6257
-
#4097 Mert már Mo. már nincs csak külföldön! -
kwalker #4096 Valaki mostanába játszik LIVE-on? Nekem régebben működött most meg azt írja ki, hogy a LIVE nem elérhető. -
Rapperman #4095 Bocs félreétettél én PC-n akarok játszani X360-on már csináltam LIVE-os accountot!PC-n akkor hogyan tovább? -
#4094 x360on nincs gond - ha GOLD live előfizud van, akkor minden trükk nélkül megy
csak a pécéssel kell szenvedni :( -
Rapperman #4093 Csá all!
Nekem jövő hét kedden jön meg az eredeti GoW-om és azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mondjátok el hogy tudok neten játszani vele, nekem van X360-om is és van LIVE accountom akkor hogyan tovább?
Előre is THX! -
kwalker #4092 Ja a vicc az, hogy a http://live.xbox.com/en-US-re be tudok loginolni, tehát az account úgy néz ki rendbe van. -
kwalker #4091 Nekem is problémám van a LIVE-al. Működött eddig, pár hónapig játszottam online, most meg nem tudok csatlakozni. Kiírja, hogy a LIVE nem elérhető.
Valakinek működik, tud online játszani?
Természetesen a játék eredeti. -
underx #4090 Én soha nem látom hogy keresnél! -
#4089 először is milyen géped van? (részletesen!) -
#4088 Szaggat vagy swappol.Letöltöd a Fraps nevű progit.Felteszed,elindítod,gamet elindítod és zha 10-vagy alatta ír a számláló akkor új kari.Ha akad akkor FAQvagy több memória -
szondagabor #4087 helló.
Van egy kicsi problémám.A játék akadozva megy a képernyőn,nem
tudom mitől van. Tudtok ebben segíteni? -
Attila2012 #4086 Hello!
Undrex légyszi segíts már!
Egy csomó ideje írok neked MSN-en de hiába! :(
Regeltem meg minden, de amikor fel akarok menni akkor kiírja hogy Magyarországon nem elérhető.
Visszalépek a játékba, és beírom az MSN címet amivel regeltem meg a jelszót, kiírja hogy lekéri a profilt, és ez pár percig is eltarthat.
Ezután egy hibaüzenet hogy nem tud csatlakozni a LIVE-ra!!!
Mi lehet a baj???????
Valaki pls help!!!!!!!!!! -
#4085 Én igaz XP-n nemprobáltam pedig most azvan, de anno szintén ment lazán 64bites Vista ultimatén sp1 el :) -
#4084 nekem xp-n anno folyamatosan hibát észlelt és leállt, vista x64 sp1 alatt pedig hibátlanul futott - ez a játék pc-n egy vicc, bughenger :( -
underx #4083 64 bites vistád van?
(basszus azzal nekem folyamatosan gondom volt,ez a játék kurvára nem szereti! :() -
#4082 lanon igen (és talán hamachin is) -
#4081 hali!coop modba lehet jatszani tort jatekkal is?nem mintha nekem az lenne csak kivancsi vok -
#4080 felraktam a c++2005 2008 -at is x64 -es verziót, de ugyanaz a gond...
-
Zaraki Kenpachi #4079 Közben megoldott a problémám, azért thx. -
underx #4078 Keress msn-n segitek!
Lejebb ott a cimem! -
underx #4077 c++2005 fent van? -
Zaraki Kenpachi #4076 Volt 1 winresintallom, sajna leletörrölve ez a Live stuff, honnan tudom én ezt újra leszedni? -
#4075 már 3x raktam újra, nekem a magyar változat van meg... -
#4074 sztem rakd ujra a játékot... :) (ha már megvolt, akkor... passz) -
Balci HB #4073 Üdv!!!
Lehet, hogy elég noob vagyok, de nem tok regisztrálni a windows live-ra. Beirom a nevet és utána join live free. Ezután bead egy olyan ablakot amiben ez van: A LIVE nem érhető el
A LIVE szolgáltatás nem érhető el azon a területen, ahol Ön tartózkodik. Látogasson vissza később is a webhelyre, és olvassa el a Games for Windows – LIVE játékokkal kapcsolatos híreket.
Valakinek nincs ötlete? -
#4072 akkor valakinek nem volt ilyen gondja, hogy nincs betű és ezmiatt nem tudja elkezdeni a játékot -
underx #4071 De érdembeli különbség nincs benne!!!!!!!!!!
Nekem a RAZOR-hoz az elsö van ,
Az eredetihez meg az eredeti!
DE SEMMI KÜLÖNBSÉG,és a játékélmény szempontjábol egy 0 a felirat lényege.
thx -
#4070 mivel én "csináltam" ezt az 1.1-es verziot, pontosan emlékszem hogy nem 5 helyen volt Ő/Ű betű a teljes szövegben - már a menüben is több anomália volt :P
de ha egy helyen lett volna csak, az nem eredményezné, hogy "ez" jobb?
namind1, felesleges volt ujra belinkelned átnevezve, előtted már megtettem, mert ugyéreztem tul nagy melo a jót belinkelni, gondoltam megcsinálom -
underx #4069 Részemröl ennyi!!!!!!! -
underx #4068 Az egész gémben van 5db ö és 5 db ü !!!
Igaz ehez nem elég a specko iskola,hogy ezen az 5 db tul tudj lépni!!!
ÉS EZÉRT SZAR?????????????????????????
AMIBEN JÓK AZ Ü & Ö BETÜK(annak akinek idáig ez problémát okozott)
-
#4067 nem, ez alapból Xbox360-ra készült :)
utána irták át XP/Vista-ra
---
felegyi: te is belinketed a SZAR magyaritást, gratulálok :D
---
Akinek magyaritás kell: olvassa el a #3802 -es hozzászólást
vagy katt ide: KLIKK - magyaritás 1.1
:D -
#4066 A legújabb driverek vannak fent
Vista, hogy lehet, hiszen ez alapból arra készült nem XP -re
-
felegyi #4065 Driver drissítés, ha AMD-d van akkor CPU tunin drivert rakj fel, ha ez se müködik a Vista a hunyó! -
felegyi #4064 http://rapidshare.com/files/78577078/HUN.ZIP.html
Íme -
#4063 az segitség, ha valaki leszed egy SZAR magyaritást? -
#4062 valaki help Gears of War nincs betű, de miért ? -
#4061 vista -
#4060 Nekem nem volt ilyen...
amúgy a desktopot mien progi? van cpu hőkijelzés stb rajta, ahogy látom. mi a neve a desktop proginak? -
#4059 Hi @ all
miért nincsenek betűk
valakinek volt ilyen problémája, megoldás -
#4058 amd dual core optimizer install
sztem meg tuti erőgéped van, tudod te jól azt :) nekem csak a procim gyengébb meg 2 rammal kevesebb van és fut maxxal.