6257
  • Sacra
    Tud valaki valamit??

SAcra
  • frango
    Hi!
    Valaki tud használható megoldást az egér problémára? A fel-le mozgás az jó, de ha jobbra balra tologatom az egeret akkor ugrál meg rohangál az emberke. Olvastam, hogy pár config fájlt kell kitörölni aztán jó lesz, de nekem nem oldotta meg a problémámat. Mikor 3* telepítettem akkor egyszer jó volt. Kb. 2órát toltam vele semmi gond nem volt, de másnap elindítottam és megint összekuszálódtak a dolgok:(pedig már kezdett megtetszeni a játék)
  • Sacra
    Hi All!
    Akinek xlive.dll vagy wargame g4wlive.exe problémája van, az próbálja meg a cd-n a support könyvtárból elindítani
    ( reinstallni) a xliveredist.msi -t.
    És egy kérdés.. crackelt GOW-val tolom és nem tudok profilt készíteni, egyszerűen nem reagál a bill. az F1 gombra...egérrel sem tudok ráklikkelni... ergó nem tudok menteni... valakinek valami ötlet hogy ezt hogyan tudnám megheggeszteni?
  • ewuk
    még jó hogy idénből már nincs sok hátra.
  • zomgzerg
    idén nem
  • ewuk
    az király! kösz az infót. 2 egyáltalán nem lesz pcn?
  • Jim Morrison
    Nem rövid játékra adtál ki pénzt
  • The Protector
    van bőven.
  • ewuk
    :D, amúgy attól a madárpókos résztől sok van még a végéig?
  • Jim Morrison
    Szívesen máskor is :D
  • ewuk
    rájöttem a megoldásra.
  • ewuk
    a bányában az tetves nagy madárpók mitől dobja be a kulcsot? én már lőttem mindenhol, de nem hatotta meg. :(
  • Jim Morrison
  • Pacal17
  • Bartn73
    Hali én pont tegnap jártam ugyanígy... ezzel a progival Revo Uninstaller próbáld kitörölni minden szöszt ami a GoW-al kapcsolatos Nekem bevállt
  • kr1szmester
    Lenne egy eléggé idegtépő és súlyos problémám. Ma kedvem támadt installálni a játékot. Felrakom. indítom. Nem működik. Uninstalálnám erre hibát ír ki. Megpróbáltam CCleanerrel. Minden csináltam már, de nem tudom letörölni a gépről. :S Nem tud valaki megoldást rá?
  • Jim Morrison
    A legvégén??? én speciel 10 mp alattt kinyírtam :) (vagy nem a legutolsóról beszélünnk?) mikor elmennek mellőle a denevérek akkor tudod sebezzni! sniper rifle-lel a fejére lőj, majd ha közeljön akkor 4 gránátot pont alá és lődd! Amúgy a sötétben a denevérek megölnek szóval mindig legyél világosban !!!
  • asd16
    Üdv!

Vki mondja már meg hogy kell megölni azt a buzi RAAM-ot?!
  • DJ GamerGirL
    Tudja vki, hogy lehet beállítani a gamepad gombkiosztását? Nálam alapból felcseréli az előre-hátra gombokat, sehogy se tudom beállítani. (Logitech Dual Action USB gamepadem van, próbáltam a Logitech Profilerben állítani, ott se jó :( )
    vki egy végigjátszást tudna nekem linkelni?
  • Jim Morrison
    reinstall
  • gabessz15
    hello!segítséget szeretnék kérni!megvettem a játékot még anno edredetibe!fent is volt a gépen-ment is!anno az exe-re kattintottam behozott 1 ablakot ahol rá kellett menni h play!most is behozza azt az ablakot csak nincs semmi szöveg csak a kép!és nem tudom elinditani!pls help!
  • Jim Morrison
    Az melyik? Amikor másodszor kell legyőznöd azt a szörnyet ? Asszem igen...
    a második behemótnál (az üvegháznál) még messze van a játék vége?
  • Master Rick
    mind1 már megvan...
  • Master Rick
    Szevasztok. Lenne egy kérdésem, hogy hogyan kell a regfixet, vagy miafenét szerkeszteni? Mert a F.A.Q.-ban leírják, hogy hogyan kell játszani hamachin keresztül, de az nem müxik vmiért, és megpróbálnánk regedit-en keresztül, de azt nem tom hogy hogy kell. Nagyon hálás lennék ha vki segítene...
  • marcinger
    Sziasztok. Az miért van, hogy havernak nem ment a játék. Faq-ot néztem de profilt már létrehozott.
  • roxer
    Szia!
    Nekem is volt ilyen problémám,és ez más MS játékoknál is elő jön(Kayn & Lincs). A probléma megoldása egyszerű és bosszantó: ujra kell telepiteni a windowst....
    Nekem legalábbis megoldódott a probléma
  • Qwer1234
    Jah és semmilyen hibaüzenetet nem ír ki csak egyszerűen kidob :D:D iylet még nem b..tam pedig már láttam egyet s mást de ez a játék kifogott rajtam
  • Qwer1234
    Megpróbáltam!!! patch 1 , patch 2 --egyiket sem rakja fel ezt irja :Old file not found.However, a file of the sam name was found .No update done since file contents do not match
    3 féle cracket próbáltam mindegyiknél ugyan azt csinálta hogy kidob egy bizonyos idő után-még profilt sem tudok csinálni anynira kevés idöm van
    Havertól kaptam neki simán felment és semmit nem rakott fel és ment neki lazán
    a hangnak mi köze lenne a játékhoz? hang az simán jo
    valami más ötlet?
    köszi azért
  • The Protector
    Hát sztem egy cracket megkéne próbálni.De lötte patcheld fel a gamet hátha segít.vagy a hang hardveres gyorsítását vedd alapra.Vmelyik 100százalék h segít rajtad.
  • Qwer1234
    Hali nagyon kéne HELP!!!!!!!!!!!!!
    átolvastam itt egy jó pár oldalt de a problémámra nem találtam megoldást,
    eredeti magyar GOW-om van minden ok feltelepítettem belépek a menübe majd mindig egy bizonyos idő után (néha a játék első videoját is sikerűl betölteni ha gyors vagyok )kidob a windowsba :S állandóan.
    magyar xp professionalom van 64 bites sp3 van felrakva, intel Pentium 3 GHz, 2 Gb ddr2 es ram 667 Mhz, nvida galaxy 9500 GT 550 mhz 512 ddr3 as kártyám van --szerintem a vassal nincs gond , játékot már többször felraktam , windost nem raktam ujra ,esetleg a tűzfal lehet a gond??? vagy valami más? simán csak singleplayerbe akarok játszani
    aki tud segiteni megköszönöm
  • Gubberx
    nm :D
  • LPKENJI
    köszi a tippet nekem is sikerült megoldanom:D:D:D:D
  • Gubberx
    közben megtaláltam a megoldást(magyar verzióm van) A gamecopyworld-ről az 1.2-es verzió számú no-dvd crack kell és megy szépen.
  • Gubberx
    Üdv, nekem az a problémám hogy elíndítom a játékot, bejön a töltőkép, erre kijön egy ablak hogy a program indításhához kattintsak 2x a startup. exe-re, ezt le ok-ézom, megy tovább és mikor a microsoft logo jön be kidob az asztalra :S Erre tud valaki megoldást? Előre is köszönöm.
  • LPKENJI
    magyar.
  • Biriboy
    Nekem is ez a gondom ( magyar verzió, gyári ) memóriahelyre hivatkozva hibaüzenetes ablakot dob. Ha visszalépek és játszok kis idő múlva kákhalál.
  • tritonkirály
    Szia, hát ez az ....
    feltelepitem kétszer rákattintok az ikonjára az aztalon , kidobja a töltő kis képet...aztán elsőtétül a képernyő majd kiirja a hibaüzenetet...a játékba sem tok belépni...ezért nem értem az a köcsög wargame-g4wlive.exe hibát jelez és leáll.....ennyi....
  • Jim Morrison
    Simán lépj vissza a játékba