6257
-
#5097 GS ről szedted a PATCH et? -
#5096 [IMG][/IMG]
Valaki segítsen pls! -
#5095 Ti látjátok a képet?:D -
Ezt írja ki! -
Ezt írja ki! -
kr1szmester #5092 valaki legyen szives felrakni azokat a fájlokat amiket felrakna a TU3mas patch mondjuk rapidra, vagy legalább a WARGAME-G4WLIVE.exe-t, akinek müködik is, pl rapidra, mert nekem a patch-et k.vára nem akarja felrakni, Kiírja hogy Old file not found... -
#5091 Szevasztok! Elindult a játék! Csináltam profilet vagyis bejelentkeztem Windows Live-be töltött valami updatet (ráment hogy Yes, Update!) Most meg nem akar elindulni:D Nem sikerült elindítani az alkalmazást:D -
Indigo #5090 Gránát nélkül is be lehet törni, csak ki kell használni a behemoth "lendületét" :) -
#5089 Én pl. a HL2-t megvettem boltban. És a cd kulcsot steamen beregiztem, természetesen saját akkomban. Így csak be kell jelentkeznem steamen akárhol a világon és tölthetem le a HL2-t. Anélkül, hogy magamnál kelljen hordanom állandóan. Tecik érteni? :P -
#5088 Hellish felvettelek LIVE ra de nem tudom hogy kell írni ott.
Majd valahogy össze hozzuk. -
SL #5087 reméljük -
#5086 Újratettem az XP-t, letöröltem a C-t, remélem mostmár menni fog!:D -
#5085 Hello!
COOP ban kéne nyomni akar valaki jönni?
clley15 vagyok LIVE on vegyetek fel! -
#5084 hellish2008 vegyetek fel live on -
#5083 fuu most toltam egy magyar társal coopba marhajo meg mutliztam is. -
#5082 Behemoth ot hogy a retekbe gyilkolom ki ha nincs gránátom ergo nem tudom betörni az ajtókat :D -
#5081 Én sem annyiért vettem - 4990 Ft.
Az agyon hype-olt játékok közül max évente 1-et veszek meg rendes áron. Inkább megvárom, míg lemegy az áruk fogyasztható kategóriába - 4-6.000 Ft alá.
-
#5080 steamen lehet aktiválni??? -
#5079 Sziasztok!
LIVE on clley15 vagyok aki akar este COOP ozni az vegyen fel! -
#5078 Én úgy érzem h WinXP reinstall!:D Ha nem törlök semmilyen partíciót csak feltelepítem megint(úgy tudom ilyet lehet) akkor vajon jó lesz?:D -
#5077 Én sem venném meg 12ezerért csak kevés oylan játék van amit megvennék pl a gta4, Lost planet, Empire Total War, és legutóbb a Battleforge-t vettem meg. -
#5076 Nem volt 12000 Ft-om erre! -
#5075 Hát ha mindne játék ennyibe kerülne hamar csődbe jutna a játékipar. -
Munszu #5074 remélem mostmár rájönnek a készitők,minden játéknál, hogyn em éri meg arany áron adni a játékot, mer ha megnézük statisztikákat,hogy olcsob a játék többen veszik,pl.: én is most ezt igy megtudtam engedni magamnak,de mást nem tudok megvenni már,de legalább megvan eredetibe:). -
#5073 Neked hiba üzenettel lépett ki? Mert nekem azzal és nem tudok vele mit kezdeni! -
#5072 Én is most vettem meg Unreallal eggyütt. -
#5071 "Amúgy az elmúlt 2 nap megszólalóinak 99%-a így vettem meg..." ---- helyesen: Amúgy az elmúlt 2 nap megszólalóinak 99%-a így vette meg... -
#5070 Nagyon helyes!
Amúgy az elmúlt 2 nap megszólalóinak 99%-a így vettem meg...
Nekem 8 hónapja van meg. S akad, akinek szintúgy meg volt a GS-verzió előtt.
De a többség most örül neki.
-
HBK #5069 a minap láttam a gamestar újsághoz ajándékban..nembírtam ellen állni:O csupán 2000 forint volt.. -
SL #5068 gratulálok -
#5067 Ennyi.. Az volt a baja, hogy régi WIndows Live idiótaság volt fenn... gratulálok! -
#5066 Tudtommal nincs.
De, biztosan van valami megoldás - ha más nem, valakinek a 100%-os profilját letölteni a GCW-ről vagy guglival...
Én még végzek a 2. Hard fokozattal, és nyugalmas játékkal átküzdöm magam az Insane-en is.
-
#5065 Van valami hack amivel alapból lehet insane fokozaton tolni? Mert csak a hardcore-t engedi. Én meg már régen végigvittem 2-szer és most már jó lenne insane-en megpróbálni. -
#5064 Elárulom: sokan cheat-elnek is a netes játékok során.
Sajnos, a GameCopyWorld-on is találni, de okos ember szinte bárhol rábukkanhat az aktuális Trainer-re...
A "teljes tár beleengedésre" gondoltam...
Egyébiránt, a játékot valóban nem árt végigvinni MP előtt!
Főleg a fedezék rendszer és a fegyver töltés kitanulása miatt...
Sokan nem tudják, ha megfelelő időben nyomják meg az "R" betűt a tárazási folyamat során, akkor DUPLA sebzést kap a fegyver pár másodpercig...
A gránát eldobási trükkökről nem is beszélve.
-
#5063 még mindig nem megy a Gow... mindig kifagy menübe -
#5062 Hát szerintem a legfrisseb videokártya driver van fenn! Meg Catalyst 9.5! -
gregtom6 #5061 Üdv. Az a véleményem, hogy csak a multijáért fölösleges megvenni valamit. A Single-t meg megint fölösleges végigjátszani, mivel a többi rész úgysem jön PC-re. Ha jönne a többi rész, akkor nagyon jó lenne végigjátszani, de így semmi értelme elkezdeni sem. De ti tudjátok, és akinek van xbox-a, annak megéri. -
#5060 Nektek kéri a lemezt minden indításnál?
Engem nagyon zavar a többi játékaimnál nem kéri. -
Munszu #5059 Frisebb video kártya drivert probáltál már?,és tedd fel a dvd-n levő dx-et is:) -
#5058 Erre tudna valaki valamit mondtani! Úgylátom most kicsit többen vagytok jelen!:D