6257
-
faragoogle #4217 kösz!!
ha lesz hamachim kinek lenne kedve velem multizni?? -
#4216 A nevedbe is benne van:DDD onnan -
faragoogle #4215 köszi!
és akinek nem eredeti az is játszhat online??
hol lehet ezt letölteni?
-
ApPa123 #4214 vagy valami ilyesmi -
ApPa123 #4213 Csinál 1 helyi hálózatot neten.és lehet játszani live nélkül -
faragoogle #4212 milyen az a hamachi?
vagy mit tud?? -
ApPa123 #4211 Valaki nem akar hamachin játszani?? -
faragoogle #4210 nem sajnos nem eredeti!!! -
tttttom #4209 és, ha valaki hamacsin keresztül probál meg egy nem eredetis az eredetisre csatlakozni akkorse? -
underx #4208 Eredeti? -
underx #4207 Eredeti törtel nem tud játszani!
Mindegy mikor patchelsz! -
#4206 live kell a multihoz. -
faragoogle #4205 Tudnátok nekem segíteni?????
A GoW-ban belemegyek a versus-ba
és ott az első kivételével mindegyik választásra ezt írja ki
LIVE required
LIVE is required to play online games. All sign-in gamer profiles must have LIVE access to contiune
Ez mi lehet?
Segítsetek már mert nagyon szeretnék multizni!
előre is köszi mindenkinek! :)
msn címem: [email protected] -
#4204 Az lenne a kérdésem hogy lehet e az hogy hamachin játszunk , havernak eredetije van nekem másolt . Illetve hogy lehet e valamiképpen a másolt at patch elni (mivel már crack eltem) vagy újra kell rakni és akkor kell patchelni ? -
tttttom #4203 Nálam az a probléma, hogy haverrla szeretnénk gowal játszani hamcsin és letöltöük ezt a cuccot amit itt olvastam feltelepitettem és állandóan kiad egy hibát észlelt hülyeséget azt hogy lehet eltüntetni? -
ApPa123 #4202 Am nem akar valaki játszani co-op ban vagy valahogy?? -
ApPa123 #4201 Thx -
underx #4200 Hy!
Szerintem igen!Nekem is ruotewrem van és ugyan ez az eljárás. -
ApPa123 #4199 Hy olvastam a faq-t és azt akarom kérdezni hogy nekem "tányéros" netem van amihez nincs modem csak bedugom és hálózatként van netem nem is kell kapcsolódni.de attól ugyanúgy kell csinálni a hamachis dolgokat mint ahogy a faq-ban van írva?? bocs ha nem nagyon leht érteni
THX -
underx #4198 A magyar szar verzioval nem is fog müködni,de mindegy!!! -
kwalker #4197 A problémám a következő.
Eddig működött a LIVE, de pár napja folyamatosan azt írja ki, hogy a LIVE nem elérhető. A http://live.xbox.com/en-US/profile/profile.aspx oldalon a profinál azt írta ki, hogy magyar. Gondoltam ez a probléma (bár eddig tudtam így játszani) ezért a Billing Information-nél sikerült átálítani United States-r, de még így sem működik.
Van valakinek ötlete? -
kwalker #4196 Nállam is ez volt a probléma. Írtam a [email protected], de ők is csak a chapter megoldást tudták javasolni. Ami csak arra jó, hogy bárhonnan folytasd a játékot, de nem tudsz Insance módba játszani, és a cog tag-ek sem lesznek meg. -
#4195 Felraktam ezt a mentésbiztos engine -t, és ténylwg biztos, mert még a játék se indul el tőle.
(Patch 1.2-vel legalább is nem.) -
#4194 Újra kellett rakni az XP-t.
Hiába másoltam ki a mentéseimet, ami a játék könyvtárában is volt, a Doku-ban a My Games-ban meg még a Local Settings-ben is van, mindent bemásoltam (Bár az már túlzás, hogy ennyi helyen szemetel) és mégis előről kezdődik.
Valaki segítsen, hogy lehet rábírni, hogy észrevegye a mentéseimet? -
Attlen2 #4193 Hello nekem is az imént leirtak lennének a problémáim a magyar verzioval, hogy kidob:S mia jó crack pls valaki küldje el... -
Paranoia #4192 Hi vki tud nekem egy 100% mentést feltölteni vhova?
anno játszottam vele és kb a játék felénél elvesztek:(
nincs kedvem az elejéről kezdeni.
köszi
-
Raven21 #4191 Én fent voltam egész nap.
de akkor ma 5 kor ott fogok űlni a gép előtt.
Azér küld el az msn címed ha valami nem jön össze felveszlek én.
vagy legvégső esetben küld el emailban: [email protected]
msn címem: [email protected]
-
pekka2 #4190 Felvettelek a Messengerre, de senki sem volt. Ma este 5-kor lkegyen fenn mindenki -
Darth981 #4189 hali ujra , nekem még mindig nem indul sehogy sem , tehát pekka , el tudod kuldeni majd nekem is ?? msn em leirom , [email protected] -
pekka2 #4188 én elküldhetem, bár a muzltit nem próbáltam..
estére írj privit, felveszlek messengerre, ott átküldöm... -
Raven21 #4187 Hali akinek mükszik a game el tudná küldeni nekem a
következő fájlokat:
WarGame-G4WLive.exe és
startup.exe
mer nekem sehogy nem akar elindulni és nem találok olyat amivel mükszik.
vagy mondjatok egy linket ami hasznos lehet.
[email protected] ide küldjétek a fájlokat ha van rá lehetőség.
Nagyon kipróbálnám a gamét help plííz.
Előre is köszi. -
maniac001 #4186 Van egy olyan gondom, hogy időnként a játék nagyon beszaggat másodpercekre. A dolog érdekessége az, hogy ezt csinálja full és minimum grafikai beállításon is. Próbáltam a legfrissebb vga drivert és a kártyához mellékeltet is. Ugyanolyan volt a game mindkét driverrel. A vga-m geforce 8800GT.
Tudna erre valaki valami megoldást? A FAQ-ban leírtakat is próbáltam eredmény nélkül.
-
#4185 megvásárlás... ? ;) -
ApPa123 #4184 Am nekem is a clone dvd-s van meg!igaz azóta már monjuk kicsomagoltam és lett belőle iso:D:D:D -
ApPa123 #4183 És ha ujratlepíted a gépet???vagy 1 másik crack???én is leszedtem vagy 5 crack-et mire ment valamelyikkel -
Darth981 #4182 nah most leszedtem azt a HUN Clone DVD s verziot , a reloaded helyett , És ez sem igazán akar elindulni itt már addig se jutok mint az előzőnél , mi a frászt csináljak vele ,hogy jó legyen ????? -
ApPa123 #4181 Thx akkor 32 bites ultimateTHX -
#4180 2G-nél kevesebb ram esetén XP
2G ram esetén 32bites ultimate
4G vagy több ram esetén 64bites ultimate -
ApPa123 #4179 Hy még azt szeretném kérdezni hogy milyen vistát ajánlanátok nekem??? Mert mondták hogy van pár fajta ezzel nem nagyon vagyok tisztába. THX:) -
Harkat 89 #4178 Valaki nemtud olyan csalást a játékban xbox 360 -on mivel bejön összes
pálya? Fontos volna.