Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello valaki segíthetne nekem a játék állandóan akad és kifagy medium grafikán ugyan ugy mint low-on mégha 300x400 felbontásban játszok akkor is.
A játékot eredetiben vettem meg!
a gépem:videokartya:ATI X1550
processzor:pentium Dualcore 2.8ghz
ram:1gb

Légyszives segítsetek ha tudtok.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Hál" isten van!!!!
DarkSector
Mennék ha lenne hova.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Valaki nem jönne játszani???????????????????
Regedittel nekem se kell ezt végigcsinálni 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

4 honapja játszok Hamachin de még ilyet nem csináltam,és nem is hallottam rola!
Jim Morrison
Manuálisan. nem láttam a magyarosítás fájljait, de ha .txt-et vagy ilyesmi fájlokat nyitsz meg (Total Commander-F3;F4) akkor ott át tudsz írni dolgokat (F4), arra amire szeretnéd és kijavíthatod a hibákat. Szerintem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

arty
magyarul veszed meg

Forza.

Hogy lehet a magyarosítás hibáját kijavítani? (ö helyett négyzetek vannak) Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

thnx, én meg keresgéltem a regeditben 😄

letöltöd 2* rákkattintassz és hozzáadod a rendszerleíró adatbázishoz, ennyi...

És azt hova rakjam v micsináljak vele ?

használd a regfix-et a faq-ban ugyanazt csinálja

1.elindítod a hamachit
2.kikapcsolod a netedet meg a lant
3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
és kész is

heló! nem eredeti, de egy picit zavar. az eredeti magyar fájlok-at másolom be de nem tökéletes. hogy lehet megoldani?

És mihez kell kikapcsolni a netet?
Jim Morrison
Zavar? Valahogyan igen. Az eredetileg magyar feliratosban nincsenek hibák.
Amúgy eredeti?😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Heló! Ha az angol verzióhoz másolom be a magyarosítást akkor asszem az Ö petû helyett négyzet van. Ez ilyen, vagy ki lehet küszöbölni a hibát? Elõre is köszi

Ha valakinek routere van h kapcsolja ki a netet ? 😄

Pacal17

Telepités után ezt írja ki... Talán csak azt a kurva exet kéne még kiraknia de igy meg használhatatlan a game... Mit tegyek? A game nem eredeti. Magyar verziós.

Van akinek megy vele!!
watto
hali radeon 9600XT-vel megy a game?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

DarkSector
Az ö-t nem lehet a másik félnél látni...azt már próbáltam eddig is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jah!
Az eredetirõl felraktam, de a crack akkor sem mûködik! 😞
Pedig nagyon bejött a játék!
De úgy látszik, többet nem fogok tudni vele játszani! :'(
És próbáltad már hogy újrarakod a nem neroval kiírttal?

xotyi
Duma az van. Megnyomod az "ö"-t beírod hogy say és utánna a szöveget. nincsenek vmi consolparancsok véletlenül a játékban?

Trance&Friends nothing more..

Ezt írja ki, pedig mind a kettõ crack-et kipróbáltam!
Hello!
Ezt töltöttem le, és ez nem jó!!!
Azt mondja, hogy katt 2-szer a Startup.exe-re, hiába kattintok rá, ezt írja ki!
Pls HELP!
Üdv.
Már tudom hogy mi a baj!
Az, hogy nem az eredeti DVD-t teszem be. Mert:
1. Csináltam róla egy DVD képet Nero-val, de azzal nem ment
2. Már az eredeti DVD-vel sem ment
3. Leszedtem egy 0,5 Mb-os crack-et, de akkor meg azt írja, hogy katt 2-szer a Startup.exe-re

Ezért kellene hozzá egy mûködõ crack, mert a haveromnak vissza kellett adjam, és így most már nem tudok vele játszani! :'(
Valaki légyszi mondja meg, hogy honnan tudok hozzá letölteni egy normális crack-et!
Elõre is köszi!
Üdv.
DarkSector
Akkor én max azt tudom mondani, hogy tedd újra a rendszert és mégegyszer tedd fel a játékot.
De ránézhetsz a VGA driver-re és DX-re is, hogy a legújjabb verzió legyen.

hello!
Semmit nem ír ki, hanem egyszerûen nem indul el!!!
Pls HELP!!!
DarkSector
Se ping,,,se duma nincs...<#duhos2>

xotyi
Hali. A multiban hol tudom megnézni a pingemet?

Trance&Friends nothing more..

DarkSector
Hibaüzenet?

Sziasztok!
Már ideg beteg vagyok ettõl a játéktól! :@
Most meg nem indul el!!!
Már csináltam róla DVD képet is, meg megpróbáltam az eredeti lemezrõl is futtatni, de nem megy!
El sem indul, bármit próbálok! 😞
Légyszi segítsetek, mert mindjárt kivágom az egész gépemet az ablakon! :@
Köszi!
Üdv.
DarkSector
Csak akkor jön elõ a mentésed, ha be van lõve a net és úgy töltöd vissza a profilod.
Hogy miért kell neki netkapcsolat ehhez azt ne kérdezd.

Sziasztok!
Valami nagy baj történt!
Tegnap játszottam vele, és eljutottam addig, hogy az autóval átmegyek a hídon, aztán segítek a társaimnak.
Aztán kiléptem, most meg szeretném folytatni, de azt írja, hogy nincsenek ellenörzõpontok!!!
Valaki légyszi segítsen, mert nem akarom elõrõl kezdeni!!!
Légyszi gyors választ!!!!!
Üdv.
DarkSector
jah de utána már a világos részek néznek ki gázul.

Hát nekem kevés nagyon kényelmetlen volt úgy pedig én se szeretem nagyon felhúzni de itt muszály.

DarkSector
alaptól egyet jobbra ugrasztod, az bõven elég.

A sáska tábornokot vagy mit hogy kell kinyírni? Gondolom ez a fõellen mert nagyon nehéz.
Lövöm egy darabig aztán megindul felém és vagy ledarál vagy szétkapnak a krylljei, nincs már ötletem eddig pedig nagyon jó a game de ez valami iszonyat nehéz.

Érdemes a fényerõt feljebbhúzni mert a játék nagyon sötét én 3/4-en jáccom.

ProGabe
szét kell lõni a gázpalackokat!sokszor fedezék mögé vannak rejtve,szóval mindig jól körül kell nézni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Annak az útnak a közevpén az egyik falon van egy ajtó, ott tudsz továbmenni.
Sziasztok!
Megint elakadtam! :S
Sajnos nagyon sötét a monítorom, lehet hogy ezért nem tudom hogy merre kell menni, de sehogy sem sikerül eljussak a 2. ellenörzõponthoz!
Ott tartok, Hogy én meg Dom elmentünk megkeresni a kocsi, hogy elmenjük. Áthajóztam a híd másik felére, és ott volt 2 ember akit megöltek, mert lekapcsolódott a lámpa! És innen nem tudok továbbmenni, mert mindenhol sötét van, és nem tudok villanyt gyújtani!
Valaki légyszi segítsen!
Köszi!
Üdv.
watto
okés thx

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

az angolt és magyarosítsad

watto
Hali!Bocs a warezért de ha le szeretném tölteni melyik verziót szedjem le???gépem Core2Duo E4600 2,4GHz
2gb ram
Ge Force 8600GT 256DDR3
Szerintem ezen mennie kéne jobb beállitásokon is:S

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

mikeleroi