6257
-
bcrics #3817 hell..leszedtem a razoros verzét,,de játék közben mindig kilép..illetve csak az intróig jutok el..utána helló,,bár a gépemmel lesz vmi mert a turok el sem indul,,f@sz kivan a coreduoval: -
#3816 Az a félperces dolog csak coopba megy.
Siglebe kicsitt tovább tart. -
#3815 De meddig.Én is próbáltam a videó megnézése előtt Soti közvetlen közelről meg géppityu és hát nem nagyon akart emgfeküdni...
Viszont még mindig nem tudom moért van a telepitett minigun RAAM mögött a platformon,ahonnan a bejátszásban leugrik,mikor nem lehet használni?(És ő miért nem használta ha már itt járunk? :) ) -
#3814 Gépfegyó elég neki. -
#3813 Én egy "jútyúbos" videó alapján csináltam,simán használható(Legyegyszerűbb fokozaton)..Én a legkönnyebben nyomtam,az pont jó volt.Először keményen kezdtemde az nehéz volt,mikor a kirekesztettekhez mentem,ott vettem visszább..Raamnál annyi van,hogy mielőtt kimész a vonatból van egy sniper emg egy torque bow eldugva,nézz körbe a vagonban.Íjjal lelövöd a krylleket,aztán snipával beleresztettesz egyet.Lehetőleg fejbe..6-7 ilyen után megfexik... -
#3812 Naon egyszerű.
Amikor rádküldi a denevéreket akkor sebezheted.
Kérj meg valakit, hogy coop-ba segítsen neked. És ketten ha fejre mentek akkor hamar vége lesz.
Haverral fél percig sem tartott. -
laci792 #3811 nem könnyü nekem legalábbis nehezen ment. Akkor hiába lövöd ha a kryllek rajta vannak gránáttal hajtsd el őket előtte, mikor közel jön menekülj azon múlik minden mert akkor könnyen szétkapnak próbálj a fényben maradni. Nekem nyilam nem volt így csak sniperrel kentem egyszer kellett csak elmenekülnöm utánna megfeküdt közel 10 tiszta fejlövés kell nekji emlékeim szerint -
#3810 tudom, de nem érdekel a multi és a hatékonyság sem :)
számomra ezt a tipusu játékot élvezetesebb kontrollerrel nyomni, max könnyebb fokozaton fogom végigcsinálni.
megnéztem amugy vista x64 alatt is, ott a játék nem fagy, nem akadozik és a kontroller is megy tökéletesen(microsoftos) :( Mikrofos sux :( -
mszi #3809 Sziasztok!
Vki tudna segíteni, hogyan tudom a vonat tetején legyőzni Raam tábornokot?
Köszke! -
#3808 Én is PS fan vagyok, de fps és ilyen tps az egér+billentyűvel lehet profin nyomni.
pl multiba kontrollerrel már alapon elveszik az ember. -
#3807 probáltam egérrel és olyan furcsa... biztos megszoknám, de tps-t szivesebben irányitanék kontrollerrel, ez ilyen konzolos betegség :D (boxon nekiálltam pár honapja, de ha már eddig nem játszottam vele, akkor most az extrákat is tartalmazo pc változat talán jobb választás.. bár egyelőre néha akkorákat akad, h iszonyat(probáltam az iniben átirni amit kell, de nem segit), meg h nincs gamepad... kezd elmenni a kedvem tőle :) )
neten sehol nem olvasni hasonlo hibáról, de itt a topikban azért előjött páraknak ahogy visszanéztem :( -
#3806 Gamepaddal jobb? -
#3805 másik(noname) gamepad sem megy ... :( -
#3804 amit nemértek, h nem akar menni az x360as gamepadom :(
a lájvos baromságnál megy, de játékon belül már nem, csak a bill+egér :(
ötlet? -
#3803 Jézusom tovább tartott eltalálni a betüket, mint letölteni...LOL -
#3802 Magyarítás 1.1 (Ő és Ű betűk hibáinak javitása, csere Ö és Ü -re)
link 1
link 2
link 3
link 4
link 5
enjoy -
NCore2 #3801 Kösz de ez mien oldal valami fizetős mert nem igazán értem. Bocs az értetlenségemért. Ha van időd elmagyarázhatnád. -
#3800 Nah végigvittem..Először keményen nyomtam,de az tényleg kemény volt. :)
Úgyhogy a 2. actnál inkább visszaraktam hétköznapira...Háát sajnálom hogy vége...Egyelőre,de azért már raknám be a köv DVD-t a 2.részhez,de az milyen messze van még...Jó volt szép volt vége lett :(
Rég játszotam ilyen jó játékkal.Igaz gépem se volt az újabbakhoz.REmélem a köv 2 rész még jobb lesz.
Amúgy az a rögzitett minigun a végén a főbossnál minek van ott ha ugyse lehet használni?Mindig próbáltam,de a Kryllek kinyírtak,így maradtam az ij+sniper kombónál. -
NCore2 #3799 Elmagyarázná valaki hogy miért nem támogatja a pc-és verzió a kontrrolert
mert nemrég vettem egy (speed-link XBOX 360 style) nevű játék kart és miután rá dugom az usb-re és elindítom a játékot nem csinál semmit, más játékok visszont felismerik egyből. Ha valaki tudna rá megoldást előre is megköszöném válaszát. -
underx #3798 Igen az a baj nem kell skip-elni!!!
Amugy sok hasznos info itt: Hungarian Gear Squad -
underx #3797 Igen itt: GOW Hun -
#3796 Hahoo!
A topik felporgetese erdekeben mi lenne, ha bekuldenenk screenshootokat a COG lelohelyeirol?
-
bcrics #3795 kössze. -
#3794 mert magyar wrz az a kínod. razorost szedd.
és ez wrz off volt, de nagyon:D -
bcrics #3793 hell leszedtem a Gears_of_War_HUN_CLONEDVD verzsönt,,,hozzá a razoros és a reloados cracket de egyikkel sem indul el..a microsoftos logo után kilép!!!mi a kínja???.játék elején felkínálja hogy szedjek le frcewart de azt skippelem,nem hiszem hogy ez lehet a gond,,vkinek hasonló problem??
config:coreduo 2,2,,8600gt512, -
NCore2 #3792 Segitene valaki hogy hol találok a Gears Of War-hoz magyar felirati fájlt.
Előre is köszönöm. -
underx #3791 Ja igen lehet mind a kettövel multizni,de Hamán ugy kell mindig kivárni,hátha valaki akar játszani,mig a LIVE-on idáig a legkevesebb játék 23 volt! Hamán örülök ha egybe be tudok szállni!!!
Hamachi :
GOW_Fantasy passz: gow gyertek ide!!! -
underx #3790 Max a tudatlan lámáknak!!!!!
Nekem i9s megvan minden verzio,és csak a magyar fos tört verzioval volt gondom!!!
Sem az eredeti,se, a RAZOR nedm szarakodott!!!!(még mentés gondom sem volt!!) -
campy #3789 na mizu? megy a játék gyerekek?:) régen írtam ebbe a topikba -
#3788 Sztem még sokkal jobb awarez verzió tökéletes működés terén... vki megvette ederdetibe azt exe hiba volt neki meg ilyenek... -
Cat 02 #3787 Annyit tudok h egy erdőben vagy és lerobbant az autód =) -
#3786 Igen, azt én is tudom, csak nem tudom hányas chapter :/
Amúgy szted érdemes megvenni ?
Az tart vissza a vételtől, hogy az eredetivel és a warezzel is lehet multizni. -
#3785 Ha emlékeim nem csal, akkor kb a közepén lehetsz -
#3784 Ja, csak addigra végig kell vinnem a PC-st!
Az a baj, hogy nem tudom hányas chapternél tartottam, autóval kellett menni, és írtani a denevéreket, de megicsnáltam szal az utánna lévő pálya
Asszem 11 vagy 12 de nem tudom pontosan :/ -
#3783 Van egy jó hírem! Novembere már kijön a 2. rész konzolokra...aztán pc:)))))))) -
underx #3782 Gyertek Hamára:
Gow Kingdom pass: gow -
Shanyec #3781 köszi sracok az nfo-t!!!
mar muxik! -
laci792 #3780 így van viszont be kell jelentkezni vele legalább 1* hogy használja, ha nem tette meg nincs mentés... -
#3779 Playe1 néven már automatikusan csinál a win live... ami yar. -
laci792 #3778 Csinálj profilt mielőtt elkezdessz jáccani, ha nem csinálsz nincsenek mentések!