Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mia hogy image-bõl nem engedi futtatni???
Bakker fogd a reget, az Xlive cuccokat a windowsból és a játék mappáját.
Az úgy tutkóra fog menni.
Bakker fogd a reget, az Xlive cuccokat a windowsból és a játék mappáját.
Az úgy tutkóra fog menni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sziasztok!
Az a helyzet hogy legális másolatom van a játékról(magyar) és ugyebár image bõl nem engedi futtatni, és ha esetleg arra vetemednék még csak crack sincs hozzá valaki tud segíteni a problémámon?
Az a helyzet hogy legális másolatom van a játékról(magyar) és ugyebár image bõl nem engedi futtatni, és ha esetleg arra vetemednék még csak crack sincs hozzá valaki tud segíteni a problémámon?
hogy lehet írni multiban??? <#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
Ok, de hogy keresselek? Nem vagyok nagy hamachis. Nem kéne felkapcsolódnom egy mittoménmire, ahol te ott vagy? Úgy magában hogy keresselek?
Töltsük le az internetet!
Hangra nincs
ha nyomni akarod keress hamachin
Jasonx
ha nyomni akarod keress hamachin
Jasonx
Na én most értem haza. Priviben írj, ha ráérsz vagy felmegyek hamachira. Még be kéne üzemelnem, meg nem is nagoyn értek hozzá, eddig csak 1x használtam hamachit. Van lehetõség valami hangbéli kommunikációra? Mert lehet, hogy nem ártana.
nem akar valaki live on multizni egy noobal? 😊 nemrég vettem a gammát és nagyon tetszik <#eljen>#eljen>
Neem is eredeti a játék de soha semmien problémám nem volt.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Mentést visszalehet szerválni, csak azt a chaptert ahol tartottál(pl chapter 14) át kell nevezni chapter0-ra és új játékot kezdeni.
Ott fog folytatódni ahol tartottál.
Ott fog folytatódni ahol tartottál.
Én kedden veszem meg ezek ellenére,mert nagy átlagban nem ez a tapasztalat.
Este gyere és keress coopozhatunk!
Hamachi-n HGS_JSX a nevem vagy jasonx
Hamachi-n HGS_JSX a nevem vagy jasonx
Asszem ez volt életem utolsó játéka, amit komolyabb utánolvasás/várakozás nélkül megvettem.
A patch nem megy fel, ugyanúgy, mint a kollegának lentebb. Sebaj. Hátha ez már gyárilag peccselt, mittudom én, hiszen még véletlenül sem lehet megnézni a verziószámot.
Amerikai hamis cimmel nagy nehezen csinálok Live accountot, hogy játszhassak online a jogtiszta játékommal. Oké.
Nyomom a single playert, 2 nap után eltûnik az összes mentésem, kezdhetem elõrõl. Anyátok. Hivatalos furumban kiderül sokan szivtunk vele, mindenki a peccsre vár. És az ki is jön, de NEM KOMPATIBILIS A KÖZÉP EURÓPAI VERZIÓKKAL!!!!!!! Hát kapják be a rohadt szemetei.
A patch nem megy fel, ugyanúgy, mint a kollegának lentebb. Sebaj. Hátha ez már gyárilag peccselt, mittudom én, hiszen még véletlenül sem lehet megnézni a verziószámot.
Amerikai hamis cimmel nagy nehezen csinálok Live accountot, hogy játszhassak online a jogtiszta játékommal. Oké.
Nyomom a single playert, 2 nap után eltûnik az összes mentésem, kezdhetem elõrõl. Anyátok. Hivatalos furumban kiderül sokan szivtunk vele, mindenki a peccsre vár. És az ki is jön, de NEM KOMPATIBILIS A KÖZÉP EURÓPAI VERZIÓKKAL!!!!!!! Hát kapják be a rohadt szemetei.
war of nubs
Én sajnos eddig csak egyszer vittem végig... szinte a Freedom Fightersre emlékeztettet, amit már vagy 10-szer végigtoltam anno.D
ILYENKOR MI VAN?????????????
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Tudna valaki segíteni!!!!!!!!!!
Eredeti játékom van csináltam Windows LIVE ID /akármit/ kész van az Xbox live silver tagságim is.De ez a S..r még mindig nem tud Livera csatlakozni.
Most éppen ezt írja ki amikor csatlakozni akar:
Can't connect to LIVE.A connection to the network is not available.
Már nagyon unom.
Köszönöm elõre is.
Eredeti játékom van csináltam Windows LIVE ID /akármit/ kész van az Xbox live silver tagságim is.De ez a S..r még mindig nem tud Livera csatlakozni.
Most éppen ezt írja ki amikor csatlakozni akar:
Can't connect to LIVE.A connection to the network is not available.
Már nagyon unom.
Köszönöm elõre is.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Nem peccselve talán meggondolom, h lesz e kedvem hozzá. Csak most nincs fennt, és csak 8 giga szabadom van, mihelyst lesz vagy 30 giga üresem, mindenképpen felteszem, hiszen az év tps-érõl van szó, már alapból is szvsz!
Akkor tudja valaki hogy mi a baja? segítsetek légyszives!
nem letõltöttem
Helló lenne 1 gondom nekem el se indul a játék azt írja ki hogy xlive.dll file-t nem talál vagy mi segítsetek légyszi thx
Én mennék,dee hamachin keresztül nyomni?
Valaki egyszer jönne egy CO-OPra Hamachin? Nem vagyok nagy játékos, szóval már hadcore-on is problémásan játszok, de igyekszem, viszont valakivel nagoyn végigtolnám. Ki vállalkozna ilyenre? (lehetõleg ne késõ este)
Ha bármi segitség kellezen az oldalon találtok sok egyébb mással egybekötve: Hungarian Gear Squad
Bocs a hülye kérdésért, de egyszerûen nem találom, hogy honnan tudom leszedni a 2-es patchet. A PC guru odlaláról leszedtem az 1est, de a 2esnél ott van, hogy akinek magyar van, az ne telepítse. Szóval nem tudja valaki, hogy honnan tudom megszerezni a 2es patchet a magyar verzióhoz?
Ja ok. Én 360ból kiindulva azt hittem, hogy ide is kell goldot venni, hogy tudjak multizni.
nem kell fizetni. azzal hogy +vetted a játékot automat jogosultságot kaptál a silver tagsághoz.amivel lehet nyomni cooperativ és versus modot is.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
sry, azt hittem h a krekkelt exe van fent és a patch nem találja az eredetit ...
pc live nem fizetõs, csak az xboxos - de egyetértünk, ostoba, tipikus MS rendszer
pc live nem fizetõs, csak az xboxos - de egyetértünk, ostoba, tipikus MS rendszer
Forza.
Érdekes mert nekem sosem volt ilyenem.
Végre van profilom, csak most meg a game irányítása meng gajra, mozgatom az egeret ls ahejett, hogy forognak neki futt a fallna meg stb.
Azt a f*szt aki találta ezt az egész Live dolgot.
Végre van profilom, csak most meg a game irányítása meng gajra, mozgatom az egeret ls ahejett, hogy forognak neki futt a fallna meg stb.
Azt a f*szt aki találta ezt az egész Live dolgot.
Ez a Live dolog a világ egyik legynagyobb baromsága. PCn is fizetni kell érte, nem? Mármint ahoz, hogy tudjál neten GoWozni (most nem gondolok hamachira és egyebekre)
Meg van hiba. Nem volt fent a Live hülyeség, ezt azért illet volna mondani az eladósnak vagy a kézikönyvre felírni.
Nem lehet, hogy egyszerûen csak rossz a patch régiója? Ellékszem, nekem KOTORnél volt ilyesmi, US patchet akartam feltenni EU-s játékra, szeritem itt is ez lesz a baj.
Mit warez?
Még pénteken vettem egy 576 boltban full orig. Ennek nem lenne szabad ilyet csinálnia.
Még pénteken vettem egy 576 boltban full orig. Ennek nem lenne szabad ilyet csinálnia.
Eredeti game és nem lehet patchelni:
GoW patchelési hiba
Ha valaki tudna nekem segíteni az nagyon megköszönöm.
GoW patchelési hiba
Ha valaki tudna nekem segíteni az nagyon megköszönöm.
Olyan problémám lenne, hogy a játék 10-15 perc után újraindul, vagy abnormal script execution hibaüzivel, vagy csak simán. Ez vajon miért van?
Itt van: #3232. hozzászólás ! Én megtaláltam,de bocs............
Üdv mindekinek, van egy gondom:
A menüben hiába nyomon a F1-t vagy megyek a Profilra vagy írok bármit nem tõrténik semmi vagy pedig átnyálaztam a F.A.Q.
Kérdezem én:
Hol kell a CD-key aktiválni/profilt csinálni???
Fel sem ajánlja a profik készítését, eredeti a game.
UT3-nál minden rendben volt ott tudtam csinálni ez is eredeti
A menüben hiába nyomon a F1-t vagy megyek a Profilra vagy írok bármit nem tõrténik semmi vagy pedig átnyálaztam a F.A.Q.
Kérdezem én:
Hol kell a CD-key aktiválni/profilt csinálni???
Fel sem ajánlja a profik készítését, eredeti a game.
UT3-nál minden rendben volt ott tudtam csinálni ez is eredeti
Ha kell még akkor késöbb felteszem máshova,csak jelezz hogy érdekel!
Lejebb ott van mit kell csinálni az eltávolitásnál!!
Én irtam.
És müködik az eltávolitás!
Én irtam.
És müködik az eltávolitás!