Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sikert!
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
van megoldásarra hogy a versusban ne player1 legyen a neved,méghozzá ez:Hamachi névválto!!!!!!!!
Mert ha igen a leirásom alapján megcsináltatok mindent?
A ramhiba is orvosolhato ezzel:Mentés biztos warengine!
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Csak néhány helyen esett vissza szaggatásig az FPS.
Most is DX9-ben játszok, mert DX10-ben semmi eltérést nem tapasztaltam, csak kevessebb lett az fps.
És most meg Fraps mellett is simán fut a játék. 😄
Persze ez el is várható.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintetek ilyen gépen elindulna egyáltalán?😄
Pentium 3GHz
1GB ram
Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 (AGP)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Eredeti?Hamis? Magyar?
Még mindig memóriahibát ír de ha nem okézom le akkor tovább birok jáccani. Most az a baj hogy egy ideig jáccunk tesómmal lanban vele, és egyszercsak lefagy a gépem... elõször piros-fekete-zöld csíkok voltak, most meg csak megált a kép. Van valami ötletetek hogy mi a baja?
Nekem ez a játék a piacon maga a tökély.
De ezt nem a pixelhalmazokra értem, hanem annyira cool, az egész játék, hogy nyoma sincs semmilyen nyomi szörnyeknek, és a színvilága, meg a karakterek, meg a Bossok is nagyon durvák lettek.
Én ilyen játékokat szeretnék, és leszarom, hogy mennyire lineáris a játék, akkor is élvezet játszani vele.
Folyamat ahhogy mész elõre, úgy adagolja, a sok király pályát, vagy egyébb látványosságot, én még csak a bányában tartok, a SPIDER-nél, de hihetetlen.
Az elején is sok extrém dolgot prezentál a játék, de a benzinkutas rész, a holdjáróval, meg a gyártelep, az esõs résznél, és utána a bányában ez a spider....háát ez naon durva lett.
Hogyan végezzünk a pokokkal, ha túl nagyra nõnének....:_D
a géped neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem?(kinai?)
Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L, 1GB RAM.
Ma frissítettem minden szoftvert.
(Pár kép a géprõl ha érdekel: LINK)
Milyen vasad van?
Nem lehet hogy csak szoftvereket kellene frissitened?
Az azt jelenti,hogy a premium van nekem.de már csak 3-4 napig.
Miután elindítom a játékot, kis idõ múlva memóriahibát ír ki. Mi lehet a baja?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Cumfu elfog futni úgy low-med beállításokon, bár itt a ram nagyon sokat nyomna a latba, amikor én 1G-ról 2G-ra véltottam akkor ezt a játékot 1280*1024 mindena legmagasabb értéken dx9 alatt pörgettem és nuku swappolás vagy bármi mellett.)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Bioshock mellett ez a nagy kedvenc. Talán azért, mert nem voltak restek megtervezni "mûvészi" szinten a kreált világot. Iszonyat sokat számít számomra.
Van tipped miért nem tudtunk tegnap jáccani?
Én a másik szerverre se tudtam kapcsolódni pedig 3 napja még george-al jácottunk.
Egy dolog feltünt hogy hamachinál a te neved mellett zöld csillag volt az enyém meg george neve mellett meg zöld pont, én a free verziót használom, lehet hogy ezért nem ment nekünk a lan?

<#bee1>#bee1>
\" örökké nem eshet.... \"

Keress egy jó verziót, és magyarosítsd.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tud vki segíteni??
\" örökké nem eshet.... \"
Ha egyszercsak azon veszed észre magadat, hogy betöltötted a profilodat a játékban, és meglepetésként kiírja a gép, hogy eltûntek a mentéseid, akkor nem szabad kétségbe esni.
Egyszerûen kapcsold vissza a netet.
Ne kérdezzétek, hogy ez miért van, de én is csak most találkoztam elõször ezzel a problémával és véletlenül jöttem rá, hogy ez miért fordulhat elõ.
Kéretik ezt valamilyen formában feltüntetni a F.A.Q-ban.
Köszönöm!
LOL

SG forum GOW passz: gow -ra
Protector itt minden segitséget megtalálsz egy helyen :Hungarian Gear Squad