Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot eredetiben vettem meg!
a gépem:videokartya:ATI X1550
processzor:pentium Dualcore 2.8ghz
ram:1gb
Légyszives segítsetek ha tudtok.
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
2.kikapcsolod a netedet meg a lant
3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
és kész is
Amúgy eredeti?😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Telepités után ezt írja ki... Talán csak azt a kurva exet kéne még kiraknia de igy meg használhatatlan a game... Mit tegyek? A game nem eredeti. Magyar verziós.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az eredetirõl felraktam, de a crack akkor sem mûködik! 😞
Pedig nagyon bejött a játék!
De úgy látszik, többet nem fogok tudni vele játszani! :'(
Trance&Friends nothing more..
Ezt írja ki, pedig mind a kettõ crack-et kipróbáltam!
Ezt töltöttem le, és ez nem jó!!!
Azt mondja, hogy katt 2-szer a Startup.exe-re, hiába kattintok rá, ezt írja ki!
Pls HELP!
Üdv.
Az, hogy nem az eredeti DVD-t teszem be. Mert:
1. Csináltam róla egy DVD képet Nero-val, de azzal nem ment
2. Már az eredeti DVD-vel sem ment
3. Leszedtem egy 0,5 Mb-os crack-et, de akkor meg azt írja, hogy katt 2-szer a Startup.exe-re
Ezért kellene hozzá egy mûködõ crack, mert a haveromnak vissza kellett adjam, és így most már nem tudok vele játszani! :'(
Valaki légyszi mondja meg, hogy honnan tudok hozzá letölteni egy normális crack-et!
Elõre is köszi!
Üdv.
De ránézhetsz a VGA driver-re és DX-re is, hogy a legújjabb verzió legyen.
Semmit nem ír ki, hanem egyszerûen nem indul el!!!
Pls HELP!!!
Már ideg beteg vagyok ettõl a játéktól! :@
Most meg nem indul el!!!
Már csináltam róla DVD képet is, meg megpróbáltam az eredeti lemezrõl is futtatni, de nem megy!
El sem indul, bármit próbálok! 😞
Légyszi segítsetek, mert mindjárt kivágom az egész gépemet az ablakon! :@
Köszi!
Üdv.
Hogy miért kell neki netkapcsolat ehhez azt ne kérdezd.
Valami nagy baj történt!
Tegnap játszottam vele, és eljutottam addig, hogy az autóval átmegyek a hídon, aztán segítek a társaimnak.
Aztán kiléptem, most meg szeretném folytatni, de azt írja, hogy nincsenek ellenörzõpontok!!!
Valaki légyszi segítsen, mert nem akarom elõrõl kezdeni!!!
Légyszi gyors választ!!!!!
Üdv.
Lövöm egy darabig aztán megindul felém és vagy ledarál vagy szétkapnak a krylljei, nincs már ötletem eddig pedig nagyon jó a game de ez valami iszonyat nehéz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megint elakadtam! :S
Sajnos nagyon sötét a monítorom, lehet hogy ezért nem tudom hogy merre kell menni, de sehogy sem sikerül eljussak a 2. ellenörzõponthoz!
Ott tartok, Hogy én meg Dom elmentünk megkeresni a kocsi, hogy elmenjük. Áthajóztam a híd másik felére, és ott volt 2 ember akit megöltek, mert lekapcsolódott a lámpa! És innen nem tudok továbbmenni, mert mindenhol sötét van, és nem tudok villanyt gyújtani!
Valaki légyszi segítsen!
Köszi!
Üdv.
2gb ram
Ge Force 8600GT 256DDR3
Szerintem ezen mennie kéne jobb beállitásokon is:S
. . , -cske készen van a ☺ -cske.