6257
-
karajjj #4617 dátumot visszaállítottad? -
Steve Q #4616 Hűha, ettől most valahogy elment a kedvem az SP3 feltelepítésétől, pedig épp ma akartam -
hamedyyyy #4615 Sziasztok!
nekem nem indúl el a játék. xpsp3-o van és amikor indítom ledobja a tálcára, hogy update!
razor1911 crack-es-et töltöttem le és nem indúl.
Valaki segítene?
Köszönöm!
Zoli -
Bucsek #4614 ^^ -
zzolee82 #4613 JAJJJ ! Sima dátum vissza állítással ment ! Köszi ! -
zzolee82 #4612 Sajna nincs korábbi dátumom a redszervisszaállításnál ! :(
Ki volt pipálva a redszervisszaállítás a meghajtókon ! :(
Valami tipp ? -
karajjj #4611 állítsd visszább a windowsban a dátumot -
zzolee82 #4610 Helló !
Nekem az a problémám hogy (ez a verzióm van : Gears.of.War.HUN.CLONEDVD)
Felraktam először , működött egyből crack segítségével amit mellékeltek vagy 3/4-nél járhatok . Vagy 2 napra rá meg egy hibaüzit ír ki amikor indítanám és azóta nem indul !
"C:\Program files\Microsoft Games\Gears of war\Binaires\Wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot . telepítsd újra a játékot ."
Újraraktam már 2-3 * és mindig ugyanezt csinálja !!!!!!!!
Valaki tud segíteni ? -
Hans von Luck #4609 A datum-visszaallitos modszer tenyleg mukodik... -
Hans von Luck #4608 Hehe, az lehet hogy picit gyorsabb, de hogy hangosabb, az tuti...a regi Pentium 4-ek nem sikerultek tul jol sajna... -
#4607 "Az enyemnek bar 2,1 GHz a valos orajele, de megfelel egy 3,5 GHz-es procinak"
Nem éppen. Egy 3,5 GHz-es P4 fix, hogy sokkal gyorsabb nála. -
Hans von Luck #4606 Koszi, ismerem azt az oldal, le is csekkoltam csak sajna oda a minimum gepigeny volt csak megadva, ajanlott nem... -
Hans von Luck #4605 Az enyemnek bar 2,1 GHz a valos orajele, de megfelel egy 3,5 GHz-es procinak, csak ezt a fajta AMD CPU-t nemigen lehet tuningolni, legalabbis a jelenlegi alaplapommal nem...de nem is akarnam huzni, jo ez igy... -
Hans von Luck #4604 Igen, a Bioshock-ot pont ezert kedveltem nagyon mert tenyleg jol be lehetett loni a grafikat...akkor ezt is hasonloan jol be lehet allitani...neki is ugrom
-
#4603 Simán vedd meg, töltsd le hozzá a NoDVD-t és játssz!
-
Cyrus666 #4602 www.systemrequirementslab.com - explorer-rel tudot behozni az oldalt. Itt mindenféle gammához meg tudod nézni, h képes e vinni a géped. -
#4601 Hát ez szívás. -
karajjj #4600 hát várd meg, hogy kijavítsák a dolgot szerintem -
#4599 Most akkor mi a helyzet? Én a napokban akartam megvenni a game-t. Talán ma ha lesz rá időm, hogy elmenjek a boltba. -
karajjj #4598 hát kinek mi a full... -
#4597 Sehogy. Nincs frissítve, alapverzión van. És teljesen müködik. most is megnéztem. -
#4596 menni fog biztos. bár nem tudom milyen intel procinak felel meg a tied?
nekem egy p4 3.2 ghz-esen szintén x1950 pro 512 mb 3gb rammal fullon ment csak nagyobb csatáknál esett le az fps.de ha most felraknám bizots nem szaggatna mert felhúztam 3.8 ghz-re :)
-
Bucsek #4595 hmm, akkor hogy oldottad meg? nekem ugyanazt irja ki mint az eredetinél. h a kod blabla, meg h rakjam ujra. -
#4594 Nekem megy. épp ma toltam egy küldit, csak annyi h előlről kellett kezdjem. Pedig a 2. mapon voltam. -
Bucsek #4593 a hejzet, hogy nekem megvan a warez verzio is, és nemegy :D -
Steve Q #4592 Egyik Epic-es topicban olvastam, hogy valaki visszaállította a rendszeridőt jan. 28-a előttre és működik neki a játék. -
#4591 Én minden eredeti játékomra ráteszek egy NoDVD-t...
A gépemen még mindig fenn van a játék. Igaz, pár napja nem indítottam, este kipróbálom, teszi-e.
Holnap talán meg tudom írni a helyzetet.
-
#4590 Az Unreal 3 motorja rettentő jól meg van írva... le/felskálázható.
Így csak rettentően gagyi gépeken nem indul el élvezhetően.
A tiéden jó lesz. -
karajjj #4589 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a warez gondolom működik -
Bucsek #4588 inkább arra számíts h nemfog elindulni :)
alant láthattad a linket, miszerint nemmüködnek a gow-ok. valami cd kulcsos probléma van -
Hans von Luck #4587 Köszönöm...
Gondolom azér csodára ne számítsak, bár a Bioshock ment majdnem fullon 1024*768-as felbontásban... -
#4586 Menni fog.
Gears of War PC - Lejárt az idő, a játéknak vége! -
Hans von Luck #4585 Sziasztok
Ezzel a konfiggal érdemes megpróbálni a játékot? :
Athlon64 3500+ 1magos
VGA Radeon X1950 PRO 512MB
2GB RAM
Elore is koszi... -
Steve Q #4584 Nem olyan rég én is jártam ezen a részen, egy koromsötét sikátor, ahol sehol látható "fehér hordó" - pedig van. Azt hiszem balra kell egy ajtón bemenni, és kisebb sétamika után egy ablakhoz érsz, ahonnan ráláthatsz a sikátorban amúgy rejtve lévő hordóra. Kilövöd és bámm! lőn világosság. -
Cyrus666 #4583 Szeva! Sajna már régen toltam a gamet, így nem emléxem pontosan h mi a megoldás. De mintha úgy rémlene, h az egyik épület ablakából lehet kilőni egy fehér gázpalackot, utánna meg arra kell továbbmenni. Rem vki tud konkrét választ is adni majd a problémádra. -
lace789 #4582 A segitségetekre lenne szükségem act2 ben jarok a Lethal Dusk pályarészen és amikor van az az eltolhato autos jelenet ott jelennek meg először a denevérek utana előretolom az autot lelövöm a baj oldali szörnyet bemegyek előre az épületbe és oldalbalövöm a gépágyús szörnyet , utana vissza ki lelövöm a tetőről a mesterlövészt és jön egy telefon hogy a tölem balra lévő sikátorba mennyek be a konténer mögött van egy fehérhordó mögé dobok egy granatot felrobban lesz fény és itt vége nemtudom hogy lehet tovab nincs több fehér hordó meg 1 ajto van de az nem nyilik ki nem tudom mivan valaki segitsen lécci elég részletesen leirtam -
Bucsek #4581 még régen megkérdeztem hogy is lehetne coopba játszani hamacsin keresztül. akkor kaptam 1 megoldást, jonak is tünt, kiprobáltam itthon 2 gép között, gondoltam müködni fog ugy is hogy ha a haver gépe a világ másik oldalán van :)
szóval ez volt az hogy, elinditja haver a coopot, betölt és én lehivom a konzol az "ö" betűvel, majd beirom hogy: open és a hamacsis ip-t.
sajna mikor beirom, nemtörténik semmi, enter enter de simán kilép. kell még valami plusz is? nocd-s verzio van meg, ugyanaz az alapverzio meg minden.
esetleg van valami bűvésztrükk is?
előre is kösz joétvágyat :D -
Cyrus666 #4580 Faja! Köcce! -
#4579 Nem tudom erdekel-e valakit ilyesmi, de irtam egy GoW konyvismertetot:
Itt megtekintheto -
SERg #4578 vagy ha szeretne valaki coopozni akkor vegyen fel msn-re: [email protected]