6257
  • Cyrus666
    És tényleg! Minden ott volt. BIG THX
  • Cyrus666
    Megnézem! Köcce
  • Pilutika
    sokáig tartana leírni..de keresd fel a gta4 topicot és ott FAQ-ba részletesen le van írva
  • Cyrus666
    Tud vki segíteni, hogy hogyan kell létrehozni rendesen a LIVE fiókot?
    Thx
  • spybot919
    Sziasztok. Bárkinek ,bármi problémája van a gears of war ral az keressen fel msn en. :[email protected]

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    G4live hibája volt havernak átküldtem neki és müködik neki rendesen. Akinek esetleg kell azt is tudok küldeni. +hamachi ip,t.
  • Steve Q
    Ööö, jut eszembe, valakinek megvan magyarul a Gears of War? A regény fordításánál találtam pár kifejezést, amire jó lenne tudni, mi a magyar fordítás a játékban, pl. Lightmass attack, the Stranded. Többet most nem tudok, majd még keresek.
  • Doom 4
    bocsi a caps lock miatt
  • Doom 4
    hALI EZT A g4LIVE EXET MEG A STARTUPOT ÁT TUDJA VALAKI KÜLDENI? SEHOL NEM TALÁLOK MŰKÖDŐT. [email protected] AZ msn EM
  • frango
    Hát nemtudom...Én ezzel 2 órát tudtam rendesen játszani:)
  • Jim Morrison
    Ez azért nem a GTA VI...
  • frango
    Ugyan nincs mit:) Most tedd össze a két kezed és imádkozz, hogy több probléma ne legyen a játékkal!
  • Steve Q
    Ez az, végre! Igazad volt, tényleg a tűzfalam fogta meg a játékot, engedélyeztem neki a hálózathoz való hozzáférést és voilá, többé nem fagy ki a játék! Köszönöm, frango!!!
  • Danke
    Sok kommentet olvastam el visszamneöleg de egyértelmü választ nem találtam errea hibára... vagy csak én vagyok a vak...
  • Cyrus666
    Hy! Tört verziónál ez van. De ha jól emléxem akkor van rá megoldás, csak visszább kell olvasani jóval.
  • Danke
    Sziasztok!
    Letöltöttem a gears of war-t minden ment faszul míg egy nap olyan történt hogy beléptem és eltünt az összes mentésem... Megnéztem a játék mappájában a mentéseket és olyan mintha egyszer se mentettem volna , pedig mentettem mindig.. És vicces hogy az eslö és az utolsó chapter be beenged de a többibe nem:A:S:D Egyébknté meg pont a 2ik chapter kezdeténél léptem ki utoljára és rá másnap történt meg ez.. Ha valaki találkozot már ilyesmivel az légyszives ha tud segitsen nagyon megköszöném!
  • frango
    Lehet, hogy tűzfalnak nemtetszik. Azt is nézd meg.
  • Steve Q
    Kipróbáltam, feltelepítettem a Live Redist 2.0-t, valamit használt, mert a bejátszás elején már nem fagy ki - csak azután, hogy vége lett, akkor sajna megint kidobott... Azt hiszem, újrarakom a játékot. Vagy: azt hiszem, lehet van még egy megoldás a bajomra...
  • AntiHero
    csináltam egy kis Gears of War 2 muvit:
    (igazából launch trailer vágva, új zenével)

GoW 2 - Here comes the king
  • manutdzoli
    5.1-re senki nem tudja a megoldást???Nem akar 5.1-be szólni.
  • Steve Q
    ÓÓ, hálás köszönet a linkért és a segítségért, frango ! Most sajna még suliban vagyok, de amint hazaérek, otthon kipróbálom a tanácsodat, remélem beválik. Ha nem, kezdődhet az install-shokk... Jó lenne végigvinni a játékot, hogy jobban értsem az Aspho Fields történetét. Annyi leesett, hogy a prológus Dom szemszögéből mondja el a Delta-osztag történetét.
  • Cyrus666
    Hát télleg hamarabb nyomnak le! Sebaj majd csak végigviszem.
    Más: Írja a game, hogy csak akkor menti a mittomén milyen eredményeimet, ha be vok jelentkezve LIVEba. Hát megpróbálkoztam vele, benyomott vmi XBOX360 oldalt meg mindent, de nem jött össze. Vki leírná nekem, h hogyan is kell. Thx
  • frango
    Ezzel jó lesz szerintem
  • frango
    Mikor harmadszor raktam ujra akkor jó volt. 2órát toltam is vele de másnap elinditottam és akkor megint be*art:(legalább szabadítottam fel egy kis helyet a vinyomon)
    Ja és arra az exe hibára szerintem megoldás, hogy egy másik Liveot tekepitesz fel. Nekem is le kellett szednem egy ujabbat és csak azzal lett jó.
  • Cyrus666
    Mintha anno lett volna nekem is vmi problémám a WarGame-G4WLive.exe-vel, de nem emléxem h megoldódott-e! Még tört dolog volt. Azóta új gép, original gamma és nem csinált ilyesmit. Szal passz.
  • Steve Q
    Elnézést, hogy zavarok a nagy élménymesélésben, de valaki tudna segíteni, mi a teendő a #4343-as hsz-ben leírt problémámon? Elég nekem pár ötlet is, hogy mit tehetnék.

frango: Nem tudom, pontosan mi lehet a baj az egereddel. Lehet az egér drivere van rosszul telepítve vagy egyszer valami miatt elromlott a meghajtóprogramja az egerednek. Lehet nem a játékot kéne újraraknod, hanem az oprendszeredet (vagy az egér meghajtóprogramját). Legalábbis szerintem. Ha mégsem ez a baj, akkor passzolok.
  • Phoenix lord
    hamarabb
  • Phoenix lord
    egyszerü:
    több golyó az ellenbe és hararabb elpatkolhatsz:)
  • Cyrus666
    Sikerült végre nekem is végignyomnom, a "gyerkőc" fokozaton. A nehezebb fokozatokon mi a nehezítés? Több ellen, v több ólom kell nekik? Gondolom a lőszer is kevesebb.
  • Jobboka
    srácok kéne 1.2 es patch, nem origi gamma honnan tok letölteni??
  • spybot919
    Mind1. Aki szeret gears of warozni az jelenjen meg hamachin.
    HOSTNAME: GOW HUNGARY
    PASS:GOW

GYERTEK!!
  • DJ GamerGirL
    K.va sok a helyesírási hiba benne... A betűtípus sem az igazi szerintem, egyébként jó lett.
  • spybot919
    Annyi problémám lenne hogy nagyon szeretem a gears of war multit.
    És hamachin is jópáran játszák de eddig még 1 magyarral sem találkoztam aki hamachin coopozna vagy hasonló.

Csináltam egy oldal: Gowhamachi.atw.hu nézzétek meg.

Ha valaki tud hamachi szervert ahol magyarok gowoznak az légyszi irja le.
    Köszi!
  • spybot919
    Sziasztok!:)
  • frango
    Jók ezek a mostani pc játékok csak tele vannak hibákkal... Nem tudják rendesen tesztelni. Heh még egy ok, hogy mért nem veszek eredetit.
    Az egér problémás kérdésemre még mindig várok valami ötletet:)
  • Steve Q
    Van egy kis gondom, Nightfall: Lethal Dusk-ban tartok, és mikor a híd mellett drótkötélre rögzített tutajféleséggel kelnék átfele és félúton elkezdődne a videó, kilép a játék, mondván hogy a WarGame-G4WLive.exe valamilyen hibát vétett és ezért kilép. Megpróbálkoztam az itten (és más, angol nyelvű) FAQ-ban leírt megoldásokkal, semmi nem működik, alt-tabbal nem vált vissza a játékra, a grafika lehúzása se segített. Valakinek van valami mentőötlete? Nagyon hálás lennék, ha tovább tudnám játszani, jönne tovább az ihlet az Aspho Fields fordításához.
  • manutdzoli
    Hogy\Hol kell beállítani a játékban hogy 5.1-be szóljon?Sehogy se akar összejönni.Options-Soundban nincs semmi állítási lehetőség
  • Steve Q
    Hát, sok sikert!
  • Cyrus666
    GoW regény? Nofene.... Megszerezzük azt is!
  • frango
    Nekem is ugyan ez volt:) leszedtem egy ujabb xlive-ot és utána már tudtam profilt csinálni. Szedj le pár xlive-ot és próbálgasd végig őket!
  • Steve Q
    Én speciel tanácstalan vok, nekem is crackelt, bevallom, de problema nélkül megy. Esetleg telepítsd újra a játékot, vagy szerezd be-töltds le máshonnan.

Apropó, itt ismeri valaki(mindenki) az Aspho Fields-et (Gears of War-regény)? Én nemrég kezdtem el olvasni.