6257
  • ApPa123
    Hy mikor jön ki a második része a game-nek ezt már végigtoltam 1-szer minimum grafikán a régigépemen 1-szer pedig maxon másodszor még jobb volt mint elsőnek:D:D:D.Előre is kösszXD
  • Darth981

Ezzel a hibaüzenettel dob ki, a két videó után , valaki tud segíteni ??
    Fontos lenne .... Előre is köszi
  • Darth981
    hi. Lenne egy olyan problémám hogy felrakom a game et , ezután berakom a start up exe t , elinditom , nekem mintha spanyol lenne az egész , de nem ez a lényeg . Utána kidob egy hibaüzenettel..... Mi lehet a baja ?

Gépem: Windows Vista Ultimate
    Intel Core 2 duo 2,66
    Geforce 8800 GT 512
    4 giga ram
  • bordy
    nem tudom milyen csíkozódásról van szó de próbáld meg hogy benyomod a vsyncet vagy mi a bánat a neve. lehet 60 fps fölé mész és azért van.
  • Prince23
    55 fok az ideális. majd ha 70 felé megy, akkor van baj
  • Reggaester
    szerintem a 60 fok teljesen normális
  • pekka2
    Hali, a videókártyám vadiúj 9800GTX, a driver is a legújabb, mert az MSI updattel frissítettem. A kártya kb 60 fokig melegszik játék közben, akkor az lehet a baj? Gyári hűtő van rajta...
  • bgabor
    Nem swapolás. A swapolást a merevlemez csinálja. Ez viszont egyértelműen videokártya probléma. Szerezz be vadonatúj videokártya-drivert, és ha utánna is megvannak a csíkok, akkor videokártya-túlmelegedési gond lesz.
  • pekka2
    a monitor kéőernyőfrissítése 60Hz-re van állítva, de nagyobbra nem is tudom. Syncmaster 2253BW-m van...
  • pekka2
    Sziasztok, a FAQban nem találtam, de nekem olyan problémám van a játékkal, hogy max grafikán ilyen kis csíkok futnak végig a képernyőn, de nem zavaróan, csak azért észre lehet venni. Ez a swapolás? Mert azt nem tudom mit jelent, de ha igen, akkor benne van a faqban...
  • underx
    Ha eredeti a gémed és LIVE-on belépsz egyszerre jön a patch a gémhez!
    KIRÁLYSÁG NINCS TÖBBÉ GOLD LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AZ EGÉSZ NYITVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gregtom6
    Így mostantól elvileg bárki tud vele online játszani nem? Ha igen,akkor fel kellene tüntetni FAQ-ban a részletes multiplayer használati útmutatóját.
  • gregtom6
    help az előző kérdésemre, és....
    http://gamestar.hu/games-for-windows-live-mostantol-ingyen.html
  • grebber
    Gears of War trilogia könyv formában
  • Bence94
    szerintem a magyar verzsönnél nézzétek meg a readmet ott ott van a verzió szám szerintem.
  • serkov
    Valaki ezt kérdezte: "A magyar verzióhoz melyik patchet kell letölteni és honnan????"
    Én is ezt szeretném tudni! Van egyáltalán hun patch?
  • Jim Morrison
    Eloszor nekem jo volt csak reinstall utan lett nekem is angol
  • reaper4
    ugyan ez van nálam is.
  • bgabor
    Nekem az lenne a gondom, hogy beszereztem a magyar verziót a progiból, és full angol az egész. Ez miért van? Menüben nem láttam nyelvállítási lehetőséget.
  • gregtom6
    A magyar verzióhoz melyik patchet kell letölteni és honnan????
  • mikrofonhead
    Ki villan, hogy kattintsak 2x a startup.exe-re és látszik, hogy küzdd a felbontással (1440x900) ezután jön a 2 videó és a kilépés winfosba...
  • mikrofonhead
    Hali!

Kérdésem volna és a FAQ-ba bőven nincs erről szó..Elindítom a játékot és bead egy epic múvit meg egy windows múvit és utána kilép...nemtudom mi lehet a gond, a legújabb ati driver van fenn..hely van, gépem elég neki...nem értem.Pls help :(
  • tazis
    AMD 2800+, 2 GB RAM, ATI X1600
  • Jim Morrison
    Konfigod? lehet, hogy nem elég erős a géped
  • tazis
    Segitsetek légyszi! Olyan problémám volna hogy elindítom a játékot majd jön a fekete képernyő és utána egyből kivág az asztalra!
  • Metalmilitiakid
    az lenne a kérdésem hogy haverral szeretnénk coop olni tört el hamachin úgy csináljuk ahogy a faq ban van net kihúz meg minden, de localban mégsem találjuk meg egymás szerverét mindegy ki hostol , nem tudjátok miért lehet és mi a megoldás ?
  • arty
    kipróbáltad ugyis, ahogy 'tanácsoltam'?
  • shrike7973
    És kurvára nem müködik nálam. Ráadásul épp most veszett el minden mentésem..
    Mind1.. megyek DMC zni azt jóva'..
  • gurubefree
    Nem lesz az szebb csak mint arty is irta nem fog a kep eltoredezni. Jatszhatobb , elvezhetobb lesz a jatek.
  • Prince23
    Tehát akkor van némi grafikai szépülés?
  • arty
    fixen beállitja az FPS-t, annak megfelelően hogy hány hz-en megy éppen a monitorod

tehát ha a monitorod 75hz-en megy, akkor maximum 75fps-el fog menni a játék is, nem lesznek félképek, csak egészek, nem fog a kép eltöredezni
  • Prince23
    Akkor ez a vsync semmit sem ér grafikailag? csak lecsökkenti az fpst?
  • arty
    állitsd be a kényszeritett vsyncet a vga-d control paneljén :)
  • gurubefree
    "Vagy az kivitelezhető, hogy megadjam neki a maximális 60 fpst?"

Szerintem ez a vsync.
  • shrike7973
    Halihó!
    Az a problémám hogy túlpörög a játék a gépemen. Szal tul sok az fps és ugye ilyenkor elszakad a kép több helyen. Igen erre jó a vsync tudom, de hiába kapcsolom fel, ugyanaz a tünet. Esetleg vmi megoldás? Vagy az kivitelezhető, hogy megadjam neki a maximális 60 fpst?
  • tttttom
    Hát ez sajna nem oldotta meg a problémát de kösz a segítséget. :(
  • tttttom
    akkor lenyomom a fűzfalat :D

Mert amugy az a helyzet, hogy a játékkal nyomni akartam singlebe csak oszt elkezdett szarakodni az exe. :S

Letöröltem 100%-ig.Mondom magamba ujrarakom erre a mentések törlésénél ezt írja ki.De hát mivel nincs mentés akkor, hogy a p*csába törlöm a mentést?És ennél írja ki ezt a hibaüzit oszt jóvan nem sikerült befejezni a telepítés maszlagott kiírja és ennyi.
  • bordy
    kapcsold le a fűzfalat hátha... max ennyi 5letem van rá.
  • bordy
    engem is a sajátomba visz valami izébe :)

egyébként nem tudom mi az a nem kezelt kivétel.
  • Prince23
    Ez meg mi? fel se tettem ilyen néven albumot, se képet... :O
    ezt nem értem:P