Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként még vkit érdekelne a dolog? Co-op is mehetne.
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gears Of War has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Van amikor már a menübe, van mikor meg pár perc játék után. Azért még 1x kössz a gyors segítséget. <#mf1>#mf1>
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\wargame-g4wlive.exe: You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.
Elolvastam a FAQ-ot és ott azt a tanácsot kaptam, hogy szedjem le a legújabb graf kártya és proci drivert. Ezt megtettem, de mégsem akar indulni.
Konfigom: AMD Phenom 940 X4, Sapphire HD 4350, 64 bites XP, 9.4-es ATI Catalyst, és 1.3.2.0053 AMD CPU driver
Tudtod segíteni? Vagy van vkinek vmi ötlete a probléma megoldására? A válaszokat elõre is köszönöm.
Egy kis LAN-t terveznénk a cimborákkal és vérfrissítés gyanánt eszembe jutott eme játék. A kérdésem az lenne, hogy milyen multiplayer MOD-ok vannak pontosan a játékhoz? A gamekapocs-on a következõt találtam, de ha jól vettem ki ez egy XBOX-os leírás és nem tudom pontosan, hogy mi maradt ki esetleg a PC-sbõl, vagy mi került bele pluszba. Tehát:
Három lehetséges opció közül lehet választani. Az elsõ a Warzone, ami egy sima deathmatch, ahol csapatok vagy egyének a mindenki-mindenki ellen nyomulhat. Aztán van még az Ressurection, ami egy meglehetõsen brutális mód. Itt ugyanis nem hal meg senki elsõre, hanem mindenki csak megfekszik a földön, nekünk meg az a dolgunk hogy az „X”-szel jól eltapossuk a fejét szerencsétlennek. A cél minél több ember eltaposása, de vigyázat mert ha 30 másodpercen belül nem érünk oda, akkor az ellen felkel és újra harcolni tud. A harmadik mód az Execution ahol minden csapatnak van egy vezetõje akit meg kell ölni, ez az ember tudja csak felvenni a jó kis fegyvereket, míg a többieknek csak az áll a rendelkezésére amivel respawn-oltak. Ez egy picit hasonlít a Man of the hill klasszikushoz, de sebaj itt is nagyon jól mûködik. Szóval a játék egyik legnagyobb erõssége a több játékos üzemmód, have fun hozzá!
A fenti módozatokat, mennyien lehet játszani?
Igen tudom, van még a CO-OP, de ahhoz 8-an sokan lennénk úgy tudom.
Esetleg még annyi kérdésem lenne, hogy ilyen PATCH-et érdemes felrakni, és hogy van e esetleg, további nem alapból beépített többjátékos MOD a játékhoz amit érdemes kipróbálni?
A válaszokat elõre is köszönöm

igy hajszolják bele az embereket az illegális dolgokba
Eredetim van, de nemmegy vele a multi sehogyse. Volt egy link hajdanán ahol volt egy patch + crack. Valaki betudná linkelni mégegyszer ?
anti hero
Behemót.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pedig tök egyszerûenk tûnik ugye, hogy csak félre kell lépni elõle, mint egy bõsz bika elõl... aztán mégse.
anti hero
Sûrûn láttam vörösben a GoW logót... 😊
Milyen lehet az insane fokozat? Valaki végigvitte már úgy?
Könnyû fokozaton vittem végig, legközelebb belevágok közepesen. Azért így is voltak izzasztó helyzetek... A "bossfight"-ok kifejezetten jók voltak, bár egyik sem volt túl nehéz (könnyû fokozaton), egyedül a Brumak-nál szívtam egy kicsit, azt jó sokáig tartott legyõzni 😊
Ha értékelnem kellene, akkor 10/10. Majd ha készítenek jobb játékot ebben a kategóriában, akkor átértékelem, de addig a GoW-é a korona... 😊
<Én warez nélkül azonnal tudtam, hogy megveszem - az elsõ, évekkel ezelõtti Trailer meggyõzött.>Én warez nélkül azonnal tudtam, hogy megveszem - az elsõ, évekkel ezelõtti Trailer meggyõzött.>
Sakkoo.......Baszkiiii
a game tetszik másoltba volt meg sajnos.....viszont játszanék szívesen a multijával. tolhatnám pc-n az elsõ részét 360 on meg a második részét.
csak nemtom h még játszanak e a PC verzió multijával. Valaki tudna nekem útbaigazítást adni? nagyon megköszönném. aztán ha arra a döntésre jutok hogy megveszem akkor akik játszák azokhoz becsatlakoznék én is 😄
köszi
Kemény fokozaton nagyon durva.
És bizony, én sem emlékszem olyan jártékra, ami ennyire be tudott volna szippantani.
Most nyomom a kampányt, Marcus otthonának közelében járok, épp végeztem a fedett kerthelyiségben a második Berserker-el. Iszonyatosan letaglózott a GoW, nem is emlékszem az utóbbi évekbõl ehhez fogható TPS akciójátékra, ami ennyire magába szippantott volna (GTA-kat leszámítva). De azelõttrõl sem. Talán a Freedom Fighters volt az utolsó, aminél ugyanezt éreztem: na még a következõ checkpoint-ig, na még a következõig, és mire észbekaptam, már 3 órája nyomtam... Nem birom abbahagyni 😊 Egy dolog zavaró egy kicsit: iszonyatosan lineáris. De ezt ellensúlyozza a hátborzongató hangulata, a remek akciók (bár egyesek számára lehet hogy monoton, én bírom), az egész atmoszféra és a tálalás. Nem játszottam túl sok horror játékkal, de ez annyira nyomasztó és félelmetes tud lenni, hogy néha meg kellett állnom, mert nem mertem továbbmenni 😊
Co-op módban meg még jobb lehet, ezért is szeretném megvenni eredetiben, csak kérdés, hogy tudok-e majd vele neten játszani. (Bár lehet, hogy a single része miatt is megveszem, mert tipikusan az a játék szerintem, amit idõrõl idõre elõvesz az ember, ha egy kemény akciózásra vágyik).
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Unreal
Unreal: Return tp Napoli
Unreal 2
Unreal Tournament (Classic, 99 - kinek hogy tetszik)
Unreal Tournament 2004
Mind magyarul.