Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Elolvastam a faq-ot, de nem találtam a kérdésemre választ.

Természetesen a mentésekkel van gondom.

Elindítottam a játékot, létre is hoztam a profilt, ki is írta, hogy local (offline) profil lesz.

El is kezdtem játszani, eljutotottam egy darabig, majd kiléptem, és vissza, hogy megnézzem, tényleg megvannak-e a mentések, mert tudtam, hogy ezzel a játékkal ilyen téren gondok vannak. De a mentések megvoltak.

Másnap viszont megint akarok vele játszani, mentés viszont sehol.

Miért?
aricsi
Hello emberek. Felhomályosítana valaki hogy is mûködik ez a windows live.Hallotam hogy már nem fizetõs.Szal eredeti GoW-al lehet tolni az online-t akkor? Ja és vannak madzsar szerók is?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

<#shakehead>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Ezen a gépen menne ?
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Idézek egy másik fórumból "A szokásos: ugye, akinek nincs boxa, de akar a 2. résszel játszani, annak venni-e kell. Ha majd nem lesz húzó név a 2. fejezet, mert már, aki akarta megvette, bejelentik majd pc-re. A szokásos MS trükk."

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nehogy el hidd ezt a marketing dumát.Jönni fog, csak késõbb.

arty
egy ideig legalábbis 😊 késõbb ki tudja? msnek a windows is fontos platform

Forza.

Hát gyerekek... a Gears Of War 2 sajna nem jön pc-re <#szomoru1>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nekem meg valaki azt magyaráza el hogy hogyan tok regisztrálni a liveba.😞

Mert nem vágom. :S

Hellósztok! Nekem olyan bajom lenne, hogy ha a játékban vok és kilépek, akkor már nincsennek meg a mentéseim. Vmi 6 megás patchet letöltöttem és fel akartam rakni de nem volt jó. Xp-n használom az angol nyelvû GoW-ot. Ha vki tudna segíteni az jó lenne. Jah és abban is pls, hogy hogyan lehet multiban játszani, mert nem eredeti. thy hy all
Kössz a segítséget!
ffxi
nemtom letölteni!!
Mert bejön a tartalma és nem tölti le exe-be 😞
http://gearsofwarweb.extra.hu/gears_hamachi_fix.reg

Fákjúal!

MarkBlade
Srácok Coop-ban hány fõvel lehet nyomulni?
The Protector
A menüben F1 és offline profil létrehozása.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy megvettem eredetiben a Gears of war-t de nem tudok menteni benn mert azt irja ki hogy nincs bejelentkezve egy felhasználóprofil sem.Nem tudja valaki hogy mit kellene csinálni?Ja és a telepítésnél a termék kulcsot sem kérte.Elõre is kösz ha valaki tud segíteni.
DarkSector
LOL ekkora butaságot.
Minden játék mûkszik emberek!
ha nem installozod õket, csak néhánynak van xLive mellékprogija, aminek a mappáit illetve fájljait vinni kell játék mappával együtt.
Ennyi ezen kívül max ki kell menteni reg fájlokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"a játék megy install nélkül is, simán átmásolva, ha a games for windows cucc amugy fentvan"
Ez igaz de nem a leg frissebb!És a fent lévövel soknak gondja van.
arty
a játék megy install nélkül is, simán átmásolva, ha a games for windows cucc amugy fentvan

tudom, mert xpre installáltam és ugyan ugy tudom inditani vista alól is - csak mig xpn allandoan hibat észlel, addig vista x64 alatt perfektül fut 😊

Forza.

Hali!

A Games for Windows a legújabb, a rengeteg frissítés mellett ez is lejött a Vista update-nél. Szval ez sajna nem segít..😞

Arra gondoltam, h megpróbálom a régi gépemre feltenni (Xp-s, gond nélkül ment annó) és onnan áthúzom Vista-ra a játék mappáját. De sejtem, h nem lesz jó, mivel a c-re is rakni szoktak a game-ek fájlokat, amik kellenek. De hátha..

Ha esetleg van még vmi 5let, szívesen várom!😊
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

ffxi
Hooopp! Megvan! FAQ!

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
Telepítésnél ezt írja ki 😞

Fákjúal!

SrAta
kösz megy😛

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ez is Gears Of War ViTALiTY & Razor Cracks

Vitality crack

RAZOR crack

Pass: d3$l*cD!~hJn
Nem tudom hogy magyarhoz ez jo : Gears of War Patch 2 - 2008

2008-as javitás
Hozzá a pass: d3$l*cD!~hJn
Probáld ezt ki: crack
Hello mindenkinek.
SrAta gondjára senki nem tud vmi megoldást mert nekem is az a gondom.
elõre is thx.
64 biten
Amugy nekem minden gond nélkül megy Wistán!
Frissitsd le a Gasmes For Windowst!
InneN HuzhatoD
Hali!

Köszi, de sajnos ez nem segít, m magyar a vista-m, és nem engedi telepíteni az angolt. Magyar nyelven meg azt írja, h még nincs 1elõre kész a telepítõ. Szval fakard..
Csak az a bosszantó, h amikor a vista-m már 24 giga!! (Service pack 1 + minden egyéb frissítés), pont ez a dolog nem mûkszik😞(

Egyéb vmi 5let?
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

arty
nekem gond nélkül ment vista x64-en, sztem Light-nak a windows installer döglött meg, de passzolnám h hogyan lehetne megoldani ... (lehet van windows installer install 😄 vistára, azt kéne ujra felrakni: INNEN angol windowshoz )

Forza.

SrAta
légyszi valaki linkeljen egy jó Startup.exe filet az 1.0 magyar verziójú gears of warhoz
nagyon fontos
1000000 kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
na gyerekek nekem az a gondom, hogy elindítom a játékot és kiírja hogy a startup.exere kattintsak 2õt
ugyebár a crackel ezt cseréltem le
nah és leokézom belép
kiírja : "az online játék során több tapasztalatot szerezhetsz..."
De ezután nem továbbmegy offlineba hanem kilép
X2es AMD-m és Ati kártyám van
8.4es Catalyst most frissítettem...
A procival nem csináltam semmit...

bertino
nem szeretik a 64 bitet esetleg ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hello!

Nemrég vettem új gépet és Vista Premium van rajta. A régin Xp van.
A gondom az, hogy amíg az Xp-n gond nélkül ment minden, a Vista-n a telepítésnél elakadok. Ugyanis a játék kiír egy hibakódot, mielõtt a telepítõ-képernyõ bejönne ("1628: failed to complete installation"). Utánakerestem legalább 1 órát a neten - de tényleg - és találtam 1-2 5letet, de egy sem segített (temp-ürítés, futó program letiltás, ilyenek...). Viszont volt egy kabinet-fájl, amit nem tudtam lepróbálni (x86-os rendszerekhez jelent csak meg, x64-hez - amilyen a Vista-m - nem találtam).
Tudnátok valami támpontot adni, eléggé el vagyok keseredve.. A Gears az egyik kedvencem, ráadásul az UT3 sem megy (ugyanez miatt).

Várom az 5leteket és köszönöm elõre is!
Üdv

ha megveszem az eredeti Gears of war-t akkor tudok multizni hamachi és ilyen programok nélkül?
ja és Xp-m van és azon is menne a LIVE?
mert azt olvastam hogy csak Vistán érhetõ el a LIVE
Most ugyis ingyenes lett a LIVE tudnék multizni
Pedig semmi bonyolult nincs benne..............
akkor sem!
Prince23
Hmachival nem foglakozok, nekem nem jön össze a reg, meg a multizás, így mellõzöm.
Amúgy nem hoz vírust.

a hamachi hozhat vírusokat vagy kártevõket a gépre??
már megvan
kell választani a nevedet hogy mi legyen és utána mi jön???
kösz!!
ha lesz hamachim kinek lenne kedve velem multizni??
Prince23
A nevedbe is benne van😄DD onnan

köszi!
és akinek nem eredeti az is játszhat online??
hol lehet ezt letölteni?
vagy valami ilyesmi

Csinál 1 helyi hálózatot neten.és lehet játszani live nélkül

milyen az a hamachi?
vagy mit tud??
Valaki nem akar hamachin játszani??

nem sajnos nem eredeti!!!
és, ha valaki hamacsin keresztül probál meg egy nem eredetis az eredetisre csatlakozni akkorse?

Eredeti?