6257
  • SERg
    köszi szépen! , de ez sajnos tele :(. Ha valaki tudna másik hamachi szervert kérem ossza meg velem .

köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem árulok el nagy titkot: cole megmentéséig akkor szinte még semmit sem láttál :)
    Azt kell mondjam: ebben a játékban MINDEN benne van, aminek egy FPS-ben benne kell(ene) lennie, csak hát ez ugye TPS.
    Kár, hogy nincs otthon netem: online játékban bitosan még csillogóbb ez az ékszer.
    [Ha valaki azt hinné, hogy csöpögősen elfogult vagyok, téved, egyszerűen szeretem ezt a játékot. Tegnap este újra elkezdtem, újra KEMÉNY szinten. Most már könnyebben haladok, mint első alkalommal ezen a nehézségi szinten, de az első komolyabb ostromnál bizony még így is megfeküdtem 2x.
    Nem vagyok kezdő játékos, igaz, hardcore gamer sem, aki egész nap a gépet nyúzza, s így érthető lesz: számomra ez az igazi újrajátszható F(T)PS.]
  • karajjj
    én most tolom az első részt, és még nem játszottam olyan hű de sokat( most mentettük meg colet és keressük az alpha osztagot) de már annyira magával ragadott a játék, hogy már várom, hogy mi az isten jön velem szembe, vagy éppen támad hátba :D ma leültem játszani, másfél óra után fel sem tűnt, hogy ennyi idő eltelt :D annyira bele lehet merülni már ebbe is, hogy nemigaz, akkor komolyan mondom ahogy elolvastam mit írtál, ki kell majd próbálnom a második részt is ha az mégjobb...

egyébként készül az oldal, 1-2 nap és ha minden jólmegy, linkelem is be a tesztverziót
  • Voltan
    "A Berserker - komolyan mondom, számomra - ijesztőbb, mint bármilyen más "normális" szörny egyes játékokban "

Egyetértek. Én is összefostam magam, mikor először találkoztam vele. A második részben nálam eddig nem jelent meg, bár még mindig nem vagyok a végén (nagyon sok a meló mostanság, nem sok erőm van este leülni tovább tolni).
    Mindenesetre nem is hiányolom a Berserkert. Egy kicsit az volt az érzésem az első részben, hogy OK, most már eleget csináltátok ugyanazt, hadd jöjjön egy brutális dög.
    A második rész inkább történet alapú, mint az első. Másképp működik, de ha lehet, még jobb. Persze, szebb, nagyobb, brutálisabb. De míg az első rész single kampánya tényleg nagyrészt az újszerű látványvilágra tette a hangsúlyt (remek volt, persze), addig a 2. rész sokkal összetettebb lett. Olyan az érzésed, mintha tényleg egy kegyetlen sci-fi filmet néznél, és szinte észre sem veszed, hogy ez egy játék. Teljesen beleéltem-élem magam, jobban, mint az első részbe, holott az sem volt akármi.
  • Prince23
    Név: coop-network
    Pass: 18+
  • SERg
    Hy
    Tudna valaki mondana aktív hamachi szervert?

Köszi.
  • karajjj
    az a címe a könyvnek

eddig úgy néz ki, hogy nem lesz :S
  • imark
    Torrenten találtam Aspho Fields néven Gears of War ebookot.

Egyébként még nincs konkrét információ arról, hogy kiadják-e pcre a GoW 2-őt? Jó lenne ha kiadnák. Nagyon jó lett, és a multija is állat.
  • Cyrus666
    Mintha vki írta volna, h a könyvben az elő story van megírva. De lehet h rosszul emléxem.
  • karajjj
    öööö nemhiszem, akkor nem ashpo fields lenne a címe :D
    Marcus anno abban a csatában szerzett hírnevet, ezt fel is hozza az első átvezető videóban a gépen a srác, bár nemtudom...
  • Steve Q
    Ahogy kiderítettem, a regény úgy egy héttel a GoW vége után játszódik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem se gond. Nem is tudtam amúgy, hogy létezik :)
  • Jim Morrison
    Nahát, mindenkinek Gears of Waros logója van? :D
    Egyebbkét én is csak remélni tudom, hogy kiadjak a Gow 2-t PC-re. Marha jól néz ki (első részben is sem volt csúnya, kifejezetten szép), ami mondjuk csam másodlagos a játékélmény mellett.
    Mindenestre, ha nem adják ki, nem hiszem, hogy veszek egy XBoxot. Akkor ne csak egy játék legyen rá, amit szívesn megveszek :)
  • imark
    Oké az hogy angol az nem gond nekem.
  • Steve Q
    Jaja, a címe Aspho Fields.
  • karajjj
    de csak angolul...
  • imark
    Van Gears of War könyv? :) Az engem is érdekelne :D:D
  • karajjj
    na akkor este nekilátok, viszont most megyek hűtőt venni a videokártyára mert megfőzi nekem a GoW :DDD
  • Cyrus666
    Hát ha van feles szabadidőd és kedved is hozzá, akkor csapj bele a lecsóba! Sztem elég sokan leszünk az oldal látogatói! A könyv az olvasottak alapján engem is érdekelne (legalább lenne egy újabb ok, amiért nekifeküdhetnék az angolnak!).
  • IMYke2.0.0.0
    A könyv érdekelne...
  • karajjj
    énis most gondolkozok egy x360-on, hogy ha tényleg nem adják ki pc-re...
    pár napja játszok csak az első résszel, de valami zseniális :D

egyébként ha tényleg van rá igény, csinálok pc-s oldalt a játéknak van egy csomó ötletem, felrakom rá a könyvet is online olvasható lesz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem nem hergelsz vele, mert HELYBŐL imádom - látatlanban is - a 2. részt.
    576.hu boltban azon rágódtam, vegyek-e konzolt miatta... fél év alatt össze is jönne az ára :)
    Most csak megerősítetted bennem a vágyat a játék iránt.
    Amióta megvettem, a GoW PC változatát 2-szer vévignyomtam. [két nehézségi szint].

A Berserker - komolyan mondom, számomra - ijesztőbb, mint bármilyen más "normális" szörny egyes játékokban :)
    Ettől függetlenül, ha rájön az ember a "nyitjára", könnyen legyőzhető.

Rettenetesen várom a 2. részt!
  • Voltan
    Előzetesben írom, nem a PC-seket hergelni vagyok itt.
    Én most nyomom, a GoW2-t Boxon, és valami zseniális. Érdekes dolgokat prudukált ez a 2008. Elnéztem a Dead Space és a Gow 2 trailerjét, és nem hagytak mély nyomot bennem, mondván, hogy ezt láttuk már. De mind a kettő akkorát robbant, hogy az nem igaz.
    A GoW 2 tényleg elképesztő, pedig:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs benne Hammer of Dawn (eddig még, és a végén vagyok), nincs Berserker, de valami olyan kegyetlen jó lett a játék, hogy nem igaz.
    Végig pörög, a játékmenet ugyanolyan, de mégis mindig történik valami, ami fogva tart a monitor előtt, sokkal jobban, mint az első részben. Sokmindent megtudunk a szereplőkről, élő ember lett mindegyik. Számomra az év legjobb akciójátéka. Igen, a GTA 4-et is veri.
    Nagyon remélem, hogy kiadják PC-re is, mint az előzőt, mert ezt látni kell!
  • Steve Q
    Csak ezt az egy oldalt ismerem: http://gearsofwar.blog.hu/
    Jó lenne, ha lenne egy oldal, ami a játékok történetével is foglalkozik.
  • karajjj
    van amúgy normális magyar oldal, ami a játék pc-s részével foglalkozik?
  • Steve Q
    Tudtommal nem kapható idehaza, szóval...
    Igen, angolul
  • karajjj
    gondolom angolul :D
    megvetted, vagy a töltötted?
  • Steve Q
    Én olvasom.
  • karajjj
    olvasta már valaki a gears of war könyvet?
  • PAtr0n
    Tökéletes verzió, nyugodtan tedd fel, amit mellékeltek hozzá crack, azzal menni fog.
  • lac556
    gears of war razor1911 es játékot érdemes letölteni elfog indulni? vagy nincs hozzá normális crack? mer az nfo azt irja h csak simán át kell copyzni a z exe.t
    kérdésem h mukodik e?
  • PAtr0n
    Köszi szépen, azt hiszem beállítottam, de Win7 beta alatt nem indul a Gow. Legalábbis krekkelve nem, egy eredeti lehet elindulna. Játszottam a kompatibilitási módokkal, de egyikkel sem akarja a jót. Pedig a többi játék milyen szépen fut...
    Asszem már csak 1 lehetőségem maradt. Xp alatt megcsinálom a regedites cuccot még, aztán meglátjuk. De ha úgy sem, akkor tényleg sírnom kell majd

Imyke: Hát igen, ez a baj a magyar árakkal. Úniós szinten vannak, de a fizunk meg kb. negyede-ötöde annak.
  • Steve Q
    Ittolvasd el az első hozzászólást.
    Ez annyit csinál, hogy a lapozófájl méretét automatikusról a lehető legnagyobbra változtatja. Azóta csak néha egy-egy pillanatnyi lassulás fordul elő GoW-ban, de semmi programhiba-üzenet.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is egy-két-három hónap alatt tudok kinyögni egy-egy 1990-5999 Ft-os szoftverre...
    A mai árak (is) közel az ízléstelenség magasságáig vannak emelve...
  • PAtr0n
    És ha megkérdezhetem, milyen változtatást csináltál a registryben? Mert van egy olyan érzésem ez lehet megoldás a problémámra, mivel a Windows-ok újak, a crack nekem is megvan, és a VGA driverem is a legfrissebb.

Imyke: Amúgy meg én is úgy vagyok vele, ha tényleg jó a játék, egy kis árcsökkenés után érdemes megvenni. Anno a HL2-t fémdobozban megvettem 9990.ért is. Ma már ennyit nem adnék játékért, max az 5000Ft, de azt is 5x átgondolom, mert magamat kell eltartanom a pénzemből... és még sok más egyebet is.
  • IMYke2.0.0.0
    2008. novemberében kinyögtem a BioShock árát.
    [Otthon nincs netem, de itt, a könyvtárban fórumozgatok, így tudom, hogy a játékot aktiválni kell. Gyorsan beszereztem minden "hamisságot" hozzá.]
    A gépemre pedig csak crack-elve tudtam feltenni... Jó mi? :)

A NoCD/DVD töréseket az eredeti lemezeim megkímélésére használom. A betöltési sebességről nem is beszélve...
    [A StarForce, SecuROM ugye sokszor hibázik, és az eredeti lemezt sem látja!]

Én sem tudok warezolni már, mint régen egy T3-as gerincen nyugvó egyetemi kollégiumban... :)
    Mostanában kiszemelek egy játékot, és türelmesen megvárom, míg lemegy az ára.
    Assassin's Creed lesz a következő, amit megveszek. "Jóárúsítva" van.
  • davidka003
    "A warezzal mindig csak gond van. Kivételes, amikor a feltört játékkal kevesebbet szív az ember, mint az eredetivel - lásd SecuROM másolásvédelem és társai..."

Nekem még sosem volt gond másolt játékkal. Mindig várok crack-re és akkor tuti biztos, hogy menni fog a játék. De én mostanában azt csinálom, hogy végigviszek egy warez játékot, utána letörlöm és ha tetszett akkor megveszem, mikor lemegy az ára. Leszoktam már a DVD írásról.
  • IMYke2.0.0.0
    CDGalaxis, 576.hu: 4.990 Ft.
    [Szerintem, megéri.]

saxicola:
    Hétköznapi szinten: Én napi 1,5 órányi játékkal nyomtam végig. Részben, mert csak ennyim volt rá, másrészt, hogy tovább tartson az élmény... :) Szerintem olyan 10-12 óra max.
    Kemény szinten: Nagyon húzós... pedig már ismerem a játékot! Ezen nehézségi szint mellett úgy saccolom 14-16 óra lesz.

SteveQ:
    A jobb játékok esetében én mindig megvárom az "olcsósodást" - ha kell, egy évet is várok. A warezzal mindig csak gond van. Kivételes, amikor a feltört játékkal kevesebbet szív az ember, mint az eredetivel - lásd SecuROM másolásvédelem és társai...

• Steve Q
    Attól függ mennyi időd van rá :D
  • saxicola
    Helló!

Még nem játszottam a
    Gears of War-ral, de be akarom pótolni a lemaradást. Mennyi idő kell a végigjátszásához?