Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Valaki nem tudna adni egy mentést? Mert sehogy se tudom átvinni ezt a pályát! 😞
Már ideg beteg vagyok, 10.-re se sikerül megcsináljam! 😞
Vagy nincs a játékhoz halhatatlanság kód?
Mert itt mindig meghalok! 😞
Üdv.
Eléállsz és elvetõdsz mikor jön a behemót és betöri.

Hello!
Egy kis segítség kéne, mert elakadtam! 😞
Ott tartok, hogy bementünk a kriptába, és ott van egy behemót, akit ki kéne csalogatni valahogy. Hiába lövõm, meg sem kottyan neki, és nem találok kijáratot! Mutat valami betörhetõ ajtót, de nem töri be! hogy kell betörni, vagy mit kell csinálni? Mert a Hajnalfény-t csak kint tudom használni!
Köszi a segítséget!
Üdv.
Szivesen!
LeonSilver
Semmi krekk.De már mindegy.Kidobtam a francba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi, jólett! 😄
Segített a C++! 😊
már 3-szor feltettem 32-bitem Vista Home Premiumra, és nem megy! 😞
Most kipróbálom a c++-t!
Felvehetlek MSN-re, Skypre-ra, vagy Yahoo-ra?
Ha igen, akkor légyszi PM-ben írd meg a címed!
Köszi a választ!
Üdv.
Ja még egy( a gépem nekem is ez csak 8800gts)én az eredetit vista 64 bitre raktam fel elsöre minden bajom volt vel,de másodikra simán felment!
NVIDIA driver
A másik: c++ 2005
Core2Quad 2.4GHz, 8600GS 512MB, 2GB DDR2
Ilyen a gépem!
NVidia van rajta!
Valaki légyszi segítsen!
Mert semmi ötletem!
És frissíteni meg nem engedi!
Valaki légyszi segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi!
Üdv.
Milyen hardwered van?
Ha Ati + Amd valamelyik akkor frissits!
Minden drivered a legujabb?
Amugy te sem vesztel vele ha másik cracket tennél rá!
Azért mert ilyen a cracked!!
Keress másikat!!
Sziasztok!
Most adtad kölcsön a haverom az EREDETi Gears of War-t, amit felteszek, és utánna nem megy!
Vistára tettem fel, és ki is írt valamit, hogy töltsem le, mert anélkül nem fog menni! Azt le is töltöttem, de semmi sem változott!
Kb. 10 másodpercig megy, aztán kiírja, hogy leállt a program!
Nagyon gyors segítség kéne!!!
Elõre is köszönöm szépen!
Üdv.
Hy all!
Olyan próblémám van,hogy elindítom a játékot,játszok néhány percet,de utána meg hibaüzi nélkül kilép... 😞
Szerintetek mi lehet ez??

LeonSilver
Már huszonnnyyyócszor telepítettem fel és indítottam el a játékot de nemenged profilt csinálni.Hiába nyomkodom az F1-et nemtörténik semmi.Mi a rák lehet?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vegyél eredetit!
Xfire!!!
DarkSector
Hogy a pecsába lehet multizás alatt chat-elni??????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Olyan sincs !
Akkor viszont a játék nem egyforma, más nem lehet... Haveromnak is tõlem van meg és már jácottunk 2* gond nélkül.

ProGabe
hi

óriási ez a játék!talán még nem is volt olyan,hogy ennyit röhögtem volna egy játékban a karakterek által elõtt poénokon,ennél viszont nyerítettem párszor.talán ez példázza a legjobban,hogy mennyire eltalálták a hangulatot,azért írtam ezt!

viszont van vele egy-két gondom:cordless rumblepad 2-n rossz az irányítás.ha elõre tolom a kart,hátra felé megy.tudom,hogy melyik init kell átírni,meg is tettem,de amint elindul a játék,visszaírja az eredeti értékeket 😞 persze ez nem olyan nagy probléma,bill+egér párost talán nem váltanám le,csak zavar

a másik az,hogy tényleg nincs semmi intró?neten találtam egy videót,amiben egy nõ elmondja mi is történt,e-nap,stb.most nagyon megy az in medias res a játékokban,gondolom itt is errõl van szó

végül pedig:magyar verzióhoz tényleg nincsenek patchek? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
free tud premiumra menni és fordítva is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Patchet ne tegyél rá!!Az csak gallyravágja az eredetit!!!
Ez tixta baromság !!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi köze hozzá!!!A másik 3000-el mé tudok mánn gyáccani?
Na mindegy vicc!!!!
DarkSector
játszana valaki hama-n?

LoCk
Nem gondoltam, hogy ennyire hangulatos lesz. <#hehe><#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Sziasztok ne haragudjatok,de nem vagyok képes végigolvasni 3600beszólást!Ha valaki tud segíteni,hogy 32-es xp alatt miért fagy ki a játék az elsõ missio után az írjon!Elõre is kösz!!Amúgy a játék magyar versio.
Heló! már megtaláltam a patch-eket, de nem tudom feltelepíteni. Sztem mert crackelt razoros verzióm van (angol). Valaki tudna nekem eredeti .exe-t küldeni a [email protected] (talán az a baj). Elõre is megköszönném.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

multiplayerhez úgy tudom nem érdemes

Heló! Az 1.2-es patch-et érdemes felrakni? És hol találnom meg? (Crack-em már van). Elõre is köszi.

Underx ma jácottam egy barátommal hamachin és mindenféle trükk nélkül egybõl láttuk egymást neki is a free hamachija van, úgy néz ki ez a baj mert george-nak is free volt és vele is ment. Lehet free-s nem tud premiumossal csatlakozni.
Egyébként elõjött egy érdekes probléma:
õ volt a host én meg csatlakoztam minden frankó volt viszont én duplán halottam a beszédet vagy 2 másodperc késés volt közte és nagyon rosz minõségü. Most akkor lanon a hangot is továbbítaná a host? Ez nagyon furcsa... Van tipped?

Köszi!
Így már kiírja a szöveget,de másik még mindig nem látja!
Tört!
Valószinûleg ez a baj.
mikeleroi
Igen. Alaplap függõ. Tudomásom szerint az összes P35-ös így indul.

Elvileg igy lehet az eredetiben:
ö lenyomása után irod hogy :say és a szöveg
Cserélj cracket!!!!!
Hy!
Én neked nem linkeltem semmit és nem is mondtam hogy ott mentést találsz,mert nincs rá igazábol megoldás, max it C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints átnevezed azt a nullának ahol tartottál!cca 18-ast,vagy a 19-est nevezd át nullára.
De nem tudom hogy müködik egyáltalán!
Hi!
coop-ban,hogy lehet egymásnak üzenni?
+nyomom az ö-t,elõjön a konzol,beirom...enter,de a másik nem látja!
Nagyon sokat ront az élményen!
razoros ,1.0-as crack, nincs fent patch
elõre
Nagyon Köszönöm!
Ezt írja ki amikor indítanám a játékot.

A "0x7c901010" címen található utasítás a "0x00000020" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.

Mit jelent ez? Ez a játék már mûködött. Elõre is köszi.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

HI! nem találtam mentést vagy checkpointokat azon az oldalon amit nderx linkelt be ......szóval nagyon megköszönném ha valaki berakna onnan egy checkpointot onnan hogy a föld alá kell lemenni...mert sehol se találtam a neten :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

köszi

DarkSector
pl
valami tipp?

GyimiGábor
Neked is a gép bekapcsolásakor felpörög minden hûtõ és csipogás után normálisan megy tovább?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Ja ezért nem mindegy hogy kivel játszol!
Az oldalamon mindent megtalálsz hozzá!!!!
Hungarian Ger Squad
DarkSector
bazzeg akkora a laggolás hamachin, hogy 3 másodpercet késik minden!!!!!!

hali! valaki tudna nekem mentést felrakni onnan kb hogy olt egy olyan pálya amin zuhogott az esõ és utána lekellett menni a szörnyeknek a barlangjába a föld alá ? ...nagyon szépen megköszönném !

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

és az angolhoz magyar nyelvet honnan tudok szedni?

arty
magyart nem tudod aktuálisra pecselni, angolt igen

Forza.

Heló! Mi a különbség a magyar (tört) és az angol (tört) verziók között? A hamachin kívül. Úgy vettem ki a hozzászólásokból, hogy az angol-t kellene letöltenem, de ahhoz meg nincs magyarosítás. VAGY MOST HOGY VAN EZ? Segítsetek lécci!!! Elõre is köszi.

GyimiGábor
Nekem is gigabyte márka a videokari
Kösz az öteltet majd kipróbálom

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L