Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szimida
Hi! Valaki meg tudná mondani, milyen technikával érdemes RAAM ellen az utolsó küldetésben(sztem) támadni? Angol végigjátszásból nem nagyon tudtam kijönni, ott a tourqebow vagy milyen nyilat írták, h azzal kell(ez lehet hülyeség 😊 )

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

arty
már fentlenne az uj windows és játszanál ... 😉

Forza.

Ez baromság!!!!!!!!!!!!
Figyelj oda és megy!!!!
TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig ennek a modszernek jo kellene lenni!!!!!!!!!!!!
Én is igy jártam és nekem mindenT ugy csináltam ahogy le van irva, és azzal a progival töröltem a reg-et és utánna egyszerre felment!
Amugy nekem XP-n megy a razoros verzio
Vistán az eredeti és mind a kettö tökéletes!!!
csökkentett módban is végigjátszottam de nem nyertem hangszórót😊 sztem a warezverzió msnes accountja kavarhat be, mert amikor berakom a dvdt akkor már telepítene, csak amikor rákattintok a telepítésre akkor nem az hanem valami frissítés indul el, és utána jön is a hibaüzi.....

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

még egyvalamit kipróbálok: az egész hercehurcát újracsinálom csökkentett módban. hátha akkor jobban letörli vagy mi😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

ehh....nem megy.
feladom. de én ezért tuti nem rakom újra a windowst. komolyan nem értem hogy miért csinálja ezt. jó hogy azt nem írja ki hogy: te kis mocsok minek pcn akarsz velem játszani? menjél vegyél boxot!
most nézem hogy ha a telepítésre kattintok nem is telepítés hanem valami frissítés indul el....

mindent végigcsináltam és annyira jutottam hogy most már ezt a hibaüzenetet írja ki: error 1606. could not acces network location.
erre rákattintok kétszer és írja ki a régi dolgot hogy uninstalljam az elõzõ verziót.
na még az este folyamán végigjátszom mégegyszer az egészet, lehet kihagytam valamit. majd jelentkezem.

arty
nincs, külön particio kell a vistának, egy 20gigás ... ha felrakod, gépindulás után választhatsz, h melyik oprencer induljon: xp vagy vista

nemtom milyen géped van, de azt kalkuláld bele, h vistán lassabb a játék (viszont van AA)

Forza.

Delete the following:
- Your Gears of War installation folder (default: C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (if you can't find it do a search for xlive)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Temp\ *.* (the contents of the Temp folder, not the actual folder it selves)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\My Documents\My Games\Gears of War for Windows
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}

És ezzel a REGYSTRI tisztitoval gyaluld a gépet ezek után:
http://gearsofwar-pc.net/downloads/Utilities/EFRCSetup.exe

Ha bármi kérdés van jöhet nyugodtan!
Szia!
Erre is van megoldás!!!
Hátrébb olvass!!!
Vagy :Hungarian Gear Sqaud
ok, de pont ez az amit el szeretnék kerülni...
nincs valami olyan progi amivel az xps patricióra fel bírok tenni egy vistát, de csak a gow miatt?

Hama nincs fent véletlen?
arty
winreinstall...

Forza.

nem
nem igazán mûkodik ez nekem. neked is autoexec fájlokat tömörített ki?
crísis megy?

fent van a live messenger, és frissítve van a c++ is. szal ezek kilõve. valami alprogrammal akad ez össze, csak még azt nem tudom,h ogy mivel.
sziasztok!
a warezos verzió kidobált hibaüzenetekkel(mondjuk utána ha a tálcáról visszahoztam még ment egy ideig, de nem ez a lényeg) ezért megvettem eredetiben. ezt meg nem tudom feliinstallálni mer azt írja ki hogy szedjem le az elõzõ verziót. már regcleanerrel is kitakarítottam a gépet, mindenhonnan letöröltem minden gowos cuccot, de még mindíg nem bírom installni. mi a franc van vele? pls help!!!

Hy!
Több dolog is lehet!
De nem megoldhatatlan!!!!
Az egyik hogy nincs fenn a LIVE Messenger,a másik hogy kell egy kiegészités a Microsofttol: visual c++ 2005
na xlive uninstal majd újra fel,,direczx megint re...annyi történt hogy most 5 percel tovább bírja a játék,,😄...szal vmi ütközés lesz itt a problem!

hell,simán a crysis fõkönyvtárába..ahova telepítetted persze..megnyitod a crysis mappáját és oda egybõl bemásolod..nem kell még másik mappába mászkálni..nem vagy te házinéni:d..és fontos hogy tegyél mindent lowra és utána lépj ki..ahogy visszaléptél a már bemásolt cfg fájl módosított beállításai lesznek mentve,,én a high cfgét raktam be neki...very high-t még nem néztem.)..ha így csináltad jónak kell lennie..

xliveot még nem néztem..

oks, köszi. Mondjuk annyit elárulhatnál,hogy pontosan melyik könyvtárba raktad bele az autoexec filet, mert az nem teljesen világos. szal pontosan mi van még abban a könyvtárban?(mappa vagy fájlnév, amibõl rájövök)
csak azért,mert nekem nem igazán mûködik. ugye leveszem lowra, kilépek, utána vissza, és lowon marad. szal...ez gondolom nem így mûködik normálisan😊
amúgy segített az xlive újratelepítés?
arty
patch fentvan? asszem a magyar verziohoz csak 1 jött ki... valami "title update 1" a neve... (a kinti verziokhoz van update 2 is)

Forza.

Hell,,itt a crysisos link...nfo szerint telepíted és faja lesz!

x-live megnézem,,,egyébként nekem vistán azé gyengébben muzsikált a crysis-,

Rendes volt tõled hogy felraktad a linkeket sikerölt is leszedni.<#smile>
na, supportal karöltve😊 odáig már eljutottunk, hogy valszeg kompatibilitási probléma, most arra próbálunk rájönni,hogy melyik alprogram nem szereti a játékot😊
szal ha van valami, szólok.
jah és minegyikõtök szedje le akkor a Warezolók közül az AlcoholClone verziót...az elindult nekem...de hoppááá most jut eszembe eddig nekem az elõzõk is mentek!! akkor nem toom

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Sziasztok...konkrétan nem tudom mi lehet Eredeti/Warez verziónál is a hibaüzenet oka de próbáljátok meg azt,hogy feldobjátoka Vistát..ha az van akkor tegyétek újra..elég sok játékot sikerûlt egy egyszerû Win resivel elintézni!sajnos ez a gebasz a gépekkel....de akkor is jobb a Pc a Konzolnál még ha küszködni is kell néha!sok sikert!

ui:.A vistának nagyobb a gépigénye,de szebb az xp-nél😄😄😄 (de kinek mi a szép!!!

neked hátha segít az xlive újratelepítése, nekem nem segített, de a support szerint így már mennie kéne.
szal a link:
http://thesource.ofallevil.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d6a69b9f-2aef-4125-b162-edf0ae922caf&displaylang=en
hát, most nem azért, de a minimum a 6600 gt, tudom, marketinges túlzás, de akkor is😊
DarkSector
A legtisztább, ha egy natúr oprenszerrel nézed meg különben bármi lehet, ami nem a játék hibája.
De talán az X-live rossz, talán a PsyhX vagy mi.
Mindegyiket a google-n keresztül meg tudod keresni a legfrissebb verziót és menni fog.
Jah és azé a 8500GT az a minimum határt súrolja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ok, mindenképp szólok, de egyenlõre még én is a válaszra várok😊
te meg megadhatnád a buherált ini fájl linkjét, ha van, vagy dobd már fel rapidra lécci, aztán annak a linkjét add meg. nekem is van egy, de azért annyira úgy nem szép(nem rossz,de annyira azért nem is szemkápráztató😊
amúgy a probléma miatt már a külföldi fórumokat is átnéztem, de megállt a tudomány ott is, ahogy olvasgattam...szal... esetleg hátha neked mûködik ez: jobb klikk a parancsikonra, és futtatás mint rendszergazda.
nekem nem vált be.
a warezos werzsönre is ugyanezt a hibát dobja egyébként,,így spóroltam 5 rugót de magánvélemyény,,na ugyanez a konfig nekem is...és bõven jõ az a kártya...én letöltöttem a vidkártya drivert amit javasolt de behalt tõle a rendszer,mondom ok..szal gõzöm nincs mi a baja énis evvel vacakolok😄Dde a procival lehet vmi sztem??turok elsem indul..

viszont ezen a konfigon crysis behrált high xp.ini fáljal gyönyörûen megy..igaz 20fps.el...na mindegy ha megvan a megoldás közöld légyszíves köszze.

berlinboy6329
figy én próbáltam,azzal akartam egmölni,de a sok b*zi sáska(kryll) mindig leölt mert arrafele nem volt fényforrás...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sziasztok!

Na, nekem az a probléma, hogy megvettem az eredeti játékot(5k, az sztem nem vészes, és amúgy sem szeretek warezolni, de ez egyéni szoc prob...😊), telepítéskor nem volt semmi gond, de amikor elindítanám a játékot, akkor a köv hibaüzenet fogad: "A wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll"
A supportal már beszéltem, küldtek is emilben egy linket, ahonnan valami xlive-os frissítést(asszem) kellett letölteni, letöltöttem, telepítettem, játékot újra telepítettem, de ugyanaz a hibaüzenet fogad.
a gépem: p4-es, kétmagos 2,8ghz, 2gb ram, 8600gt(tudom, ez nem a legfaszább vidkari, de az ajánlottnál bõven jobb, és nem is hiszem, hogy ez lenne a hiba)
a driverek a legfrissebbek, a gép tavalyi, és a dxdiag sem jelez problémát, plusz everestel is rendszeresen megnézem, és az se jelez hibát.
Segítsetek lécci, ha tudtok!
Köszi
jah emg a configom nem ez már Intel Q6600 am van Kingmax 4gb 800mhz ram, Gian goldsample 8800gt 1gb

nekem más crackel nem is megy egyáltalán!!!de a faxom kivan vele!:S:Smegvenni emg nem fogom me annyit nem ér...

Azt a minigunt lehet használni, én is tudtam, bár tény hogy nem úgy öltem meg.

jaja,,vmi hsonló konfig van mint a tiéd,,, megnézem még vmi más crackel aszt kiderül,,,

Nekem is Állandóan kilép bár nekem a Hun alcoholClone verzió van meg,és egyfolytába akad a gém de nem grafika mert nem grafikai lagg hanem oylan mintha az exe elkezdene gondolkozni!

hell..leszedtem a razoros verzét,,de játék közben mindig kilép..illetve csak az intróig jutok el..utána helló,,bár a gépemmel lesz vmi mert a turok el sem indul,,f@sz kivan a coreduoval:

DarkSector
Az a félperces dolog csak coopba megy.
Siglebe kicsitt tovább tart.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

berlinboy6329
De meddig.Én is próbáltam a videó megnézése elõtt Soti közvetlen közelrõl meg géppityu és hát nem nagyon akart emgfeküdni...

Viszont még mindig nem tudom moért van a telepitett minigun RAAM mögött a platformon,ahonnan a bejátszásban leugrik,mikor nem lehet használni?(És õ miért nem használta ha már itt járunk? 😊 )

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkSector
Gépfegyó elég neki.

berlinboy6329
Én egy "jútyúbos" videó alapján csináltam,simán használható(Legyegyszerûbb fokozaton)..Én a legkönnyebben nyomtam,az pont jó volt.Elõször keményen kezdtemde az nehéz volt,mikor a kirekesztettekhez mentem,ott vettem visszább..Raamnál annyi van,hogy mielõtt kimész a vonatból van egy sniper emg egy torque bow eldugva,nézz körbe a vagonban.Íjjal lelövöd a krylleket,aztán snipával beleresztettesz egyet.Lehetõleg fejbe..6-7 ilyen után megfexik...

DarkSector
Naon egyszerû.
Amikor rádküldi a denevéreket akkor sebezheted.
Kérj meg valakit, hogy coop-ba segítsen neked. És ketten ha fejre mentek akkor hamar vége lesz.
Haverral fél percig sem tartott.

nem könnyü nekem legalábbis nehezen ment. Akkor hiába lövöd ha a kryllek rajta vannak gránáttal hajtsd el õket elõtte, mikor közel jön menekülj azon múlik minden mert akkor könnyen szétkapnak próbálj a fényben maradni. Nekem nyilam nem volt így csak sniperrel kentem egyszer kellett csak elmenekülnöm utánna megfeküdt közel 10 tiszta fejlövés kell nekji emlékeim szerint

arty
tudom, de nem érdekel a multi és a hatékonyság sem 😊
számomra ezt a tipusu játékot élvezetesebb kontrollerrel nyomni, max könnyebb fokozaton fogom végigcsinálni.

megnéztem amugy vista x64 alatt is, ott a játék nem fagy, nem akadozik és a kontroller is megy tökéletesen(microsoftos) 😞 Mikrofos sux 😞

Forza.

Sziasztok!

Vki tudna segíteni, hogyan tudom a vonat tetején legyõzni Raam tábornokot?

Köszke!
DarkSector
Én is PS fan vagyok, de fps és ilyen tps az egér+billentyûvel lehet profin nyomni.
pl multiba kontrollerrel már alapon elveszik az ember.