Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"building better worlds\"
www.gamepod.hu
Töltsük le az internetet!
Ma végre sikerült csatlakoznom a LIVE-ra bár egyenlõre fingom nincs hogy mi az amit csínálok 😊)!!!
Sok helyre csak az Arany tagságot fogadja el,de így is sikerült több kooperatív játéko szervert látnom amihez tudok is csatlakozni.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Lehet a videokari friss driverrel segit, de sokat imnádkozz!!!
Nekem ez a karim anno az NFS most wanteddel is csak köszörült!!!!!!!!!!
Csodára várhatsz, de inkább egy VGA csere!
Tedd fel mind2nek a legújabb driverét,a zt szeritnem jó lesz.
Miklyen monitorvezérlöd van ,és milyen procid?
Mert ugye AMD-hez és az Atihopz a játék telepitési mappájában ott vannak a driverek.
Nem mindegy hogy honnan van!
Olyan problémám van, hogy elvesztek a mentéseim, van profil csinálva és eddig mûködött is de áthoztam barátnõmhöz a gépet, inditanám és úgy csinálja mintha nem lennének mentések Az érdekes még az, hogy a checkpoints mappában ott vannak elvileg, mi lehet a gond?
www.gamepod.hu
GearsPC
Már 2 helyen is az eredetit gallyra vágta!
A magyar verziot!
Atied eredeti?
Mehet a F.A.Q-ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szo szerint!!!!!!
Lejjebb irva vagyon!!!!!!
kis help kéne plz.
a problémám: leszedtem egy clonedvd -s magyar gow ot. volt melle egy yasu.exe azt irja hogy : mount dt al, majd hasznaljam a yasu t ami elrejti a safedisc elol, majd mehet a gama...na ekkor ha elinditom a startup.exe t akkor a windows szabalytalan muveletet hajtr vegre...
valami tipp?? koszi elõre...
Nézzetek körül naprol napra bövitem!
Itt egy helyen minden segitség patch,crack,egyszoval ha gondod van néz be!!
Nem a nyelv számít, hanem ezek szerint a tied pachelt verzió volt. ennyi.
Nem fontos...csak igazam volt.<#bee1>#bee1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyar hoz 1.1 es angol crack kellett tehát nem az alap 1.0 ás és nincs is patchelve^^. De nagyon köszi, hogy így ének évadján segítettetek!
nekem is magyar a GoW
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy magyar, angol, vagy jappán ahhoz a crack-nek semmi köze.
Jól mondtad neked csak crack kell. Így már értelek. Régen én az eredeti Call of Juarez-emmel voltam így.
Kellett hozzá DVD és nem fogadta el a másolatot.
Csak annyi hogy fel lehet a játékot tenni vele azt kész.
Ehhez neked crack kell!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szal 1, valahonnan kellene magyar crack, 2 hogy lehetne megoldani, hogy mégse kérje, esetleg hogy lehetne olyan másolatot csinálni az eredetirõl, hogy azt higyje az image-re a progi, hogy a lemez van bent.
Ennyi lenne a nagy szitu.
A többit meg átküldöm ha megvagy.
És így nem kell bajlódni a telepítéssel.
Minden játékot lehet hordozni csak így mappástól, hogy ne kelljen telepítgetni feleslegessen!!!
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
Menj total commanderbe.....vagy sajátgépbe majd jobbegérgomb a behelyezett image meghajtón és "Megnyitás" majd katt setup.exe-re.