6257
-
Predi12 #3937 meik codecek kellenek? -
underx #3936 Ugy hogy nem hiányzik esetleg valamelyik?
Mert már én láttam 5-ször a finalt és tökéletes!!!
-
Predi12 #3935 hogy ertve? -
underx #3934 Nincs codec problémád?
-
Hompi01 #3933 Hello ezt nekem írtad ?-ezzel a Hamachival tudnék profilt csin. ? előre is köszi ! -
Predi12 #3932 hát az egész vidi kussol (olyan átvezető mint Raam kinyíráas után) -
underx #3931 Kinek nincs hangja? -
underx #3930 Ilyen már szinte nincs!!!
A Hamachi elég halott!
De ha találsz jot szolj!!!!!!!!!
De ha jo a neted HOSTolhatsz te is ember mindig van!!! -
underx #3929 Szerezz normális verziot!!!!!!!!! -
Zaraki Kenpachi #3928 Elinditottam e "reg" filet.
Kérdés az, hogy melyek azok a magyar GOW hama szerverek ahol jót lehet hentelni? :D -
Predi12 #3927 Hy nincs a vidiknek hangja.eredeti game elso jatszasra pedig volt.Előre is THX annak aki tudja. -
Lazlo #3926 Szijasztok!
Gears_of_War_HUN_CLONEDVD
Ez a verzióm van. crackelem és kidob a microsoft intro után....2 cracket is próbáltam mind a gamecopíról...valaki? ötlet? -
underx #3925 A válasz egyszerü!
Mert csak ugy nem is lehet!
Kell egy progi hozzá!!!!!!!!!!!!!!
ITT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3924 Fejre looj sokat majd 4 granat, ha a kozeledben van:) -
Cat 02 #3923 Akkor lődd amikor a denevérek nincsenek körülötte, én csak coop módban vittem végig, úgy nem volt nehéz :D -
Teezeus #3922 sziasztok
Hogy kell kinyírni VAAM tábornokot nem tudjátok? Sikerült már valakinek? nagyon kemény a Köcsög és lepik azok a denevérek mint a legyek a szart :-)
Help -
Hompi01 #3921 A verzióm Razor1911-es csak az itt olvasottak alapján magyarositottam volt hozzá crack ment is a játék, megy is csak nem tudok profilt csin. :S ide linkelek egy képet, hogy miről is beszélek.
-
#3920 vedd meg eredetiben vagy hasznalj jo krekket -
Hompi01 #3919 Sziasztok az lenne a problémám, hogy e menüben F1-el lehet uj profilt csin. de nem tudok elkezdtem a játékot tegnap este toltam ma reggel nézem nincs mentés meg semmi :S mit csin. hogy tudjak profilt csin. ?
-
#3918 xfiren leht multizni?Ha igen h mert én nem tom kiválasztani.A game listbe bent van de nem tok vele mit kezdeni. -
underx #3917 Nincs mit!
Szívesen! -
deathstarh #3916 Thx muxik!
haleluja! -
underx #3915 Felvettelek! -
#3914 Valaki tudna nekem ojan mentést adni amiben elérhető a legnehezebb szint?nagyon fontos lenne.Akinek van vegyen fel msn-re:[email protected] -
underx #3913 Szia!
Ha nem a "Magyar Király" :(((( verziod van használd hozzá a fixet!
Keresd lejebb!!!
Vagy itt: NÁLAM! -
deathstarh #3912 Helloztok!
Mitől van az, hogy kb. 1-2 perc gamelés után kilép és ezt írja ki?
-
#3911 Hi!
Kösz a segítséget működik! -
campy #3910 ez kemény... nem is hallottam ilyenről:S tűzfal miatt volt az egész? -
underx #3909 Mert szerintem nem!!!!!!!!!!
Az EREDETINÉL NEM jooooooooooo! -
underx #3908 És szerinted ez müködik?
-
#3907 itt vannak a mentések:
..\my documents\My Games\Gears of War for Windows -
underx #3906 Hy all!!!!
Most nekem kellene 1 kis segitség!
Mégpedig: az eredeti játék Vistára van telepitve,de szarakodik a vista és szeretném ujrarakni,DE KELLENÉNEK A MENTÉSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki tudja hogy EREDETINÉL mit kell csinálni megköszönném!!!!!!!! -
underx #3905 Szia !
Van erre is megoldás cca 20 hozzászolással lejebb!!!
De mindent igy csinálj ahogy le van irva !!! -
underx #3904 Pedig ha az edit-et kipipálod mennie kell másik meghajtora is!!! -
#3903 nem vágom, szerintem a vista szar. -
#3902 Hi all!
Letöltöttem a Razoros verziót miután a magyar verzió nem ment. De a magyarból valami lom biztos még fent van mert mindig kéri az uninstalt. Registryben kitöröltem minden bejegyzést ami GoW ra vonatkozik. Meg persze a mappát, temp-et is kitakarítottam. Ezután már ment az uninstall, egy ideig. Ugyanis amikor az első csík végig megy akkor a végén ki írja ezt és ezt a hibát. Már néztem google be de nem sok megoldást találtam rá. Valaki tudja mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!
-
#3901 a Games For Windows koncepcio lényege, h a felhasználo számára egyszerübb legyen a játék ... (aki hozzáértőbb, nem csak next next finish-t szokott nyomkodni, az megszopta)
tetszik? :D
amugy nem a c:\-n kell a sok giga hely, hanem a %temp% változo által mutatott helyen, ami alapértelmezetten valoban c:\doc&setting\user\temp\ ... -
#3900 figyuzz
milyen a te verziód?
Mert nálam csak a telepítón első ablaknál a jobb alsó sarokba szzem rámentem hogy MORE...vagy miés itt benyomtam a D meghajtót, és oda is rakta.
Azért lehet talán tiéd más verzió. -
#3899 Elhiheted nekem, hogy kb 15-ször adtam meg neki az elérési utat, amíg faszkodtam vele. Frankón el is hittem, hogy install végén letörölte a játékot, mert a könyvtár amit megadtam, ott volt ugyan, de töküres. Aztán FAQ után néztem meg a C:\Program Files\-t...
Egyébként a FAQ is írja, hogy bele kell túrni a registrybe, ha máshová akarod telepíteni...
De komolyan mondom, ekkora fos installert még _soha_ nem láttam, pedig nem kevéssel volt dolgom. Külön-külön találkoztam már ilyen hibákkal, de itt sikerült szinte az összeset belerakniuk. Már az utóbbi években éppen kezdett volna alábbhagyni a zsigeri gyűlöletem a Microsoft irányában, de ez most sikeresen kiújította az érzést. -
#3898 Ha megadod neki, hogy a d-re tegye, akkor tutira oda kell rkja, mert ilyet én még nem halottam hogy automatikussan fellülbírálja a beállításokat.