6257
  • DerStauner
    Sziasztok!

Elolvastam a faq-ot, de nem találtam a kérdésemre választ.

Természetesen a mentésekkel van gondom.

Elindítottam a játékot, létre is hoztam a profilt, ki is írta, hogy local (offline) profil lesz.

El is kezdtem játszani, eljutotottam egy darabig, majd kiléptem, és vissza, hogy megnézzem, tényleg megvannak-e a mentések, mert tudtam, hogy ezzel a játékkal ilyen téren gondok vannak. De a mentések megvoltak.

Másnap viszont megint akarok vele játszani, mentés viszont sehol.

Miért?
  • aricsi
    Hello emberek. Felhomályosítana valaki hogy is működik ez a windows live.Hallotam hogy már nem fizetős.Szal eredeti GoW-al lehet tolni az online-t akkor? Ja és vannak madzsar szerók is?
  • Ari18
  • Pate
    Ezen a gépen menne ?
    Celeron 2,6Ghz
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
  • Ari18
    Idézek egy másik fórumból "A szokásos: ugye, akinek nincs boxa, de akar a 2. résszel játszani, annak venni-e kell. Ha majd nem lesz húzó név a 2. fejezet, mert már, aki akarta megvette, bejelentik majd pc-re. A szokásos MS trükk."
  • Ari18
    Nehogy el hidd ezt a marketing dumát.Jönni fog, csak később.
  • arty
    egy ideig legalábbis :) később ki tudja? msnek a windows is fontos platform
  • mikiking
    Hát gyerekek... a Gears Of War 2 sajna nem jön pc-re
  • tttttom
    nekem meg valaki azt magyaráza el hogy hogyan tok regisztrálni a liveba.:(

Mert nem vágom. :S
  • kiki2222255555
    Hellósztok! Nekem olyan bajom lenne, hogy ha a játékban vok és kilépek, akkor már nincsennek meg a mentéseim. Vmi 6 megás patchet letöltöttem és fel akartam rakni de nem volt jó. Xp-n használom az angol nyelvű GoW-ot. Ha vki tudna segíteni az jó lenne. Jah és abban is pls, hogy hogyan lehet multiban játszani, mert nem eredeti. thy hy all
  • cvikkeres
    Kössz a segítséget!
  • ffxi
    nemtom letölteni!!
    Mert bejön a tartalma és nem tölti le exe-be :(
    http://gearsofwarweb.extra.hu/gears_hamachi_fix.reg
  • MarkBlade
    Srácok Coop-ban hány fővel lehet nyomulni?
  • The Protector
    A menüben F1 és offline profil létrehozása.
  • cvikkeres
    Sziasztok!
    Nekem olyan problémám lenne hogy megvettem eredetiben a Gears of war-t de nem tudok menteni benn mert azt irja ki hogy nincs bejelentkezve egy felhasználóprofil sem.Nem tudja valaki hogy mit kellene csinálni?Ja és a telepítésnél a termék kulcsot sem kérte.Előre is kösz ha valaki tud segíteni.
  • DarkSector
    LOL ekkora butaságot.
    Minden játék műkszik emberek!
    ha nem installozod őket, csak néhánynak van xLive mellékprogija, aminek a mappáit illetve fájljait vinni kell játék mappával együtt.
    Ennyi ezen kívül max ki kell menteni reg fájlokat.
  • underx
    "a játék megy install nélkül is, simán átmásolva, ha a games for windows cucc amugy fentvan"
    Ez igaz de nem a leg frissebb!És a fent lévövel soknak gondja van.
  • arty
    a játék megy install nélkül is, simán átmásolva, ha a games for windows cucc amugy fentvan

tudom, mert xpre installáltam és ugyan ugy tudom inditani vista alól is - csak mig xpn allandoan hibat észlel, addig vista x64 alatt perfektül fut :)
  • Light
    Hali!

A Games for Windows a legújabb, a rengeteg frissítés mellett ez is lejött a Vista update-nél. Szval ez sajna nem segít..:(

Arra gondoltam, h megpróbálom a régi gépemre feltenni (Xp-s, gond nélkül ment annó) és onnan áthúzom Vista-ra a játék mappáját. De sejtem, h nem lesz jó, mivel a c-re is rakni szoktak a game-ek fájlokat, amik kellenek. De hátha..

Ha esetleg van még vmi 5let, szívesen várom!:)
    Üdv
  • ffxi
    Hooopp! Megvan! FAQ!
  • ffxi
    HELP!!!
    Telepítésnél ezt írja ki :(
  • SrAta
    kösz megy:P
  • underx
    Ez is Gears Of War ViTALiTY & Razor Cracks

Vitality crack

RAZOR crack

Pass: d3$l*cD!~hJn
  • underx
    Nem tudom hogy magyarhoz ez jo : Gears of War Patch 2 - 2008

2008-as javitás
    Hozzá a pass: d3$l*cD!~hJn
  • underx
    Probáld ezt ki: crack
  • most19
    Hello mindenkinek.
    SrAta gondjára senki nem tud vmi megoldást mert nekem is az a gondom.
    előre is thx.
  • underx
    64 biten
  • underx
    Amugy nekem minden gond nélkül megy Wistán!
  • underx
    Frissitsd le a Gasmes For Windowst!
    InneN HuzhatoD
  • Light
    Hali!

Köszi, de sajnos ez nem segít, m magyar a vista-m, és nem engedi telepíteni az angolt. Magyar nyelven meg azt írja, h még nincs 1előre kész a telepítő. Szval fakard..
    Csak az a bosszantó, h amikor a vista-m már 24 giga!! (Service pack 1 + minden egyéb frissítés), pont ez a dolog nem műkszik:((

Egyéb vmi 5let?
    Üdv
  • arty
    nekem gond nélkül ment vista x64-en, sztem Light-nak a windows installer döglött meg, de passzolnám h hogyan lehetne megoldani ... (lehet van windows installer install :D vistára, azt kéne ujra felrakni: INNEN angol windowshoz )
  • SrAta
    légyszi valaki linkeljen egy jó Startup.exe filet az 1.0 magyar verziójú gears of warhoz
    nagyon fontos
    1000000 kössz
    SrAta
  • SrAta
    na gyerekek nekem az a gondom, hogy elindítom a játékot és kiírja hogy a startup.exere kattintsak 2őt
    ugyebár a crackel ezt cseréltem le
    nah és leokézom belép
    kiírja : "az online játék során több tapasztalatot szerezhetsz..."
    De ezután nem továbbmegy offlineba hanem kilép
    X2es AMD-m és Ati kártyám van
    8.4es Catalyst most frissítettem...
    A procival nem csináltam semmit...
  • bertino
    nem szeretik a 64 bitet esetleg ?
  • Light
    Hello!

Nemrég vettem új gépet és Vista Premium van rajta. A régin Xp van.
    A gondom az, hogy amíg az Xp-n gond nélkül ment minden, a Vista-n a telepítésnél elakadok. Ugyanis a játék kiír egy hibakódot, mielőtt a telepítő-képernyő bejönne ("1628: failed to complete installation"). Utánakerestem legalább 1 órát a neten - de tényleg - és találtam 1-2 5letet, de egy sem segített (temp-ürítés, futó program letiltás, ilyenek...). Viszont volt egy kabinet-fájl, amit nem tudtam lepróbálni (x86-os rendszerekhez jelent csak meg, x64-hez - amilyen a Vista-m - nem találtam).
    Tudnátok valami támpontot adni, eléggé el vagyok keseredve.. A Gears az egyik kedvencem, ráadásul az UT3 sem megy (ugyanez miatt).

Várom az 5leteket és köszönöm előre is!
    Üdv
  • faragoogle
    ha megveszem az eredeti Gears of war-t akkor tudok multizni hamachi és ilyen programok nélkül?
    ja és Xp-m van és azon is menne a LIVE?
    mert azt olvastam hogy csak Vistán érhető el a LIVE
    Most ugyis ingyenes lett a LIVE tudnék multizni
  • underx
    Pedig semmi bonyolult nincs benne..............
  • underx
    akkor sem!
  • Prince23
    Hmachival nem foglakozok, nekem nem jön össze a reg, meg a multizás, így mellőzöm.
    Amúgy nem hoz vírust.
  • faragoogle
    a hamachi hozhat vírusokat vagy kártevőket a gépre??
    már megvan
    kell választani a nevedet hogy mi legyen és utána mi jön???