Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
ott kint nincs, tehát akkor vhol a level elején kell összeszednem?

Prince23
Akkor keresd meg hammert. kell legyen

Halfer
csaó. berserkernél nincs nálam a hammer, pedig már kint vagyunk szabad terepen, társam meg csak sétál mintha õ lenne a vak, nem a monszta 😛 tipp? elõre is köszi.

Gunner

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

kirol
Valamit arra is jó lenne egy ötlet, hogy mi a megoldás a következõre.
Idegességemben Shift-Del -el letöröltem, és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem.

kirol
Valaki segíthetne!

KILLER2
Nem tudsz vagy tud valaki erre más linket? Fix IP-s vagyok és nincs rapidshare hozzáférésem és azóta várok. Elsõre benéztem az idõt és lecsúsztam, utána kaptam 101 perc pihit, most meg hozzámvága, hogy már töltik a IPmel, aztán, hogy várajk még 70 percet.

Töltsük le az internetet!

The Protector
Már megy.Megoldottam.Rem a mentéseim nem vesznek el.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hello!Az lenne a gondom hogy nem tudom elmenteni a játékállásaimat!Nem tudom miért nem menti el!És nem tudok profilt csinálni se.Akinek bármi ötlete van segítsen!

BIOSTAR TH55XE/INTEL CORE i5 2.66Ghz/SAPPHIRE RADEON HD5850 1Gb/GEIL VALUE 4096Mb DDR3/WINDOWS7 X64

A magyar foss van meg?
The Protector
Most tettem fel a gamet.Hogyan indítsam el?A yasu-val ha az ikonra kattintok vagy a startupra akkor hibajelentéssel nem indul.Ha reloaded cracket vaygis startupot szedek és indítom akkor elindul a videó aztán kiírja h a startuppal indul és utána kilép.Sehogy sem indul.Vki írjon vmi okosat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KILLER2
Köszi. Bár rapidsahere-t nem csípem, most ugyan csak 12 percet kell várom, de ez semmi a GoW kb fél órás telepítése mellett. Szóval köszi. Végre végigtolom magyarul is.

Szia! Itt amagyaritás!
KILLER2
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van nekem egy angol GoW-om. Nem lehet rá valahonnan beszerezni magyarítást?

kirol
Ez a k**** játék már megint eltüntette a mentéseimet.

És most hiába nevezem át a legutolsót 0.sav -ra nem jó.

És ami még gáz, hogy tök régen játszottam vele, és nem tudom melyik pályán jártam. 😞

Ami legutóbb volt azt tudom, hogy a nagy Vak szörnyel az üvegházban ki kellett üttetni az oszlopokat, na ezután járok kicsit.
Valaki tudna adni innen egy mentést?

Hamachi-n hogy le tudd cserélni a playar1 nevet: Névváltó
Neked is!Használd ez: rapidshare.com/files/89634518/hamachi_game.rar
Ebböl ha nem akartok multizni akkor csak a Warengin-nel irjátok fellül az eredetit .
"2.A warengint bemásolni
a saját gears of war mappánkba, .(egyszerüen huzd csak ide rá:C:\Program Files\Microsoft Games .ha a játék mappara húzod akkor mcsak mindent fellül kell irni!)" igaz ezután player1 lesz a profilod amit nem tudsz megváltoztatni!
De erre is van megoldás!
Ha kell szoljatok!
Használd a hamachi fixet!Az tuti megoldja a gondod!
naon felmérgesítet:@:@ áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá legalább peccselni engedné köcsörgöm de nem engedi mer egy baromarcú:@

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

nem megy seohgy mindig kilépr wargame-g4live.exe leállt oszt kiislép nem tom vissza alt-tabozni de ha visza is tom akkor kidob megint végleg😞😞😞: pls help mocskosul idegesít:@ is a peccset se engedi feltenni csak tudnám hogy miért 😞😞: pedig nem krekkeltem meg semmi😞😞

Prince23
Próba, pontosan nem értem mi a gondod...

Haladj sorba vagy nem tom: Crackek

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
:@

ááááááááááááááááááááááá

sziasztok már majdnem a végéig elvittem a játékot de msot meghülyült kilép nem állandóan . peccset nem tok feltenni pedig nem is krekkeltem akko is azt irja hogy hogy old file version !! a magyar verziót nyomom ez leeht a hiba vki help !!!! már mocskosul felb****ta az agyam:@

gabesz752
Sziasztok. Visszaolvastam, de nem találok megoldást az én problémámra.
Feltelepítettem a játékot, leszedtem hozzá a gamecopyworld-rõl startup.exe-t, de a microsoft-os videó után kivág az asztalra.
169.21-es driver fent van, meg az AMD-s is.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

ez mi?

Nekem az a gondom,hogy elindítom a gamet és hibaüzenettel kivág.
wargame-g4wlive.exe hibát észlelt blabla. Van erre valami gyógyír?
Config : 2.8 barton/1gb ram/6600gt/XP-sp2
grebber

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok.
Kérem aki tud segíteni mondja el hogy a gears of war-hoz hogy kell használni a másolás leszedõ programot mert amit lemezképet csinálok vele nem jó vagy mi a crackja?Hogy kell becrackelni?Köszönöm.
Üdv!
Ma raktam fel a játékot, nem tudok Profilt kreálni, és ha bemegyek az options-ba mondjuk ahol a felbontást állitom, onnan nemtudok visszalépni mert nem mükösik az ESC meg ha kattingatok a back-re akkor se csinál semmit... PlS segitsetek mit lehet ilyenkor tenni
Elõre is köszi!!
És játszani ugy tudsz ha a Hamachi kliensen alul a háromszögre katt és kiválasztod a -----belépés egy létezö hálozatba----
Néhány cim és hozzá a passz
GOW.HUN passz: gow
GOW.hu passz: gow
GOW3.eu passz: itworks
Gears Of War magyarock passz: rock

A neveknél van jelentösége a kis és nagy betüknek,és ha lehetb akkor mindbe jelentkezz be!
+1:
Gears of WarHUN pass:gow
Na van ez a csomag: rapidshare.com/files/89634518/hamachi_game.rar
letöltöd!
1.A benne lévö reg filét elindítani és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz.

2.A warengint bemásolni
a saját gears of war mappánkba, .(egyszerüen huzd csak ide rá:C:\Program Files\Microsoft Games .ha a játék mappara húzod akkor mcsak mindent fellül kell irni!)

3.Telepitsd a hamachit!Ha megvan egyszerre frissitsd!
A honositás itt: hamachi.workforyou.hu/downloads.php?cat_id=2
Ha minden megvan gyere ide: vezérlöpult->Hálózati és internetes kapcsolatok->Hálózati kapcsolatok->itt a speciális fül alatt nézd meg hogy hányadik helyen szerepel a hamachin ha nem az elsö mozdasd a mellette lévö nyillal felfele!Ennyi

Ja nemkem a tüzfal automatikusan nem engedélyezte,nekem azt is kellett!
De álltalában automatice engedi!
ruffirant
tudom hoy ott van a F.A.Q. -ban de láma vok és nem tudom megcsinálni ezt a hamachis dolgot.valaki leírná pls lépésrõl lépésre.nagyon megköszönném.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Én ha leszedtem és visszaraktam akkor ott volt minden!!!!!!!!!
De nekem nem volt rajta a patch mert ha az rákerül vége!!!!!
Igaz nekem onnantol omlott is a játék pedig a configem nagyon nem gagyi!
Ja és annyira megjegyez a mikroszoft ha pl más játékot raksz fewl és elinditod pl a Conflict denied ops-t akkor már a gearsban bejelentkezett nevemmmel már jelentkezik is!
ott van a microsoftgames/gears of war/wargame/checpoint

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

kissadamvikt
én már mindent másoltam meg mindent megcsináltam de semmi.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Nem tudom, hamachi-n nem próbáltam.
Teljesen mindegy,mert ha ujrarakod a winfost akkor nem fog müködni,ha csak a játékot uninstallálod akkor a felhasználoneveddel visszaadja a mentéseket.
Szia!
Most tervezem én is hogy megveszem eredetibe,de akkor is tudok vele játszani hamachi-n?
Csak azért mert elég jol összerázodtunk már orr.
Azért mert a hamachi féle crack van rajta.
de ha zavar hogy csak az van ott és szeretnél egy másik nevet,akkor irj ide és dobok fel egy progit,mivel meg tudod változtatni.
A következõ a megoldás!

Csinálni kell egy hotmail-es account-ot (vagy ha van már az is jó) lényeg az, hogy egyesült államokbeli címet kell megadni. Kell majd egy valid zip code is (irányítószám). Innen tudsz válogatni zip-codes.
Ezeket a dolgokat még a live regisztráció során tudod módosítani.
Ezután kell csinálni egy xbox live silver tagságit.
Biztos ami biztos én a https://live.xbox.com/en-US oldalon csináltam, de lehet, hogy a magyaron is mûködik. Register Now gomb, utánna megadsz egy Gamertag-ot ez lesz a LIVE neved, a többi adatot értelemszerûen kell kitölteni. Amikor az kérdezi, hogy Do you have a Windows Live ID? kiválasztod Yes, I have a Windows Live ID, majd megadod az hotmail címdet és kész.
A játékban amikor kéri a Live ID-t megadod a hotmailse címedet és a profil neved az lesz amit a Gamertag-nál megadtál.
ok thx
Prince23
Nem kell, Profil1 néven automatikusan kreál neked a live.

nem tudja valaki hogy mmiért nem tufok profilt kreálni a játékban??
Sziasztok! Van itt valaki akinek eredeti a game, és meg tudta oldani a windows live-os regisztrációt? Nagyon jó lenne neten nyomni, de azt írja a live nem érhetõ el...
kissadamvikt
én meg már arra is válaszoltam olvasd el!!😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

A GOW cikkhez válaszoltam már neked, ott van a hsz-ek között.

kissadamvikt
hát nem dobja ki 😄

DarkSector
Jah, a sajátgépnél C-n jobbegérgomb majd keresés, és beírod hogy "gears" és erre valszeg majd kidobja a mentés helyét.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kissadamvikt
Valaki megmondaná hogy a játék hová menti a játékállást azaz a mentést???