6257
  • underx
    Csak segiteni probáltam,de ne zavarjon!!!!!!!!!!!!
  • underx
    Mert az enyém a link!!!!!!!!!!!
    Az a pár idiota kinek nem mindegy keressen a másikra!!!!!!!!!!!!
  • zolo
    Csak XP-re való az AMD setup -.-'

Nem megyek, én illegál tolom, öcsém vette meg, őt illeti a Live ACC, majd vele lanozok
  • HoReSz1975
    Hi @ all

miért nincsenek betűk

• arty
    Miért kell mindig a régi, szar magyaritást linkelni, ahol az Ő Ű betű nem jelenik meg jól a játékon belül?

#3802-ben ott a javitott, 1.1-es magyaritás
  • underx
    Jössz akkor versusra?
    Van live accod?
    C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries itt van ez:amdcpusetup
  • zolo
    Games for Windows -t feltettem, és megoldódott a probléma mind2 gépen, de köszi a segítséget!
    Amd-játékban található szoftver, ez mi konkrétan?(mert az AMD-s gépemen nagyon akad)
  • underx
    Ja és ha felment elötte csinálj LIVE profilt!!!!!!!!
    Miután megvolt az elsö belépésed akkor jön hozzá egyszerre javitás,update!
  • underx
    Nekem semmi gondom nincs vele!!!!!!
    Ha a rendszer uj akkor annyit kell csinálni hogy a windows live-t(MSN)telepited,meg a c++2005 legyen fenn!!!
    A másik VGA driver lehetöleg a leg frissebb legyen ,ha amd akkor a játékban találhato szoftvert rakd fel hozzá.
  • underx
    Ez baromság!
    Nem X-box-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • zolo
    Úristen....én a mai napig Amd 3800+ -al(nem X2),7600Gs-sel(DDR2-es) és 1gb rammal játszok...
  • Snailline
    Üdv. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a játék totál olyan, mintha laggolna. Nem akad, csak mondjuk futásnál illetve egy két résznél be-beszaggat. Igazából azért fontos, mert ha már gépet fejlesztek, ne rossz irányba tegyem. A gépem sajna nem a legtutibb erőmű (AMD 4800+ X2-es prockó, 4Gb Ram, 8800GT 512-es karival.), ezért szeretnék tanácsot kérni. Én a procira gondoltam elősször, a többi még elmegy talán. Előre is köszi a választ.
  • bajsz
    nem mégse sorry
  • bajsz
    legalábbis sztm.
  • bajsz
    4024 hsz az az xboxra vonatkozik.
  • kwalker
    Eredeti a játék? Ha igen írj a [email protected]. Nekem is válaszoltak.
  • zolo
    Windows újra lett telepítve, és még mindig nem jó, ugyanúgy exe hiba és leáll. Fogalmam sincs milehet a gáz :S

Van valami extra, amit Vistára fel kellene tenni, hogy működjön?

#4024-es hsz az megoldás lehet a problémára?
  • Shep
    Állj az ajtó elé és a Behemót fogja azt betörni, persze mielőtt az ajtóhoz érne ajánlott elugrani előle :)
  • joe1980
    Szerbusztok.Elakadtam egy pályán ahol egy behemótot kell kicsalogatni a sirkamrábol és az a problem hogy csak két bombám van amivel ki tudom robbantani az ajtókat.segitestek hol találhatnék bombát esetleg meik fegyó robantya ki az ajtókat.Nagyon szépen megköszönném a segitségeteket.
  • norbi56
    elvileg kellene mennie nekem sincs sokkal jobb vga-m(alsó konfig nem az e8-as)és megy fullon vsynic-el 1280-ban és nem is eredeti szóval neked simán kéne futnia
  • bajsz
    nekem az a 8500gt nem tetszik lehet azért.bár nem tom.
  • zolo
    Sziasztok

Ma vettem meg a játékot, fel is sikerült telepíteni. De ahogy elindítom, menüben még tudok mászkálni, de kilép hamarosan exe hibával. (Halo2-nél is volt mostanság ilyen probléma a másik gépen, de az nem eredeti). Mind2 gépen Vista van.
    Amelyiken eddig próbáltam:
    C2D E2180, 8500Gt, 2gb ram, Vista Home Premium.

Patch nem megy fel, mert ugye az USA és nyugat-EU verziókhoz jó.

Valamilyen javaslat?
  • underx
    A c++2005-öt is felraktad?
  • underx
    Itt van:Honositás,benne a leirás!!!
  • stevedark
    koszi de visszaolvastm es megtalatam a hunusitast:):)
  • underx
    Hát ne éppen igaz hogy szarra sem megy vele!!!!!!!!!!
    Pl én is ott tolom és minden gond nélkül,mivel a hamachi hot döglött!!!
  • stevedark
    hello all!kérdésem a következö: van a jatekhoz magyaritas,azt tudom hogy megjelent magyarul is de nekem english verzio van meg.Tehat le lehet kapni vhonnan a magyaritast?
    Thx elore is!!
  • The Protector
    crackeld le.ha érdekel mondom h mivel és hogyan.de OFFLINE PROFILLAL PRÓBÁLD ELŐSZÖR.
  • detroit8
    akkor én most mit tegyek?
  • The Protector
    Namost.Nekem nem eredeti.Nekem is kilép ha szar krekkel csinálom.De te az offline profilt válaszd amivel nem küldi az eredményidet.mellesleg magyarországon nincs Live szolgáltatás tehát szarra sem mész vele.Ha kell adok krekket amivel jó lessz.Bár én még nem hallottam olyanról h eredeti játékot krekkelni kéne.
  • detroit8
    most megint leírom mindenkinek aki nekem tudna segíteni,a GOW megvan eredeti pc játékban windows xp re telepítettem bekapcsolom a játékot és 4 5 perc után a játék lefagy kimegy a játkból és azt írja ki hibaüzenetként hogy wargame....exe mit csináljak hogy ez ne történjen meg , de van mégegy hiba csinálta egy játékosprofilt de lehetett választani hogy milyet két falyta volt az egyik amivel lehet liveon játszani a másikon nem a livos nem indul el ,azt írja ki nézzem meg a weboldalon de a weboldalra rákattintottam de nem írt erről semmit ,na ennyi aki tud segíteni az légyszi szóljon mert nagyon idegesít köszi csá
  • underx
    Na látod itt kurod el!!!!!!!!!!
    Ha minden ugy van megcsinálva ahogy leirtam akkor belépsz a játékba és nyomsz egy F1-et majd a NO-t választod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Akkor kéri a játék sorozatszámát,majd a következön azt a mailt amivel regiztél,és hozzá a jelszot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    És benn is vagy akkor automatikusan jön az update akkor letesz a tálcara,ha végzett ujraindit,és kész.
    Az update után ujra meg kell adnod az emilcimed és a jelszot,alatta mindent pipálj ki és akkor innentöl automatikusan beléptet!!!!!!!
    Lehet jönni játszani!!!!!!
  • underx
    Nem lehet vele hamázni!!!!!!
  • underx
    1. Elöször is el kell látogatni a Games for Windows küldöldi oldalára (mivel MO-n ugye nem megy a LIVE), ami http://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=10&ct=1203089595&rver=4.5.2135.0&wp=MBI&wreply=https:%2F%2Flive.xbox.com%2Fxweb%2Flive%2Fpassport%2FsetCookies.ashx%3Frru%3DhttpZ3AZ2FZ2FwwwZ2ExboxZ2EcomZ2FenZ2DUSZ2FdefaultZ2Ehtm&lc=1033&%20amp;cb=B001033httpZ3AZ2FZ2FwwwZ2ExboxZ2EcomZ2FenZ2DUSZ2FdefaultZ2Ehtm&id=66262 található! (Bal oldalt található a regisztráció!)
    2. - Gamer Profile Értelemszerűen ki kell tölteni az adatokat!
    Ha az adatokat kitöltötted, akkor klikkelj a NEXT gombra
    3. A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a már meglévő LIVE id-at használod fel, vagy kreálsz egy újat. Itt mindenképp javaslom az új készítését, mert külföldi adatokkal kell kitölteni, ahol elérhető a LIVE szolgáltatás. Tehát klikkelj a 'No, I'd like to create one.'-re, majd a NEXT-re.
    4. - Windows Live ID Itt kell kitölteni az alap adatokat, ha megvan akkor lépj tovább (I Accept)!
    5. - Xbox LIVE Membership Itt is értelemszerűen ki kell tölteni az adatokat, CSAK 3 dologra kell ügyelni, h összefüggő legyen!
    A Country, State és a Postal Code-ra kell figyelni.
    Én ezekkel az adatokkal töltöttem ki:
    Country: United States
    State: New York
    Postal Code: 10001
    (értelem szerűen az adatoknál a City is New York lesz! de azt nem kötelező kitölteni)
    6. - Web Preferences & Favorites Itt pár dolgot kell kitölteni/kérdésre válaszolni, de akár az egészet üresen lehet hagyni!
    7. - Congratulations A regisztráció a végére ért! (Akinek van feles pénze az akár aktiválhat Gold-ot is) Klikk a Finish-re!

Ezek után a játékba be kell lépni és csatlakozni kell a LIVE-hoz (Join LIVE) majd az ott megadott mailcímmel és jelszóval kell belépni
    A játék még valahol (már nem tudom biztosan) kérni fogja a játék serial kódját, de gondolom, azt már aktiváltátok!

Hát ennyi volna, remélem érthető a dolog, ha vmi probléma akadt, akkor írjatok és próbálok érdemben válaszolni!

Ha esetleg tudok segiteni akkor itt az msn-m :[email protected]
    Vegyél fel bárki legyél!!!!
    Én tegnap is nyomtan LIVE-on!!!
  • dopki88
    hy aza gondom miko elinditom a játékot ako kirja WarGame-G4WLive.exe HIBA mi a baja
  • maniac001
    Megköszönném ha valaki részletesen, adatokkal leírná hogy kell és hol külföldi live accountot csinálni. Mert akármilyen külföldi oldalra megyek, magyar accot akar csinálni. És live nélkül elszállnak a mentéseim hiába csinálok csak offline profilt. Előre is köszönöm.
  • Attila2012
    Valaki pls segítsen már! Mert a magyarváltozattal még hamachin se lehet nyomni!!!!!!!!!!!!! Vagy igen????? :'(
  • bcrics
    végülis sikerült elkezdeni a játékot!!!ugyanez a hiba...vistára felraktam a service pack1et és indult a startup.exe-vel---ne a rendes exe-t inditsátok hanem a startup exét..és menni fog..xp-n gondolom ugyanígy megy a sp3al is...
  • detroit8
    nekem ammellet hogy ledob játék közben az eredeti játék amellet szintén nem tudok olyan profilt csinálni amivel live lehet játszani
  • horrock
    Hello!
    Nekem is ugyanez a problémám.
    Nekem is eredeti a GoW.
    Köszi a segítsgéet előre is.