6257
  • karajjj
    dátumot visszaállítottad?
  • Steve Q
    Hűha, ettől most valahogy elment a kedvem az SP3 feltelepítésétől, pedig épp ma akartam
  • hamedyyyy
    Sziasztok!

nekem nem indúl el a játék. xpsp3-o van és amikor indítom ledobja a tálcára, hogy update!

razor1911 crack-es-et töltöttem le és nem indúl.

Valaki segítene?

Köszönöm!

Zoli
  • Bucsek
    ^^
  • zzolee82
    JAJJJ ! Sima dátum vissza állítással ment ! Köszi !
  • zzolee82
    Sajna nincs korábbi dátumom a redszervisszaállításnál ! :(

Ki volt pipálva a redszervisszaállítás a meghajtókon ! :(

Valami tipp ?
  • karajjj
    állítsd visszább a windowsban a dátumot
  • zzolee82
    Helló !
    Nekem az a problémám hogy (ez a verzióm van : Gears.of.War.HUN.CLONEDVD)
    Felraktam először , működött egyből crack segítségével amit mellékeltek vagy 3/4-nél járhatok . Vagy 2 napra rá meg egy hibaüzit ír ki amikor indítanám és azóta nem indul !
    "C:\Program files\Microsoft Games\Gears of war\Binaires\Wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot . telepítsd újra a játékot ."
    Újraraktam már 2-3 * és mindig ugyanezt csinálja !!!!!!!!
    Valaki tud segíteni ?
  • Hans von Luck
    A datum-visszaallitos modszer tenyleg mukodik...
  • Hans von Luck
    Hehe, az lehet hogy picit gyorsabb, de hogy hangosabb, az tuti...a regi Pentium 4-ek nem sikerultek tul jol sajna...
  • davidka003
    "Az enyemnek bar 2,1 GHz a valos orajele, de megfelel egy 3,5 GHz-es procinak"

Nem éppen. Egy 3,5 GHz-es P4 fix, hogy sokkal gyorsabb nála.
  • Hans von Luck
    Koszi, ismerem azt az oldal, le is csekkoltam csak sajna oda a minimum gepigeny volt csak megadva, ajanlott nem...
  • Hans von Luck
    Az enyemnek bar 2,1 GHz a valos orajele, de megfelel egy 3,5 GHz-es procinak, csak ezt a fajta AMD CPU-t nemigen lehet tuningolni, legalabbis a jelenlegi alaplapommal nem...de nem is akarnam huzni, jo ez igy...
  • Hans von Luck
    Igen, a Bioshock-ot pont ezert kedveltem nagyon mert tenyleg jol be lehetett loni a grafikat...akkor ezt is hasonloan jol be lehet allitani...neki is ugrom
  • IMYke2.0.0.0
    Simán vedd meg, töltsd le hozzá a NoDVD-t és játssz!
  • Cyrus666
    www.systemrequirementslab.com - explorer-rel tudot behozni az oldalt. Itt mindenféle gammához meg tudod nézni, h képes e vinni a géped.
  • saxicola
    Hát ez szívás.
  • karajjj
    hát várd meg, hogy kijavítsák a dolgot szerintem
  • saxicola
    Most akkor mi a helyzet? Én a napokban akartam megvenni a game-t. Talán ma ha lesz rá időm, hogy elmenjek a boltba.
  • karajjj
    hát kinek mi a full...
  • Prince23
    Sehogy. Nincs frissítve, alapverzión van. És teljesen müködik. most is megnéztem.
  • Bence94
    menni fog biztos. bár nem tudom milyen intel procinak felel meg a tied?
    nekem egy p4 3.2 ghz-esen szintén x1950 pro 512 mb 3gb rammal fullon ment csak nagyobb csatáknál esett le az fps.de ha most felraknám bizots nem szaggatna mert felhúztam 3.8 ghz-re :)
  • Bucsek
    hmm, akkor hogy oldottad meg? nekem ugyanazt irja ki mint az eredetinél. h a kod blabla, meg h rakjam ujra.
  • Prince23
    Nekem megy. épp ma toltam egy küldit, csak annyi h előlről kellett kezdjem. Pedig a 2. mapon voltam.
  • Bucsek
    a hejzet, hogy nekem megvan a warez verzio is, és nemegy :D
  • Steve Q
    Egyik Epic-es topicban olvastam, hogy valaki visszaállította a rendszeridőt jan. 28-a előttre és működik neki a játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Én minden eredeti játékomra ráteszek egy NoDVD-t...
    A gépemen még mindig fenn van a játék. Igaz, pár napja nem indítottam, este kipróbálom, teszi-e.
    Holnap talán meg tudom írni a helyzetet.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Unreal 3 motorja rettentő jól meg van írva... le/felskálázható.
    Így csak rettentően gagyi gépeken nem indul el élvezhetően.
    A tiéden jó lesz.
  • karajjj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a warez gondolom működik
  • Bucsek
    inkább arra számíts h nemfog elindulni :)

alant láthattad a linket, miszerint nemmüködnek a gow-ok. valami cd kulcsos probléma van
  • Hans von Luck
    Köszönöm...
    Gondolom azér csodára ne számítsak, bár a Bioshock ment majdnem fullon 1024*768-as felbontásban...
  • davidka003
    Menni fog.

Gears of War PC - Lejárt az idő, a játéknak vége!
  • Hans von Luck
    Sziasztok

Ezzel a konfiggal érdemes megpróbálni a játékot? :

Athlon64 3500+ 1magos
    VGA Radeon X1950 PRO 512MB
    2GB RAM

Elore is koszi...
  • Steve Q
    Nem olyan rég én is jártam ezen a részen, egy koromsötét sikátor, ahol sehol látható "fehér hordó" - pedig van. Azt hiszem balra kell egy ajtón bemenni, és kisebb sétamika után egy ablakhoz érsz, ahonnan ráláthatsz a sikátorban amúgy rejtve lévő hordóra. Kilövöd és bámm! lőn világosság.
  • Cyrus666
    Szeva! Sajna már régen toltam a gamet, így nem emléxem pontosan h mi a megoldás. De mintha úgy rémlene, h az egyik épület ablakából lehet kilőni egy fehér gázpalackot, utánna meg arra kell továbbmenni. Rem vki tud konkrét választ is adni majd a problémádra.
  • lace789
    A segitségetekre lenne szükségem act2 ben jarok a Lethal Dusk pályarészen és amikor van az az eltolhato autos jelenet ott jelennek meg először a denevérek utana előretolom az autot lelövöm a baj oldali szörnyet bemegyek előre az épületbe és oldalbalövöm a gépágyús szörnyet , utana vissza ki lelövöm a tetőről a mesterlövészt és jön egy telefon hogy a tölem balra lévő sikátorba mennyek be a konténer mögött van egy fehérhordó mögé dobok egy granatot felrobban lesz fény és itt vége nemtudom hogy lehet tovab nincs több fehér hordó meg 1 ajto van de az nem nyilik ki nem tudom mivan valaki segitsen lécci elég részletesen leirtam
  • Bucsek
    még régen megkérdeztem hogy is lehetne coopba játszani hamacsin keresztül. akkor kaptam 1 megoldást, jonak is tünt, kiprobáltam itthon 2 gép között, gondoltam müködni fog ugy is hogy ha a haver gépe a világ másik oldalán van :)

szóval ez volt az hogy, elinditja haver a coopot, betölt és én lehivom a konzol az "ö" betűvel, majd beirom hogy: open és a hamacsis ip-t.
    sajna mikor beirom, nemtörténik semmi, enter enter de simán kilép. kell még valami plusz is? nocd-s verzio van meg, ugyanaz az alapverzio meg minden.

esetleg van valami bűvésztrükk is?

előre is kösz joétvágyat :D
  • Cyrus666
    Faja! Köcce!
  • Rincewind
    Nem tudom erdekel-e valakit ilyesmi, de irtam egy GoW konyvismertetot:

Itt megtekintheto
  • SERg
    vagy ha szeretne valaki coopozni akkor vegyen fel msn-re: [email protected]