Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
+lehet versusozni!
Vagy mik mûködnek?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az összes magyar punnyadt tök!Itt senki sem akar játszani max: SERy!!!!!!!!
Leszeded bemásolod a megfelelõ mappába és már elsem tünik a mentés!
Mert ha nem sok zavart okoz a patch!
Ja a másik álltalában hogy tökéletesen menjen a játék telepités után megprobálni inditani ha gondok vannak nem kisérletezni,hanem unistall,megint telepités!Igy rengeteg problémát megold!Tudom hülén hangzik de rengeteg embernek segitett!
GOW.HUN
gowhun
De ha az angol van akkor sem jo mert hamachi nem megy vele!
Ha játszani akar valaki jöjjön ide hamachin:
GOW3.eu pass: itworks
nekem is 8800 asom van és magyarul van meg a játék és fel tudtam rakni a javitást
de a javitás nélkül is megy pöpecül
ha nem eredeti a játék akkor meg nem kell felrakni egyik crackot sem
mert megy nélkülük is
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Baomi idegesítõ tud lenni hogy sokszor szinte megáll a játék.. Oylan helyeken is ahol elõtte nem csinálta.. (pedig az fps-el semmi baj nem lenne.. legnagyobb harcban is tartja a fix 60-at)
csak ez a sok mellé ment az elöbb😄
http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
Csak akkor ha küldöd a nyalokát!Ime a megoldás,sajna én is ebben a cipöben jártam már a gépet ujraraktam,de ma ráraktam az 1 -es javitást és nem ment a HAMACHI ezért uninstal,de már a telepités nem ment.egészen idáig!
És akkor a megoldás!
Delete the following:
- Your Gears of War installation folder (default: C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (if you can't find it do a search for xlive)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Temp\ *.* (the contents of the Temp folder, not the actual folder it selves)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\My Documents\My Games\Gears of War for Windows
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}
És ezzel a REGYSTRI tisztitoval gyaluld a gépet ezek után:
http://gearsofwar-pc.net/downloads/Utilities/EFRCSetup.exe
Ha bármi kérdés van jöhet nyugodtan!
amugy ennek sok oka lehet.
szeretnék segitséget kérni eddig ment a játék
de most startup exe hibát ir ki és nem indul el
mi lehet a gond?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
olyan gondom lenne ha elindul a játék az intronál még jó fut majd mikor a fõmenühöz ér akkor olyan lassú lesz hogy kb egeret megmozdítom kb 5 másodperc még reagál, de ha megnyomom a homeot és bejön ez a winfos liveszar ott meg folyamatos, nemtudjátok miért lehet ez?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Ha online szeretnék játszani, leirná nekem vki röviden, hogy hogyan kell feltenni/elérni a hamachi servert? ha jól láttam azon tudok magyar ellenfelekkel online játszani!
Köszönöm a segítségeteket elõre is!
<#wave>#wave>
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
Nem tudom, hogy valaki írt-e ilyen problémáról, amírõl én fogok, de mindenesetre megosztom veletek.Bár lehet, hogy ez köztudott dolog...na mindegy.😄
Szóval, csak akkor tudom folytatni az elmentett küldetésem, ha kapcsolódva vagyok a nethez.Ha nem, akkor azt írja ki, hogy nincs elmentett játékom.Ez persze azokat éríntheti aki DSL-t használnak.
Nem tudom, hátha valakinek segítettem.
Aire viszont nem tudok rájönni, hogy miért nem teszi fel az elsõ hivatalos javítást. "Old file not found" A játék eredeti, valaki esetleg tud valami megoldást?Köszi!
tedd fel az 1.1 patchet utána alt+tab al lépj vissza a játékba, nem baj ha hibázik...
Forza.
ModName: d3d9.dll
ModVer: 5.3.2600.2180
Offset: 00040ea3
DirectX 9c fel van telepítve pedig
A játék nem eredeti
Most kezdem a játékot, de 1-2 perc után hibával leáll.
AMD X2 procim és ATI HD2600 van.
Olvastam a FAQ-t, feltettem a binaries könyvtárban lévõ drivereket, de mégis.
Utána megpróbáltam a legfrisebb 8.2 Catalyst is ugyanez?
Mi legyen? Térják át Intelre és nVidiára?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94