6257
-
#3897 Na jó. Most adtam fel.
Valóban nem letörölte, hanem a C-re telepítette, _annak_ellenére_, hogy én kurvára megmondtam neki, hogy a D-re rakja. (Így nyilván üres volt a könyvtár, amit megadtam neki)
Emellett indításnál hibát észlel, leáll.
Kis lángon, élve, órákon keresztül főzném pépesre azt, aki így engedte kiadni ezt a játékot. -
#3896 Ja, persze _nem_ azt a partíciót adtam meg telepítés helyének, ahol nincs hely!
Az meg megint megérne egy misét, hogy jól eldugták a könyvtárválasztást is...
Ilyen szar installt már vagy 10 éve nem láttam... -
#3895 Hm, nézem a FAQ-t... Lehet, hogy nem letörli, hanem inkább csak egyetlen byte-ot nem ír a vinyóra? Nem volt 7G helyem a C:-n.
Nem mintha ez a verzió jobb lenne... -
#3894 nekem se. -
r4pt0r #3893 Hehe érdekes nekem ki volt kapcsolva és 1 hiba üzi sem volt. :D -
#3892 nekem a tüzfal-szerviz sem fut, igy a végén nekem is kidob egy hibát ugyan, de nem törli le magát
de aranyos megoldás a letörlős is :((((((
games for windows... -
#3891 Hogy én hogy utálom a Microsoftot...!
Letiltottam a picsába a windows tűzfalat, mert ha már nem ér semmit, akkor ne is egye a memóriámat.
Ez a retekszar meg, mivel nem találja a windows tűzfalat, kidob install végén egy hibaüzenetet, aztán letörli az egész rohadt játékot.
Aki ezt kitalálta hogy így legyen, annak remélem hosszú és fájdalmas halála lesz! -
campy #3890 üdv újra! elég rég írtam a GOW topikba. az lenne a kérdésem hogy megy e nektek Hamachin a coop? -
#3889 áhh, csak a szokásos hibakeresés .... :D -
#3888 Hy.Vmiről lemaradtam????Mit csináltok ti?Mi ez az izgatottság h a binaries mappába nyukáltok meg ilyenejk.Vmi patch,kiefgészítés???Visszaolvastam de nem derült ki. -
#3887 "spanyol verzió"
#3802 ? -
Jimanszky #3886 Oké,megcsinálom még egyszer az uninstall-t,de kérlek írd le részletesen,hogy utána mit csináljak pontosan.Nagyon köszönöm! -
Jimanszky #3885 Hát most raktam fel másodszorra,de ugyanaz a hiba..ja amúgy nekem vmi spanyol verzió van meg,de nagyjából tudom mi hol van:) -
underx #3884 Uninstall!!!!
Ez nagyon sok embernek megoldotta a gondját!!!!
Másodikra minden gond nélkül elindul!?!? -
Jimanszky #3883 Tényleg köszi,de sajna semmire nem mentem vele:(.Valami ötlet? -
underx #3882 Szívesen! -
Akranor #3881 X-box 360-on melyik színmélység volt alapból?Intense? -
Jimanszky #3880 WarEngine-->Binaries-->WarGame-G4WLive.exe.ez a letöltés tartalma. -
Jimanszky #3879 Köszi,sikerült.Hogy mik vannak...:) -
Jimanszky #3878 oké sikerült,de az egész binares mappát ki kell cserélni a játék főkönyvtárában?Szóval csere az egész mappát?Mert a binares mappa jött le,egy exe-vel benne. -
#3877 Csak azt kell beirni amin macskák vannak. -
Jimanszky #3876 mi a fasz?:Djééézusom;) -
underx #3875 Aha!
Nem látod a k*rva macskákat,hogy hogy áll a farkuk! :))) -
Jimanszky #3874 beírom a kódot rapidshare-en és nem fogadja el.Pedig nem vagyok vak.Te érted ezt?? -
underx #3873 Alattad !!! -
Jimanszky #3872 Köszi szépen,már regeltem is de pontosan hol van?Ha keresőbe beírom kidobja? -
underx #3871 Ezzel ird fellül!!!
FIXXXXXX
Mennie kell,ha jo a crackod! -
underx #3870 Nálam fent van!
Under site -
Jimanszky #3869 Köszi!El tudnád nekem küldeni ezt a patch 1.1-et emailben?Próbáltam leszedni,de nem megy sehonnan se:(.Gondolom utána tegyem be a Binares könyvtárba.Nagyon köszi a segítséget.Megölöm magam,ha nem sikerül -
#3868 patch 1.1 legyen fent
ha kidob a hibával, ALT+TAB és a játékba vissza tudsz lépni, a lényeg h lehetőleg várd meg amig a menüből dob ki, akkor tuti megy az alt tab még - játék közben nem mindig -
Jimanszky #3867 Sziasztok!
Nálam az a gond,hogy kidob mikor kezdődne a játék runtime errorral meg kiír vmit a memóval kapcsolatban.Leszedtem már a Visual cc++ 2005-öt is.Mi lehet a gond?LÉcci segítsetek!!Fél éve próbálom feltenni a játékot,ma megtörtént,de nem megy tovább.
-
underx #3866 Ez nem igaz!
DE LEHET LIVE-n játszani!!!!
Nem is kevesen vagyunk mi magyarok!!!! -
#3865 de azért azon nem vitatkozunk ugye, hogy kurvajól néz ez is ki, ahogyan az első is perfekt volt? ;)
Prince of Máté: netán x360 fejlesztő vagy? ;) -
#3864 Miért lenne több?
Az x-fosból már kihozták a maxot, ennyit tud. -
Cat 02 #3863 Végre nem ilyen sötét szar :S -
#3862 Gears of War 2 trailer
Gears of War 1 vs Gears of War 2
Annyival "jobb" a 2 hogy mások lettek a színek de ennyi semmi több graf terén! -
#3861 Hy.A live egy xbox 360 as szolgáltatás.Magyarországon nincs ijen úgyhogy nem tudsz.Viszont hamachin keresztül tudsz játszani.Ahogy a faq-ban le van írva. -
Malbeth #3860 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...A gears of War-ral szeretnék az interneten játszani,de
azt írja ki állandóan,hogy "LIVE kell!" Ez mi akar lenni?
Légyszi írjátok meg,hogy mit kéne csinálnom!
Köszi! -
#3859 A végén király a zene! :) Nem tudja valaki a címét? -
#3858 Sikerült, addig daráltam a fejét míg meg nem halt :)