6257
  • dronkZero
    Na jó. Most adtam fel.

Valóban nem letörölte, hanem a C-re telepítette, _annak_ellenére_, hogy én kurvára megmondtam neki, hogy a D-re rakja. (Így nyilván üres volt a könyvtár, amit megadtam neki)

Emellett indításnál hibát észlel, leáll.

Kis lángon, élve, órákon keresztül főzném pépesre azt, aki így engedte kiadni ezt a játékot.
  • dronkZero
    Ja, persze _nem_ azt a partíciót adtam meg telepítés helyének, ahol nincs hely!

Az meg megint megérne egy misét, hogy jól eldugták a könyvtárválasztást is...

Ilyen szar installt már vagy 10 éve nem láttam...
  • dronkZero
    Hm, nézem a FAQ-t... Lehet, hogy nem letörli, hanem inkább csak egyetlen byte-ot nem ír a vinyóra? Nem volt 7G helyem a C:-n.

Nem mintha ez a verzió jobb lenne...
  • DarkSector
    nekem se.
  • r4pt0r
    Hehe érdekes nekem ki volt kapcsolva és 1 hiba üzi sem volt. :D
  • arty
    nekem a tüzfal-szerviz sem fut, igy a végén nekem is kidob egy hibát ugyan, de nem törli le magát

de aranyos megoldás a letörlős is :((((((

games for windows...
  • dronkZero
    Hogy én hogy utálom a Microsoftot...!

Letiltottam a picsába a windows tűzfalat, mert ha már nem ér semmit, akkor ne is egye a memóriámat.

Ez a retekszar meg, mivel nem találja a windows tűzfalat, kidob install végén egy hibaüzenetet, aztán letörli az egész rohadt játékot.

Aki ezt kitalálta hogy így legyen, annak remélem hosszú és fájdalmas halála lesz!
  • campy
    üdv újra! elég rég írtam a GOW topikba. az lenne a kérdésem hogy megy e nektek Hamachin a coop?
  • arty
    áhh, csak a szokásos hibakeresés .... :D
  • The Protector
    Hy.Vmiről lemaradtam????Mit csináltok ti?Mi ez az izgatottság h a binaries mappába nyukáltok meg ilyenejk.Vmi patch,kiefgészítés???Visszaolvastam de nem derült ki.
  • arty
    "spanyol verzió"

#3802 ?
  • Jimanszky
    Oké,megcsinálom még egyszer az uninstall-t,de kérlek írd le részletesen,hogy utána mit csináljak pontosan.Nagyon köszönöm!
  • Jimanszky
    Hát most raktam fel másodszorra,de ugyanaz a hiba..ja amúgy nekem vmi spanyol verzió van meg,de nagyjából tudom mi hol van:)
  • underx
    Uninstall!!!!
    Ez nagyon sok embernek megoldotta a gondját!!!!
    Másodikra minden gond nélkül elindul!?!?
  • Jimanszky
    Tényleg köszi,de sajna semmire nem mentem vele:(.Valami ötlet?
  • underx
    Szívesen!
  • Akranor
    X-box 360-on melyik színmélység volt alapból?Intense?
  • Jimanszky
    WarEngine-->Binaries-->WarGame-G4WLive.exe.ez a letöltés tartalma.
  • Jimanszky
    Köszi,sikerült.Hogy mik vannak...:)
  • Jimanszky
    oké sikerült,de az egész binares mappát ki kell cserélni a játék főkönyvtárában?Szóval csere az egész mappát?Mert a binares mappa jött le,egy exe-vel benne.
  • berlinboy6329
    Csak azt kell beirni amin macskák vannak.
  • Jimanszky
    mi a fasz?:Djééézusom;)
  • underx
    Aha!
    Nem látod a k*rva macskákat,hogy hogy áll a farkuk! :)))
  • Jimanszky
    beírom a kódot rapidshare-en és nem fogadja el.Pedig nem vagyok vak.Te érted ezt??
  • underx
    Alattad !!!
  • Jimanszky
    Köszi szépen,már regeltem is de pontosan hol van?Ha keresőbe beírom kidobja?
  • underx
    Ezzel ird fellül!!!
    FIXXXXXX
    Mennie kell,ha jo a crackod!
  • underx
    Nálam fent van!
    Under site
  • Jimanszky
    Köszi!El tudnád nekem küldeni ezt a patch 1.1-et emailben?Próbáltam leszedni,de nem megy sehonnan se:(.Gondolom utána tegyem be a Binares könyvtárba.Nagyon köszi a segítséget.Megölöm magam,ha nem sikerül
  • arty
    patch 1.1 legyen fent

ha kidob a hibával, ALT+TAB és a játékba vissza tudsz lépni, a lényeg h lehetőleg várd meg amig a menüből dob ki, akkor tuti megy az alt tab még - játék közben nem mindig
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Nálam az a gond,hogy kidob mikor kezdődne a játék runtime errorral meg kiír vmit a memóval kapcsolatban.Leszedtem már a Visual cc++ 2005-öt is.Mi lehet a gond?LÉcci segítsetek!!Fél éve próbálom feltenni a játékot,ma megtörtént,de nem megy tovább.
  • underx
    Ez nem igaz!
    DE LEHET LIVE-n játszani!!!!
    Nem is kevesen vagyunk mi magyarok!!!!
  • arty
    de azért azon nem vitatkozunk ugye, hogy kurvajól néz ez is ki, ahogyan az első is perfekt volt? ;)

Prince of Máté: netán x360 fejlesztő vagy? ;)
  • Prince of Máté
    Miért lenne több?
    Az x-fosból már kihozták a maxot, ennyit tud.
  • Cat 02 #3863
    Végre nem ilyen sötét szar :S
  • grebber
    Gears of War 2 trailer
    Gears of War 1 vs Gears of War 2

Annyival "jobb" a 2 hogy mások lettek a színek de ennyi semmi több graf terén!
  • The Protector
    Hy.A live egy xbox 360 as szolgáltatás.Magyarországon nincs ijen úgyhogy nem tudsz.Viszont hamachin keresztül tudsz játszani.Ahogy a faq-ban le van írva.
  • Malbeth
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem...A gears of War-ral szeretnék az interneten játszani,de
    azt írja ki állandóan,hogy "LIVE kell!" Ez mi akar lenni?
    Légyszi írjátok meg,hogy mit kéne csinálnom!
    Köszi!
  • szimida
    A végén király a zene! :) Nem tudja valaki a címét?
  • szimida
    Sikerült, addig daráltam a fejét míg meg nem halt :)