Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredeti törtel nem tud játszani!
Mindegy mikor patchelsz!
bertino
live kell a multihoz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tudnátok nekem segíteni?????
A GoW-ban belemegyek a versus-ba
és ott az elsõ kivételével mindegyik választásra ezt írja ki
LIVE required
LIVE is required to play online games. All sign-in gamer profiles must have LIVE access to contiune

Ez mi lehet?
Segítsetek már mert nagyon szeretnék multizni!
elõre is köszi mindenkinek! 😊
msn címem: [email protected]
Metalmilitiakid
Az lenne a kérdésem hogy lehet e az hogy hamachin játszunk , havernak eredetije van nekem másolt . Illetve hogy lehet e valamiképpen a másolt at patch elni (mivel már crack eltem) vagy újra kell rakni és akkor kell patchelni ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nálam az a probléma, hogy haverrla szeretnénk gowal játszani hamcsin és letöltöük ezt a cuccot amit itt olvastam feltelepitettem és állandóan kiad egy hibát észlelt hülyeséget azt hogy lehet eltüntetni?

Am nem akar valaki játszani co-op ban vagy valahogy??

Thx

Hy!
Szerintem igen!Nekem is ruotewrem van és ugyan ez az eljárás.
Hy olvastam a faq-t és azt akarom kérdezni hogy nekem "tányéros" netem van amihez nincs modem csak bedugom és hálózatként van netem nem is kell kapcsolódni.de attól ugyanúgy kell csinálni a hamachis dolgokat mint ahogy a faq-ban van írva?? bocs ha nem nagyon leht érteni
THX

A magyar szar verzioval nem is fog müködni,de mindegy!!!
A problémám a következõ.
Eddig mûködött a LIVE, de pár napja folyamatosan azt írja ki, hogy a LIVE nem elérhetõ. A http://live.xbox.com/en-US/profile/profile.aspx oldalon a profinál azt írta ki, hogy magyar. Gondoltam ez a probléma (bár eddig tudtam így játszani) ezért a Billing Information-nél sikerült átálítani United States-r, de még így sem mûködik.

Van valakinek ötlete?
Nállam is ez volt a probléma. Írtam a [email protected], de õk is csak a chapter megoldást tudták javasolni. Ami csak arra jó, hogy bárhonnan folytasd a játékot, de nem tudsz Insance módba játszani, és a cog tag-ek sem lesznek meg.
kirol
Felraktam ezt a mentésbiztos engine -t, és ténylwg biztos, mert még a játék se indul el tõle.
(Patch 1.2-vel legalább is nem.)

kirol
Újra kellett rakni az XP-t.

Hiába másoltam ki a mentéseimet, ami a játék könyvtárában is volt, a Doku-ban a My Games-ban meg még a Local Settings-ben is van, mindent bemásoltam (Bár az már túlzás, hogy ennyi helyen szemetel) és mégis elõrõl kezdõdik.

Valaki segítsen, hogy lehet rábírni, hogy észrevegye a mentéseimet?

Hello nekem is az imént leirtak lennének a problémáim a magyar verzioval, hogy kidob:S mia jó crack pls valaki küldje el...

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Hi vki tud nekem egy 100% mentést feltölteni vhova?
anno játszottam vele és kb a játék felénél elvesztek😞 <#help>
nincs kedvem az elejérõl kezdeni.
köszi

Én fent voltam egész nap.
de akkor ma 5 kor ott fogok ûlni a gép elõtt.
Azér küld el az msn címed ha valami nem jön össze felveszlek én.
vagy legvégsõ esetben küld el emailban: [email protected]
msn címem: [email protected]

Felvettelek a Messengerre, de senki sem volt. Ma este 5-kor lkegyen fenn mindenki
hali ujra , nekem még mindig nem indul sehogy sem , tehát pekka , el tudod kuldeni majd nekem is ?? msn em leirom , [email protected]
én elküldhetem, bár a muzltit nem próbáltam..
estére írj privit, felveszlek messengerre, ott átküldöm...
Hali akinek mükszik a game el tudná küldeni nekem a
következõ fájlokat:
WarGame-G4WLive.exe és
startup.exe
mer nekem sehogy nem akar elindulni és nem találok olyat amivel mükszik.
vagy mondjatok egy linket ami hasznos lehet.
[email protected] ide küldjétek a fájlokat ha van rá lehetõség.
Nagyon kipróbálnám a gamét help plííz.
Elõre is köszi.
Van egy olyan gondom, hogy idõnként a játék nagyon beszaggat másodpercekre. A dolog érdekessége az, hogy ezt csinálja full és minimum grafikai beállításon is. Próbáltam a legfrissebb vga drivert és a kártyához mellékeltet is. Ugyanolyan volt a game mindkét driverrel. A vga-m geforce 8800GT.

Tudna erre valaki valami megoldást? A FAQ-ban leírtakat is próbáltam eredmény nélkül.

arty
megvásárlás... ? 😉

Forza.

Am nekem is a clone dvd-s van meg!igaz azóta már monjuk kicsomagoltam és lett belõle iso😄😄😄

És ha ujratlepíted a gépet???vagy 1 másik crack???én is leszedtem vagy 5 crack-et mire ment valamelyikkel

nah most leszedtem azt a HUN Clone DVD s verziot , a reloaded helyett , És ez sem igazán akar elindulni itt már addig se jutok mint az elõzõnél , mi a frászt csináljak vele ,hogy jó legyen ?????
Thx akkor 32 bites ultimateTHX<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

arty
2G-nél kevesebb ram esetén XP
2G ram esetén 32bites ultimate
4G vagy több ram esetén 64bites ultimate

Forza.

Hy még azt szeretném kérdezni hogy milyen vistát ajánlanátok nekem??? Mert mondták hogy van pár fajta ezzel nem nagyon vagyok tisztába. THX😊

Valaki nemtud olyan csalást a játékban xbox 360 -on mivel bejön összes
pálya? Fontos volna.

Hy mikor jön ki a második része a game-nek ezt már végigtoltam 1-szer minimum grafikán a régigépemen 1-szer pedig maxon másodszor még jobb volt mint elsõnek😄😄😄.Elõre is kösszXD

Ezzel a hibaüzenettel dob ki, a két videó után , valaki tud segíteni ??
Fontos lenne .... Elõre is köszi
hi. Lenne egy olyan problémám hogy felrakom a game et , ezután berakom a start up exe t , elinditom , nekem mintha spanyol lenne az egész , de nem ez a lényeg . Utána kidob egy hibaüzenettel..... Mi lehet a baja ?

Gépem: Windows Vista Ultimate
Intel Core 2 duo 2,66
Geforce 8800 GT 512
4 giga ram
bordy
nem tudom milyen csíkozódásról van szó de próbáld meg hogy benyomod a vsyncet vagy mi a bánat a neve. lehet 60 fps fölé mész és azért van.

Prince23
55 fok az ideális. majd ha 70 felé megy, akkor van baj

szerintem a 60 fok teljesen normális

Hali, a videókártyám vadiúj 9800GTX, a driver is a legújabb, mert az MSI updattel frissítettem. A kártya kb 60 fokig melegszik játék közben, akkor az lehet a baj? Gyári hûtõ van rajta...
Nem swapolás. A swapolást a merevlemez csinálja. Ez viszont egyértelmûen videokártya probléma. Szerezz be vadonatúj videokártya-drivert, és ha utánna is megvannak a csíkok, akkor videokártya-túlmelegedési gond lesz.

a monitor kéõernyõfrissítése 60Hz-re van állítva, de nagyobbra nem is tudom. Syncmaster 2253BW-m van...
Sziasztok, a FAQban nem találtam, de nekem olyan problémám van a játékkal, hogy max grafikán ilyen kis csíkok futnak végig a képernyõn, de nem zavaróan, csak azért észre lehet venni. Ez a swapolás? Mert azt nem tudom mit jelent, de ha igen, akkor benne van a faqban...
Ha eredeti a gémed és LIVE-on belépsz egyszerre jön a patch a gémhez!
KIRÁLYSÁG NINCS TÖBBÉ GOLD LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ EGÉSZ NYITVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így mostantól elvileg bárki tud vele online játszani nem? Ha igen,akkor fel kellene tüntetni FAQ-ban a részletes multiplayer használati útmutatóját.

help az elõzõ kérdésemre, és....
http://gamestar.hu/games-for-windows-live-mostantol-ingyen.html

grebber
Bence94
szerintem a magyar verzsönnél nézzétek meg a readmet ott ott van a verzió szám szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

serkov
Valaki ezt kérdezte: "A magyar verzióhoz melyik patchet kell letölteni és honnan????"
Én is ezt szeretném tudni! Van egyáltalán hun patch?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Jim Morrison
Eloszor nekem jo volt csak reinstall utan lett nekem is angol

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

reaper4
ugyan ez van nálam is.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nekem az lenne a gondom, hogy beszereztem a magyar verziót a progiból, és full angol az egész. Ez miért van? Menüben nem láttam nyelvállítási lehetõséget.

A magyar verzióhoz melyik patchet kell letölteni és honnan????