Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nekem kellene 1 kis segitség!
Mégpedig: az eredeti játék Vistára van telepitve,de szarakodik a vista és szeretném ujrarakni,DE KELLENÉNEK A MENTÉSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki tudja hogy EREDETINÉL mit kell csinálni megköszönném!!!!!!!!
Van erre is megoldás cca 20 hozzászolással lejebb!!!
De mindent igy csinálj ahogy le van irva !!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Letöltöttem a Razoros verziót miután a magyar verzió nem ment. De a magyarból valami lom biztos még fent van mert mindig kéri az uninstalt. Registryben kitöröltem minden bejegyzést ami GoW ra vonatkozik. Meg persze a mappát, temp-et is kitakarítottam. Ezután már ment az uninstall, egy ideig. Ugyanis amikor az elsõ csík végig megy akkor a végén ki írja ezt és ezt a hibát. Már néztem google be de nem sok megoldást találtam rá. Valaki tudja mit lehet tenni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
tetszik? 😄
amugy nem a c:\-n kell a sok giga hely, hanem a %temp% változo által mutatott helyen, ami alapértelmezetten valoban c:\doc&setting\user\temp\ ...
Forza.
milyen a te verziód?
Mert nálam csak a telepítón elsõ ablaknál a jobb alsó sarokba szzem rámentem hogy MORE...vagy miés itt benyomtam a D meghajtót, és oda is rakta.
Azért lehet talán tiéd más verzió.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként a FAQ is írja, hogy bele kell túrni a registrybe, ha máshová akarod telepíteni...
De komolyan mondom, ekkora fos installert még _soha_ nem láttam, pedig nem kevéssel volt dolgom. Külön-külön találkoztam már ilyen hibákkal, de itt sikerült szinte az összeset belerakniuk. Már az utóbbi években éppen kezdett volna alábbhagyni a zsigeri gyûlöletem a Microsoft irányában, de ez most sikeresen kiújította az érzést.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Valóban nem letörölte, hanem a C-re telepítette, _annak_ellenére_, hogy én kurvára megmondtam neki, hogy a D-re rakja. (Így nyilván üres volt a könyvtár, amit megadtam neki)
Emellett indításnál hibát észlel, leáll.
Kis lángon, élve, órákon keresztül fõzném pépesre azt, aki így engedte kiadni ezt a játékot.
Az meg megint megérne egy misét, hogy jól eldugták a könyvtárválasztást is...
Ilyen szar installt már vagy 10 éve nem láttam...
Nem mintha ez a verzió jobb lenne...
de aranyos megoldás a letörlõs is 😞(((((
games for windows...
Forza.
Letiltottam a picsába a windows tûzfalat, mert ha már nem ér semmit, akkor ne is egye a memóriámat.
Ez a retekszar meg, mivel nem találja a windows tûzfalat, kidob install végén egy hibaüzenetet, aztán letörli az egész rohadt játékot.
Aki ezt kitalálta hogy így legyen, annak remélem hosszú és fájdalmas halála lesz!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez nagyon sok embernek megoldotta a gondját!!!!
Másodikra minden gond nélkül elindul!?!?
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem látod a k*rva macskákat,hogy hogy áll a farkuk! 😊))
Under site
ha kidob a hibával, ALT+TAB és a játékba vissza tudsz lépni, a lényeg h lehetõleg várd meg amig a menübõl dob ki, akkor tuti megy az alt tab még - játék közben nem mindig
Forza.
Nálam az a gond,hogy kidob mikor kezdõdne a játék runtime errorral meg kiír vmit a memóval kapcsolatban.Leszedtem már a Visual cc++ 2005-öt is.Mi lehet a gond?LÉcci segítsetek!!Fél éve próbálom feltenni a játékot,ma megtörtént,de nem megy tovább.
<#help>#help>
DE LEHET LIVE-n játszani!!!!
Nem is kevesen vagyunk mi magyarok!!!!
Prince of Máté: netán x360 fejlesztõ vagy? 😉
Forza.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gears of War 1 vs Gears of War 2
Annyival "jobb" a 2 hogy mások lettek a színek de ennyi semmi több graf terén!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lenne egy kérdésem...A gears of War-ral szeretnék az interneten játszani,de
azt írja ki állandóan,hogy "LIVE kell!" Ez mi akar lenni?<#nemtudom>#nemtudom><#oooo>#oooo>
Légyszi írjátok meg,hogy mit kéne csinálnom!
Köszi!<#law>#law>
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,