Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan tudnánk?
írd le:
- játék verzióját
- géped
- crackelt-e
És akkor már van rá esély, hogy tudunk segíteni.
írd le:
- játék verzióját
- géped
- crackelt-e
És akkor már van rá esély, hogy tudunk segíteni.
Töltsük le az internetet!
Nekem kb. 30 sec utan a main menu-bol kilep ezzel a hibauzenettel, miert?

Hi!
Nem tudjuk összehozni a haverral a co-op-s modot!!!
Mindent úgy csináltunk, ahogy le van írva underx 3326-os üzenetében + a F.A.Q-ban. A hamatchi stimm, tudunk csatlakozni egymáshoz, a pigelés elindul,megy.Belépünk a játékba, egyikünk host local network,elindítja a játékot,a másik join network refresh!Nem történik semmi!!!!
"razoros game 1.0-crack nincs fent patch"
A választ elõre is köszönöm!
Nem tudjuk összehozni a haverral a co-op-s modot!!!
Mindent úgy csináltunk, ahogy le van írva underx 3326-os üzenetében + a F.A.Q-ban. A hamatchi stimm, tudunk csatlakozni egymáshoz, a pigelés elindul,megy.Belépünk a játékba, egyikünk host local network,elindítja a játékot,a másik join network refresh!Nem történik semmi!!!!
"razoros game 1.0-crack nincs fent patch"
A választ elõre is köszönöm!
Mögötte van egy diszlet amit drotkötelek tartank,azt kell a csavaroknál elllöni!
Mindig a mûholddal. Ha valahol vetõ van, akkor ott van valahol a mûholdas fegyver is.
helo [/spoiler]azt szeretném kérdezni hogy amikor le kell engedni a hidat
megjavitottam a vezetéket és bementem a szinházba és ott egy vetõ na azt hogy kell kinyirni?
megjavitottam a vezetéket és bementem a szinházba és ott egy vetõ na azt hogy kell kinyirni?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
<#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#beka3>#beka3>
ja bocs, kicsit benéztem. Aszittem, hogy az a chat az cheat. Csalókat meg nem szeressük. Szóval bocs, hogy félreértettelek.
De tudom!
Egyszerüen!!! 😊
Viccet félre téve ha játékban vagy nyomsz egy ö betüt maj irod:
say és ide a szöveg ...
ennyi
Egyszerüen!!! 😊
Viccet félre téve ha játékban vagy nyomsz egy ö betüt maj irod:
say és ide a szöveg ...
ennyi
Gears azt irja dx10 be van kapcsolva XP alatt!!!!!
De van egy elvileg programozók által feltört változat xp-re, de xart sem ér, a dxdiag-ban kiírja hogy dx10, de a játékok ugyan úgy dx9-ben futnak.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Melyik verzsön van papa?????
Ird mán le nekünk,mert kurv@ra nem mindegy!!!!
THX!
Ird mán le nekünk,mert kurv@ra nem mindegy!!!!
THX!
Nekem is ez a valami rajta van de semmi változás nincs!
Sem rosszabb sem jobb nem lett töle!
Sem rosszabb sem jobb nem lett töle!
A kivégzés játékmód egész élvezete de minimum 8 fõ kell hozzá,bár elég kicsik a mapok.
Trance&Friends nothing more..
Igen létezik, de az biztos hogy nem dx10. Ha meg valaki felrak ilyen szarokat, lásd lent mi lesz vele. 😄
Van XP-re egy DX10nek nevezett cucc de jóistense tudja mi az csak aki elrakta!
Next PC upgrade: 2022
Nem baj õ felrakta, nem érted? 😄
Felraktam xp-re a dx10-et és behallt a Gears of War, de csak ez az egy játék. Megszívtam, mert most meg a dx9.0c-t nem tudom felrakni, mert kiírja hogy régebbire nem cseréli vagy valami ilyesmit. Úgy hogy fuck!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
meg esetleg ezt is:
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}
\"building better worlds\"
nem tom mi lehet a probléma, esetleg próbáld meg törölni ezt a kulcsot hátha az elõzõ telepítésbõl mard valami.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Gears of War
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Gears of War
Valaki tud segíteni a telepítéssel kapcsolatban?
Már mindent megpróbáltam és annyira elkeserít, hogy nem lehet megoldani, hogy másik meghajtóra települjön...
Válaszaitokat várom és elõre is köszönöm!
Már mindent megpróbáltam és annyira elkeserít, hogy nem lehet megoldani, hogy másik meghajtóra települjön...
Válaszaitokat várom és elõre is köszönöm!
Zsoccc szervez LIVE-társaságot,ha eredeti a gámád és van kedved nyomulni a neten akkor nálunk a helyed!!
Csak kérlek jelezd szándékod nálam,zsoccnál vagy itt :Hungarian Gear Squad a LIVe szekcioban!!!
Csak kérlek jelezd szándékod nálam,zsoccnál vagy itt :Hungarian Gear Squad a LIVe szekcioban!!!
Csak annyit tudnék hozzáfüzni,hogy arazor-os verzionál ki lehet jelölni,hogy hova akarod telepiteni,de csak az után engedi ha alatta levö edit blablabla-nálpipát teszel!
A magyart nem tudom! 😞
A magyart nem tudom! 😞
http://www.gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=46 innen néztem
1 gb ram ati radeon 9600 xt amd 2500+ athlon 64 próbáltam és mindig azt csinálja
Kösz Tyler a segítséget, de sajnos így sem jó. Átírtam registry-t mégis egybõl kezdi pakolni a c:-re.
Egyszár már pedig régebben sikerült felraknom a másik meghajtóra...
Valakinek még valami ötlet? Nagyon köszi elõre is!
Egyszár már pedig régebben sikerült felraknom a másik meghajtóra...
Valakinek még valami ötlet? Nagyon köszi elõre is!
Kicsit több infót a gépedrõl, mert így nehéz lesz belõni, mi a baja. De egy drivercserét megpróbálhatsz.
Helló lenne 1 gondom írtam már hogy mi az de azt mondták hogy nem támogatott a vgám de igen mert meg néztem szal az a gondom hogy játszok és elmegy a kép se kép se hang van amikor visszajön a kép és mehetek tovább de van hogy nem de ha mek is tovább nemsokára megint csinálja help
A: Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok"
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok"
Valakinek ötlet?
Nagyon megköszönném!
Nagyon megköszönném!
Szia!
Elég egyszerûen be lehet állítani, hogy tudj játszani, a gond csak az, hogy ha konkrét személyekkel akarsz játszani azt nehéz kivitelezni, mivel ingyenesen csak silver hozzáférést kapsz. Így viszont elég sokminden korlátozva van. De ettõl függetlenül lehet játszani.
Elég egyszerûen be lehet állítani, hogy tudj játszani, a gond csak az, hogy ha konkrét személyekkel akarsz játszani azt nehéz kivitelezni, mivel ingyenesen csak silver hozzáférést kapsz. Így viszont elég sokminden korlátozva van. De ettõl függetlenül lehet játszani.
www.gamepod.hu
Hol a FAQ-ban? Itt vagy játék FAQ-jában?
De megmondhatnád hogy ha tudod mert gyorsabb lenne...
ÉS még egyszer leírom: NEM A C: MEGHAJTÓT VÁLASZTOM KI HANEM A MÁSIKAT AMIN HELY IS VAN ÉS MÉGSEM ODA TELEPÍTI.
De megmondhatnád hogy ha tudod mert gyorsabb lenne...
ÉS még egyszer leírom: NEM A C: MEGHAJTÓT VÁLASZTOM KI HANEM A MÁSIKAT AMIN HELY IS VAN ÉS MÉGSEM ODA TELEPÍTI.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 10 GB-os a C:\ meghajtóm és minden áron ide akarja telepíteni a játékot. Telepítés kezdetén nem az installra nyomok hanem a more options-re, beállítom a D: meghajtót mert ott van hely ÉS MÉGIS A C: MEGHAJTÓRA KEZDI TELEPÍTENI. 20 éves vagyok, jópár játékot telepítettem már, de ilyet még nem láttam...
A kérdésem az, hogy lehet megoldani, hogy az általam kiválasztott meghajtóra települjön a játék?!
Válaszaitokat elõre is köszönöm!!
Péter
A kérdésem az, hogy lehet megoldani, hogy az általam kiválasztott meghajtóra települjön a játék?!
Válaszaitokat elõre is köszönöm!!
Péter
Egyenlõre én még nemtudtam a LIVE-on MAGYAR emberekkel játszani.
A barát listába már felvettük egymást Zsoccc-al,de sajnos az a rész "Invite Game"/meghívás járékba/ nem lehetséges.
És így,ugye nehéz lesz eggyütt csatlakozni valamilyen szerverre szerintem.
Ha valakinek van valami ötlete esetleg a HGV-s Srácok tudnak valami okosságot jelezzétek már nekünk.Köszi
Jasonx felvettelek a Friends listára a Live-ban.
A barát listába már felvettük egymást Zsoccc-al,de sajnos az a rész "Invite Game"/meghívás járékba/ nem lehetséges.
És így,ugye nehéz lesz eggyütt csatlakozni valamilyen szerverre szerintem.
Ha valakinek van valami ötlete esetleg a HGV-s Srácok tudnak valami okosságot jelezzétek már nekünk.Köszi
Jasonx felvettelek a Friends listára a Live-ban.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
léci majd írd már le, hogy sikerült-e normálisan live-on tolni mert akkor én is megveszem.
Az a rész hardcore-tól az igazáb szivatós. Én személy szerint négy részt utálok, ebbõl egyet nagyon. Viszont nem akarok spoilerezn, szóval inkább nem írom le xD
scátok. Felraktam a gamet felnyomtam a grafot és azóta élvezem 😄 Nagyon tettszik bejön a játék. Vannak szivatós részek, mint pl a Behemótos akit nem lehetett lelõlni és csalogatni kellett de összeségében nagyon tettszik. Várom a köv részt.
Hy!
Köszke !! Én voltam a f@x mert ott erölködtem mikor nem is engedte a nevet ,mihelyt találtam semmi gond,nincs bankkártya!?!?
:@
Köszke !! Én voltam a f@x mert ott erölködtem mikor nem is engedte a nevet ,mihelyt találtam semmi gond,nincs bankkártya!?!?
:@
Én eddig megprobáltam mindenkinek segiteni,most nekem lenne gondom!!!!!!!!!!!!
Ma mejött az eredeti gama,szeretnék regizni a LIVE-re,de onnan nem took tovább jutni,hogy adja meg a bankkártya nevét, utolso 4 számot,teloszámot...
Telom még csak van ,de nincs bankkártyám,ilyenkor mi van ?
Itt szivok mert nincs bankkártyám!!!!!!!
PLS help!!!!
Ma mejött az eredeti gama,szeretnék regizni a LIVE-re,de onnan nem took tovább jutni,hogy adja meg a bankkártya nevét, utolso 4 számot,teloszámot...
Telom még csak van ,de nincs bankkártyám,ilyenkor mi van ?
Itt szivok mert nincs bankkártyám!!!!!!!
PLS help!!!!
csusztatás 😊 egy évre sem kerül 15k-ba a live gold(x360)
ettõl még én is genny dolognak tartom, nem is multizok 360on
ettõl még én is genny dolognak tartom, nem is multizok 360on
Forza.
Írok privátot ahol megbeszélhetjük a részleteket.
www.gamepod.hu