Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neten sehol nem olvasni hasonlo hibáról, de itt a topikban azért elõjött páraknak ahogy visszanéztem 😞
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a lájvos baromságnál megy, de játékon belül már nem, csak a bill+egér 😞
ötlet?
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Úgyhogy a 2. actnál inkább visszaraktam hétköznapira...Háát sajnálom hogy vége...Egyelõre,de azért már raknám be a köv DVD-t a 2.részhez,de az milyen messze van még...Jó volt szép volt vége lett 😞
Rég játszotam ilyen jó játékkal.Igaz gépem se volt az újabbakhoz.REmélem a köv 2 rész még jobb lesz.
Amúgy az a rögzitett minigun a végén a fõbossnál minek van ott ha ugyse lehet használni?Mindig próbáltam,de a Kryllek kinyírtak,így maradtam az ij+sniper kombónál.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mert nemrég vettem egy (speed-link XBOX 360 style) nevû játék kart és miután rá dugom az usb-re és elindítom a játékot nem csinál semmit, más játékok visszont felismerik egybõl. Ha valaki tudna rá megoldást elõre is megköszöném válaszát.
Amugy sok hasznos info itt: Hungarian Gear Squad
A topik felporgetese erdekeben mi lenne, ha bekuldenenk screenshootokat a COG lelohelyeirol?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
config:coreduo 2,2,,8600gt512,
Elõre is köszönöm.
Hamachi :
GOW_Fantasy passz: gow gyertek ide!!!
Nekem i9s megvan minden verzio,és csak a magyar fos tört verzioval volt gondom!!!
Sem az eredeti,se, a RAZOR nedm szarakodott!!!!(még mentés gondom sem volt!!)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy szted érdemes megvenni ?
Az tart vissza a vételtõl, hogy az eredetivel és a warezzel is lehet multizni.
Az a baj, hogy nem tudom hányas chapternél tartottam, autóval kellett menni, és írtani a denevéreket, de megicsnáltam szal az utánna lévõ pálya
Asszem 11 vagy 12 de nem tudom pontosan :/
Gow Kingdom pass: gow
mar muxik!
nem ertem ezt hogy alappal jatszak?
sima install es a szokasos dolgok, hogy el is induljon a game.
Es a jatek barmeik szakaszaban lehet menteni??
Akkor csak anyi a dolgom legyen netkapcsolatom jatek inditasa elött es indit siman startup. exe es sima egyjatekos mod inditasa nehezsegi fokozat valasztas es kesz mast nem is kell tennem?????
Mert ez eddig is igy volt.
Én is így tudtam csak végigjátszani, h közben meg is maradtak a mentéseim.
Es hogyan tudok netkapcsolattal jatszani, mit kell tennem?
Pontosan nem tudom hogyan jatszottam csak siman inditottam a gamat.
Es hova savel??
Az volna az en gondom, hogy nem tudom a jatek allasomat elmenteni!
ezt, hogy tudom megtenni?????????????
Mert menuben nincs save mod csak loadolni tudok,de probaltam F5 nyomni ki is irta, hogy save de akkorsa mentett el semmit nekem!
Valaki HELP!!!!
Elöre is köszönöm!!!
Mert már el is ment tõle a kedvem :/
DX9 VS. DX10
Gears of War HUN CLONEDVD - Magyar