Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
itt vannak a mentések:

..\my documents\My Games\Gears of War for Windows

Forza.

Hy all!!!!
Most nekem kellene 1 kis segitség!
Mégpedig: az eredeti játék Vistára van telepitve,de szarakodik a vista és szeretném ujrarakni,DE KELLENÉNEK A MENTÉSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki tudja hogy EREDETINÉL mit kell csinálni megköszönném!!!!!!!!
Szia !
Van erre is megoldás cca 20 hozzászolással lejebb!!!
De mindent igy csinálj ahogy le van irva !!!
Pedig ha az edit-et kipipálod mennie kell másik meghajtora is!!!
DarkSector
nem vágom, szerintem a vista szar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SD456
Hi all!

Letöltöttem a Razoros verziót miután a magyar verzió nem ment. De a magyarból valami lom biztos még fent van mert mindig kéri az uninstalt. Registryben kitöröltem minden bejegyzést ami GoW ra vonatkozik. Meg persze a mappát, temp-et is kitakarítottam. Ezután már ment az uninstall, egy ideig. Ugyanis amikor az elsõ csík végig megy akkor a végén ki írja ezt és ezt a hibát. Már néztem google be de nem sok megoldást találtam rá. Valaki tudja mit lehet tenni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

arty
a Games For Windows koncepcio lényege, h a felhasználo számára egyszerübb legyen a játék ... (aki hozzáértõbb, nem csak next next finish-t szokott nyomkodni, az megszopta)

tetszik? 😄

amugy nem a c:\-n kell a sok giga hely, hanem a %temp% változo által mutatott helyen, ami alapértelmezetten valoban c:\doc&setting\user\temp\ ...

Forza.

DarkSector
figyuzz
milyen a te verziód?
Mert nálam csak a telepítón elsõ ablaknál a jobb alsó sarokba szzem rámentem hogy MORE...vagy miés itt benyomtam a D meghajtót, és oda is rakta.
Azért lehet talán tiéd más verzió.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dronkZero
Elhiheted nekem, hogy kb 15-ször adtam meg neki az elérési utat, amíg faszkodtam vele. Frankón el is hittem, hogy install végén letörölte a játékot, mert a könyvtár amit megadtam, ott volt ugyan, de töküres. Aztán FAQ után néztem meg a C:\Program Files\-t...

Egyébként a FAQ is írja, hogy bele kell túrni a registrybe, ha máshová akarod telepíteni...

De komolyan mondom, ekkora fos installert még _soha_ nem láttam, pedig nem kevéssel volt dolgom. Külön-külön találkoztam már ilyen hibákkal, de itt sikerült szinte az összeset belerakniuk. Már az utóbbi években éppen kezdett volna alábbhagyni a zsigeri gyûlöletem a Microsoft irányában, de ez most sikeresen kiújította az érzést.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DarkSector
Ha megadod neki, hogy a d-re tegye, akkor tutira oda kell rkja, mert ilyet én még nem halottam hogy automatikussan fellülbírálja a beállításokat.

dronkZero
Na jó. Most adtam fel.

Valóban nem letörölte, hanem a C-re telepítette, _annak_ellenére_, hogy én kurvára megmondtam neki, hogy a D-re rakja. (Így nyilván üres volt a könyvtár, amit megadtam neki)

Emellett indításnál hibát észlel, leáll.

Kis lángon, élve, órákon keresztül fõzném pépesre azt, aki így engedte kiadni ezt a játékot.

dronkZero
Ja, persze _nem_ azt a partíciót adtam meg telepítés helyének, ahol nincs hely!

Az meg megint megérne egy misét, hogy jól eldugták a könyvtárválasztást is...

Ilyen szar installt már vagy 10 éve nem láttam...

dronkZero
Hm, nézem a FAQ-t... Lehet, hogy nem letörli, hanem inkább csak egyetlen byte-ot nem ír a vinyóra? Nem volt 7G helyem a C:-n.

Nem mintha ez a verzió jobb lenne...

DarkSector
nekem se.

Hehe érdekes nekem ki volt kapcsolva és 1 hiba üzi sem volt. 😄

arty
nekem a tüzfal-szerviz sem fut, igy a végén nekem is kidob egy hibát ugyan, de nem törli le magát

de aranyos megoldás a letörlõs is 😞(((((

games for windows...

Forza.

dronkZero
Hogy én hogy utálom a Microsoftot...!

Letiltottam a picsába a windows tûzfalat, mert ha már nem ér semmit, akkor ne is egye a memóriámat.

Ez a retekszar meg, mivel nem találja a windows tûzfalat, kidob install végén egy hibaüzenetet, aztán letörli az egész rohadt játékot.

Aki ezt kitalálta hogy így legyen, annak remélem hosszú és fájdalmas halála lesz!

üdv újra! elég rég írtam a GOW topikba. az lenne a kérdésem hogy megy e nektek Hamachin a coop?

arty
áhh, csak a szokásos hibakeresés .... 😄

Forza.

The Protector
Hy.Vmirõl lemaradtam????Mit csináltok ti?Mi ez az izgatottság h a binaries mappába nyukáltok meg ilyenejk.Vmi patch,kiefgészítés???Visszaolvastam de nem derült ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
"spanyol verzió"

#3802 ?

Forza.

Oké,megcsinálom még egyszer az uninstall-t,de kérlek írd le részletesen,hogy utána mit csináljak pontosan.Nagyon köszönöm!

Hát most raktam fel másodszorra,de ugyanaz a hiba..ja amúgy nekem vmi spanyol verzió van meg,de nagyjából tudom mi hol van😊

Uninstall!!!!
Ez nagyon sok embernek megoldotta a gondját!!!!
Másodikra minden gond nélkül elindul!?!?
Tényleg köszi,de sajna semmire nem mentem vele😞.Valami ötlet?

Szívesen!
X-box 360-on melyik színmélység volt alapból?Intense?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

WarEngine-->Binaries-->WarGame-G4WLive.exe.ez a letöltés tartalma.

Köszi,sikerült.Hogy mik vannak...😊

oké sikerült,de az egész binares mappát ki kell cserélni a játék fõkönyvtárában?Szóval csere az egész mappát?Mert a binares mappa jött le,egy exe-vel benne.

berlinboy6329
Csak azt kell beirni amin macskák vannak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mi a fasz?😄jééézusom😉

Aha!
Nem látod a k*rva macskákat,hogy hogy áll a farkuk! 😊))
beírom a kódot rapidshare-en és nem fogadja el.Pedig nem vagyok vak.Te érted ezt??

Alattad !!!
Köszi szépen,már regeltem is de pontosan hol van?Ha keresõbe beírom kidobja?

Ezzel ird fellül!!!
FIXXXXXX
Mennie kell,ha jo a crackod!
Nálam fent van!
Under site
Köszi!El tudnád nekem küldeni ezt a patch 1.1-et emailben?Próbáltam leszedni,de nem megy sehonnan se😞.Gondolom utána tegyem be a Binares könyvtárba.Nagyon köszi a segítséget.Megölöm magam,ha nem sikerül<#violent><#vigyor2>

arty
patch 1.1 legyen fent

ha kidob a hibával, ALT+TAB és a játékba vissza tudsz lépni, a lényeg h lehetõleg várd meg amig a menübõl dob ki, akkor tuti megy az alt tab még - játék közben nem mindig

Forza.

Sziasztok!
Nálam az a gond,hogy kidob mikor kezdõdne a játék runtime errorral meg kiír vmit a memóval kapcsolatban.Leszedtem már a Visual cc++ 2005-öt is.Mi lehet a gond?LÉcci segítsetek!!Fél éve próbálom feltenni a játékot,ma megtörtént,de nem megy tovább.
<#help>

Ez nem igaz!
DE LEHET LIVE-n játszani!!!!
Nem is kevesen vagyunk mi magyarok!!!!
arty
de azért azon nem vitatkozunk ugye, hogy kurvajól néz ez is ki, ahogyan az elsõ is perfekt volt? 😉

Prince of Máté: netán x360 fejlesztõ vagy? 😉

Forza.

Prince of Máté
Miért lenne több?
Az x-fosból már kihozták a maxot, ennyit tud.

Végre nem ilyen sötét szar :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Gears of War 2 trailer
Gears of War 1 vs Gears of War 2

Annyival "jobb" a 2 hogy mások lettek a színek de ennyi semmi több graf terén!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Hy.A live egy xbox 360 as szolgáltatás.Magyarországon nincs ijen úgyhogy nem tudsz.Viszont hamachin keresztül tudsz játszani.Ahogy a faq-ban le van írva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...A gears of War-ral szeretnék az interneten játszani,de
azt írja ki állandóan,hogy "LIVE kell!" Ez mi akar lenni?<#nemtudom><#oooo>
Légyszi írjátok meg,hogy mit kéne csinálnom!
Köszi!<#law>
szimida
A végén király a zene! 😊 Nem tudja valaki a címét?

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

szimida
Sikerült, addig daráltam a fejét míg meg nem halt 😊

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,