Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
probáltam egérrel és olyan furcsa... biztos megszoknám, de tps-t szivesebben irányitanék kontrollerrel, ez ilyen konzolos betegség 😄 (boxon nekiálltam pár honapja, de ha már eddig nem játszottam vele, akkor most az extrákat is tartalmazo pc változat talán jobb választás.. bár egyelõre néha akkorákat akad, h iszonyat(probáltam az iniben átirni amit kell, de nem segit), meg h nincs gamepad... kezd elmenni a kedvem tõle 😊 )

neten sehol nem olvasni hasonlo hibáról, de itt a topikban azért elõjött páraknak ahogy visszanéztem 😞

Forza.

DarkSector
Gamepaddal jobb?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
másik(noname) gamepad sem megy ... 😞

Forza.

arty
amit nemértek, h nem akar menni az x360as gamepadom 😞

a lájvos baromságnál megy, de játékon belül már nem, csak a bill+egér 😞
ötlet?

Forza.

DarkSector
Jézusom tovább tartott eltalálni a betüket, mint letölteni...LOL

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Magyarítás 1.1 (Õ és Û betûk hibáinak javitása, csere Ö és Ü -re)

link 1
link 2
link 3
link 4
link 5

enjoy

Forza.

Kösz de ez mien oldal valami fizetõs mert nem igazán értem. Bocs az értetlenségemért. Ha van idõd elmagyarázhatnád.
berlinboy6329
Nah végigvittem..Elõször keményen nyomtam,de az tényleg kemény volt. 😊

Úgyhogy a 2. actnál inkább visszaraktam hétköznapira...Háát sajnálom hogy vége...Egyelõre,de azért már raknám be a köv DVD-t a 2.részhez,de az milyen messze van még...Jó volt szép volt vége lett 😞
Rég játszotam ilyen jó játékkal.Igaz gépem se volt az újabbakhoz.REmélem a köv 2 rész még jobb lesz.

Amúgy az a rögzitett minigun a végén a fõbossnál minek van ott ha ugyse lehet használni?Mindig próbáltam,de a Kryllek kinyírtak,így maradtam az ij+sniper kombónál.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Elmagyarázná valaki hogy miért nem támogatja a pc-és verzió a kontrrolert
mert nemrég vettem egy (speed-link XBOX 360 style) nevû játék kart és miután rá dugom az usb-re és elindítom a játékot nem csinál semmit, más játékok visszont felismerik egybõl. Ha valaki tudna rá megoldást elõre is megköszöném válaszát.
Igen az a baj nem kell skip-elni!!!
Amugy sok hasznos info itt: Hungarian Gear Squad
Igen itt: GOW Hun
Jim Morrison
Hahoo!
A topik felporgetese erdekeben mi lenne, ha bekuldenenk screenshootokat a COG lelohelyeirol?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kössze.

Prince23
mert magyar wrz az a kínod. razorost szedd.
és ez wrz off volt, de nagyon😄

hell leszedtem a Gears_of_War_HUN_CLONEDVD verzsönt,,,hozzá a razoros és a reloados cracket de egyikkel sem indul el..a microsoftos logo után kilép!!!mi a kínja???.játék elején felkínálja hogy szedjek le frcewart de azt skippelem,nem hiszem hogy ez lehet a gond,,vkinek hasonló problem??

config:coreduo 2,2,,8600gt512,

Segitene valaki hogy hol találok a Gears Of War-hoz magyar felirati fájlt.
Elõre is köszönöm.
Ja igen lehet mind a kettövel multizni,de Hamán ugy kell mindig kivárni,hátha valaki akar játszani,mig a LIVE-on idáig a legkevesebb játék 23 volt! Hamán örülök ha egybe be tudok szállni!!!

Hamachi :
GOW_Fantasy passz: gow gyertek ide!!!
Max a tudatlan lámáknak!!!!!
Nekem i9s megvan minden verzio,és csak a magyar fos tört verzioval volt gondom!!!
Sem az eredeti,se, a RAZOR nedm szarakodott!!!!(még mentés gondom sem volt!!)
na mizu? megy a játék gyerekek?😊 régen írtam ebbe a topikba

Prince23
Sztem még sokkal jobb awarez verzió tökéletes mûködés terén... vki megvette ederdetibe azt exe hiba volt neki meg ilyenek...

Annyit tudok h egy erdõben vagy és lerobbant az autód =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince of Máté
Igen, azt én is tudom, csak nem tudom hányas chapter :/
Amúgy szted érdemes megvenni ?
Az tart vissza a vételtõl, hogy az eredetivel és a warezzel is lehet multizni.

Prince23
Ha emlékeim nem csal, akkor kb a közepén lehetsz

Prince of Máté
Ja, csak addigra végig kell vinnem a PC-st!
Az a baj, hogy nem tudom hányas chapternél tartottam, autóval kellett menni, és írtani a denevéreket, de megicsnáltam szal az utánna lévõ pálya
Asszem 11 vagy 12 de nem tudom pontosan :/

Prince23
Van egy jó hírem! Novembere már kijön a 2. rész konzolokra...aztán pc😊)))))))

Gyertek Hamára:

Gow Kingdom pass: gow
köszi sracok az nfo-t!!!
mar muxik!
így van viszont be kell jelentkezni vele legalább 1* hogy használja, ha nem tette meg nincs mentés...

Prince23
Playe1 néven már automatikusan csinál a win live... ami yar.

Csinálj profilt mielõtt elkezdessz jáccani, ha nem csinálsz nincsenek mentések!

Prince23
Nem, a játék automatikusan ment, manuálisan nem lehet menteni.

Az elejen vagyok mert mindig ujra kell kezdeni a jatekot mert semmien mentest nem tudok kicsikarni.
nem ertem ezt hogy alappal jatszak?
sima install es a szokasos dolgok, hogy el is induljon a game.
Es a jatek barmeik szakaszaban lehet menteni??
Prince23
Akkor kezd elõlrõl az egészet... gondolom az elején vagy... ja és ne patcheld, mer tolvasta,m, h sokanál bekavar, és nem tudtak jácani. alappal játsz...

Mindig van netkapcsolatom a gepemen.Folyamatosan megy a net automatice csatlakozom minden gepinditaskor.
Akkor csak anyi a dolgom legyen netkapcsolatom jatek inditasa elött es indit siman startup. exe es sima egyjatekos mod inditasa nehezsegi fokozat valasztas es kesz mast nem is kell tennem?????
Mert ez eddig is igy volt.
Prince23
Hát csak annyit csinálj, h lépj fel a netre. ennyi az egész. legyél bejelntkezve, vagy hogy mondjam? csak, remélem érted. Viszont arra ügyelj, h mindig lépj fel rá, mikor ezzel játszol. semmi honlapra nem kell fel lépni, csak csatlakozz az internetre.
Én is így tudtam csak végigjátszani, h közben meg is maradtak a mentéseim.

Köszi a gyors reagalast!

Es hogyan tudok netkapcsolattal jatszani, mit kell tennem?
Pontosan nem tudom hogyan jatszottam csak siman inditottam a gamat.
Es hova savel??
Prince23
Vagy netkapcsolat nélkül vagy nettel játszd csak ezt a játékot. Bezavar a net. És te lehet játszottal mind2 esettel. és ezért nincs meg a mentésed. Sztem netkapcsolattal játssz😊

Sziasztok srácok!

Az volna az en gondom, hogy nem tudom a jatek allasomat elmenteni!
ezt, hogy tudom megtenni?????????????
Mert menuben nincs save mod csak loadolni tudok,de probaltam F5 nyomni ki is irta, hogy save de akkorsa mentett el semmit nekem!

Valaki HELP!!!!

Elöre is köszönöm!!!
Már egy kicsivel lejjebb megírtam de mostmár mind1...

DarkSector
Amúgy meg mi a baj?

DarkSector
Hát ez a lényeg csak annyi, hogy 15-20 FPS-t megeszik a gép +ba...ennyi és ez minden játék esetében így van. Ezért senki ne aggódjon, aki vista után sírt eddig, mert nem marad le semmirõl.

Hát nem tudom... Szerintem fullra ugyanúgy néz ki...

Prince23
mire jó ez a dx 10, ha semmi különbség nincs? még a dx9-es karakteren még a kék jelzés is látszik, de a 10-esen már nem... ennyit a dx10-rõl xd

Na mind1! Letöröltem...
Mert már el is ment tõle a kedvem :/

DarkSector
Nemtuom hogy láttátok-e már ezt...de önnmagukért beszélnek a képek, úgyhogy no comment
DX9 VS. DX10

Prince23
Nme mondok semmit, csak annyit, h razor úrékkal sokkal jobban járnál, egyszerûbb a telepítése + itteni FAQ... hun felirati filet meg bárhonnan kérhetsz, aár itt is. Én itt szereztem meg.. csak most a gamma nincs fenn.

Most akkor törölhetem le az egészet??

Prince23
úúú. razor 1911 az a jó..., és már van hozzá hun feliart is... magyar clonet és sose szedek, csak a procyonos angolszász változatát...

warezrõl szedtem le ilyen néven:

Gears of War HUN CLONEDVD - Magyar

Prince23
Figy, akkor ha tudtam volna segítettem volna...
nekem ilyen problémám nem volt, sztem te a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reloaded verziót szedted le