6257
-
Bucsek #4657 bocs az offért -
Bucsek #4656 most h szóbajött a gta4 mentéses cucca, edig nem is tuttam h neten lehet, viszont valami módot tudtok arra hogy előlehessen csalogatni? már a közepénél tartottam a játéknak és másik oprendszerem lett, szal értitek, elveszett minden.
valamjen modszer van hogy visszahozzam a mentéseket? -
#4655 Emellett, még internet kapcsolat sem szükséges a játék végigjátszásához - ellenben az annyira istenített GTA4-el, amiben ugye még a mentések is a neten tárolódnak!
-
#4654 jah -
karajjj #4653 már most sem egertverő az ára... -
Steve Q #4652 Na igen . Én ezért is inkább nem is próbálkozok ilyen mindfuck-al, hogy GfW Live Majd egyszer, úgy 10 év múlva, amikor meg tudom venni a játékot.... -
hamedyyyy #4651 Sziasztok!
Egyáltalán nem indúl el a gears of war razor1911-es crack-em van és már egy cvsomót kipróbáltam! így sem! Pedigvisszaállíottam az órát s ugyan az, azt írja ki softvare update a tálcán!!!!
Ha valaki tud segíteni várom!
Köszönöm:
Zoltán SOS!!!!!!!!!!!!!!! -
karajjj #4650 az a gta 4 és azzal játszik gta 4 topik nagyrésze, ha nem vetted volna észre, szerinted aki megvette a játékot, az majd neked oda fogja adni ingyen? -
zoli456 #4649 Akarom mondani találtam működő kódot a gta 4hez. -
#4648 A topik 90%-nak eredeti GoW-ja van... egyikünk sem fogja odaadni a saját kódját, hogy játszhass. Főképp, hogy nekünk is pénzbe került.
A GTA4: no comment.
-
zoli456 #4647 Miért lennék hülye?Már találtam működő a gta 4hez kódot. Amúgy csak saját használatra kellene.Nem adom ki ,mert akkor letiltják. -
karajjj #4646 tényleg ennyire hülye vagy? -
zoli456 #4645 Valaki küldjön már egyet. -
zoli456 #4644 Én a game for windows livehoz akarok kódot kérni , hogy tudjak multizni. -
Tibbor #4643 Nagyon kösz a helpet!Nem is értem, hogy ez miért nem jutott az eszembe...?! -
#4642 Fájl típusban kiválasztot az all filest, és bemountolod ugy. -
#4641 Ehh egy kicsit már unom, valahogy mostanában már nincs sok türelmem:) -
Tibbor #4640 Bocs a hülye kérdésért, de én csak most csomagolom ki WinRAR-al a Hun verziót és nem tudom utána bemountolni a kapott fájlokat, mivel az egyik .xmd a másik pedig .xmf kiterjesztésű.Hogyan tovább?Nem az első letöltésem, de ilyennel még nem találkoztam. -
karajjj #4639 lehet, hogy telepítőkódot :D -
Steve Q #4638 Muhaha! GoW-ban csítelni? :D Vagy milyen kódot is akarsz? -
zoli456 #4637 Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy kódot a Gears of Warhoz. Nagyon fontos lenne.
Előre is kösz a segítséget.
zoli457[kukac]hotmail.com -
karajjj #4636 akkor már rég arról beszélnénk :D -
#4635 Aha! Szóval nincs! :-) -
#4634 Ehhez a játékhoz csalást használni?!
Ez olyan, mintha a meggyes rétesből akarnád kihalászni a meggyet, és csak aztán megenni a "meggyes rétest"...!
-
#4633 Hali!
A magyar változathoz melyik trainer jó? Mert eddig egyik sem működött(lefagyott, nem csinált semmit, stb.)konzol üzemmódot sem sikerült előcsalogatnom eddig a leírtak alapján. -
#4632 hali! Nincs hir a 2 pc-s megjelenéséről? :-(( -
hamedyyyy #4631 Ha valaki tud segíteni, hogy kell elindítani a játékot kérem sgítsen!
Zoli -
hamedyyyy #4630 Szia!
Egyáltalán nem indúl el így sem! Pedigvisszaállíottam az órát s ugyan az, azt írja ki softvare update a tálcán!!!!
Ha valaki tud segíteni várom!
Köszönöm:
Zoltán -
Steve Q #4629 Ha visszább olvasnád a topic-ot, látnád hogy már van erre megoldás.
Nézd meg a #4611-es hsz-t. -
#4628 szasztok!
most tettem fel a játékot, nincs 2 perce, oylan verzióm van minehez nem kell crack vista alatt, idáig így játszottam. most el akarom indítni és azt írja hogy a " WarGame-G4WLive.exe: módosított progtamkóddal nem futtathatod a játékok. telepítsemújra!" kb 2 perce sincs hogy feltettem :D -
#4627 A BioShock-ra nem érvényes a dolog: simán elindul.
[A BS is Unreal 3 motoros.] -
hamedyyyy #4626 Hát köszönöm. végre a megoldás! :)
Tényleg kösz!
Üdv:
zoli -
#4625 S mivel - vélhetőleg - a teljes Unreal 3 motoros játékarzenált érintheti a dolog, véleményem szerint, mind a fejlesztők, mind a Microsoft Games ráfekszik majd a témára és hamarosan jön az online/offline Patch a dologra.
Abban külön bízom, hogy ehhez nem kell lokalizált javításra várni :)) -
#4624 A legszebb az egészben, hogy voltaképp elég egy hónapot visszaállítanod, és nem hal meg semmi sem tőle a gépeden.
Amúgy sem hiszem, hogy folyamatosan a PC-d óráján nézed meg a dátumot...
A time stamp-ek meg sneki sem érdekelnek a fájlok mellett.
-
karajjj #4623 igen! -
hamedyyyy #4622 Szia!
Úgy érted a windowa-on belül állítsam vissza az időt vissza pl: 2007-re?
???
Zoltán -
Steve Q #4621 Talán DirectX-et vagy videokártya-drivert kéne frissíteni, de lehet, hogy patch-et kéne feltenned. -
karajjj #4620 te nem érted, hogy én erről beszélek -.- -
rgaby #4619 hi all,
tudna nekem valaki segíteni abban, hogy 100%-os mentést hol találok?
köszi
-
hamedyyyy #4618 Nem érted.
xpsp2 és sp3-o is ugyanazt csinálta a játék.
a tálcán update villog és kész. Nem indúl a játék.
Kb. 4szer szedtem le a netről és nem is számoltam hány crack-el.
Nem vagyok kezdő mert 9 éve nyomom a gameket de nem értem ezzel mi a gond.???
Segítene valaki?
A razoros verzió egyáltalán nem megy de ha valaki segítene nekem megköszönném, tényleg.
zoltán