Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudna adni egy mentést? Mert sehogy se tudom átvinni ezt a pályát! 😞
Már ideg beteg vagyok, 10.-re se sikerül megcsináljam! 😞
Vagy nincs a játékhoz halhatatlanság kód?
Mert itt mindig meghalok! 😞
Üdv.
Egy kis segítség kéne, mert elakadtam! 😞
Ott tartok, hogy bementünk a kriptába, és ott van egy behemót, akit ki kéne csalogatni valahogy. Hiába lövõm, meg sem kottyan neki, és nem találok kijáratot! Mutat valami betörhetõ ajtót, de nem töri be! hogy kell betörni, vagy mit kell csinálni? Mert a Hajnalfény-t csak kint tudom használni!
Köszi a segítséget!
Üdv.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Segített a C++! 😊
Most kipróbálom a c++-t!
Felvehetlek MSN-re, Skypre-ra, vagy Yahoo-ra?
Ha igen, akkor légyszi PM-ben írd meg a címed!
Köszi a választ!
Üdv.
NVIDIA driver
A másik: c++ 2005
Ilyen a gépem!
NVidia van rajta!
Valaki légyszi segítsen!
Mert semmi ötletem!
És frissíteni meg nem engedi!
Valaki légyszi segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi!
Üdv.
Ha Ati + Amd valamelyik akkor frissits!
Amugy te sem vesztel vele ha másik cracket tennél rá!
Keress másikat!!
Most adtad kölcsön a haverom az EREDETi Gears of War-t, amit felteszek, és utánna nem megy!
Vistára tettem fel, és ki is írt valamit, hogy töltsem le, mert anélkül nem fog menni! Azt le is töltöttem, de semmi sem változott!
Kb. 10 másodpercig megy, aztán kiírja, hogy leállt a program!
Nagyon gyors segítség kéne!!!
Elõre is köszönöm szépen!
Üdv.
Olyan próblémám van,hogy elindítom a játékot,játszok néhány percet,de utána meg hibaüzi nélkül kilép... 😞
Szerintetek mi lehet ez??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Xfire!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
óriási ez a játék!talán még nem is volt olyan,hogy ennyit röhögtem volna egy játékban a karakterek által elõtt poénokon,ennél viszont nyerítettem párszor.talán ez példázza a legjobban,hogy mennyire eltalálták a hangulatot,azért írtam ezt!
viszont van vele egy-két gondom:cordless rumblepad 2-n rossz az irányítás.ha elõre tolom a kart,hátra felé megy.tudom,hogy melyik init kell átírni,meg is tettem,de amint elindul a játék,visszaírja az eredeti értékeket 😞 persze ez nem olyan nagy probléma,bill+egér párost talán nem váltanám le,csak zavar
a másik az,hogy tényleg nincs semmi intró?neten találtam egy videót,amiben egy nõ elmondja mi is történt,e-nap,stb.most nagyon megy az in medias res a játékokban,gondolom itt is errõl van szó
végül pedig:magyar verzióhoz tényleg nincsenek patchek? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi köze hozzá!!!A másik 3000-el mé tudok mánn gyáccani?
Na mindegy vicc!!!!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Egyébként elõjött egy érdekes probléma:
õ volt a host én meg csatlakoztam minden frankó volt viszont én duplán halottam a beszédet vagy 2 másodperc késés volt közte és nagyon rosz minõségü. Most akkor lanon a hangot is továbbítaná a host? Ez nagyon furcsa... Van tipped?
Így már kiírja a szöveget,de másik még mindig nem látja!
Tört!
Valószinûleg ez a baj.
ö lenyomása után irod hogy :say és a szöveg
Én neked nem linkeltem semmit és nem is mondtam hogy ott mentést találsz,mert nincs rá igazábol megoldás, max it C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints átnevezed azt a nullának ahol tartottál!cca 18-ast,vagy a 19-est nevezd át nullára.
De nem tudom hogy müködik egyáltalán!
coop-ban,hogy lehet egymásnak üzenni?
+nyomom az ö-t,elõjön a konzol,beirom...enter,de a másik nem látja!
Nagyon sokat ront az élményen!
razoros ,1.0-as crack, nincs fent patch
elõre
Nagyon Köszönöm!
A "0x7c901010" címen található utasítás a "0x00000020" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.
Mit jelent ez? Ez a játék már mûködött. Elõre is köszi.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
valami tipp?
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Hungarian Ger Squad
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb