Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elolvastam a faq-ot, de nem találtam a kérdésemre választ.
Természetesen a mentésekkel van gondom.
Elindítottam a játékot, létre is hoztam a profilt, ki is írta, hogy local (offline) profil lesz.
El is kezdtem játszani, eljutotottam egy darabig, majd kiléptem, és vissza, hogy megnézzem, tényleg megvannak-e a mentések, mert tudtam, hogy ezzel a játékkal ilyen téren gondok vannak. De a mentések megvoltak.
Másnap viszont megint akarok vele játszani, mentés viszont sehol.
Miért?
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert nem vágom. :S
Mert bejön a tartalma és nem tölti le exe-be 😞
http://gearsofwarweb.extra.hu/gears_hamachi_fix.reg
Fákjúal!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem olyan problémám lenne hogy megvettem eredetiben a Gears of war-t de nem tudok menteni benn mert azt irja ki hogy nincs bejelentkezve egy felhasználóprofil sem.Nem tudja valaki hogy mit kellene csinálni?Ja és a telepítésnél a termék kulcsot sem kérte.Elõre is kösz ha valaki tud segíteni.
Minden játék mûkszik emberek!
ha nem installozod õket, csak néhánynak van xLive mellékprogija, aminek a mappáit illetve fájljait vinni kell játék mappával együtt.
Ennyi ezen kívül max ki kell menteni reg fájlokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez igaz de nem a leg frissebb!És a fent lévövel soknak gondja van.
tudom, mert xpre installáltam és ugyan ugy tudom inditani vista alól is - csak mig xpn allandoan hibat észlel, addig vista x64 alatt perfektül fut 😊
Forza.
A Games for Windows a legújabb, a rengeteg frissítés mellett ez is lejött a Vista update-nél. Szval ez sajna nem segít..😞
Arra gondoltam, h megpróbálom a régi gépemre feltenni (Xp-s, gond nélkül ment annó) és onnan áthúzom Vista-ra a játék mappáját. De sejtem, h nem lesz jó, mivel a c-re is rakni szoktak a game-ek fájlokat, amik kellenek. De hátha..
Ha esetleg van még vmi 5let, szívesen várom!😊
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
2008-as javitás
Hozzá a pass: d3$l*cD!~hJn
SrAta gondjára senki nem tud vmi megoldást mert nekem is az a gondom.
elõre is thx.
InneN HuzhatoD
Köszi, de sajnos ez nem segít, m magyar a vista-m, és nem engedi telepíteni az angolt. Magyar nyelven meg azt írja, h még nincs 1elõre kész a telepítõ. Szval fakard..
Csak az a bosszantó, h amikor a vista-m már 24 giga!! (Service pack 1 + minden egyéb frissítés), pont ez a dolog nem mûkszik😞(
Egyéb vmi 5let?
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Forza.
nagyon fontos
1000000 kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ugyebár a crackel ezt cseréltem le
nah és leokézom belép
kiírja : "az online játék során több tapasztalatot szerezhetsz..."
De ezután nem továbbmegy offlineba hanem kilép
X2es AMD-m és Ati kártyám van
8.4es Catalyst most frissítettem...
A procival nem csináltam semmit...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nemrég vettem új gépet és Vista Premium van rajta. A régin Xp van.
A gondom az, hogy amíg az Xp-n gond nélkül ment minden, a Vista-n a telepítésnél elakadok. Ugyanis a játék kiír egy hibakódot, mielõtt a telepítõ-képernyõ bejönne ("1628: failed to complete installation"). Utánakerestem legalább 1 órát a neten - de tényleg - és találtam 1-2 5letet, de egy sem segített (temp-ürítés, futó program letiltás, ilyenek...). Viszont volt egy kabinet-fájl, amit nem tudtam lepróbálni (x86-os rendszerekhez jelent csak meg, x64-hez - amilyen a Vista-m - nem találtam).
Tudnátok valami támpontot adni, eléggé el vagyok keseredve.. A Gears az egyik kedvencem, ráadásul az UT3 sem megy (ugyanez miatt).
Várom az 5leteket és köszönöm elõre is!
Üdv
ja és Xp-m van és azon is menne a LIVE?
mert azt olvastam hogy csak Vistán érhetõ el a LIVE
Most ugyis ingyenes lett a LIVE tudnék multizni
Amúgy nem hoz vírust.
már megvan
kell választani a nevedet hogy mi legyen és utána mi jön???
ha lesz hamachim kinek lenne kedve velem multizni??
és akinek nem eredeti az is játszhat online??
hol lehet ezt letölteni?
vagy mit tud??