6257
-
Zaraki Kenpachi #3977 Nincs crack, orig game.
Az oldaladon végig csináltam minden lépést, hogy tudjam haman tolni a haverommal, a filokat ki cseréltem azokkal amik a rarban vannak és azzal nem megy a game (ez alöbbi postom első képe)
A patch meg a file cserélés elött sem ment.
De magyarverzsön.
Értetlenűl állok az eset elött. -
underx #3976 Patch elött eredetire vissza kell crackelni!
Hol miért mit csináltál hogy hazavágta?
Nem magyarverzsön? -
underx #3975 Igen lehet! -
levi19711023 #3974 Hello! Ha ezt megveszem akkor took játszani neten? Mert úgy emlékszem,hogy azt írták galaxisneten hogy nem támogatott Magyarországon a blablabla, de most nincs rajta. -
tmisi #3973 Jó game volt ez. Igaz közben vagy háromszor elfelejtette a mentésemet, de megoldottam. De legalább RAAM kinyúvadt örökre. -
Zaraki Kenpachi #3972 Közben megnézem az odaladat és meg is csináltam mindent, ám haza vágta a gamet ezzel a címmel:
Hiba
Filok vissza rakásával megy, de akkor meg ugyen nem tudom haman tolni.
Patchelni meg nem tudom:
Pathcelési hiba
Valakinek valami ötlet? Reinstall töbszőr is volt de nem oldot meg semmit.
-
underx #3971 Olvassatok vissza!!!!!!!!!!!!!
Vagy nálam!!!!!!!!!!!! -
Zaraki Kenpachi #3970 Barátommal éppen haman próbálunk gamet csinálni de nem megy, kérdésem az, hogy mi lehet a gond. Mind a 2-t elinditottuk a reg-filet és a hamat ám mégsem látjuk egymást. -
#3969 nincs benne a zipben?
-
#3968 Részletes leírás:
#2466 -
smucc #3967 Sziasztok
letöltöttem a játék magyarosítását de sajnos nem tudom hogy hová másoljam be a fájlokat.kérlek segítsetek mert nagyon idegesít hogy nem birom megcsinálni.előre is köszi!!! -
#3966 Állitolag a hamachi prioritasat kell allitani. Ezt hol lehet ? -
#3965 valami ötlet ?
-
#3964 játékból -
underx #3963 De !!
De honnan dobál ki?
-
#3962 senki nem tudd segiteni ?
-
#3961 Miért dobal ki allandoan a jatek lan alatt ?
-
#3960 ha megy az angol, akkor itt a megoldás:
Here's what worked for me:
- go to the control panel>Game Controllers>Properties>Settings>check the box "swap joystics"
- launch the game. Go to the control settings>controller and enable "left-handed sticks".
- enable "invert y axis" too.
Now your left and right sticks work properly. (Dont forget to disable swap mode if you want to play another game =))
To fix the other buttons' mappings you must edit the WarInput.ini in the My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config -
llkobe #3959 Üdv!
Mindenre van megoldás?
Akkor egy kérdésem lenne: Gamepaddal szeretnék jáccani, de szaraxik... Mi a megoldás? PAtch-ek javítják? Logitech Rumblepad 2-m van. Működik, annyi agond hogy ha előre szeretnék menni hátrafelé megy és fordítva. Jó lenne megoldani!!! Köszi -
#3958 MEGVAN :) -
#3957 már csak a kodot kéne valahogy beirni ,de túl hosszú
-
#3956 http://rapidshare.com/files/84743188/Gears_of_War_hun.rar -
#3955 Magyarositast hol találok
-
#3954 valahol lehet magyarítást tölteni külön a játéktól???mert sajna szlovákul van úgy adták ide pls help -
#3953 de nem ezta hamachit hasznalom -
#3952 ok -
underx #3951 Ezt szedd le: Hamachi pack!!! Itt benne van a leirásom is! -
#3950 uninstal kell ? -
underx #3949 Olvass az boldalamon!!!!!!
Már be tudsz lépni!
Ott le van irva minden! -
#3948 most vissza raktam a regi warengini.ini +WarGame-G4WLive.exe.-t ,de most meg valami c++ hibat ir -
#3947 razor féle de nem raktam fela cracket hanem updateltem es a vitality crack kerult fel
-
underx #3946 Melyik verzsönöd van? -
#3945 vagy csinalsz te szobát vagy csatlakozol egy már meglévő szobához
-
underx #3944 Kérdezzetek segitek! -
#3943 sajna kivag multi alatt
felraktam war ize progit de ugy meg a jatek nem indul el
-
#3942 most proba majd irok,hogy mi van
-
Hompi01 #3941 Nekem is ezzel a Hamachival van bajom, nemtudom mit kell csin. :S már felraktam de utánna ?:S -
#3940 sikerult kösz
hamachi regedit file.-t hova kell masolni ? -
#3939 1-2 oldalt visszaolvasol. -
#3938 Hi, felraktam a játékot majd patchek, nem indult el, uninstall. Gondoltam valami rosszra sikerült, de csak félig törölte a játékot, a maradékot leszedtem én :) Nem tudom újrarakni állandóan valami hibát ír ki , registriből is töröltem, amit találtam a játékról .
Most se tudom telepíteni, valaki tudna segíteni?