6257
-
tttttom #4137 GoW -
tttttom #4136 Hello!
Van egy kis problámám a gow-al.Amikor unistalálni akarom a játékot hogy ismét ujra rakhassam, mert haverokkal szeretnék játszani és ezt írja ki.
Valaki segítsen, hogy mi a probléma megoldása. :(
-
#4135 azért írtam (most nem is a pontos szám miatt xd), mert én speciel egy egész tárat, több tárat kellett bele lőjjek -
#4134 nem mentem lejjebb. azt mondtam amit tutira tudok. max 14-et lőhettem bele azzal. de télleg nem emlékeszem már. mind a 2 szám 10 körül van :D -
#4133 Na most már lejjebb is mész, minthogy többet mondanál. nem vagy semmi :DD -
temes69 #4132 ok, köszi szépen a tanácsokat. sztem is akkor kéne lőni amikor nincsnek rajta azok a varjak vagy mik. na de elintézem én a rohadékot -
#4131 akörül, nem tudom már pontosan. 8 biztos volt. -
#4130 10-et? biztos? -
#4129 én belelőttem a puskával vagy 10-et legalább úgy hogy nem voltak rajta azok az izék, azt meghót. -
#4128 Én annó amikor xbox on végigvittem mindig akkor lőttem amikor rámküldi a kryll eket mert akkor sebezhető , úgylátom itt is úgy működik csak egyedül nehéz. Hasznos tipp második fegyónak vidd be a sarokban lévő íjat és ha rálövöd akkor szétreppennek a madarak és lehet lőni . Mi annó így csináltuk. -
#4127 És ez a lényeg: világos hely... épp én is most akartam leírni... -
Rapperman #4126 Maradj ott ahol vagy a bemutató után amíg oda nem ér közbe persze lődd(fejét), de mindig a fejét és ha közel jött akkor is a fejét lődd, persze fedezék mögül ha pedig már nagyon közel érne akkor ugrálj mindig világos helyre lapulj meg és lődd a fejét!Nekem így sikerült! -
temes69 #4125 sziasztok!
a vonaton járok azt a mocsokmajom tábornokot bpróbálom megölni de az istennek sem tudom. adjatok már valami tanácsot hogy mi a szart csináljak vele. azok a rohadék madarak mindíg megesznek
már majdnem bosszút álltam a monitoron.... -
#4124 vannak még itt akik szoktak hamachin jáccani ? és ha igen milyen hálozatnéven ? -
Rapperman #4123 Gyerekek nyugivan!
Haver-csotány: Igen ez egy jó játék 30 helyen választották meg az év játékává!
Mortalmilka: Tudtommal warezos verzióval nem fogsz tudni neten játszani, csak HAMACHI-val!!
Mi eredetivel játszunk!Ezért vettem meg énis mert utálom a hamchit! -
#4122 mi vagy te nyomkövető csotány vagy mi ?? :D -
#4121 mivan ez jó játék? -
#4120 sikerült nagynehezen létrehozni az angol accot de amikor bejelentkezem a játékba és rámek a personal settingsben hogy join live, akkor nekem felvág 1 Internet explorer ablakot hogy nicns elérhetőség magyarországon. Az xbox.com on direkt angolt csináltam de magyarra akar tenni. most mi van ? -
#4119 normális az hogy 2x dob ki az uccsó acton a vonaton a trojkás résznél de csak ott Wargame-G4WLive.exe hibával ? Máshol eddig még soha nem dobott ki razoros verzióm van -
#4118 engem is avassatok már be abba hogy warezban hogy jáccunk neten , mert a faq nem tiszta a live acc krea után (amint megtom milyen irányító szám kell neki ) hogy tudok belépni , mert product kódot kér ? -
#4117 hello live acc kreálásnál lenne kérdésem mi számít "érvényes irányítószámnak" mert a valódit se fogadja el ? -
Rapperman #4116 Hát le van írva máshogyan ezt nem nagyon lehet leírni csinálsz accountot az angol/amerikai Xbox LIVE oldalán angol vagy amerikai címmel valós irányítószámot adj meg és valós címet ezután ha elkészült lépj be vele majd a játékot elindítod és ott rányomsz a join LIVE-ra és ott megadod azt az E-Mail (lehetőleg G-Mail-os címet adj mert ha magyar E-Mail-t adsz meg kicsit fura lesz) címet és jelszót amivel regeltél, ennyi! -
#4115 A LIVE erdekelne. -
underx #4114 Vegyél fel LIVE-on!
9 fele jöjjünk össze! -
underx #4113 Ha valaki LIVE-on nyomja keressen rám , és jöjjünk már össze mint magyarok!
HGS Jasonx a nevem!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4112 GEARS OF WAR 2 (2. RÉSZ) -
Rapperman #4111 Mármint mibe avassunk be?LIVE vagy no-cd? -
#4110 Avassatok be engem is Please .... Nem vagyok egy warezzz bajnok -
kwalker #4109 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gears_of_war.shtml -
horrock #4108 Köszi szépen a segítséget Reggaester, sikerült.:D
végre megy multiban. yummi -
zsqlty #4107 lécci valaki adjon 1 linket ahol van a játékhoz crack!
már mindenhol próbáltam de nem találtam hozzá!
előre is köszi -
Reggaester #4106 Np. Én szívesen multizok, kinek mi a windows live-os neve? Enyém Reggaester. -
#4105 Semmi gond ... Lehet en lamaztam .... anyway. A jatek kiraly csak az a kar hogy nem tudom multiba tolni. -
Rapperman #4104 Nagyaon köszönöm a segítséget Reggaester, aki majd akar jöhet multiba majd szóljatok!Holnap lesz meg az eredeti GoW! -
Rapperman #4103 Jó én nem akarok itt gyanusítgatni, csak azért megkérdeztem, mivel én nem találkoztam ilyennel, ezért sajnos nem tudok segíteni, én ilyen mentési hibával az Unreal Tournament 3 1.0-ás verziójánál találkoztam/hallottam! -
Reggaester #4102 Megoldás a Windows LIVE problémára:
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=6996&st=360
Kövessétek a 396. Hozzászólásban leírtakat, ott a link, instrukció, minden, ha eredeti GoWod van, mind1 hogy Xpd vagy Vistád így mennie kell, nekem és havernak is megoldotta, toljuk is coopban -
#4101 Pedig eredeti ..... Csak az van itthon. VISTA alatt jatszok. -
Rapperman #4100 Az érdekes, gondolom nem eredeti a játék, de mondjuk énis másoltal játszottam eddig, de már megvan eredetibe és nekem a másolt is mentett és működött, engem a LIVE aggaszt valaki mondjon valami megoldást itt is fizetni kellett LIVE-ért PC-n emberek? (Lehet h nincs helyed mentésre vagy nemtom telepítsd újra sztem., ja és XP-n vagy VISTA-n játszol? Mert olvastam, hogy XP-n vannak gondok vele!) -
#4099 Sziasztok
F.A.Q. nem mukszik Olyan gondom lenne hogy nem tudok menteni mindig az elejerol kell kezdenem Eleg kiabrandito , pedig nagyon penge a jatek. -
Rapperman #4098 Mo.-n már kezdetektől nem volt támogatott a LIVE, de most akkor hogyan kell valami megoldása biztos van esetleg úgy ahogy X360-on h angol irányítószámmal meg angol házszámmal csinálod az accountot és már mehetsz is nem?