ez a megfelelõbb szó.

Qwerty4

Qwerty4
Hát remélem is. 😊
Idáig egyik U3-as játék se jött be igazán:MoHA, BlackSite, Stranglehold.Nagyon középszerûek voltak.

Qwerty4

FlyHigh
Tetszeni fog.

Thrash \'Till Death

Qwerty4
+ fav

Ma lesz tesztelve a játék, majd kiderül fog-e tetszeni. 😊

Qwerty4

ajem kisa
Vagy mögé mész, ott van egy gépfegyver, amit tudsz használni, ha jönnek a denevérek, akkor csak lekell menni a fényre 1 méterre!
A gépfegyverrel leszeded pikk-pakk!

hello

raam ot hogy megölt legyen nálad egy sniper + egy torque bow ( bár ez nem feltétlenül szükséges)
ha rálösz a torque bowal leszálnak róla a denevérek és sniperrel löd fejbe amenyiszer csak tudod( csak akkor sebezhetõ ha nincsenek rajta a denevérek!)
fejbe tetováld aktivan tárazot töltényel pártól megfekszik

örülök ha tudtam segiten 😊

Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]

#3099 köszi! persze ha kapunk választ!😊

Marad a Real én próbálok a valósághoz igazodni.
egyes,leülhetsz

UN REAL!!! NEM KELL!!!
Rájöttem hogy kell hogy magyar legyen a játék angol xp latt is

Én errõl a Games for windows profilról kérdeznék...ez megjegyzi milyen játékkal mikor játszottam???(Szóvallenyomozható hogy milyen játékkal játszottam???)Még ha csak offline accountot hoztam létre akkor is?(csak a nevem írtam be),de nem csatlakoztam a LIVE szolgáltatáshoz.
Elõre is köszi.
Üdv...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D