6257
  • Attila2012
    Sziasztok!
    Valaki légyszi segítsen!
    Eredetiben van meg a GOW, és most akartam regisztrálni a live-ra.
    Mindent úgy csináltam, ahogy a Hungarian Gear Sqaud oldalon le volt írva, de valami mégse jó.
    Amikor belépek a játékba, és be szeretnék jelentkezni, akkor kiírja hogy sing is... utánna rámegyek hogy csatlakozni szeretnék a LIVE-ra, és ekkor leteszi a játékot az asztalra, és felugrik egy oldal, ami ezt írja ki:
    A LIVE nem érhető el

A LIVE szolgáltatás nem érhető el azon a területen, ahol Ön tartózkodik. Látogasson vissza később is a webhelyre, és olvassa el a Games for Windows – LIVE játékokkal kapcsolatos híreket.

Valaki kéres segítsen, mert már nagyon idegesítő!!!!!!!! :@
    Előre is köszönöm!
    Aki tud, azt kére, hogy nagyon gyorsan válaszoljon, mert fontos lenne!!!
    Köszönöm!
    Üdv.
  • detroit8
    underx te csak tudsz segíteni ,látom sokmindenkinek segítettél
  • detroit8
    na ,valaki tud segíteni ,bagyon kéne mert játék hiányom van
  • detroit8
    sziasztok Ádám vagyok
    A multkoriban vettem meg a gears of war játékot pcre nagyon királynak tűnt a bemutatóból ,csak egy bökkenő van ,telepítettem a játékot ,fel is ment ,csak amikor elkeztem a játékot egy kicsit akadozott kis idő múlva meglazult a játék és jól pörgött de egy pillanatba lefagyott és egy két másodperc alatt kilépett a játékból , később vissza se bírtam lépni aztán többször is újratelepítettem a játékot de egy idő mulva megint leállt ,annyira tetszett a grafika meg minden hogy nem szeretném hogy elromoljon akinek volt ilyen vagy aki tudja hogy mi lehett a hibája az légyszi írjon előlre is kössz
  • SatoshiT
    Underx, ezt nekem írtad? ha igen, akkor kérlek vegyél fel msn-en és ha meg lehet oldani, akkor küldd már el!:D

Köszönöm! [email protected]
  • underx
    Ha kell elküldöm...
  • Dragonman
    ez nálad működött? lehet akkor inkább kuka az egész.. nem éri meg a fáradtságot de azért köszi!
  • Prince of Máté
    Win reinstall
  • Dragonman
    Hali!
    tudna valaki segíteni nekem? már 3 napja próbálom elindítani ezt a rakás windowsos szerencsétlenséget, de már lassan úgy vagyok vele hogy ott rohadjon meg az egész ahól van! az összes patcet végpróbáltam, az összes forumon fellelhető összes lehetséges megoldást és az összes crack ki lett pórbálva, plussz ezeknek a külömböző kombinációit végigzongoráztam és mindezek ellenére indításnál folyamatosan kiírja hogy WarGame-G4WLive hiba... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    please help!!!!
  • SatoshiT
    Sziasztok!

Már nem először szereztem meg a játékot, de eddig mindig keresett valami xlive.dll file-t honnan lehet ezt megszerezni? Legyetek kedvesek segíteni nekem :D

Köszike!
  • maniac001
    Hiába csinálok offline profilt, elveszik a mentés ha kilépek és vissza. Csak akkor csinálja ezt ha állítok a grafikán. Nincs ehhez valami patch ami javítja? Nem win live mert úgy nem akarom. Eredeti magyar a game. Gratz microsoft. Egy bughalmaz....
  • ApPa123
    Mind 1 már megcsináltam de thx
  • Pate
    de milyen fölbontáson #4003
  • ApPa123
    #3988 már újratelepítettem a játékot is a havernak nem csinálja ezt HELP!!!!
  • ApPa123
    Tényleg megy a 9600 xt-n de lehet a 9600 pron vagy a 9600-as on már nem megy dee az xt-n megy:D:D:D
  • Pate
    ja azUT3 nagyon szaggatott.
  • Pate
    Kössz de ez a kari még mindig 22K.
    a minimum 640x480?
  • Maxtreme
    Akkor ezek szerint nem csak az ut3-at visszafelé kompatibilitását oldották meg normálisan :)
  • mike0013
    de igen, megy ati 9600-ason, tapasztalatból mondom, az igaz, hogy eléggé butított a grafika, de megy:)
  • The Protector
    csak az ut3indul be rajta az is mint egy pfúj úgy néz ki.
  • The Protector
    semmijen radeon 9600ason sem megy.abszolút nincs neki sm3.0ája és sm2b-je sincs.nem megy rajta.Én Próbáltam.
  • arty
    volt itt aki 9600XT-n játszotta :)
  • Maxtreme
    Pontosabban sm2b kell hozzá tudomásom szerint minimum. (x800 széria pl) A R9600 meg sima sm2-es.
  •  Evil
    Nemkell hozzá sm3, én x800gto n játszottam ami sm2 es csak időnként erősen szagattott és valami irdatlan nehéz volt játszani abba is hagytam, most hd3850en kiválóan megy sokkal élvezetesebb is.

Ahoz hogy nemtudsz profilt csinálni semi köze sincs ahoz hogy mien vgad van.
  • ApPa123
    Nem tod mi a baja???
  • ApPa123
    De nekem az van és mégis #3988
  • ApPa123
    nem
  • Snexi
    Shader model 3.0 kell hozzá,nem?
  • ApPa123
    Nekem is 9600 (xt)-m volt és nem ment rajta vagyis elindította de mindig megálta a játék és valamikor ment tovább de utána 1 percre megált és volt hogy le is fagyott de meg kell próbálni!
  • ApPa123
    Hellló lenne 1 gondom felrakom a járékot megy meg minden de nem enged csinálni felhasználót hiába nyomom meg az f1-et nem csinál semmit ha rákattintok akkor se és ha a grafikát átálítom és vissza akarok lépni azt se engedi ez mi miatt van??? HLEP!!!!
  • DarkSector
    Minimumon.
  • arty
    low minden, kisfelbontás és még igyis akadna kicsit
  • Pate
    Menne ezen a gépen?
    Celeron 2,6 Ghz
    Connect 3d Radeon 9600 128Mb
    1,5Gb ram (DDR)
  • Devil093
    F1-l már csináltam profilt be is szoktam jelentkezni de live-ra nem tok regizni
  • Devil093
    Sziasztok! megvettem eredetibe a game-t és állandoan WarGame-G4WLive.exe
    windows hibával kilép és nem tudom mitől lehet a másik meg az hogy meglehet-e csinálni hogy lehessen neten vele multizni mert nem tudom hogy kell pls ha valaki tud segtísen!
  • underx
    De akkor is lejjebb le van irva!!!!!!!!!!
  • Zaraki Kenpachi
    De kérdésem tök nem ez volt most.
    Hanem az, hogy a registribol hogyan tudok ki szedni azt amit a reg file csinált. Az unistall nem oldja meg ezt a problémát.
  • underx
    Lejjebb le van irva minden!
    A MAGYARRAL NEM LEHET HAMÁZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az egy fos!!!!!!!!!
  • Zaraki Kenpachi
    A registriből hogyan szedjem ki? Gondolom egy sima reinstall men old meg semmit
  • teddymac
    registribol torolni kell mindent es ujra kell telepiteni majd a patch utanna a crack
    utanna nálunk ment hamachin :)