6257
  • szimida
    Hi! Valaki meg tudná mondani, milyen technikával érdemes RAAM ellen az utolsó küldetésben(sztem) támadni? Angol végigjátszásból nem nagyon tudtam kijönni, ott a tourqebow vagy milyen nyilat írták, h azzal kell(ez lehet hülyeség :) )
  • arty
    már fentlenne az uj windows és játszanál ... ;)
  • underx
    Ez baromság!!!!!!!!!!!!
    Figyelj oda és megy!!!!
    TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!
  • underx
    Pedig ennek a modszernek jo kellene lenni!!!!!!!!!!!!
    Én is igy jártam és nekem mindenT ugy csináltam ahogy le van irva, és azzal a progival töröltem a reg-et és utánna egyszerre felment!
    Amugy nekem XP-n megy a razoros verzio
    Vistán az eredeti és mind a kettö tökéletes!!!
  • temes69
    csökkentett módban is végigjátszottam de nem nyertem hangszórót:) sztem a warezverzió msnes accountja kavarhat be, mert amikor berakom a dvdt akkor már telepítene, csak amikor rákattintok a telepítésre akkor nem az hanem valami frissítés indul el, és utána jön is a hibaüzi.....
  • temes69
    még egyvalamit kipróbálok: az egész hercehurcát újracsinálom csökkentett módban. hátha akkor jobban letörli vagy mi:)
  • temes69
    ehh....nem megy.
    feladom. de én ezért tuti nem rakom újra a windowst. komolyan nem értem hogy miért csinálja ezt. jó hogy azt nem írja ki hogy: te kis mocsok minek pcn akarsz velem játszani? menjél vegyél boxot!
    most nézem hogy ha a telepítésre kattintok nem is telepítés hanem valami frissítés indul el....
  • temes69
    mindent végigcsináltam és annyira jutottam hogy most már ezt a hibaüzenetet írja ki: error 1606. could not acces network location.
    erre rákattintok kétszer és írja ki a régi dolgot hogy uninstalljam az előző verziót.
    na még az este folyamán végigjátszom mégegyszer az egészet, lehet kihagytam valamit. majd jelentkezem.
  • arty
    nincs, külön particio kell a vistának, egy 20gigás ... ha felrakod, gépindulás után választhatsz, h melyik oprencer induljon: xp vagy vista

nemtom milyen géped van, de azt kalkuláld bele, h vistán lassabb a játék (viszont van AA)
  • underx
    Delete the following:
    - Your Gears of War installation folder (default: C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War)
    - C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (if you can't find it do a search for xlive)
    - C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Temp\ *.* (the contents of the Temp folder, not the actual folder it selves)
    - C:\Documents and Settings\Your User Name\My Documents\My Games\Gears of War for Windows
    - C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}

És ezzel a REGYSTRI tisztitoval gyaluld a gépet ezek után:
    http://gearsofwar-pc.net/downloads/Utilities/EFRCSetup.exe

Ha bármi kérdés van jöhet nyugodtan!
  • underx
    Szia!
    Erre is van megoldás!!!
    Hátrébb olvass!!!
    Vagy :Hungarian Gear Sqaud
  • temes69
    ok, de pont ez az amit el szeretnék kerülni...
    nincs valami olyan progi amivel az xps patricióra fel bírok tenni egy vistát, de csak a gow miatt?
  • underx
    Hama nincs fent véletlen?
  • arty
    winreinstall...
  • tionion
    nem
    nem igazán műkodik ez nekem. neked is autoexec fájlokat tömörített ki?
  • bcrics
    crísis megy?
  • tionion
    fent van a live messenger, és frissítve van a c++ is. szal ezek kilőve. valami alprogrammal akad ez össze, csak még azt nem tudom,h ogy mivel.
  • temes69
    sziasztok!
    a warezos verzió kidobált hibaüzenetekkel(mondjuk utána ha a tálcáról visszahoztam még ment egy ideig, de nem ez a lényeg) ezért megvettem eredetiben. ezt meg nem tudom feliinstallálni mer azt írja ki hogy szedjem le az előző verziót. már regcleanerrel is kitakarítottam a gépet, mindenhonnan letöröltem minden gowos cuccot, de még mindíg nem bírom installni. mi a franc van vele? pls help!!!
  • underx
    Hy!
    Több dolog is lehet!
    De nem megoldhatatlan!!!!
    Az egyik hogy nincs fenn a LIVE Messenger,a másik hogy kell egy kiegészités a Microsofttol: visual c++ 2005
  • bcrics
    na xlive uninstal majd újra fel,,direczx megint re...annyi történt hogy most 5 percel tovább bírja a játék,,:D...szal vmi ütközés lesz itt a problem!
  • bcrics
    hell,simán a crysis főkönyvtárába..ahova telepítetted persze..megnyitod a crysis mappáját és oda egyből bemásolod..nem kell még másik mappába mászkálni..nem vagy te házinéni:d..és fontos hogy tegyél mindent lowra és utána lépj ki..ahogy visszaléptél a már bemásolt cfg fájl módosított beállításai lesznek mentve,,én a high cfgét raktam be neki...very high-t még nem néztem.)..ha így csináltad jónak kell lennie..

xliveot még nem néztem..
  • tionion
    oks, köszi. Mondjuk annyit elárulhatnál,hogy pontosan melyik könyvtárba raktad bele az autoexec filet, mert az nem teljesen világos. szal pontosan mi van még abban a könyvtárban?(mappa vagy fájlnév, amiből rájövök)
    csak azért,mert nekem nem igazán működik. ugye leveszem lowra, kilépek, utána vissza, és lowon marad. szal...ez gondolom nem így működik normálisan:)
    amúgy segített az xlive újratelepítés?
  • arty
    patch fentvan? asszem a magyar verziohoz csak 1 jött ki... valami "title update 1" a neve... (a kinti verziokhoz van update 2 is)
  • bcrics
    Hell,,itt a crysisos link...nfo szerint telepíted és faja lesz!

x-live megnézem,,,egyébként nekem vistán azé gyengébben muzsikált a crysis-,
  • NCore2
    Rendes volt tőled hogy felraktad a linkeket sikerölt is leszedni.
  • tionion
    na, supportal karöltve:) odáig már eljutottunk, hogy valszeg kompatibilitási probléma, most arra próbálunk rájönni,hogy melyik alprogram nem szereti a játékot:)
    szal ha van valami, szólok.
  • GiGa master
    jah és minegyikőtök szedje le akkor a Warezolók közül az AlcoholClone verziót...az elindult nekem...de hoppááá most jut eszembe eddig nekem az előzők is mentek!! akkor nem toom
  • GiGa master
    Sziasztok...konkrétan nem tudom mi lehet Eredeti/Warez verziónál is a hibaüzenet oka de próbáljátok meg azt,hogy feldobjátoka Vistát..ha az van akkor tegyétek újra..elég sok játékot sikerűlt egy egyszerű Win resivel elintézni!sajnos ez a gebasz a gépekkel....de akkor is jobb a Pc a Konzolnál még ha küszködni is kell néha!sok sikert!

ui:.A vistának nagyobb a gépigénye,de szebb az xp-nél:D:D:D (de kinek mi a szép!!!
  • tionion
    neked hátha segít az xlive újratelepítése, nekem nem segített, de a support szerint így már mennie kéne.
    szal a link:
    http://thesource.ofallevil.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d6a69b9f-2aef-4125-b162-edf0ae922caf&displaylang=en
  • tionion
    hát, most nem azért, de a minimum a 6600 gt, tudom, marketinges túlzás, de akkor is:)
  • DarkSector
    A legtisztább, ha egy natúr oprenszerrel nézed meg különben bármi lehet, ami nem a játék hibája.
    De talán az X-live rossz, talán a PsyhX vagy mi.
    Mindegyiket a google-n keresztül meg tudod keresni a legfrissebb verziót és menni fog.
    Jah és azé a 8500GT az a minimum határt súrolja.
  • tionion
    ok, mindenképp szólok, de egyenlőre még én is a válaszra várok:)
    te meg megadhatnád a buherált ini fájl linkjét, ha van, vagy dobd már fel rapidra lécci, aztán annak a linkjét add meg. nekem is van egy, de azért annyira úgy nem szép(nem rossz,de annyira azért nem is szemkápráztató:)
    amúgy a probléma miatt már a külföldi fórumokat is átnéztem, de megállt a tudomány ott is, ahogy olvasgattam...szal... esetleg hátha neked működik ez: jobb klikk a parancsikonra, és futtatás mint rendszergazda.
    nekem nem vált be.
  • bcrics
    a warezos werzsönre is ugyanezt a hibát dobja egyébként,,így spóroltam 5 rugót de magánvélemyény,,na ugyanez a konfig nekem is...és bőven jő az a kártya...én letöltöttem a vidkártya drivert amit javasolt de behalt tőle a rendszer,mondom ok..szal gőzöm nincs mi a baja énis evvel vacakolok:DDde a procival lehet vmi sztem??turok elsem indul..

viszont ezen a konfigon crysis behrált high xp.ini fáljal gyönyörűen megy..igaz 20fps.el...na mindegy ha megvan a megoldás közöld légyszíves köszze.
  • berlinboy6329
    figy én próbáltam,azzal akartam egmölni,de a sok b*zi sáska(kryll) mindig leölt mert arrafele nem volt fényforrás...
  • tionion
    sziasztok!

Na, nekem az a probléma, hogy megvettem az eredeti játékot(5k, az sztem nem vészes, és amúgy sem szeretek warezolni, de ez egyéni szoc prob...:)), telepítéskor nem volt semmi gond, de amikor elindítanám a játékot, akkor a köv hibaüzenet fogad: "A wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll"
    A supportal már beszéltem, küldtek is emilben egy linket, ahonnan valami xlive-os frissítést(asszem) kellett letölteni, letöltöttem, telepítettem, játékot újra telepítettem, de ugyanaz a hibaüzenet fogad.
    a gépem: p4-es, kétmagos 2,8ghz, 2gb ram, 8600gt(tudom, ez nem a legfaszább vidkari, de az ajánlottnál bőven jobb, és nem is hiszem, hogy ez lenne a hiba)
    a driverek a legfrissebbek, a gép tavalyi, és a dxdiag sem jelez problémát, plusz everestel is rendszeresen megnézem, és az se jelez hibát.
    Segítsetek lécci, ha tudtok!
    Köszi
  • GiGa master
    jah emg a configom nem ez már Intel Q6600 am van Kingmax 4gb 800mhz ram, Gian goldsample 8800gt 1gb
  • GiGa master
    nekem más crackel nem is megy egyáltalán!!!de a faxom kivan vele!:S:Smegvenni emg nem fogom me annyit nem ér...
  • r4pt0r
    Azt a minigunt lehet használni, én is tudtam, bár tény hogy nem úgy öltem meg.
  • bcrics
    jaja,,vmi hsonló konfig van mint a tiéd,,, megnézem még vmi más crackel aszt kiderül,,,
  • GiGa master
    Nekem is Állandóan kilép bár nekem a Hun alcoholClone verzió van meg,és egyfolytába akad a gém de nem grafika mert nem grafikai lagg hanem oylan mintha az exe elkezdene gondolkozni!