6257
-
ApPa123 #4177 Hy mikor jön ki a második része a game-nek ezt már végigtoltam 1-szer minimum grafikán a régigépemen 1-szer pedig maxon másodszor még jobb volt mint elsőnek:D:D:D.Előre is kösszXD -
Darth981 #4176
Ezzel a hibaüzenettel dob ki, a két videó után , valaki tud segíteni ??
Fontos lenne .... Előre is köszi -
Darth981 #4175 hi. Lenne egy olyan problémám hogy felrakom a game et , ezután berakom a start up exe t , elinditom , nekem mintha spanyol lenne az egész , de nem ez a lényeg . Utána kidob egy hibaüzenettel..... Mi lehet a baja ?
Gépem: Windows Vista Ultimate
Intel Core 2 duo 2,66
Geforce 8800 GT 512
4 giga ram
-
#4174 nem tudom milyen csíkozódásról van szó de próbáld meg hogy benyomod a vsyncet vagy mi a bánat a neve. lehet 60 fps fölé mész és azért van. -
#4173 55 fok az ideális. majd ha 70 felé megy, akkor van baj -
Reggaester #4172 szerintem a 60 fok teljesen normális -
pekka2 #4171 Hali, a videókártyám vadiúj 9800GTX, a driver is a legújabb, mert az MSI updattel frissítettem. A kártya kb 60 fokig melegszik játék közben, akkor az lehet a baj? Gyári hűtő van rajta...
-
bgabor #4170 Nem swapolás. A swapolást a merevlemez csinálja. Ez viszont egyértelműen videokártya probléma. Szerezz be vadonatúj videokártya-drivert, és ha utánna is megvannak a csíkok, akkor videokártya-túlmelegedési gond lesz. -
pekka2 #4169 a monitor kéőernyőfrissítése 60Hz-re van állítva, de nagyobbra nem is tudom. Syncmaster 2253BW-m van... -
pekka2 #4168 Sziasztok, a FAQban nem találtam, de nekem olyan problémám van a játékkal, hogy max grafikán ilyen kis csíkok futnak végig a képernyőn, de nem zavaróan, csak azért észre lehet venni. Ez a swapolás? Mert azt nem tudom mit jelent, de ha igen, akkor benne van a faqban... -
underx #4167 Ha eredeti a gémed és LIVE-on belépsz egyszerre jön a patch a gémhez!
KIRÁLYSÁG NINCS TÖBBÉ GOLD LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ EGÉSZ NYITVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
gregtom6 #4166 Így mostantól elvileg bárki tud vele online játszani nem? Ha igen,akkor fel kellene tüntetni FAQ-ban a részletes multiplayer használati útmutatóját. -
gregtom6 #4165 help az előző kérdésemre, és....
http://gamestar.hu/games-for-windows-live-mostantol-ingyen.html -
#4164 Gears of War trilogia könyv formában -
#4163 szerintem a magyar verzsönnél nézzétek meg a readmet ott ott van a verzió szám szerintem. -
#4162 Valaki ezt kérdezte: "A magyar verzióhoz melyik patchet kell letölteni és honnan????"
Én is ezt szeretném tudni! Van egyáltalán hun patch? -
#4161 Eloszor nekem jo volt csak reinstall utan lett nekem is angol -
#4160 ugyan ez van nálam is. -
bgabor #4159 Nekem az lenne a gondom, hogy beszereztem a magyar verziót a progiból, és full angol az egész. Ez miért van? Menüben nem láttam nyelvállítási lehetőséget. -
gregtom6 #4158 A magyar verzióhoz melyik patchet kell letölteni és honnan???? -
mikrofonhead #4157 Ki villan, hogy kattintsak 2x a startup.exe-re és látszik, hogy küzdd a felbontással (1440x900) ezután jön a 2 videó és a kilépés winfosba... -
mikrofonhead #4156 Hali!
Kérdésem volna és a FAQ-ba bőven nincs erről szó..Elindítom a játékot és bead egy epic múvit meg egy windows múvit és utána kilép...nemtudom mi lehet a gond, a legújabb ati driver van fenn..hely van, gépem elég neki...nem értem.Pls help :( -
tazis #4155 AMD 2800+, 2 GB RAM, ATI X1600 -
#4154 Konfigod? lehet, hogy nem elég erős a géped -
tazis #4153 Segitsetek légyszi! Olyan problémám volna hogy elindítom a játékot majd jön a fekete képernyő és utána egyből kivág az asztalra! -
#4152 az lenne a kérdésem hogy haverral szeretnénk coop olni tört el hamachin úgy csináljuk ahogy a faq ban van net kihúz meg minden, de localban mégsem találjuk meg egymás szerverét mindegy ki hostol , nem tudjátok miért lehet és mi a megoldás ? -
#4151 kipróbáltad ugyis, ahogy 'tanácsoltam'? -
shrike7973 #4150 És kurvára nem müködik nálam. Ráadásul épp most veszett el minden mentésem..
Mind1.. megyek DMC zni azt jóva'.. -
#4149 Nem lesz az szebb csak mint arty is irta nem fog a kep eltoredezni. Jatszhatobb , elvezhetobb lesz a jatek. -
#4148 Tehát akkor van némi grafikai szépülés? -
#4147 fixen beállitja az FPS-t, annak megfelelően hogy hány hz-en megy éppen a monitorod
tehát ha a monitorod 75hz-en megy, akkor maximum 75fps-el fog menni a játék is, nem lesznek félképek, csak egészek, nem fog a kép eltöredezni -
#4146 Akkor ez a vsync semmit sem ér grafikailag? csak lecsökkenti az fpst? -
#4145 állitsd be a kényszeritett vsyncet a vga-d control paneljén :) -
#4144 "Vagy az kivitelezhető, hogy megadjam neki a maximális 60 fpst?"
Szerintem ez a vsync. -
shrike7973 #4143 Halihó!
Az a problémám hogy túlpörög a játék a gépemen. Szal tul sok az fps és ugye ilyenkor elszakad a kép több helyen. Igen erre jó a vsync tudom, de hiába kapcsolom fel, ugyanaz a tünet. Esetleg vmi megoldás? Vagy az kivitelezhető, hogy megadjam neki a maximális 60 fpst? -
tttttom #4142 Hát ez sajna nem oldotta meg a problémát de kösz a segítséget. :( -
tttttom #4141 akkor lenyomom a fűzfalat :D
Mert amugy az a helyzet, hogy a játékkal nyomni akartam singlebe csak oszt elkezdett szarakodni az exe. :S
Letöröltem 100%-ig.Mondom magamba ujrarakom erre a mentések törlésénél ezt írja ki.De hát mivel nincs mentés akkor, hogy a p*csába törlöm a mentést?És ennél írja ki ezt a hibaüzit oszt jóvan nem sikerült befejezni a telepítés maszlagott kiírja és ennyi. -
#4140 kapcsold le a fűzfalat hátha... max ennyi 5letem van rá. -
#4139 engem is a sajátomba visz valami izébe :)
egyébként nem tudom mi az a nem kezelt kivétel. -
#4138 Ez meg mi? fel se tettem ilyen néven albumot, se képet... :O
ezt nem értem:P