Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
Figyelj oda és megy!!!!
TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is igy jártam és nekem mindenT ugy csináltam ahogy le van irva, és azzal a progival töröltem a reg-et és utánna egyszerre felment!
Amugy nekem XP-n megy a razoros verzio
Vistán az eredeti és mind a kettö tökéletes!!!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
feladom. de én ezért tuti nem rakom újra a windowst. komolyan nem értem hogy miért csinálja ezt. jó hogy azt nem írja ki hogy: te kis mocsok minek pcn akarsz velem játszani? menjél vegyél boxot!
most nézem hogy ha a telepítésre kattintok nem is telepítés hanem valami frissítés indul el....
erre rákattintok kétszer és írja ki a régi dolgot hogy uninstalljam az elõzõ verziót.
na még az este folyamán végigjátszom mégegyszer az egészet, lehet kihagytam valamit. majd jelentkezem.
nemtom milyen géped van, de azt kalkuláld bele, h vistán lassabb a játék (viszont van AA)
Forza.
- Your Gears of War installation folder (default: C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (if you can't find it do a search for xlive)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Temp\ *.* (the contents of the Temp folder, not the actual folder it selves)
- C:\Documents and Settings\Your User Name\My Documents\My Games\Gears of War for Windows
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}
És ezzel a REGYSTRI tisztitoval gyaluld a gépet ezek után:
http://gearsofwar-pc.net/downloads/Utilities/EFRCSetup.exe
Ha bármi kérdés van jöhet nyugodtan!
nincs valami olyan progi amivel az xps patricióra fel bírok tenni egy vistát, de csak a gow miatt?
nem igazán mûkodik ez nekem. neked is autoexec fájlokat tömörített ki?
a warezos verzió kidobált hibaüzenetekkel(mondjuk utána ha a tálcáról visszahoztam még ment egy ideig, de nem ez a lényeg) ezért megvettem eredetiben. ezt meg nem tudom feliinstallálni mer azt írja ki hogy szedjem le az elõzõ verziót. már regcleanerrel is kitakarítottam a gépet, mindenhonnan letöröltem minden gowos cuccot, de még mindíg nem bírom installni. mi a franc van vele? pls help!!!
Több dolog is lehet!
De nem megoldhatatlan!!!!
Az egyik hogy nincs fenn a LIVE Messenger,a másik hogy kell egy kiegészités a Microsofttol: visual c++ 2005
xliveot még nem néztem..
csak azért,mert nekem nem igazán mûködik. ugye leveszem lowra, kilépek, utána vissza, és lowon marad. szal...ez gondolom nem így mûködik normálisan😊
amúgy segített az xlive újratelepítés?
Forza.
x-live megnézem,,,egyébként nekem vistán azé gyengébben muzsikált a crysis-,
szal ha van valami, szólok.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
ui:.A vistának nagyobb a gépigénye,de szebb az xp-nél😄😄😄 (de kinek mi a szép!!!
szal a link:
http://thesource.ofallevil.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d6a69b9f-2aef-4125-b162-edf0ae922caf&displaylang=en
De talán az X-live rossz, talán a PsyhX vagy mi.
Mindegyiket a google-n keresztül meg tudod keresni a legfrissebb verziót és menni fog.
Jah és azé a 8500GT az a minimum határt súrolja.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te meg megadhatnád a buherált ini fájl linkjét, ha van, vagy dobd már fel rapidra lécci, aztán annak a linkjét add meg. nekem is van egy, de azért annyira úgy nem szép(nem rossz,de annyira azért nem is szemkápráztató😊
amúgy a probléma miatt már a külföldi fórumokat is átnéztem, de megállt a tudomány ott is, ahogy olvasgattam...szal... esetleg hátha neked mûködik ez: jobb klikk a parancsikonra, és futtatás mint rendszergazda.
nekem nem vált be.
viszont ezen a konfigon crysis behrált high xp.ini fáljal gyönyörûen megy..igaz 20fps.el...na mindegy ha megvan a megoldás közöld légyszíves köszze.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Na, nekem az a probléma, hogy megvettem az eredeti játékot(5k, az sztem nem vészes, és amúgy sem szeretek warezolni, de ez egyéni szoc prob...😊), telepítéskor nem volt semmi gond, de amikor elindítanám a játékot, akkor a köv hibaüzenet fogad: "A wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll"
A supportal már beszéltem, küldtek is emilben egy linket, ahonnan valami xlive-os frissítést(asszem) kellett letölteni, letöltöttem, telepítettem, játékot újra telepítettem, de ugyanaz a hibaüzenet fogad.
a gépem: p4-es, kétmagos 2,8ghz, 2gb ram, 8600gt(tudom, ez nem a legfaszább vidkari, de az ajánlottnál bõven jobb, és nem is hiszem, hogy ez lenne a hiba)
a driverek a legfrissebbek, a gép tavalyi, és a dxdiag sem jelez problémát, plusz everestel is rendszeresen megnézem, és az se jelez hibát.
Segítsetek lécci, ha tudtok!
Köszi
Siglebe kicsitt tovább tart.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont még mindig nem tudom moért van a telepitett minigun RAAM mögött a platformon,ahonnan a bejátszásban leugrik,mikor nem lehet használni?(És õ miért nem használta ha már itt járunk? 😊 )
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amikor rádküldi a denevéreket akkor sebezheted.
Kérj meg valakit, hogy coop-ba segítsen neked. És ketten ha fejre mentek akkor hamar vége lesz.
Haverral fél percig sem tartott.
számomra ezt a tipusu játékot élvezetesebb kontrollerrel nyomni, max könnyebb fokozaton fogom végigcsinálni.
megnéztem amugy vista x64 alatt is, ott a játék nem fagy, nem akadozik és a kontroller is megy tökéletesen(microsoftos) 😞 Mikrofos sux 😞
Forza.
Vki tudna segíteni, hogyan tudom a vonat tetején legyõzni Raam tábornokot?
Köszke!
pl multiba kontrollerrel már alapon elveszik az ember.