Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeleroi
Szeva. Szinte ugyanaz a gépünk. Nekem is Gygabyte 8800 GTS 512 van. Nálam is csinált furcsaságokat a gép. Én ATI TOOL-al visszavettem a videókari Core sebességét 680 Mhz-re, a memóriáét pedig 960 Mhz-re. Azóta sehol semmi gond. Azért ATI TOOl-lal, mivel az Nlite úraindítást követõen mindent visszaállít alapra (700/1000), mig ez megjegyzi.

Sok sikert!

GyimiGábor
sima lan-on jáccunk... de akármicsinálok akkor is memóriahibát ír ki, még akkor is ha csak a menüben maradok

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

De ne a magyar változatot töltsd le!!!!!!Mert az egy fosssssssssssss!!!!
Szia!
van megoldásarra hogy a versusban ne player1 legyen a neved,méghozzá ez:Hamachi névválto!!!!!!!!
Hamán keresztül probáltok játszani?
Mert ha igen a leirásom alapján megcsináltatok mindent?
A ramhiba is orvosolhato ezzel:Mentés biztos warengine!
GyimiGábor
nem eredeti, egyik féltesóm adta

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

DarkSector
Nekem 3GHz 2GBram és 7900GS-el ment fullon dx9-ben.
Csak néhány helyen esett vissza szaggatásig az FPS.
Most is DX9-ben játszok, mert DX10-ben semmi eltérést nem tapasztaltam, csak kevessebb lett az fps.
És most meg Fraps mellett is simán fut a játék. 😄
Persze ez el is várható.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

watto
AZ JÓ thx😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

DarkSector
médiumon kissebb szaggatás mellett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

watto
Hali!
Szerintetek ilyen gépen elindulna egyáltalán?😄
Pentium 3GHz
1GB ram
Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 (AGP)

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Milyen a játékod?
Eredeti?Hamis? Magyar?
GyimiGábor
Hali ismét

Még mindig memóriahibát ír de ha nem okézom le akkor tovább birok jáccani. Most az a baj hogy egy ideig jáccunk tesómmal lanban vele, és egyszercsak lefagy a gépem... elõször piros-fekete-zöld csíkok voltak, most meg csak megált a kép. Van valami ötletetek hogy mi a baja?

DarkSector
Igen.
Nekem ez a játék a piacon maga a tökély.
De ezt nem a pixelhalmazokra értem, hanem annyira cool, az egész játék, hogy nyoma sincs semmilyen nyomi szörnyeknek, és a színvilága, meg a karakterek, meg a Bossok is nagyon durvák lettek.
Én ilyen játékokat szeretnék, és leszarom, hogy mennyire lineáris a játék, akkor is élvezet játszani vele.

Folyamat ahhogy mész elõre, úgy adagolja, a sok király pályát, vagy egyébb látványosságot, én még csak a bányában tartok, a SPIDER-nél, de hihetetlen.
Az elején is sok extrém dolgot prezentál a játék, de a benzinkutas rész, a holdjáróval, meg a gyártelep, az esõs résznél, és utána a bányában ez a spider....háát ez naon durva lett.

Hogyan végezzünk a pokokkal, ha túl nagyra nõnének....:_D

Basszus valaki segit?
😊
GyimiGábor
nem, a processzor thajvani...

😊
szerinted?
a géped neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem?(kinai?)
GyimiGábor
Mármint mi?

eredeti?
GyimiGábor
Jah és ezért van a 3-as szlotban a memória mert kipróbáltam hogy úgy van-e hiba mert a tesóm gépének ennyi volt a baja

GyimiGábor
Tegnap este (az egész gépet).
Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L, 1GB RAM.
Ma frissítettem minden szoftvert.

(Pár kép a géprõl ha érdekel: LINK)

Mikor telepitetted?
Milyen vasad van?
Nem lehet hogy csak szoftvereket kellene frissitened?
Az semmi kép nem lehet hiba!
Az azt jelenti,hogy a premium van nekem.de már csak 3-4 napig.
GyimiGábor
Hali

Miután elindítom a játékot, kis idõ múlva memóriahibát ír ki. Mi lehet a baja?

ok köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

tarti19
jah az 2 magos és Intel😊
biztos elfut, szal anynira nem kell parázni, és érdemes megszerezni

Köszi a választ. De az E6300 az már kétmagos proci nem? Ez meg csak 1magos (mármint az enyém)

The Protector
Hát megszerezni sztem érdemes.Sztem elmenne rajta simán egy közepes beállításokkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tarti19
annaka procinak tök mindegy mert eyg e6300-on is fut maxon a vga meg jó^^
Cumfu elfog futni úgy low-med beállításokon, bár itt a ram nagyon sokat nyomna a latba, amikor én 1G-ról 2G-ra véltottam akkor ezt a játékot 1280*1024 mindena legmagasabb értéken dx9 alatt pörgettem és nuku swappolás vagy bármi mellett.)

Heló! AMD Athlon 3200+ AM2, 2*512ddr2 ram + GF 7600GS 256mb-om van. Ezzel a konfiggal érdemes a játékot megszereznem? Elõre is köszi

Jim Morrison
Talán, ha sikerül én is Multiplayerezek, majd JimMorrison723 néven

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Magyarul tettem fel újra, de angolul van.😊 Elõször pedig jó volt...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mikeleroi
Aha. Q6600 GF 8800GTS 512MB.

A Bioshock mellett ez a nagy kedvenc. Talán azért, mert nem voltak restek megtervezni "mûvészi" szinten a kreált világot. Iszonyat sokat számít számomra.

Hi underx.
Van tipped miért nem tudtunk tegnap jáccani?
Én a másik szerverre se tudtam kapcsolódni pedig 3 napja még george-al jácottunk.
Egy dolog feltünt hogy hamachinál a te neved mellett zöld csillag volt az enyém meg george neve mellett meg zöld pont, én a free verziót használom, lehet hogy ezért nem ment nekünk a lan?

Igen én is ekkorán nyomom!
DarkSector

DarkSector
Te is ekkora felbontásba nyomod???
<#bee1>

Ment a privi, és thx!

\" örökké nem eshet.... \"

mikeleroi
Én spec a hun verziót nem tudtam elindítani. Ellenben az angol verzió gond nélkül megy. Le kell hozzá tölteni a reload-os crack-et, a mentés fix-et, és kész. Mindez kicsit visszaolvasva elérhetõ a magyarítással egyetemben.

DarkSector
Egyszerû
Keress egy jó verziót, és magyarosítsd.

The Protector
Demeternek szólt

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Én tudok segíteni ha kell.Nekem is volt problémám de megoldottam meg havernak is.Ha érdekel privibe jelezz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Srácok volna egy kérdésem vajon miért nem hajlandó elindulni a game? Letöltöttem a hun verziót, majd DT-vel mount a gém el is indul majd a setup képernyõnél kivág. Akárhányszor próbáltam mindíg ezt csinálja. Nemtudom jelent e vmit, hogy Vista alól próbálom?! De gondolom nem ez a probléma..

Tud vki segíteni??

\" örökké nem eshet.... \"

DarkSector
SEGÍTSÉG A MENTÉSEKHEZ!!!

Ha egyszercsak azon veszed észre magadat, hogy betöltötted a profilodat a játékban, és meglepetésként kiírja a gép, hogy eltûntek a mentéseid, akkor nem szabad kétségbe esni.
Egyszerûen kapcsold vissza a netet.
Ne kérdezzétek, hogy ez miért van, de én is csak most találkoztam elõször ezzel a problémával és véletlenül jöttem rá, hogy ez miért fordulhat elõ.

Kéretik ezt valamilyen formában feltüntetni a F.A.Q-ban.
Köszönöm!

LOL

Aki este akar játszani az jöjjön a :
SG forum GOW passz: gow -ra
Protector itt minden segitséget megtalálsz egy helyen :Hungarian Gear Squad
gm? Mindegy, megnezem majd. Igen nem rossz a multi resze. Aha, de talan a grafika beallitasok miatt szaggatott.
csak mert gm néven írtál vagy valami hasonló volt. Nekem bejött nagyon a multis rész<#eljen> Nem tudom mennyire volt elég a netem, neked jobban szaggatott mint singleben? Mert nekem ugyanolyan volt, bár mint mondtam az én gépem régi vas...

Igen velem!) Miert?
feltelepíted és join netvork