Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
hová menti a játék a mentést hadjárat módban???
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
\"Íme ott látom atyám, látom anyám nővéreim és fivéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Mind hívnak engem, hogy kövessem én is őket a nagy Valhallába ahol a hősök örökké élnek!\"
"A probléma orvoslása egyszerû: core2duo 3ghz+
Vagy ha vistán nyomod, kapcsold ki a dx10-et."
LOL, sõt, legyen QUAD! huzza fel jéggel 6 ghz-re, meg tegyen be 3-4db 8800GTX-et tripla vagy quad sli-be, nem ? hátha akkor nem akad ... hardver kiskereskedésed van vagy mi? 😄 Csomo gépen akad a game, van rá megoldás, ami szintén nem segit mindenkin. Elõfordul mindenféle VGA/CPU párositáson.
Neoncsoves:
"Én csak azért veszek majd NVIDIA-t (9xxx Series) mert abban benne lesz az Ageia PhysX... Nem sokat ér, de azért mégsem mindegy egy játékban... Fõleg hogy a fizikai terhelések nagyrészét leveszi a prociról szóval..."
Fordulj orvoshoz, amikor vki nem képes értelmezni, amit olvas, az bizony betegség. Arrol volt szo, h a geforce8/9 szérián a jövõben lehet az ageia physix apin keresztül fizikát számoltatni. Ehez vedd hozzá, hogy a mai játékok mindegyike VGA limites, azaz kevés a videokártya ereje, miközben fizikát nem számolnak. Hogy elég erõ legyen a gépedben, vehetsz egy második VGA-t a fizikára...
Nade, második kártyát most is vehetsz, csak az nem VGA, hanem egy AGEIA PHYSX kártya. Amit most sem támogat semmi, ami meg mégis, ott sincs kb. semmi értelme. Mi is az elõny akkor?
Ettõl még vehetsz gef9-est, vga szinten lehet jo kártya.
Forza.
1.1 crack
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Én csak azért veszek majd NVIDIA-t (9xxx Series) mert abban benne lesz az Ageia PhysX... Nem sokat ér, de azért mégsem mindegy egy játékban... Fõleg hogy a fizikai terhelések nagyrészét leveszi a prociról szóval...
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van már hozzá patch?
Megoldották már ezt a mentés problémát?
Magyarítást érdemes feltenni?
Ha nem akarom az lejétõl kezdeni, akkor be lehet rakni a saveket?
csúcson ment d ea vga vásárlás is ugyan az mint az alaplap ki kell fogni
és nem mindegy mijen gyártótól vesz az ember esetleg egy gyári referencia kari
vegy egy gs model
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ageia
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Vagy ha vistán nyomod, kapcsold ki a dx10-et.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
\"Íme ott látom atyám, látom anyám nővéreim és fivéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Mind hívnak engem, hogy kövessem én is őket a nagy Valhallába ahol a hősök örökké élnek!\"
Pláne 7 után!!Ha akarod mehet coop-ban is!