6257
  • tttttom
    GoW
  • tttttom
    Hello!

Van egy kis problámám a gow-al.Amikor unistalálni akarom a játékot hogy ismét ujra rakhassam, mert haverokkal szeretnék játszani és ezt írja ki.

Valaki segítsen, hogy mi a probléma megoldása. :(
  • Prince23
    azért írtam (most nem is a pontos szám miatt xd), mert én speciel egy egész tárat, több tárat kellett bele lőjjek
  • bordy
    nem mentem lejjebb. azt mondtam amit tutira tudok. max 14-et lőhettem bele azzal. de télleg nem emlékeszem már. mind a 2 szám 10 körül van :D
  • Prince23
    Na most már lejjebb is mész, minthogy többet mondanál. nem vagy semmi :DD
  • temes69
    ok, köszi szépen a tanácsokat. sztem is akkor kéne lőni amikor nincsnek rajta azok a varjak vagy mik. na de elintézem én a rohadékot
  • bordy
    akörül, nem tudom már pontosan. 8 biztos volt.
  • Prince23
    10-et? biztos?
  • bordy
    én belelőttem a puskával vagy 10-et legalább úgy hogy nem voltak rajta azok az izék, azt meghót.
  • Metalmilitiakid
    Én annó amikor xbox on végigvittem mindig akkor lőttem amikor rámküldi a kryll eket mert akkor sebezhető , úgylátom itt is úgy működik csak egyedül nehéz. Hasznos tipp második fegyónak vidd be a sarokban lévő íjat és ha rálövöd akkor szétreppennek a madarak és lehet lőni . Mi annó így csináltuk.
  • Prince23
    És ez a lényeg: világos hely... épp én is most akartam leírni...
  • Rapperman
    Maradj ott ahol vagy a bemutató után amíg oda nem ér közbe persze lődd(fejét), de mindig a fejét és ha közel jött akkor is a fejét lődd, persze fedezék mögül ha pedig már nagyon közel érne akkor ugrálj mindig világos helyre lapulj meg és lődd a fejét!Nekem így sikerült!
  • temes69
    sziasztok!

a vonaton járok azt a mocsokmajom tábornokot bpróbálom megölni de az istennek sem tudom. adjatok már valami tanácsot hogy mi a szart csináljak vele. azok a rohadék madarak mindíg megesznek
    már majdnem bosszút álltam a monitoron....
  • Metalmilitiakid
    vannak még itt akik szoktak hamachin jáccani ? és ha igen milyen hálozatnéven ?
  • Rapperman
    Gyerekek nyugivan!
    Haver-csotány: Igen ez egy jó játék 30 helyen választották meg az év játékává!
    Mortalmilka: Tudtommal warezos verzióval nem fogsz tudni neten játszani, csak HAMACHI-val!!
    Mi eredetivel játszunk!Ezért vettem meg énis mert utálom a hamchit!
  • Metalmilitiakid
    mi vagy te nyomkövető csotány vagy mi ?? :D
  • havercsotány
    mivan ez jó játék?
  • Metalmilitiakid
    sikerült nagynehezen létrehozni az angol accot de amikor bejelentkezem a játékba és rámek a personal settingsben hogy join live, akkor nekem felvág 1 Internet explorer ablakot hogy nicns elérhetőség magyarországon. Az xbox.com on direkt angolt csináltam de magyarra akar tenni. most mi van ?
  • Metalmilitiakid
    normális az hogy 2x dob ki az uccsó acton a vonaton a trojkás résznél de csak ott Wargame-G4WLive.exe hibával ? Máshol eddig még soha nem dobott ki razoros verzióm van
  • Metalmilitiakid
    engem is avassatok már be abba hogy warezban hogy jáccunk neten , mert a faq nem tiszta a live acc krea után (amint megtom milyen irányító szám kell neki ) hogy tudok belépni , mert product kódot kér ?
  • Metalmilitiakid
    hello live acc kreálásnál lenne kérdésem mi számít "érvényes irányítószámnak" mert a valódit se fogadja el ?
  • Rapperman
    Hát le van írva máshogyan ezt nem nagyon lehet leírni csinálsz accountot az angol/amerikai Xbox LIVE oldalán angol vagy amerikai címmel valós irányítószámot adj meg és valós címet ezután ha elkészült lépj be vele majd a játékot elindítod és ott rányomsz a join LIVE-ra és ott megadod azt az E-Mail (lehetőleg G-Mail-os címet adj mert ha magyar E-Mail-t adsz meg kicsit fura lesz) címet és jelszót amivel regeltél, ennyi!
  • gurubefree
    A LIVE erdekelne.
  • underx
    Vegyél fel LIVE-on!
    9 fele jöjjünk össze!
  • underx
    Ha valaki LIVE-on nyomja keressen rám , és jöjjünk már össze mint magyarok!
    HGS Jasonx a nevem!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prince23
    GEARS OF WAR 2 (2. RÉSZ)
  • Rapperman
    Mármint mibe avassunk be?LIVE vagy no-cd?
  • gurubefree
    Avassatok be engem is Please .... Nem vagyok egy warezzz bajnok
  • kwalker
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gears_of_war.shtml
  • horrock
    Köszi szépen a segítséget Reggaester, sikerült.:D
    végre megy multiban. yummi
  • zsqlty
    lécci valaki adjon 1 linket ahol van a játékhoz crack!
    már mindenhol próbáltam de nem találtam hozzá!
    előre is köszi
  • Reggaester
    Np. Én szívesen multizok, kinek mi a windows live-os neve? Enyém Reggaester.
  • gurubefree
    Semmi gond ... Lehet en lamaztam .... anyway. A jatek kiraly csak az a kar hogy nem tudom multiba tolni.
  • Rapperman
    Nagyaon köszönöm a segítséget Reggaester, aki majd akar jöhet multiba majd szóljatok!Holnap lesz meg az eredeti GoW!
  • Rapperman
    Jó én nem akarok itt gyanusítgatni, csak azért megkérdeztem, mivel én nem találkoztam ilyennel, ezért sajnos nem tudok segíteni, én ilyen mentési hibával az Unreal Tournament 3 1.0-ás verziójánál találkoztam/hallottam!
  • Reggaester
    Megoldás a Windows LIVE problémára:

http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=6996&st=360

Kövessétek a 396. Hozzászólásban leírtakat, ott a link, instrukció, minden, ha eredeti GoWod van, mind1 hogy Xpd vagy Vistád így mennie kell, nekem és havernak is megoldotta, toljuk is coopban
  • gurubefree
    Pedig eredeti ..... Csak az van itthon. VISTA alatt jatszok.
  • Rapperman
    Az érdekes, gondolom nem eredeti a játék, de mondjuk énis másoltal játszottam eddig, de már megvan eredetibe és nekem a másolt is mentett és működött, engem a LIVE aggaszt valaki mondjon valami megoldást itt is fizetni kellett LIVE-ért PC-n emberek? (Lehet h nincs helyed mentésre vagy nemtom telepítsd újra sztem., ja és XP-n vagy VISTA-n játszol? Mert olvastam, hogy XP-n vannak gondok vele!)
  • gurubefree
    Sziasztok

F.A.Q. nem mukszik Olyan gondom lenne hogy nem tudok menteni mindig az elejerol kell kezdenem Eleg kiabrandito , pedig nagyon penge a jatek.
  • Rapperman
    Mo.-n már kezdetektől nem volt támogatott a LIVE, de most akkor hogyan kell valami megoldása biztos van esetleg úgy ahogy X360-on h angol irányítószámmal meg angol házszámmal csinálod az accountot és már mehetsz is nem?