Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna ilyet nem lehet, nem ismeri fel, de ha eltünnk a mentéseid akkor a telepített játék könyvtárban a /checkpoints/és ebben a mappába kb ahol tartottál pl chapeter18.sav filest át kell nevezni chapter0.sav-ra, aztán ujhadjáratott inditasz és onnal fogja folytatni.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

bocs de kérhetnék egy ojan mentést amiben már kijutottunk a kriptábol és a behemótot is legyöztük
<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

JaSoN HuNTeR
oks rájöttem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
srácok nos hogy is müködik ebbe a játékba a mentés?Me én eljutottam sokáig de nem mentette el!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kissadamvikt
helló!

találtam megoldást, újraraktam a játékot és a játékhoz kapot cracket bemásoltam és ment. de köszi a segítséget!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Qwerty4
preti96:

tessék magyarítsd:rapidshare.com/files/84743188/Gears_of_War_hun.rar

Qwerty4

boc de meg kérdezhetem hogy neked mivan beirva a Binarares lang szövegfáljba légyszive mond meg<#help><#help><#help>

spanyol, és le kell töltened más verziót 😊

hol lehet átálitani a nyelvet? mert nem értek olaszul

Akkor itt a megoldás: rapidshare.com/files/84757112/war_engine_ment_sbiztos.rar
Csak ird vele fellül az eredetit!
ha elindul a játék nélküle akkor nem kell

Érdemes felrakni a játékban lévõ AMD proci drivert egy 6000+-os AMD X2-höz?Van vmi hatása?

kissadamvikt
Sziasztok!

feltettem a játékot, csináltam profilt is, és amikor elindulna a játék kilép vmi hibával. most mit tegyek?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Igen ezt tudom!
De az nincs ott hogy hol!
Pl: név:Gears of WarHUN
pass:gow itt bent is vagyok,de ujraraktam a hétvégén a gépem ,és a hamachi uj ip-t generált magának,és ezen a szerveren már vannak 16-an közülük az egyik én vagyok,de mivel az IP cimem uj nem tudom használni a régit.Sajnos és egy ilyen szerverre csak 16-an kattanhatnak.
Ha esetleg valakinek van rá lehetösége rugjon ki onnan hogy az uj IP vel be tudjak lépni.
Esetleg ha valaki tud olyan szervert ahol van még hely légyszi irja meg!
Köszönök mindent!
Synit HUN
FAQ

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Valaki pls segitsen,hogy hamachin hol tudok coop-ni?
Prince of Máté
Köszi megnézem!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

sziasztok megvan a játék,de van egy kis problem vele.ki van csomagolva,megcsináltam neki a helyet feltelepitem,és aa közepénél kiirja hogy please the disk,next disk.nem tudom mit jelent ez,hogy csak egy dvd-s vagy két dvd-s és mi az a next disk mert nálam kéri és nem tudom megnézni a játékot.(telepités közbe irja ki azt)a razor verzió van meg.
ult1mate
mar megoldottuk, kerult egy kis idobe mire rajottunk de tudtunk jaccani :]

FIFÁNÁL is így volt IP-n próbáltunk játszani de pl 1-2 ellenfelemnek routere volt és nem tudott hostolni...

egyikõtök se tud Hostolni! akinek rouere van maximum csatlakozni tud...

keress 1 hajnalfény fegyot

ult1mate
van valakinek otlete hogy ha mindkettonknek routere van es hamachin keresztul akarunk jatszani akkor miert szakad meg a kapcsolat connectalasnal?

Qwerty4
6600-tól, én úgy emlékszem...

Qwerty4

DarkSector
jah bazzeg konzolra, de az a gáz, hogy oda már az eredeti is megvan kb 2 napja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Ged 6 széria = SM 3.0

Hi!
Valaki mondja meg hogy hogy lehet az elözö hamachi klienst visszavonni,mert itt bent vagyok: Gears of WarHUN
.
De mivel tegnep ujraraktam a gépem uj hamachi számom lett de arra már nem tudok visszakapcsolodni,mert 16-an már vannak.de ha onnan kitesz valaki valahogyan akkor ujra be tudnák lépni az uj cliensemmel! Köszönöm!!!!

Ha esetleg sehogy sem jön össze csináltam egy ujat hamachit:
név: Gears Of War magyarock
pass: rock
Kinn van a THE Club demó ami ehhez hasonló TPS.....a többit itt!!

Qwerty4
akkor jó, de sm 2b az biztos kell 😊

Qwerty4

Balumann
Nem kell SM3-as kártya ehhez, és nem minden u3 engines játékhoz kell (pl. Unreal Tournament 3-höz sem kell).

Hali!
Belebotlottam az elsõ vetõ sáskába és nem tudom, mivel lehetne kinyírni!
Elszórtam rá a gránátaimat, de semmi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

JaSoN HuNTeR
elkéne fusson low on.de low on meg gyorsan.

Qwerty4
Sajnos nem fog futni. 😞A GoW-nak shader model 3-at támogató kártya kell, mint a tröbbi Unreal 3-as játéknak is.
Ajánlok neked egy videókártya cserét.A memória viszont elég lenne.

Qwerty4

thx. nekem 6200 kártyám van szerintetek azal elfüt? de viszont 2gb ram
Qwerty4
Operating System Windows Vista or Windows XP
CPU 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
Memory 1 GB
Hard Drive Space 12 GB
Graphics Hardware NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+
Network Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE (required for online multiplayer, Gold recommended)

Qwerty4

szasztok tudnádok adni egy minimum gépigényt plz?
van még 2 nehézségi szint😊 tuti nem 2napig fogod csinálni <#gun><#gun><#gun>

22Barna22
láál hát csk sikerült 😄 ez volt a fõmufti? 😞 nem bántam volna ha még 2 napig eltart 😞 😄

22Barna22
😞 eddig semmi sem tartott a játékban eddig :S aztán it ez a dög :@ de amúgy az nem lehet hogy amég azok a madarak ott vannak körülötte nem lehet lõni? :S mert úgy vettem észre hogy amég ott vannak és darálom az kb olyan mintha simogatnám :S

raam-nak a legyõzéséhez semmi nem kell 😊 csak lõni mint az állat és egy idõ után megpusztul. semmi külön trükkje nincs. ne menj sötétbe, mert a madarak elkapnak, és lõdd mint az állat
ennyi :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

22Barna22
hi all! 2 napja szedtem le a játékot és nagyon tetszik de az a rész amikor a vonaton kell a Raam-ot kinyírni nagyon felidegesített 😞 próbáltam szétlõni-> utolsó gránátig mindenem elfogyott és nem volt kevés. ja és azzal a gépágyúval is próbáltam de nem hatott. akkor keresgéltem hogy mit is lehetne csinálni vele. :S hátra mentem teljesen és ott van az a nagy fém valami amirõl azt hittem h lehet vele csinálni vmit 😄 van ott vmi kis panel is ha arrol az oldalrol nézed ahonnan indultál a Raamos résznél. remélem értitek. a lényeg sehogyse tudom legyõzni és már odáig fajulta helyzet h titeket kérlek adjatok vmi tippet h hol keressek 😞 thx

Qwerty4
Szerintem nem potyára írta, hogy Jericho, kifejezetten hasonlít a GoW és a Jericho egymásra.
Nekem egybõl a Jericho jutott eszembe, mikor GoW-ozni kezdtem.Hasonló grafikai motor, hasonlóan darkos, felélesztéses dolog , csapatirnyítás.Sõt még ott a hangulat, zene is jobb volt.És a csapattagok váltása és különleges képességiek még jobbá tették.
Én bírom a Jerichot, mondjuk annak is van elég hibája.

Qwerty4

az egy kifejezetten rossz játék

Clive Barkers Jericho
probálj+ visszalépni alt tabal

Hello mindenki!
Tudom még nem ismertek, de már régóta olvaslak benneteket 😊
Semmilyen problémám sincsen minõ meglepõ, a játék szépen fut. Már haverral is végigtoltuk, és nagyon imádjuk. Épp ezért egy ötlettel fordulok hozzátok. Ha gondoljátok csinálhatnánk "lan" játszmákat persze Hamachin keresztül. Várom a véleményeket.
Kizárólag olyanokra gondolok, akiknek minden rendbe van a játékkal és a hamachival. Nem negatív diszkrimináció csak, ha összejövünk akkor nem akarunk mindenkinek a beállítgatásaival eltölteni az idõt 😊
Üdv,
Marcelldzso

\"Íme ott látom atyám, látom anyám nővéreim és fivéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Mind hívnak engem, hogy kövessem én is őket a nagy Valhallába ahol a hősök örökké élnek!\"

PhantomAss
hali
hogyan kell elindítani a játékot?
megjelenik a kezdõkép (epic, microfos) és kilép az asztalra
azt írja 2*kattintsak a startup exe-re de nem tudok mert nincs egér

GOOBY, pls

sztem windows tûzfal, vagy vmi tûzfal miatt nem tudsz 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

"1. le kell tölteni ezt a fájlt, elindítani és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz.

2. le kell tölteni ezt a csomagot rapidshare-rõl és a mappaszerkezetet tartva bemásolni
a saját gears of war mappánkba, persze a felülírandó fájlokról elõzetesen biztonsági másoaltot készítve.

3. hamachi letöltése (katt) és feltelepítése után el kell mászni a win-ben a hálózati helyekhez.
az oldalt lévõ hálózati mûveletek eszköztárban válasszuk ki a hálózati kapcsolatokat. a fenti menüsorban:
speciális -> speciális beállítások -> a kapcsolatok boxnál a hamachit mozgassuk az elsõ helyre, tehát legfelülre.
az ablakban felsorolt hálózatok közül csak a hamachi és az internetkapcsolat legyen aktív. (jobb klikk -> letiltás
a többi kapcsolat kikapcsolásához)"

Ha ez megvan játszani tudok mással,de én miért nemtudok játékot inditani?
Miért nem látják az én játékom ha inditok?
Lehet valahogy komunikálni a játékban?