6257
  • Predi12
    meik codecek kellenek?
  • underx
    Ugy hogy nem hiányzik esetleg valamelyik?
    Mert már én láttam 5-ször a finalt és tökéletes!!!
  • Predi12
    hogy ertve?
  • underx
    Nincs codec problémád?
  • Hompi01
    Hello ezt nekem írtad ?-ezzel a Hamachival tudnék profilt csin. ? előre is köszi !
  • Predi12
    hát az egész vidi kussol (olyan átvezető mint Raam kinyíráas után)
  • underx
    Kinek nincs hangja?
  • underx
    Ilyen már szinte nincs!!!
    A Hamachi elég halott!
    De ha találsz jot szolj!!!!!!!!!
    De ha jo a neted HOSTolhatsz te is ember mindig van!!!
  • underx
    Szerezz normális verziot!!!!!!!!!
  • Zaraki Kenpachi
    Elinditottam e "reg" filet.
    Kérdés az, hogy melyek azok a magyar GOW hama szerverek ahol jót lehet hentelni? :D
  • Predi12
    Hy nincs a vidiknek hangja.eredeti game elso jatszasra pedig volt.Előre is THX annak aki tudja.
  • Lazlo
    Szijasztok!

Gears_of_War_HUN_CLONEDVD

Ez a verzióm van. crackelem és kidob a microsoft intro után....2 cracket is próbáltam mind a gamecopíról...valaki? ötlet?
  • underx
    A válasz egyszerü!
    Mert csak ugy nem is lehet!
    Kell egy progi hozzá!!!!!!!!!!!!!!
    ITT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jim Morrison
    Fejre looj sokat majd 4 granat, ha a kozeledben van:)
  • Cat 02 #3923
    Akkor lődd amikor a denevérek nincsenek körülötte, én csak coop módban vittem végig, úgy nem volt nehéz :D
  • Teezeus
    sziasztok

Hogy kell kinyírni VAAM tábornokot nem tudjátok? Sikerült már valakinek? nagyon kemény a Köcsög és lepik azok a denevérek mint a legyek a szart :-)

Help
  • Hompi01
    A verzióm Razor1911-es csak az itt olvasottak alapján magyarositottam volt hozzá crack ment is a játék, megy is csak nem tudok profilt csin. :S ide linkelek egy képet, hogy miről is beszélek.

• arty
    vedd meg eredetiben vagy hasznalj jo krekket
  • Hompi01
    Sziasztok az lenne a problémám, hogy e menüben F1-el lehet uj profilt csin. de nem tudok elkezdtem a játékot tegnap este toltam ma reggel nézem nincs mentés meg semmi :S mit csin. hogy tudjak profilt csin. ?

• The Protector
    xfiren leht multizni?Ha igen h mert én nem tom kiválasztani.A game listbe bent van de nem tok vele mit kezdeni.
  • underx
    Nincs mit!
    Szívesen!
  • deathstarh
    Thx muxik!
    haleluja!
  • underx
    Felvettelek!
  • The Protector
    Valaki tudna nekem ojan mentést adni amiben elérhető a legnehezebb szint?nagyon fontos lenne.Akinek van vegyen fel msn-re:[email protected]
  • underx
    Szia!
    Ha nem a "Magyar Király" :(((( verziod van használd hozzá a fixet!
    Keresd lejebb!!!
    Vagy itt: NÁLAM!
  • deathstarh
    Helloztok!

Mitől van az, hogy kb. 1-2 perc gamelés után kilép és ezt írja ki?

• SD456
    Hi!

Kösz a segítséget működik!
  • campy
    ez kemény... nem is hallottam ilyenről:S tűzfal miatt volt az egész?
  • underx
    Mert szerintem nem!!!!!!!!!!
    Az EREDETINÉL NEM jooooooooooo!
  • underx
    És szerinted ez müködik?
  • arty
    itt vannak a mentések:

..\my documents\My Games\Gears of War for Windows
  • underx
    Hy all!!!!
    Most nekem kellene 1 kis segitség!
    Mégpedig: az eredeti játék Vistára van telepitve,de szarakodik a vista és szeretném ujrarakni,DE KELLENÉNEK A MENTÉSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ha valaki tudja hogy EREDETINÉL mit kell csinálni megköszönném!!!!!!!!
  • underx
    Szia !
    Van erre is megoldás cca 20 hozzászolással lejebb!!!
    De mindent igy csinálj ahogy le van irva !!!
  • underx
    Pedig ha az edit-et kipipálod mennie kell másik meghajtora is!!!
  • DarkSector
    nem vágom, szerintem a vista szar.
  • SD456
    Hi all!

Letöltöttem a Razoros verziót miután a magyar verzió nem ment. De a magyarból valami lom biztos még fent van mert mindig kéri az uninstalt. Registryben kitöröltem minden bejegyzést ami GoW ra vonatkozik. Meg persze a mappát, temp-et is kitakarítottam. Ezután már ment az uninstall, egy ideig. Ugyanis amikor az első csík végig megy akkor a végén ki írja ezt és ezt a hibát. Már néztem google be de nem sok megoldást találtam rá. Valaki tudja mit lehet tenni?

Előre is köszönöm!
  • arty
    a Games For Windows koncepcio lényege, h a felhasználo számára egyszerübb legyen a játék ... (aki hozzáértőbb, nem csak next next finish-t szokott nyomkodni, az megszopta)

tetszik? :D

amugy nem a c:\-n kell a sok giga hely, hanem a %temp% változo által mutatott helyen, ami alapértelmezetten valoban c:\doc&setting\user\temp\ ...
  • DarkSector
    figyuzz
    milyen a te verziód?
    Mert nálam csak a telepítón első ablaknál a jobb alsó sarokba szzem rámentem hogy MORE...vagy miés itt benyomtam a D meghajtót, és oda is rakta.
    Azért lehet talán tiéd más verzió.
  • dronkZero
    Elhiheted nekem, hogy kb 15-ször adtam meg neki az elérési utat, amíg faszkodtam vele. Frankón el is hittem, hogy install végén letörölte a játékot, mert a könyvtár amit megadtam, ott volt ugyan, de töküres. Aztán FAQ után néztem meg a C:\Program Files\-t...

Egyébként a FAQ is írja, hogy bele kell túrni a registrybe, ha máshová akarod telepíteni...

De komolyan mondom, ekkora fos installert még _soha_ nem láttam, pedig nem kevéssel volt dolgom. Külön-külön találkoztam már ilyen hibákkal, de itt sikerült szinte az összeset belerakniuk. Már az utóbbi években éppen kezdett volna alábbhagyni a zsigeri gyűlöletem a Microsoft irányában, de ez most sikeresen kiújította az érzést.
  • DarkSector
    Ha megadod neki, hogy a d-re tegye, akkor tutira oda kell rkja, mert ilyet én még nem halottam hogy automatikussan fellülbírálja a beállításokat.